Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:Xx ...... x;)x ....No, zdej pa le fejst pocrkljaj tvojga mickenega x:px .............................tigrčka x;)x x:Dx Je pa moj ves srečen, da so končno nehale pokati petarde.......tigrček x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

x^x ............ x:)x tud moj mačkon se je kr k men tiščal ponoč na silvestra.................. ko je poslušal eksplozije :xx!: .......... je blo skoraj kot v bejrutu. :vragec: ................ zdej se je pa mal umiril. x;)x .........uživejta s tvojim gospodom tigrom x:Dx
P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

xrolleyesx jaz sem pa silvestrovala pri kristalki x:)x

ob osmih zvečer sem šla k nejej  potem sma z njenim bratrancem delale uhane, poslušale glasbo (blink 182) .kris je ob treh že postala zaspana jaz pa ne . ful sem bla hudobna do nje, ker ji nisem dovolla da bi spala. zaspale sma ob enih sedmih zjutraj. jaz itak še nebi spal, če se kris nebi tak ful razjezla.  mi je rakla: ej, tu maš diskmena pa poslušaj, mene pa pusti pr miru!  ful je bla huda  :xx!:  :vragec: 

hi hi

zbudle sma se pa ob enih popoldne

Mi je rekla, da naj popravim, ker so napake!

Ni šans! x:Dx

Matr je bla tečna x:Dx (sej ne)! Ampak ni me pustla da bi zaspala, pol je pa hotela da naj bodo žaluzije 'gor' ker bo gledala kar se zdani...ok sej lepo.....ampak pol mi pa reče da zgledam kot Marilyn Manson (zaradi sence) x:Dx x:Ix ! Pol pa ko klovn in pol naju je blko strah....Šit pa vsako uro je morala scat! In pol čisto tiho mimo mačka, po stopnicah gor, prižgi luč, idi na wc, še jaz na wc, nazaj dol, in čez eno uro SPET! x:Dx :xx!:

Zbudle sma se ob 2!pričakujte fotko moje frizurce (Nordico je blo strah....tko sem dobro zgledala x:Dx )

Men pa je za 31. 12 ob osmih zvečer crknu avto na bencinski črpalki v BS-u. Jebemti samo to mi je še falilo. Sem mislu da je vlaga uletela notr. Pol sm ga pa dons sprobaval, da se motor pogreje na delovno temperaturo in ugotovil da ni problem v vlagi, ampak najbrž avtomatski zaug. Tipalo temperature za vžig ali pa sama napravca zaug je fuč. Joooj že spet teli servisi. Jah smo že marsikaj hujšega preživeli. Zoprno. xrolleyesx . Zahvaljujem se ljudem ki so mi pomagali, z WD-40 in s svetovanjem.
Ja sam ka mali pao s lipe

Tako. 2003 je za mano. Zaključila sem svoje najtežje, a tudi najlepše 4 - letno obdobje. Opazila sem, da sem si do zdaj rada izbirala 4 - letne cikle. In rada bi se v 'svojem' dnevniku zahvalila sebi za pogum in voljo in še posebno rada bi se zahvalila vsem lunatkom za druženje, pomoč in podporo v tem zadnjem odbobju... In - evo me x:Ix :P Tu sem, v 2004, bolj živa kot kdajlkoli prej x:px

xzobkox :mezik:

o, hvala Selene x:Xx No, zdaj veš, zakaj sem napisala v Pesem počutja, da 'sve znaš' x;)x I'm ready

x8Dx :palec: ... sicer pa me humor nikoli ni zapustil, mislim, da je eden mojih najboljših pomočnikov... celo jokat in se jezit in ostalo imam še vedno namen, če tko nanese ... that's me xzobkox xflirtx

Včasih bes pomaga zelo, pa solze, sam boljše so tiste od jeze kakor od žalosti... no čimmanj teh...nekaj pa tudi, ker človek lahko pozabi koliko je vredno življenje, čeprav mislim, da ti in še nekaj nas je tule ne, da vemo. I'm ready to x;)x

Pa res ste močne ženske... xsrcx :palec: Neverjetne...

Jaz ne bi mela tolko moči...

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

:sori: ja, mogoče maš prav. Sem še premlada, da bi vse vedela, a sem že do zdaj imela cel kup dogodkov (žalostnih) ...

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Da si se jaz olajsam duso......

Malo sem razocarana nad nekom, ki sem mislila, da mi bo pomagal pri zorenju, pri zavedanju, zakaj se ljudje obnasamo tako kot se. Ta clovek mi je zacel pisati maile in je prisel v kontakt z mano na ta nacin. V zivo sva imela ful debat o psihologiji in sem doumela, da veeeeeliiiiiiko ve o njej in ima veliko izkusenj, ne samo teorije. In da ce me zanima, naj vprasam.... In mi je danes odgovoril na moja vprasanja tako, da me je napotil k drugim osebam, tko ala najdi nekoga ki se s tem ukvarja...... no sem mislila, da sem ga nasla, ce pa ne zeli delit svojega znanja..... :V: Oh, pa nic. Bom se pac sama znasla.... :sori:

......nekam sem mogla napisat, ne mi zamerit...... :8):

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ribica Katja, mogoče pa sploh ni tako hudo, kot se ti zdi, mogoče si pa priletela s svojim vprašanjem ob nepravem času. Boš videla, danes bo svet drugačne barve tudi zate.

Dobro jutro.Sem te dni preveč spala, pa sem že ob 4 okrog skakala x:Dx

Upam, da se vam naredi maksimalno lep dan, skrbi in strahove na strah, na ustnice na smeh, v oči iskrice in zakorakajmo v nov dan x;)x

ps. mick....astro uprashi...ona je strokovnjak za "izginule" mobije

Ja...Aakhut...pa tut strokovnjak za priskočit na pomoč...ko eni jokcajo..

:xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Otožna...še zadnji x:Xx v pozdrav..hm, kam pa bo zdaj otožnost šla... x?x pr men je tut več ni... x^x

Selene, dobrodošla... x^x x:Xx

Mateja... :palec: ...(me zanima, kaj bom jaz napisala, ko bo MOj 4 letni ciklus mim xrolleyesx )..

Mick, še dobro, da imamo LNF...sem ti poslala sms, pa dobim odgovor, da pošiljanje sms ni uspelo... :eek: :eek:

Važno je, da zadržiš...svojo številko...saj poznam to, men se je zgodilo 2x.. :xx!: ...in potem boš lepo čakal, da te kdo pokliče...tisti, ki se ne javijo...pa tko ne rabiš več njihovih številk... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

tisti, ki se ne javijo...pa tko ne rabiš več njihovih številk... x:Dx

heh heh :palec: x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Ribica Katja ... kot da bi poslušala del sebe x:Ix iste dogodivščine... že kar nekaj časa... xnckrivx

veš kaj ti bom rekla... na koncu boš ugotovila, da se je glede stvari, o katerih se sprasuješ, popolnoma neumestno zanašat na druge, ker se s tem samo še bolj zmedeš... njegove izkušnje niso tvoje, njegovo srce ni tvoje, ergo... poslušaj sebe, pa boš vedno vedela pravi odgovor... hvalabogu sem v teh prazničnih dneh imela nekoga, ki mi je to parkrat zapisal, da sem se še malo bolj spomnila, kot bi se sicer :palec: hvala, Sonček, če to bereš xrainbowx xsrcbumx xrainbowx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Uf, kako cas tece.. smo ze spet 50 strani dnevnika popisali..

Res ne maram te hise, njene slabe energije in vsega.. Ma ne, lazem.. v bistvu bi samo rada odstranila se nekam stran od mami.. Spet ma ene svoje finte danes.. ne morem verjet, da je lahko clovek tako otrocji.. Kao - nikol ne prineses dol kosare z umazanim perilom.. -ja mami, pusti tam, kjer je, ko mi bo vsega zmanjkalo, bom ze prinesla.. ampak ne, lazje je igrat mucenico, pospravljat za mano, potem pa tezit ljudem okrog... Ja, pac, priznam, nisem ravno ful redoljubna.. ampak glede na to, da je razmetana MOJA soba, je to pac moj problem.

In potem mi prinese gor cel stroj opranih cunj, se mokrih.. kao, jaz ne bom vec tvojih stvari rihtala, nared kar ces.. Mislim, pa to naredi 5 let star froc, ne pa mat no... Uf... se en teden, pol me pa 3 mesece ne bo.. Je prejle imela neke izjave v stilu, da ko pridem nazaj, se bo potrudila, da bo vse drugace.. da ali bom sla jaz ali pa ona.. whatever.. saj stekam, da ji je po eni strani ful hudo, ker me tri mesece ne bo, pa pac ne zna tega pokazat.. Ampak meni se tole tud ne da vec, no..

Fak, en sam teden sem doma, pa ze cutim kako me spet negativna energija zacenja drzat.. Cimvec ven hodit, ali pa zdet v svoji sobi in ne met stikov, pa bo..

Ej, hvala vam lunatki, ker me poslusate. x:)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aliana: :sori: custveno izsiljevanje? xcrossfingx da bo kul x:)x

Selene in Soncna Vila: hvala za podporo! x:)x Sej se bo mogoce se vse spremenilo.... :8): Tudi ce se ne bo, se bom pa jaz potrudla zase! x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Sanjalica, ma sej se jaz spomnim, kako je bilo takrat, ko sem bila mlada, pa resnično ni imela mami vedno prav... pa sem bila lepo tiho... tko, da mogoče ma Aliana prave razloge za takšno razmišljanje. Sam moja mula, na vse odgovori - a zdele, uh, mi pritisk naraste :vragec:

Sanjalica, Selene.. pa saj imata prav.. saj nobena mama ne more mimo tega, da ne bi otroku 'tezila' naj pospravi svojo sobo.. samo.. stara sem 22 let. Ce pac mi ni dala zgleda (ki mi ga ni, kar se pospravljanja tice) in ce se takrat, kadar je slabe volje in nataknjena, ker sta se z ocitom skregala spomni, da sem jaz packa in whatever se, ker ne pospravljam svojih stvari.. je to njen problem. Moj pa v toliko, kolikor jo moram poslusat.

Prijatelje pripeljem v svojo sobo, kakrsna ze je, noben od njih mi ne ocita..

Ma ja, saj brezveze.. in v bistvu nocem prevec razlagat tukaj, vseeno so pac druzinske zadeve in ni treba da jih po forumu.. ampak.. tole s pospravljanjem je en mini koscek, ki je del ene velike celote, ki mi visi za vratom in danes je tak cuden dan, da me take stvari prizadenejo bolj kot ponavadi...

Ko smo ze pri mamah.. x;)x pri nas, se mi zdi, vlada nek tak cankarijanski odnos.. reces nekaj cez svojo mamo, pa so ti ze vsi na vratu.. ampak pac, niso vse mame pozrtvovalne, ljubece, prijazne, zrtvujoce se za druzino.. Zadnjic sem razmisljala kako grozno je v bistvu, ker ljudje kar se verjamejo v to famo.. in potem mati psihicno ali fizicno muci svojega otroka, in se starsa locita, in otroka dobi mati, ker je pac mati in otrok rabi mati in mati je oh in sploh in...

OK, besna sem malo... ne leti to na nikogar posebej, OK? samo malo se moram zlajat, pa bo. x;)x

x:Xx

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...