Tina 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Aliana, v črno luknjo stresi vse skupaj, pa bo http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Ej, sej se jaz tud spomnim (anisem tega napisala) da ni imela vedno prav in da te na nek način raumem, sam moja dečva je pa trmasta, pismo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Aliana, v črno luknjo stresi vse skupaj, pa bo Ma ja, Tina, mas prav. Ne pa da tle po Dnevniku packam.. Ne bom vec, obljubim. A. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 konchno sem se naspal....kot se spodobi bil chist sfukan od nouga leta....pa K4 :xx!: sm mislu, de mam vech kondicije za tele zhure...pa zgleda leto dni brezdelja naredilo svoje....heheno, zdej bo treba nazaj v formo...hehe 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Jaz sem zdaj tud v 'formi'. Hih, za novo leto pa mi Nordica ni dala mira....sem htela spat...pa je težila ! Ampak je blo fajn! No, to pa jaz: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 konchno sem se naspal....kot se spodobi bil chist sfukan od nouga leta....pa K4 :xx!: sm mislu, de mam vech kondicije za tele zhure...pa zgleda leto dni brezdelja naredilo svoje....heheno, zdej bo treba nazaj v formo...hehe 666 zlobijeu....tralalaV leta prihajaš. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 hehe tina... 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 kdo bi she rabu pichke, che bi me res leta jebala.... he....tko pa aakhutek najdu seb primerno....mlado... ....razposajeno 666 poskokou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 kdo bi she rabu pichke, che bi me res leta jebala.... he....tko pa aakhutek najdu seb primerno....mlado... ....razposajeno 666 poskokou....tralalaPol bo pa jamranje tlele, da je ne dohajaš http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Ja pa Aakhut a nis' zadnjč reku, da te išijas zafrkava, še posebej ko si v vročem položaju. Pol s' pa res že v letih. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Volk, ne ljudem let štet. si jih sami preveč P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Volk, ne ljudem let štet. si jih sami preveč A da jih še tebi . Pa ja ne boš rekla, da tud tebe išijas daje , kokr vem to sam nas dece prime . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 men ni treba štet. išijas me ne daje, se mam fajn kar se tega tiče poznam tud ženske, k jih išijas daje P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Samo da si zdrava Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 thx, zdrava zmeraj bolj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 E tooo, čim več hribolazenja, kolesarjenja, teka, seksa in čim manj stresa, ne kadit , pa mau pit, za nov' let'. Madona kaka uživancija, si bom kar eno cigaro pržgal od tolikšnega užitka . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 Najdt ni težko...obdržat in zadovoljit je težko Aakhut..Hmm a sam 666 poskokov Brzo ti dođe. hahja, to moram citirat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2004 Prijavi Deli 3. januar 2004 od mene...spet doma...lepo vas je brat...malo sem vas pogresla, ampak dopust je bil brez racunalnika. Imeli smo se fino, mal smo pupcal, mal smo smuckal pa velik prevec jedli...sarme in golaza, ne bo na jedilniku, do naslednje smucarije. Drugace pa guzva, pa vsa Italija je smucala, Italijanov, kot bi jih naklel, vse zasedeno, vse zguzvano, videla najbolj umazan bazen :xx!: fuj in fej :xx!: res, kaj takega pa se ne....se enkrat prisegla never ever v Italijo smucat :xx!: (to sem ze parkrat rekla, pa me vedno shecajo) Spoznala nekaj novih clovekov. Cela hisa je bila polna Slovencev. Italijane smo ful kepal, ker so nas nekaj kao bombardirali z kepami na silvestra..ognjemet in **bombomet** preziveli.Spet zamudila jutranjo smuko na 1. januarja in kot vsako leto, mi bo to ostala zelja ....celo dvema kolegoma je ratal priti na smucisce dopoldne (ne vem kako) Bilo je fino a najlepse je doma...na poti nazaj smo se se ustavili v Veroni in pobozali Julijo po joski ...kao pomaga, pri izpolnjevanju zelja...razprodaje so se zacele, folku se je cist utrgal, gneca vsepovsod...dost mam ...malo miru plizzzz Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Z letošnjim letom se torej ženske lahko upokojijo, če so dopolnile 54 let in osem mesecev starosti ter imajo 35 let in devet mesecev pokojninske dobe. Upokojijo se lahko tudi, če so dopolnile 59 let in osem mesecev starosti ter imajo najmanj 20 let pokojninske dobe oz. če so dopolnile 61 let in osem mesecev starosti ter imajo najmanj 15 let pokojninske dobe. Nespremenjeni pa ostajajo upokojitveni pogoji za starostno pokojnino pri moških; torej dopolnjenih 58 let in 40 let pokojninske dobe, 63 let starosti ter najmanj 20 let pokojninske dobe ali 65 let starosti in najmanj 15 let pokojninske dobe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 poki hvala za podatke. bomo preračunal, kaj se splača ah, nič ne bo iz tega, ne moremo še uživat kot penzionisti :xx!: bomo pa drugač. nedelja je pred nami. jest bom šla najprej na smučanje pol bomo pa vidli dalje P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 dobro jutro. lepo se imej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 dobro jutro imej se tud ti lepo . grem nabirat kondicijo za coprnije P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 škratke, gorske vile pa škrate pozdrav, pa ne pozab na študent futer, da nas bodo veseli pričakali. Glede kondicije za coprnije pa, saj veš, počasi in previdno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 bom pozdravla. pa pomežiknila jim bom , da bodo vedli, za kaj gre .dons ne bo nč študent futra, ker na smučišču nimajo kje prostora jest za hitrost je pa itaq tko: počas pa po pameti se povsod pride P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 jih pejt pa potem še mal obiskat, nič študent futra ne bojo dobili. Tina, a slišiš hecam se, lepo se imej pa na okončine pazi pa na vožnji pazi, pa na smučišču pazi, pazi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts