Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

bom jih po smučanju na čajček povabla x:)x , da ne bojo zmrzval :O: - smo tko zmenjeni takrat ko smučam :vio:

kr brez skrbi bodita x:Dx

okončine bom pazla: moji dve umetniški x:Xx in še od vseh, ki se bodo podili in prašili sneg x:Dx :palec:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

O Cosmica preživela smučarijo brez poškodb ali zlomov x8Dx :palec:

Umetica uživaj na smučanju xsrcx

In lep pozdrav še od mene vsem gorskim prebivalcem x^x :wub:

Naša mačka se je pa odločila, da je zunaj premrzlo in ima rekreacijo kar po hiši x:Dx xupx

Jaz pa danes pod nujno tule pred računalnik, pa pisat ... pa ne po LNF-ju, da ne bo pomote. x:Ix :fiju:

xpresentx xloveyx xwizardx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

ooo matejcula x:Xx , kok je lepo ko so te doma veseli x;)x

Tina x:Xx , prezivela sem juhuuuuu nic nogolomov.

Me je pa umetnica spomnila na cajcek....smo kuhali vradzbinski caj ( ce se kdo spomne black stene in sove) tok smo se narezali na ta vradzbinski caj, ker smo ga kuhal z pozitivnimi mislimi, da bolni ozdravijo x:Dx ...ma komedija ratala iz tega.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

tina in selene, škrati pomežikajo in pozdravljajo nazaj x;)x :vragec:

tina, naš maček se je pa dons odločil, da bo uničeval vse, kar je lepšega od njega :vragec: prstki nej hitijo med krokodiljimi solzami, ampak kej nas pa le pridi pokukat x;)x

cosma, čajček je pa prav posebna pijača - tud jaz uživam v pitju čaja x:)x

:palec: Ja!!Fini čajčki!!! mmmm..... :8):

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

En pozdravček vsem, nekaj časa sem bila brez računalnika, ful mi nagaja, pa še zmeri ni u redu. Neki ga je čist zablokiral, ga bomo mogli sesut in spet na noge postavt. Se počutim čist bosa, če nimam interneta.

Oh, sej gre zadnje čase vse narobe...

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Candlelight, tole naj bi baje bilo zaradi retro merkurja, problemi s tvojim računalom xracx :bomb: - a te potolažim? - 6.januarja se baje preneha (če ga boš dala popravt, seveda x:Dx x;)x )

Hej, Selene... daj ti malo bolj počasi tele nicke in slikce menjaj... x:Dx x:Dx x:o)x na koncu sploh pol foruma ne bo več vedlo, kdo zaboga je tale nova lepotička med nami :palec: :palec: (barvna slikca namesto čb - 1 a, nick pa tudi neprimerljivo :palec: od prejšnjega) ... prav mogla sem se mal upičit x:Ix če je pa tolk luštno spremljat takšne prerojitve x;)x you go girl!! :D xyesx

Pozdravcek tudi Cosmi, ki je prsla nazaj xracx xsmx x;)x

Pa ena mala brca za mene, da grem delat, kar pač moram x;)x sem se pršla sam "pofočkat", pa sem za compom že več kot pol ure :o|o: x:Dx

Pozdravčki vsem, en lep dan vam želim, Sončki xloveyx xsingx xyiyax xrosex xrainbowx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Candlelight, tole naj bi baje bilo zaradi retro merkurja, problemi s tvojim računalom  xracx  :bomb: - a te potolažim? - 6.januarja se baje preneha  (če ga boš dala popravt, seveda  x:Dx  x;)x )

Hmm, ja tale "retro merkur" je kar zoprn, mogoče se bo pa pol sam popravil - 6. januarja mislim

Si me pa mal potolažila ja, hvala sončna vila

Jest tud mal delam, pa mal sem tukaj!

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

xrolleyesx jaz sem pa silvestrovala pri kristalki x:)x

ob osmih zvečer sem šla k nejej  potem sma z njenim bratrancem delale uhane, poslušale glasbo (blink 182) .kris je ob treh že postala zaspana jaz pa ne . ful sem bla hudobna do nje, ker ji nisem dovolla da bi spala. zaspale sma ob enih sedmih zjutraj. jaz itak še nebi spal, če se kris nebi tak ful razjezla.  mi je rakla: ej, tu maš diskmena pa poslušaj, mene pa pusti pr miru!  ful je bla huda   :xx!:  :vragec:  

hi hi

zbudle sma se pa ob enih popoldne

Mi je rekla, da naj popravim, ker so napake!

Ni šans! x:Dx

Matr je bla tečna x:Dx (sej ne)! Ampak ni me pustla da bi zaspala, pol je pa hotela da naj bodo žaluzije 'gor' ker bo gledala kar se zdani...ok sej lepo.....ampak pol mi pa reče da zgledam kot Marilyn Manson (zaradi sence) x:Dx x:Ix ! Pol pa ko klovn in pol naju je blko strah....Šit pa vsako uro je morala scat! In pol čisto tiho mimo mačka, po stopnicah gor, prižgi luč, idi na wc, še jaz na wc, nazaj dol, in čez eno uro SPET! x:Dx :xx!:

Zbudle sma se ob 2!pričakujte fotko moje frizurce (Nordico je blo strah....tko sem dobro zgledala x:Dx )

juzus kris! reče se lulat.

si lahko mislite kak je bla ona tečna xrolleyesx nonstop je govorla: daj no pusti me da zaspim x:o)x pa saj pol mi jo je uspelo malo pokonci spravit :vragec:

hi hi hi

ej pa kak lahko daš svojo sliko gor. mali bi pa nam lahko prizanesla- zajebavam se- spet x:Xx

mejte se radi....

Oh, ze tempo... :o|o:

Vsak dan smo na petih koncih... po eni strani sem kar ze sita tehle praznikov, po drugi pa mi gre na zivce, ker jih je konec ze...

Danes smo prvic bili pri Timovi sestricni - ki je stara 9 mesecev, kar kaze na to, kako zelo 'druzinski' smo... :o|o:

Vidim, da je tu aktivno in zuborece... se naprej in skoz...

Fino. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

OOO, ja!!!! Pa še kak!!!! x:Dx

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Zivjo, Almira! :)

Ko sva ze glih na zvezi - dobrodosla!! :) :palec:

Ce pa sem ti dobrodoslico ze izrekla in zdaj debelo gledas, pa nic ne de - sem ti jo pa se enkrat. :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala, draga Marsa...

Mislim, da se še ne poznave.

Me veseli! xsrcx

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Marsa, lepo da uživaš, mi tudi tukajle x;)x

moram preverit še enkrat tvojo napoved za ta konec tedna x:Dx je kaj konunikacija vam bo stekla :vragec:

smo šli na kratek sprehodec in pristali na mojem nekdanjem domu... nato odšli še nazaj peški, je prav pasalo, ugotovila da so nam v mestu naredili zanimivo sprehajalno pot z ribniki in po letu dni sem si privoščila rahel tek. Kako je pasalo x:px bom redno ponovitev tega imela.

Tko, lepo se imejte dragi moji še naprej x:Xx

x:Dx Nekaj malega napredovala v pisanju ... precej težje, kot sem sprva mislila. :o|o: x:o)x

Bom lepo počasi sestavljala xracx in računam, da bom naslednjo nedeljo imela pripravljeno tole zadevico. :detelca: xwizardx

xpresentx xsurprisex xwizardx

... moram preverit še enkrat tvojo napoved za ta konec tedna  ...

:||||||||||||| ... which reminds me... xrolleyesx

ej, spravljam se in spravljam, rojevam tole... kar dve spet, ono ze krepko zamujam - smo ze 4. :o|o:

Bodemo videli kako bo.... :)

Nekako se mi nic ne da danes, pa se nekam imam za sibat...

Almira - :) - pol pa sploh kul... ;)

Danes jedli pravi burek - babica timove sestricne pece tole ful dobro... sem notri stopila in rekla, o, burek disi... xDDx Pol je blo pa konc. :vio:

Da ne govorim o prepecenici domaci, da sem se vedno malo prepecena. x;)x

Picasso

:vragec:

hihi....

pa spet klele.......

sam.......................zdej pa ne morem dobro jutro recht....smrc.....sm se zhe ob 9-ih zbudu....smrc

pa nch....pa jutr x:Dx

skratka biu nna primorskem pr sestrci...na krizhu...cool...sam premajhno....star fotr bi reku kurnik x:Dx

no ja....kokr chta...

drgach pa cool razgled, pa sadje pa vrt pa tko

666 zlobijeu.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx  Nekaj malega napredovala v pisanju ... precej težje, kot sem sprva mislila.  :o|o:  x:o)x

Bom lepo počasi sestavljala xracx in računam, da bom naslednjo nedeljo imela pripravljeno tole zadevico.  :detelca:  xwizardx

xpresentx  xsurprisex  xwizardx

tina čestitke :palec:

ti držim pesti, sej dons si bla pa ful pridana x:Dx

še mal ti bomo mi pomagal s čarovnijami in čajčki, mogoče bo pa kaj zaleglo xwizardx x:px

Umetnica hvala x:Xx :wub:

x^x ja, sem res ves ljubi dan iskala podatke, najtežje je pa združit tri popolnoma različna področja ... mislim napisat take tekoče prehode :switz:

xloveyx :detelca: xchatx

Umetnica hvala  x:Xx  :wub:

x^x  ja, sem res ves ljubi dan iskala podatke, najtežje je pa združit tri popolnoma različna področja ... mislim napisat take tekoče prehode  :switz:

xloveyx  :detelca:  xchatx

tina, zdej si pa en dober čajček zaslužiš po vseh teh krokodiljih solzah x;)x x:Dx xwizardx

... moram preverit še enkrat tvojo napoved za ta konec tedna  ...

:||||||||||||| ... which reminds me... xrolleyesx

ej, spravljam se in spravljam, rojevam tole... kar dve spet, ono ze krepko zamujam - smo ze 4. :o|o:

Bodemo videli kako bo.... :)

Nekako se mi nic ne da danes, pa se nekam imam za sibat...

sej nisem tko mislila, ampak nekaj more men se dogajat, ej, sam skačem pa govorim, se vidi tud tukaj x:Dx , sem se čisto preobrazila, tud pri sebi v resnici...

sej napoved bo že, sam nekaj si sigurno napisala za ta vikend... mislem da nekaj o doma bolje bit, evo sem z vami x;)x

x:Dx  Nekaj malega napredovala v pisanju ... precej težje, kot sem sprva mislila.  :o|o:  x:o)x

Bom lepo počasi sestavljala xracx in računam, da bom naslednjo nedeljo imela pripravljeno tole zadevico.  :detelca:  xwizardx

xpresentx  xsurprisex  xwizardx

Hihi Tina, midve pa imava kar podobno župo danes, kar se dela tiče x;)x

Mene je našla kolegica, da ji zlektoriram diplomsko.... zdaj se pa "psihologinja" ukvarja z branjem o multilateralni diplomaciji :eek: sej mi je itak vse jasno x:Dx x:Dx x:Dx

... pa sam do šestih imam čas, ker potem pride kolegica to popravljat k meni, tako da.... huh, danes bolj od daleč gledam tale LN kot ne :switz: x:Ix

zabavajte se x:)x (še za mene mal x;)x )

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...