aakhut 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 hehepomen, de bo treba naslednji november bolj pazit.... 666 zlobijeu.....tralala....hop...sa.sa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Še dobr, da je na Štajerskem sonce... Grem v lj...za dva dni....same lepe stvari...jaz pa kr neki.. :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Da se pofockam, da sem doma. Prispela ob 2.30h zjutraj, vsa naspidirana. Sem mislila da bom podaljsala se za 1 teden, ker je bolj slabo kazalo ampak medicina cuda dela, po nekaj dneh je vrocina padla pod 38C tako, da sem se lahko peljala domov. Drugace je pa tokrat vrocina res :xx!: brezveze, se ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje tako bolna.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Važno, da je sedaj vse v redu. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Jaz ful cudne volje danes, ze odkar sem vstala... megla in oblaki mene cist :xx!: . Ampak sej bo bolje, zdajle se dobim s prijateljico na kavico, pa soncek se tud nekaj trudi skozi oblake pogledat..Mislim, da bi bilo dobro, ce bi se sla nekam mal razmigat.. Jahat bi sla, pa ze tako dolgo nisem, da me je malo strah zacet.. pa se ne vem kam naj grem in kje.. Sem bila pred par meseci pri Zbilju nekje, ful face ljudje.. sem obljubila, da bom se prisla.. zdaj mi je pa tako zoprno spet poklicat, ko sem tako dolgo odlasala... Ah, mogoce se bom pa kar v Kalipso spravla za eno uro, na tekoci trak.. sem ugotovila, da tko ful lazje tecem, kot pa v naravi.. ne znam pravilno nog premikat ali kaj... Moram nekaj... migat... Ja, pa ponosno sporocam, da sem se koncno pspravila diplomo delat. No, zaenkrat samo brskam po netu in cobissu in zbiram literaturo.. mal sem spremenila temo.. oziroma skrcila... Primerjala bom spanske in slovenske ljudske pravljice.. v bistvu literarne like, kot so pri nas na primer zalik zene, pa rojenice in take.. pa iskala vzporednice v spanskih, kaj imajo tam istega kot mi in kaj imajo takega, kar mi ne poznamo... A mi kdo lahko kaksno knjigo ali kaj priporoca o cem takem? Ni vazno, slovensko, anglesko, spansko.. Yesss!! Res soncek ven leze. Grem jaz na kavico. Fajn se mejte! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 hmmmm.....tjah.......ma kwa mi zdej kle nerodn....DOBRO JUUUUTROOOOO hehe ceu dan shu u maloro....yeah 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 No, pa dobro jutro! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 666 zlodejev in she kakshen chez....pr enainstiridestih prespat tk lep dan... ko bi ti Aakhut vedu, kaj smo mi (budni) pocheli.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 hehea teb se pa sanja, zakaj sm jst tolk spau...? 666 zlobchijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Ne sanja se mi...ker ne spim Sicer pa...se da kdaj pa kdaj (dokler si mlad) prezivet noch in dan ne da bi spal.... Ko si mlad... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 hehebi se dal razumert, de ti vech nisi....jst pa she... 666 zlobchijeu....tralalla tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 ti res smo moski z venere, zenske pa ste z marsa... vse narobe berete naj ti bo...do drugich... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 hehekaj pa che je obratno...da ve narobe pishete, mi pa prav beremo??? hehe 666 zlobchijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Navsezgodaj skočila z Brankotom v Tišino k bioenergetiku, pol ure pregled, nazaj domov, kosilo v Takosu in pol na Fingerprints novi e-mail strežnik usposobiti. Na koncu sem celo produkcijskega zjeb** in ga komaj nazaj k življenju spravil ... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Bil v mestu, spet en nov exotični koledar, pa zanimiva izkušnja glede prodajalke...seveda sem plačau yurja, sam vrnila pa mi je kr 4y..pa sm ji povedu, da ji nism dau 5y..in potem sem se ji seveda vrnil preveč denar..me prav zanima kdo vse bi to izrabu? ...Opazoval sem kako rastejo v slo˝banke, pa lokali, pa zavarovalnice;za to je denar vedno ...zrihtau sem se, oblikoval celo steno, poštrihau plakat in svečke.Ko bi imel več takih ustvarjalnih dnevov.Sprašujem se,če sem sploh še žurer po srcu,hm,sem sploh bil kdaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Lepa gesta FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Danes mi je lepo Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Volkec ... nej ti bo lepo še naslednjih 300 let funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Da se ti besede pozlatijo. Upam da bodo odkrili zdravilo proti starosti. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 SEDITA DVE BOLHI PRI VECHERJI....PA PRAVI ENA OD NJIJU..."TI POSLUSHI....A TI MISLISH, DA JE TUT NA DRUGIH VOLKCIH ZHIVLJENJE?" 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 ja bolhe in ambicioznost skačejo vedno ajejta, hotmail ima novo preobleko Spet... . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 No eni imajo bolhce, drugi pa uši. Volkci nimajo uši. . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Bil v mestu, spet en nov exotični koledar, pa zanimiva izkušnja glede prodajalke...seveda sem plačau yurja, sam vrnila pa mi je kr 4y..pa sm ji povedu, da ji nism dau 5y..in potem sem se ji seveda vrnil preveč denar..Bravo, Poki, tole je bilo pa zelo plemenito.... Jaz sem imela pa včeraj kup opravkov, še pred službo zobozdravnika, pa potem služba, pa potem urejanje zadev za registracijo (heh, mamo na črno temna stekla na avtu).Pa potem domov. Danes je pa že torek, novim zmagam naproti.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Komaj sem vstal zjutraj,....oči čist zlepljene,še tuš ni pomagal,...očitno bo sprememba vremena.... malce me daje melanholija,....no ja bo že. Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2003 Avtor Prijavi Deli 2. december 2003 Zivjo vsi!Danes je v LJ ful lepo, soncno! Ko sva se peljala zjutraj okoli 7:30 proti mestu, je sonce bilo ogromna oranzna krogla, nebo pa pisano... od lila do oranzne. Cosma - dobrodosla nazaj! ... Me veseli, da je vse kul... sem pa pomislila vceraj, ko sem videla tvoj post, da sva ocitno potem to videli.... Aliana - tudi tebe sem ze pogresala! Pokowc - to je pa res lepo od tebe, tako se dela! Vceraj sem koncno bila pri frizerju! Sli sva s frendico, ker je to v Domzalah.Ful imam lahkotno glavo. Tam pa sem nerodno stopila in si zvila nogo.Kasneje, vsakic, ko sem pritisnila na sklopko (sklopka pa je skoz pri mestni voznji, 1., 2. itd...), me je ful zabolelo, grozno, da me je kar skrbelo... Pa sem najprej pomislila, da je od fitnesa, kao misica, potem pa je bilo cudno, da ravno ta in da samo na levi nogi... Potem pa sem se spomnila, da sem pravzaprav imela tole poskodbico.Hotela sem dat glino gor, ko sem prisla domov, potem pa me je klicala frendica z Gorenjske, ki je imela rojstni dan, ce gremo na tortice, pa sva sla s tamalim se k njej na obisk (ker se nam ni dalo na tortice... to me ne gane, raje sem pri njej zrckala tiste ful dobre grske olive... )....Tako da me skoraj ves dan ni bilo doma... Prav pasalo se mi je rolat po cestah in vse, pa se kup manjsih opravkov sem uredila vmes.Samo noga me malo boli, se posebej, ko vozim... Lep dan vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts