Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 6

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x x:Xx Mushi, thanx! :8):

A najbrz ne bo treba nic takega (slikanje), ... po mojem sem si samo kako kito nategnila, ker nimam nic zateceno in tko, samo boli me, ko je pritisk, zato predvsem cutim, ko pritiskam na sklopko... pa ko hodim po stopnicah..

Ampak razmisljam... da se ti takole kaj zgodi, pa da je na desni, kako pa vozis potem...

Kako pomembno je vse, vsak palec, glezenj, vse... x!x

xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Pravkar sem zvedela...prijateljica iz otroštva, ki je rojena v istem trenutku, v isti porodni sobi kot jaz...umira...rak...so ji rekli...ni pomoči... :sori:

Grozljivo...

-------------

Marsyka...čuvaj nogo... preživi dan pred PC...nogo gor...na mizo, pa bo... :palec:

U, shit, Sanjalica... :sori:

... ko pa si napisala, sem se pa tudi jaz spomnila... vceraj mi je rekla prijateljica, da ima nek dober znanec, ki smo vcasih ful zurali skupaj, zelo kul clovek, umetnik, kako leto starejsi samo od mene, tudi raka in da je slabo z njim... :V:

... Veckrat me preseneti, koliko mladih umira - pa ne v nesrecah, ampak od takihle bolezni...

Ful sestrinih prijateljic (njena generacija, okoli 50) je ze umrlo - prav tako v glavnem od raka... (nekatere ze pred desetletji)...

Grozno tole...

Sanjalica - pred PC-jem? Saj to itak, razen izjemoma (kot vceraj, ko sem hecno dan prezivela s svojima najboljsima prijateljicama - z eno sla v Domzale, k drugi na Gorenjsko).

Noga gor - to pa je ze tezje... Namrec - kam gor? xDDx

Sedim pa na zoprnem otroskem stolu, ko niti ne pride pol stegen mojih gor... zelo slabo sedim, skratka, se dobro, da nisem vsa skrivencena... :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Hvala vsem angelom, hudichkom, vilam, bogovom...da nismo sposobni ljudje brati mislih drugih...

Mi je zelo vsec.... (cheprav vcasih...res samo vcasih....bi pa kaj le rada vedela :vragec: )

Oooo, dobro jutro AAkhut! x;)x

jaz bi pa najraje rekla lahko noč... se mi zdi. da je Aquarius rekel, da zjutraj ni mogel odlimati oči.. jaz tudi, potem pa sem bila cel dan zaspana in sem še in...... :wacko: :sleeping:

e, se kaj dogaja? :o|o:

:sleeping: :sleeping: :sleeping: MucaMaca

Jst pa danes same zmage doživljam...

Zjutri me je klical tip z DARS-a da je tam, ko jst vedno bemtim in gleda, pa da bo moj predlog upošteval in bojo postavli ogledalo, ko me vedno tako zaparkirajo da ne vidim na glavno cesto... jejejejejej... muši goflja sej včasih pa le rata da maš dolg jezik!

Pa kličem rezultate izpitov in sem vendarle to usrano matematko stolkla!

-1 hahahaha!!! Bojo sladke počitnce! x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x

Mushi

Mushiiii!!!!! x^x x8Dx :palec:

Cestitke! x:)x :palec:

Pa kako si to skromno zavila, da sem komaj dekodirala... x;)x

Tale dan pa si bos zapomnila!

Poleg tega pa se 1000. objava na LNF!

Frajerka. Res nepogresljiva... Fajn, ko si tedaj uletela pa mensezdi direkt v tiste najine teme... x;)x x:o)x x:Dx x^x x8Dx :palec:

Gajstna, iskrena, postena, gobcna, zanesljiva... Mushi... fajn. :palec: x:)x

Bi pa kar dosti forumovcev pogresala... kar vecino, pravzaprav, najbrz... x:Xx x:)x x;)x

Picasso

Jaz pa sam sponam...

... pa jem... x:Ix :8): x:px

Danes izjemoma jedla ze zajtrk! :eek: (poleg agrumske doze na tesce, kar je itak, namesto zajtrka)... :8):

Kar nekaj sem lacna skoz...

Zadnje case spet ful sizim na avokado! x:px x:px

Zdajle pa xwizardx in xracx, potem pa spet sponanje...

Zvecer skorpijonski obisk, pil se bo Vranac ali cvicek - odvisno od razpolozenja in tega, kaj se bom ufurala skuhat, spect... :)

V bistvu se prav kul pocutim. x:)x

Picasso

..ja fajn to........ .Dans sm ful zanimivo razpoložen...Kupil sem kostanje,nekaj pesti dlani, jih pozorno preberem, ne sme bit nbedn piškav,a ni dobr to ,raje jih sam sortiram tamle, kot pa domu prpelem še piškave....ampak tut potem ,ko jih mau namakam v vodi,še vedno prplava črv ven in jest črve kupujem˝temu se ni moč izognit.

Pa si scvrem ribce in kaj, naučil sem se jih jesti z limono.Zvedu novico, zarad tiste bombe v Kp.,da ima vsebina Yu bombe nekak prisotnih 3000kroglic in tele pole uničjo okolico....Zanima me, kak pokopljejo mrtvega Eskima...a ga vržejo v morje?..

..

Ja, Mushi matematko sfurala x!x TO, evo, čestitke :party:

Devetletka, ljudi moji, to je krneki :xx!: :wacko: moji piščančki sedijo v šoli po 10 ur x!x x!x pri dvanajstih letih xrolleyesx ... ma x!x x!x x!x me tale šolski sistem vedno pogosteje čist :xx!: :vragec:

sicer pa pravkar čvekcala z enim frendekom iz Santa Fe-ja x:Ix :kiss: ayyyyyy, bi šla zdajle res kar malo tja na počitnice :mex:

jih pozorno preberem, ne sme bit nbedn piškav,a ni dobr to ,raje jih sam sortiram tamle, kot pa domu prpelem še piškave....ampak tut potem ,ko jih mau namakam v vodi,še vedno prplava črv ven  in jest črve ..

x:Dx x:Dx x;)x

Ma....furam danes taki fajni izi dej.......nekaj prijetnih e-mailov, sms-ov, telefonskih čvekov, kakšna voščilnica, pa darilca x:px , en kratek ljub obisk dopoldan in popoldan, malo "boljše" kosilce, čvek, jack, mjuza, lnf.......kul :palec: . Kot "pravi" roker x;)x .......pa r.d. žur v LJ.....na Deep purple x:px .....jeah..... x;)x :palec: x:Dx Hm......a gre še kdo?

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Zjutraj sem spet spala 20 minut dalje kot je zapisano v statutu. Pol skodelice pravega čaja je bilo dovolj. V službi sva s Simonco iz časopisa ugotovili, da še vedno niso našli samomorilca, ki ga je včeraj videla skočiti z mostu v Dravo. Dobila sem fino poslovno darilo: savna, kopanje in kosilo za dve osebi! x:Dx x:Dx x:Dx

Odlično kosilo (čeprav polovična porcija) in gor šljuk mrzle kave, ki je ostala od jutra. Matjaž me pretrese z resnicami o bioenergetiku. Nakup medenjakov in opazovanje obrtnika, kako peče medene Parklje in Miklavže ... hmmm... kot v starih časih....

Obisk pravkrar odseljenih prijateljev odpade. Se brzinsko vračata v Ljubljano. Majice z napisom "I love Maribor" in "vedno.s.teboj@friends.mb" z našo skupno slikico bodo počakale do naslednjega snidenja... Uh, grozno, ko se ti ljubi ljudje odselijo 150 km proč! Bogu hvala za internet! :vio:

Žlocova benti, ker je za vse nas skuhala bano chili con carne-a, nas pa ne bo... Oprosti, lubica. :(

Grega pride na smrt utrujen domov. Smili se mi in mu pripravim dobro večerjo in povrhu goro sladoleda s smetano in sladkim grehom.

...

Kar nekaj sem lacna skoz...

Zadnje case spet ful sizim na avokado!  ..

avokado, jest tut, sam se mi zdi, da avokado ni vec tist k je bil :V:

sploh ne dobim enga normalnga avokada; z takim cool okusom;

ves je neki brezokusen...

Mushi :palec: za cvekavih in nepogresljivih 1000 xrosex

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...