rachek 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Aja....rachek....če si vprašal zaradi prevoza......ravno zvedel, da pa mogooočeee gre en kolega tudi.....in bo mel plac v avtu.........mogoče. Ja, zaradi prevoza, ker sem full utrujen pa zaspan zadnje cajte ... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 ja srečno Muška... Dobri pogoji in privlačni užitki, morda kaj več prneseš s seboj Danes sem počel mnogo stvari, a za plesanje pred ogledalom se nism mogu upret;nism mogu nehat, celih tri ure sem ritem poudarjau,zlo lepo sem si oblikoval zadnjico.Danes se počutim tko dobr sexy nevem, kar v Las Vegas bi šu, mau na špancir...Jutri me bo zihr vse bolel, ker telo ni vajen tazga spontanga tempa več...V trgovinah je zelo težko dobit trdo-hard zobno ščetko, ampak sem jo dobil, cena je vedno pretirana. Kaj mi je to všeč, ko mi bližnji končno dovoli česn jest, sam pole pet ur se ne smem lizat. Smešn se mi zdi, ko imam očala gor, pole pa pozabm, de jih imam, si nato umijem obraz kr z njimi vred.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 zlo lepo sem si oblikoval zadnjico.Danes se počutim tko dobr sexy nevem, kar v Las Vegas bi šu, mau na špancir...Kaj mi je to všeč, ko mi bližnji končno dovoli česn jest, sam pole pet ur se ne smem lizat.Smešn se mi zdi, ko imam očala gor, pole pa pozabm, de jih imam, si nato umijem obraz kr z njimi vred..Poki funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 HIH! Poki? veš kako se znebiš zadaha po česnu??? HJA, ČEBULE SE NAPOKAŠ PA BO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Ljubljana - V Sloveniji so se danes vrstili odzivi na nagrado tednika European voice za dosežek leta 2003, ki jo je v torek zvečer prejel slovenski poslanec Alojz Peterle (NSi). Potem ko je Peterletu pozno v torek čestital predsednik vlade Anton Rop, je danes Peterle prejel četitke od predsednika državnega zbora Boruta Pahorja ter od poslanskih kolegov iz vrst NSi. 666x juhuhu... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 BOBNAR! Iz kakšnega benda? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 hmmm....bobnar... drugach pa zhe beseda IZSTOPITI pove, da na lastno zheljodrugach te ven FUKNEJO... 666 zlobijeu... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Normalno! Bobnar: ker...... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Bobnar je danes na lastno željo izstopil iz benda. Life goes on.ehja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 OK! ne sekiraj se! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 pokowc rab shrinka....ma PRIZDEVKE :xx!: 666 zlobijeu.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Bobnar... dogaja :o|o: ... najbrž ima Jupiter zate kakšne boljše variante funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 rachek v petek ob 7.30 letiva!! Aham, jaz pa sem že mislil, da greš raje na koncert! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Se zmenim za tehnični pregled avtomobila, pa da mi ga peljejo na registracijo ... pridem včeraj domov, pokličem kdaj lahko pridem po avto, pa pravi jutri ??? Razlog ... je potrebno zmenjati avspuh, pa bremze so zanič, motorček za vodo ne dela več ... "nimaš šans, da narediš tehničnega ..." Še dobro, da se poznamo in se bo dalo zmenit brez računa Sem že napisala kaj si želim za ... Želim si, da mi prineseš za darilo, službico! Pa tako prosim, kjer bom zadovoljna! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Tinca naj se ti željica izpolni.............In čestitam ob 2000-ki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Hvala! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Legendarna nepogrešljiva Tina 2000 xrosex Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2003 Avtor Prijavi Deli 4. december 2003 Pih, Mick - jaz imam instalirano ze Tino 2003! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 ...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Tinka, po mojem si prav čas kuverto v kaslc vrgla in se Božiček ne bo mogu zgovarjat, da ni dobil pošte.... Včeraj se je dan nekam čudno začel, potem se je pa popoldan in zvečer odlično razvijal, šlo je sam še na Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2003 Avtor Prijavi Deli 4. december 2003 Meni je bil tudi vcerajsnji dan dbest... akcija totalna skoz. Bobnar - kaj vidim? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Bobnar je danes na lastno željo izstopil iz benda. Life goes on. Bobnar, , en zate. No, pa škoda, ker te dni poslušam tole Nasedlo ladjo povsod po radiu in mi je že lepo v uho sedla.. o , me malo spominja tam na osemdeseta in nov val in... ahja.. In veš kaj, točno ob pravem času se je to zgodilo. Diplomiral, pustil bend, ,,, dobil službo za novo leto 2004 MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 ufff, Bobnar....če je bila to odločitev...ki je zorela dalj časa...ok...Ja, saj 7 hiša....kaj pa misliš ŠE počistiti...hm.. Tinka, drži se... Men pa dogaja...hm...se mi zdi, da bi zdajle mal izstopila....iz življenja...da bi mal razmislila...takole od strani... ... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Tina za 2000 in za vse ostale zelje pa se bo poskrbel za vse zraven Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Men pa dogaja...hm...se mi zdi, da bi zdajle mal izstopila....iz življenja...da bi mal razmislila...takole od strani... ...Meni se tudi nekaj takega dogaja...ze spet... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts