Skoči na vsebino

Napoved za 49. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=49"][b]Napoved za 49. teden[/b][/url] - [b]1. - 7. december 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pih. x:)x
Zato se pa posebej potrudila in ne samo napisala napoved danes (kar jo nekako vedno, vsaj 'okostje' - ob petkih namrec), pac pa jo ze tudi dala gor in tudi fliknila obvestilo, da je ze gor.... da se boste/bomo lahko malo zorganizirali vnaprej... ce se da, seveda...
V bistvu se res zacne slabo, a bo nekaksen 'preboj' se zgodil in bo mucho boljse od sredine tedna dalje. :palec:
... predvsem za biznis in materialne zadeve - kar pa je hkrati posredno tudi za custvene - nenazadnje zato, ker se s slednjimi pac v vecji meri NE bomo ukvarjali in nas tako preprosto in logicno - ne bodo (vsaj v taksni meri ne) obremenjevale.
S tem pa se bomo ukvarjali bolj konec tedna, pa se to bolj nekako uzitkarsko kot pa zdaj custveno ali ljubezensko...
Zato je kosilo, vecerja - DBEST varianta.
Pa neobvezen sex - za tiste z modernejsimi pristopi. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz tud uzivam ob tvoji inteligenci in dojemljivosti... mi je pac ta nacin tvoj, humor blizu...
Zmohtno... to je skoraj kot neptunanje... in prav zares! :O: :eek:
... xokx xokkx (kako prikladno) - danes je Luna konjunkcija Neptun - pred pribl. 4 urami...
To pa je bilo tocno takrat, ko.... ma ne... ne povem... x:px x;)x :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx
xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Kao - ziher je blAAzno zanimivo... x:px x:o)x :madpro:

Picasso

[quote]Marsa: Nenadoma nam bo najbolj pomemben status in ugled, se posebej se bomo zanimali za biznis in denar; predvsem bo konec tedna v teh zadevah naklonjen zemeljskim znakom, nekoliko manj pa tudi vodnim.
(*in vsem tistim, ki imajo pomembne tocke, kot so Sonce, Luna, Ascendent in/ali Venera v omenjenih znamenjih).

Ce je v igri pomembna pogodba, jo podpisujmo v petek.
Prav tako v petek opravimo pomembne nakupe in ce imamo v nacrtu nekoliko vecjo in pomembno investicijo, prav tako to opravimo v petek (za te zadeve pa je ugodna tudi sobota).[/quote]

x^x

[b][i][color="gray"]Pa ravno v soboto bom v city parku na stojnici
prodajala suho sadje in adventne venčke. :palec:

Morda se vidimo x;)x [/color][/i][/b]

Helena

O, Helena - fino, ampak - a ne bos sla domov, kot sem videla v Dnevniku? No, mogoce sem kaj pomesala.

Investicije etc... nakupi - saj, to v bistvu itak... x:o)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...