Marsa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 [url="http://www.astrologija.org/napoved2003/napoved.php?t=49"][b]Napoved za 49. teden[/b][/url] - [b]1. - 7. december 2003[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url] ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Tole pa prav fino kaže ... grem v soboto na novoletno praznovanje http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 jaz pa v četrtek sestanek, zelo pomemben, ma ful pomemben, pa ne vem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Avtor Prijavi Deli 28. november 2003 Pih. Zato se pa posebej potrudila in ne samo napisala napoved danes (kar jo nekako vedno, vsaj 'okostje' - ob petkih namrec), pac pa jo ze tudi dala gor in tudi fliknila obvestilo, da je ze gor.... da se boste/bomo lahko malo zorganizirali vnaprej... ce se da, seveda... V bistvu se res zacne slabo, a bo nekaksen 'preboj' se zgodil in bo mucho boljse od sredine tedna dalje. ... predvsem za biznis in materialne zadeve - kar pa je hkrati posredno tudi za custvene - nenazadnje zato, ker se s slednjimi pac v vecji meri NE bomo ukvarjali in nas tako preprosto in logicno - ne bodo (vsaj v taksni meri ne) obremenjevale. S tem pa se bomo ukvarjali bolj konec tedna, pa se to bolj nekako uzitkarsko kot pa zdaj custveno ali ljubezensko... Zato je kosilo, vecerja - DBEST varianta. Pa neobvezen sex - za tiste z modernejsimi pristopi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Marsa ... kaj uživam, ko maš take žmohtne funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Avtor Prijavi Deli 28. november 2003 Jaz tud uzivam ob tvoji inteligenci in dojemljivosti... mi je pac ta nacin tvoj, humor blizu... Zmohtno... to je skoraj kot neptunanje... in prav zares! ... (kako prikladno) - danes je Luna konjunkcija Neptun - pred pribl. 4 urami... To pa je bilo tocno takrat, ko.... ma ne... ne povem... Kao - ziher je blAAzno zanimivo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 [quote]Marsa: Nenadoma nam bo najbolj pomemben status in ugled, se posebej se bomo zanimali za biznis in denar; predvsem bo konec tedna v teh zadevah naklonjen zemeljskim znakom, nekoliko manj pa tudi vodnim. (*in vsem tistim, ki imajo pomembne tocke, kot so Sonce, Luna, Ascendent in/ali Venera v omenjenih znamenjih). Ce je v igri pomembna pogodba, jo podpisujmo v petek. Prav tako v petek opravimo pomembne nakupe in ce imamo v nacrtu nekoliko vecjo in pomembno investicijo, prav tako to opravimo v petek (za te zadeve pa je ugodna tudi sobota).[/quote] [b][i][color="gray"]Pa ravno v soboto bom v city parku na stojnici prodajala suho sadje in adventne venčke. Morda se vidimo [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 O, Helena - fino, ampak - a ne bos sla domov, kot sem videla v Dnevniku? No, mogoce sem kaj pomesala. Investicije etc... nakupi - saj, to v bistvu itak... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 konec tedna nekoliko manj naklonjen vodnim znamenjem itak, moja luna je vodna, tko da Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.