Skoči na vsebino

Kdo ve za kako dijeto ?

Recommended Posts

• Komentarji 204
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx

........mam definitivno težek karakter x:Dx in sem takoooooo neznansko vesela. če me pri tem kdo prekaša (sstane) :vragec:

:vragec: x:Dx :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

a gremo to temo preimenovat v STANETOVA SOL

ali pa se bomo pogovarjali tukaj o dijetah

ali o učinkih trebušnjakov,....?

:vragec:

dijeta :eek: ....hehe

zaklent hladilnik,

ven na zrak,

velik sexat,

pa u teater hodit x:Dx x;)x

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sstane
Špelca, verjemi, da nimam prav nobenega interesa, da bi te strašil, niti si ne bi dovolil kaj takega govoriti in pisati brez tehtnega razmisleka, študija tovrstne literature in na osnovi lastnih izkušenj in sedaj že izkušenj mnogih.

To kar Američani sami trdijo zase in svoji debelosti je velika zmota ali pa velika laž, tega ne vem. Toda statistika pravi, da so tudi oni normalni potrošniki soli, tam med 20 in 25 gr dnevno in ne 2,5 gr kot si napisala, da je priporočljivo.

Problem pa je v tem, da je teh 25 gr razporejenih na mnogo preveč hrane, ker mora biti sol s 30mg joda/kg slana kot hudič in jo je pač potrebno razredčiti na več hrane in od tod debelost in bolezni.

No, pa mi ti povej, ali res zaužiješ le ščepec soli dnevno.

Špelca, zakaj si pa tiho kot riba :8):

Špelca, verjemi, da nimam prav nobenega interesa, da bi te strašil, niti si ne bi dovolil kaj takega govoriti in pisati brez tehtnega razmisleka, študija tovrstne literature in na osnovi lastnih izkušenj in sedaj že izkušenj mnogih.

To kar Američani sami trdijo zase in svoji debelosti je velika zmota ali pa velika laž, tega ne vem. Toda statistika pravi, da so tudi oni normalni potrošniki soli, tam med 20 in 25 gr dnevno in ne 2,5 gr kot si napisala, da je priporočljivo.

Problem pa je v tem, da je teh 25 gr razporejenih na mnogo preveč hrane, ker mora biti sol s 30mg joda/kg slana kot hudič in jo je pač potrebno razredčiti na več hrane in od tod debelost in bolezni.

No, pa mi ti povej, ali res zaužiješ le ščepec soli dnevno.

Špelca, zakaj si pa tiho kot riba :8):

Unega nisem komentirala, ker se mi zdi velika bedarija. Americani niso debeli zaradi joda v soli. xrolleyesx

Nimam pojma, koliko soli pojem dnevno, ker je ne merim.

Za razliko od povprecnega Americana jem veliko zelenjave. Zelo rada imam solato. Mastnim stvarem se izogibam. Prav tako se trudim omejevati kolicino sladkorja in bele moke.

In ceprav jem isto sol kot Americani, imam zdravo tezo.

Mimogrede, med nosecnostjo sem se zredila tocno toliko, kot je priporocljivo. In zdaj, 3 in pol tedne po porodu sem nazaj na prvotni tezi.

Guest sstane

Čestitke za otročička in težo, ostalega pa tudi jaz ne bom komentiral :palec:

Vsak je svojega telesa gospodar, ko nekoliko odraste :sori:

Ne znam, če pa jo ti znaš iz moje spletne strani prenesti sem, ti pošljem paket x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

:vragec:

ne gre...k ni nbene fotke gor :xx!:

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sstane

Zaradi preveč, pol stoletja sem se filal z njim.

Pa ti danes poglej, zaradi joda se je še moda moške frizure spremenila :eek: x^x x:Dx

Pa ni šala.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...