klavdija 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 a gremo to temo preimenovat v STANETOVA SOL ali pa se bomo pogovarjali tukaj o dijetah ali o učinkih trebušnjakov,....? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 klavdija Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 klavdija Kaj, si pretežka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 ........mam definitivno težek karakter in sem takoooooo neznansko vesela. če me pri tem kdo prekaša (sstane) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 a gremo to temo preimenovat v STANETOVA SOL ali pa se bomo pogovarjali tukaj o dijetah ali o učinkih trebušnjakov,....? dijeta ....hehezaklent hladilnik,ven na zrak,velik sexat,pa u teater hodit 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 dobro si si to zastavil, aakhut.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 to zato, k sm tko pameten...pa mi rata vsake tolk kej pogruntat (kar gre enim v surlo) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 http://med.over.net/phorum/list.php?f=34 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Špelca, verjemi, da nimam prav nobenega interesa, da bi te strašil, niti si ne bi dovolil kaj takega govoriti in pisati brez tehtnega razmisleka, študija tovrstne literature in na osnovi lastnih izkušenj in sedaj že izkušenj mnogih.To kar Američani sami trdijo zase in svoji debelosti je velika zmota ali pa velika laž, tega ne vem. Toda statistika pravi, da so tudi oni normalni potrošniki soli, tam med 20 in 25 gr dnevno in ne 2,5 gr kot si napisala, da je priporočljivo. Problem pa je v tem, da je teh 25 gr razporejenih na mnogo preveč hrane, ker mora biti sol s 30mg joda/kg slana kot hudič in jo je pač potrebno razredčiti na več hrane in od tod debelost in bolezni.No, pa mi ti povej, ali res zaužiješ le ščepec soli dnevno. Špelca, zakaj si pa tiho kot riba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Špelca, verjemi, da nimam prav nobenega interesa, da bi te strašil, niti si ne bi dovolil kaj takega govoriti in pisati brez tehtnega razmisleka, študija tovrstne literature in na osnovi lastnih izkušenj in sedaj že izkušenj mnogih.To kar Američani sami trdijo zase in svoji debelosti je velika zmota ali pa velika laž, tega ne vem. Toda statistika pravi, da so tudi oni normalni potrošniki soli, tam med 20 in 25 gr dnevno in ne 2,5 gr kot si napisala, da je priporočljivo. Problem pa je v tem, da je teh 25 gr razporejenih na mnogo preveč hrane, ker mora biti sol s 30mg joda/kg slana kot hudič in jo je pač potrebno razredčiti na več hrane in od tod debelost in bolezni.No, pa mi ti povej, ali res zaužiješ le ščepec soli dnevno.Špelca, zakaj si pa tiho kot riba Unega nisem komentirala, ker se mi zdi velika bedarija. Americani niso debeli zaradi joda v soli. Nimam pojma, koliko soli pojem dnevno, ker je ne merim.Za razliko od povprecnega Americana jem veliko zelenjave. Zelo rada imam solato. Mastnim stvarem se izogibam. Prav tako se trudim omejevati kolicino sladkorja in bele moke.In ceprav jem isto sol kot Americani, imam zdravo tezo. Mimogrede, med nosecnostjo sem se zredila tocno toliko, kot je priporocljivo. In zdaj, 3 in pol tedne po porodu sem nazaj na prvotni tezi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Čestitke za otročička in težo, ostalega pa tudi jaz ne bom komentiral Vsak je svojega telesa gospodar, ko nekoliko odraste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 sstane...dej objau svojo fotko...de vidmo, kolk te je skupi 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Ne znam, če pa jo ti znaš iz moje spletne strani prenesti sem, ti pošljem paket Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Ne znam, če pa jo ti znaš iz moje spletne strani prenesti sem, ti pošljem paket ne gre...k ni nbene fotke gor :xx!: 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Kako, da ne, odpri KNJIGA in klikni na moje ime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Ba, kako si pa to naredil Pa tja med punce me daj, če gre, da me bodo grele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 hmmm....neki zlo si i brez las....de to ni zarad pomanjkanja joda 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Zaradi preveč, pol stoletja sem se filal z njim. Pa ti danes poglej, zaradi joda se je še moda moške frizure spremenila Pa ni šala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 a teb se moda zarad joda spreminjajo 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Ti pravim, da me med punce postavi moda gor al dol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 MODA STRAN!!! tko....zdej pa ne rabish vech med punce hodit 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Pa same manekenke, ti pa nobenega smisla za modo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 swej si sam hotu tko....bit brez mod 666 zlobijeu....tralala(pa nej she ker rechem de ma stane jajca ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Pa res, gate si pa v knjigi pustil, ti, ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.