Skoči na vsebino

Orbitrek?

loncek1

Recommended Posts

Ja, orbitrek imamo pri nas doma že kar nekaj let.

Kupila sem tistega s televizije, a ne prek "telefona" ampak so ga imeli pri Sanolaborju na Cigaletovi. Takrat je bil še dosti cenejši...

V bistu je to dejansko krasna zadeva, a kaj ko ima isto napako kot vse naprave... ne deluje, če ga ne uporabljaš.... Potem se nabira na njem prah itd...

No pa še malo čisto zares...... Deluje - res je kar pravijo na TV- če vadiš, seveda in resnično se ves razmigaš. Veliko boljši je kot razna sobna kolesa in podobne reči.

Ampak ni dovolj par minut dnevno, je kar treba nanj za najmanj pol ure ali še več- kot recimo če greš na sprehod ali na kolo- par minut ni nič.

Najbolje ga je postaviti pred kako TV in potem ga goniš, ko gledaš film, da ti ni dolgčas....

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Deli na socialnih omrežjih

• 6 years later...
Ja, orbitrek imamo pri nas doma že kar nekaj let.

Kupila sem tistega s televizije, a ne prek "telefona" ampak so ga imeli pri Sanolaborju na Cigaletovi. Takrat je bil še dosti cenejši...

V bistu je to dejansko krasna zadeva, a kaj ko ima isto napako kot vse naprave... ne deluje, če ga ne uporabljaš.... Potem se nabira na njem prah itd...

No pa še malo čisto zares...... Deluje - res je kar pravijo na TV- če vadiš, seveda in resnično se ves razmigaš. Veliko boljši je kot razna sobna kolesa in podobne reči.

Ampak ni dovolj par minut dnevno, je kar treba nanj za najmanj pol ure ali še več- kot recimo če greš na sprehod ali na kolo- par minut ni nič.

Najbolje ga je postaviti pred kako TV in potem ga goniš, ko gledaš film, da ti ni dolgčas....

...ja , saj verjamem , če se ne uporablja , da se potem nabira prah , zanima me kaj je v redu vsakodnevno?in pa koliko časa na dan ?..hvala za odgovor

po mojem najprej kakih 10 minut, potem kake pol ure, na koncu vec, kot se bos pocutila - ni primerno, da takoj zapretiravas...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zakaj pa ne ven laufat?

mi ga mamo tud, pa ne vem če se ga uporablja 5x na leto x:o)x jst sm sam 1x probala, pa mi ni všeč, mot me tist šundr, ki ga dela, pa se mi ves čas zdi, da bo vse skup zdej zdej šlo narazn. + mam prekratke roke, pa morm bit v enem čudnem položaju potem, če se hočem vredu unih palc držat... x:Dx

...joj , na tek se pa nikakor ne morem spravit no ...

Pomisli, da imaš pred seboj laverja z obnaženo zadnjico in ti beži, ti pa v dir za njim da ga ujameš.

Boš videla kako bo enostavno.

Lahko pa si predstavljaš, da je mož ravnokar odkril vajine gole fotografije in se je zakadil proti tebi s sekiro, ti pa začneš teči, da bi mu ubežala.

Dejte babe no mal fantazije met.

Aja pa Ipoda ne pozabit zataknit v uho.

...ajaaaaaaaa..ti spadaš med elito idiotizma ...hahahhahaha...baje da si imel slabo izkušnjo , sama sreča da je se oseba rešila take zgubeeeeeeeee... x:)x :palec: x8Dx x8Dx

Ti je Mantis povedala?

Ja res je sreča, da se je dotična oseba rešila take zgube x:Dx

Ampak jaz tle nisem važen, dejmo raj o tvojem ljubčku..

kakšen je njegov penis, v čem je boljši kot možev? :inocent:

Aja pa orbitrek, da ne sfalimo teme, ne odpravlja zamaščene gnilobe, ki pri tebi nadomešča možgane x:px

ne ,sploh mi ni ona to povedala ..saj ni pomembno kdo ...si se pa zmotu veš...nisem zamaščena ...sem prav lepo šlank ....kar mislim da zate ne velja ....raje pa maščobo , kot pa slamo ....fino bi pa bilo da začneš pri sebi urejat stvari , ne pri drugih... x:)x x:)x x:)x

Ti je Mantis povedala?

Aja pa orbitrek, da ne sfalimo teme, ne odpravlja zamaščene gnilobe, ki pri tebi nadomešča možgane x:px

ne ,sploh mi ni ona to povedala ..saj ni pomembno kdo ...si se pa zmotu veš...nisem zamaščena ...sem prav lepo šlank ....kar mislim da zate ne velja ....raje pa maščobo , kot pa slamo ....fino bi pa bilo da začneš pri sebi urejat stvari , ne pri drugih... x:)x x:)x x:)x

Ti je Mantis povedala?

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...