loncek1 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 kolegica je pred nakupom orbitreka, ima kdo s tem orbitrekom kaksne izkušnje? Ponujajo jih tisoč vrst, za katerega se odločiti, na kaj je treba biti pozoren pri nakupu... vsaka informacija zelo dobrodošla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Ja, orbitrek imamo pri nas doma že kar nekaj let.Kupila sem tistega s televizije, a ne prek "telefona" ampak so ga imeli pri Sanolaborju na Cigaletovi. Takrat je bil še dosti cenejši... V bistu je to dejansko krasna zadeva, a kaj ko ima isto napako kot vse naprave... ne deluje, če ga ne uporabljaš.... Potem se nabira na njem prah itd... No pa še malo čisto zares...... Deluje - res je kar pravijo na TV- če vadiš, seveda in resnično se ves razmigaš. Veliko boljši je kot razna sobna kolesa in podobne reči. Ampak ni dovolj par minut dnevno, je kar treba nanj za najmanj pol ure ali še več- kot recimo če greš na sprehod ali na kolo- par minut ni nič.Najbolje ga je postaviti pred kako TV in potem ga goniš, ko gledaš film, da ti ni dolgčas.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 9. marec 2010 Prijavi Deli 9. marec 2010 ...zanima me vaše mnenje o orbitreku?...se vam zdi v redu?....ali pomaga pri hujšanju?... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 Ja, orbitrek imamo pri nas doma že kar nekaj let.Kupila sem tistega s televizije, a ne prek "telefona" ampak so ga imeli pri Sanolaborju na Cigaletovi. Takrat je bil še dosti cenejši... V bistu je to dejansko krasna zadeva, a kaj ko ima isto napako kot vse naprave... ne deluje, če ga ne uporabljaš.... Potem se nabira na njem prah itd... No pa še malo čisto zares...... Deluje - res je kar pravijo na TV- če vadiš, seveda in resnično se ves razmigaš. Veliko boljši je kot razna sobna kolesa in podobne reči. Ampak ni dovolj par minut dnevno, je kar treba nanj za najmanj pol ure ali še več- kot recimo če greš na sprehod ali na kolo- par minut ni nič.Najbolje ga je postaviti pred kako TV in potem ga goniš, ko gledaš film, da ti ni dolgčas.... ...ja , saj verjamem , če se ne uporablja , da se potem nabira prah , zanima me kaj je v redu vsakodnevno?in pa koliko časa na dan ?..hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 po mojem najprej kakih 10 minut, potem kake pol ure, na koncu vec, kot se bos pocutila - ni primerno, da takoj zapretiravas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 10. marec 2010 Prijavi Deli 10. marec 2010 zakaj pa ne ven laufat? mi ga mamo tud, pa ne vem če se ga uporablja 5x na leto jst sm sam 1x probala, pa mi ni všeč, mot me tist šundr, ki ga dela, pa se mi ves čas zdi, da bo vse skup zdej zdej šlo narazn. + mam prekratke roke, pa morm bit v enem čudnem položaju potem, če se hočem vredu unih palc držat... ...joj , na tek se pa nikakor ne morem spravit no ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Pomisli, da imaš pred seboj laverja z obnaženo zadnjico in ti beži, ti pa v dir za njim da ga ujameš.Boš videla kako bo enostavno.Lahko pa si predstavljaš, da je mož ravnokar odkril vajine gole fotografije in se je zakadil proti tebi s sekiro, ti pa začneš teči, da bi mu ubežala.Dejte babe no mal fantazije met. Aja pa Ipoda ne pozabit zataknit v uho. ...ajaaaaaaaa..ti spadaš med elito idiotizma ...hahahhahaha...baje da si imel slabo izkušnjo , sama sreča da je se oseba rešila take zgubeeeeeeeee... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Ti je Mantis povedala?Ja res je sreča, da se je dotična oseba rešila take zgube Ampak jaz tle nisem važen, dejmo raj o tvojem ljubčku..kakšen je njegov penis, v čem je boljši kot možev? Aja pa orbitrek, da ne sfalimo teme, ne odpravlja zamaščene gnilobe, ki pri tebi nadomešča možgane ne ,sploh mi ni ona to povedala ..saj ni pomembno kdo ...si se pa zmotu veš...nisem zamaščena ...sem prav lepo šlank ....kar mislim da zate ne velja ....raje pa maščobo , kot pa slamo ....fino bi pa bilo da začneš pri sebi urejat stvari , ne pri drugih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Ti je Mantis povedala?Ja res je sreča, da se je dotična oseba rešila take zgube Ampak jaz tle nisem važen, dejmo raj o tvojem ljubčku..kakšen je njegov penis, v čem je boljši kot možev? Aja pa orbitrek, da ne sfalimo teme, ne odpravlja zamaščene gnilobe, ki pri tebi nadomešča možgane ne ,sploh mi ni ona to povedala ..saj ni pomembno kdo ...si se pa zmotu veš...nisem zamaščena ...sem prav lepo šlank ....kar mislim da zate ne velja ....raje pa maščobo , kot pa slamo ....fino bi pa bilo da začneš pri sebi urejat stvari , ne pri drugih... Ti je Mantis povedala?Ja res je sreča, da se je dotična oseba rešila take zgube Ampak jaz tle nisem važen, dejmo raj o tvojem ljubčku..kakšen je njegov penis, v čem je boljši kot možev? Aja pa orbitrek, da ne sfalimo teme, ne odpravlja zamaščene gnilobe, ki pri tebi nadomešča možgane ne ,sploh mi ni ona to povedala ..saj ni pomembno kdo ...si se pa zmotu veš...nisem zamaščena ...sem prav lepo šlank ....kar mislim da zate ne velja ....raje pa maščobo , kot pa slamo ....fino bi pa bilo da začneš pri sebi urejat stvari , ne pri drugih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 ja okej, sem razumel ne rabiš trikrat napisat P.s če bi bila zares šlank čemu bi rabila orbitrek? hvala ti ..upam , da boš držal besedo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nepozabljena 20. marec 2010 Prijavi Deli 20. marec 2010 ....hahahah....aha....simpatično.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.