Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Umetnica:....je kar hudo zaspati, če kdo "drve žaga"beri smrči x!x Otožna:......oprosti, sedaj se te pa kar bojim, pa je ja škoda zobkov x!x Vsem lep pozdrav, tudi tistim, ki še spite grozna jaz če bi bilo kaj toplote od "žaganja drv", bi bilo še dobro se strinjam! Ej moja babi( ki z dedijem živi v spodnjem štoku naše hiše) smrči sto, eh dvesto na uro! če se gor čuje! to crknem, kaj še le da bi spal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Umetnica:....je kar hudo zaspati, če kdo "drve žaga"beri smrči x!x Otožna:......oprosti, sedaj se te pa kar bojim, pa je ja škoda zobkov x!x Vsem lep pozdrav, tudi tistim, ki še spite grozna jaz če bi bilo kaj toplote od "žaganja drv", bi bilo še dobro se strinjam! Ej moja babi( ki z dedijem živi v spodnjem štoku naše hiše) smrči sto, eh dvesto na uro! če se gor čuje! to crknem, kaj še le da bi spal! uboga Kristalka najbolje, da kupiš čepke za v ušesa in ne boš slišala prav nič Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Dobro jutro! Tule okoli sebe samo poslušam druge, kako jim minulo noč ni bilo dolgčas.....baje se je na veliko debatiralo v spanju......močna in mogočna tale polna luna v raku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Hmm, jaz sem v otroštvu dokaj rada govorila ponoči, baje da v nekem čudnem jeziku, ki se ga ni dalo razumet (tako je povedala moja mama) in to zmeraj ob polni luni. seveda sem se takrat tudi sprehajala okrog po hiši in nasploh se čudno vedla dokaj zanimivo, dokler ne padeš po stopnicah LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.