Skoči na vsebino

Bolezni Čebel?

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 81
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No res bo potrebno delati na tem, da satje čim bolj prečistimo... ali pa da malo bolj pazimo, kaj vse se vtika v panj. No danes sem dobil rezultat s pregleda mrtvic in xDDx vse je ok... oz negativno (nosema in pršica).

Imam pa še en problem... no če temu lahko rečem problem. Čebelarsko obleko, ki jo uporabljam(sm malce alergičen na pike) vsake toliko prerase plesen... no tako se pojavijo na klobuku včasih kakšne sivo zelenkaste lise, ki jih zelo težko očistim... sploh s klobuka, ki je manjprimeren za v pralni stroj. Zanima me kaj svetujete.... no sm Gorenc, pa je nočem vsako leto nove kupit.

Danes so čebelice že kar pridno nosile cvetni prah leske(bež barve).

Deli na socialnih omrežjih

Ja vzroj so "funge", katere zelo dobro uspevajo v vlagi če pa imajo še malo cukra za hrano jim je še bolj veselo.

Za rezultate okoli :vragec: oxitetraciklinklorid :vragec: pa še malce počakajte sem nekaj farmacevtov povprašal kje se ta učinkovina nahaja. Spreja pa v hladilniku pravzaprav ni - sem pozabu da smo poleti nekaj štemali in betonirali in so se vsi kar veselo špricali.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...