BeeKeeper 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Bom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AndrejR 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 No res bo potrebno delati na tem, da satje čim bolj prečistimo... ali pa da malo bolj pazimo, kaj vse se vtika v panj. No danes sem dobil rezultat s pregleda mrtvic in vse je ok... oz negativno (nosema in pršica). Imam pa še en problem... no če temu lahko rečem problem. Čebelarsko obleko, ki jo uporabljam(sm malce alergičen na pike) vsake toliko prerase plesen... no tako se pojavijo na klobuku včasih kakšne sivo zelenkaste lise, ki jih zelo težko očistim... sploh s klobuka, ki je manjprimeren za v pralni stroj. Zanima me kaj svetujete.... no sm Gorenc, pa je nočem vsako leto nove kupit.Danes so čebelice že kar pridno nosile cvetni prah leske(bež barve). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Ja klobuka ne puščaj v vlažnem prostoru ampak v toplem pa ne bo težav z plesnijo, če ga puščaš v čebelnjaku potem je tak kam drugam premesti.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Ja vzroj so "funge", katere zelo dobro uspevajo v vlagi če pa imajo še malo cukra za hrano jim je še bolj veselo. Za rezultate okoli oxitetraciklinklorid pa še malce počakajte sem nekaj farmacevtov povprašal kje se ta učinkovina nahaja. Spreja pa v hladilniku pravzaprav ni - sem pozabu da smo poleti nekaj štemali in betonirali in so se vsi kar veselo špricali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 OTC(oksitetraciklin verjetno v obliki hidroklorida) je po registru v naslednjih zdravilih v Sloveniji: GEOMYCIN, GEOKORTON in GEONISTIN. Vse izdeluje Pliva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 ja seveda kaj si pa mislil kje bi pa bili, če ne v teh pripravkih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Kaj pa so sploh to ene zadeve Zakaj se ta zdravila uporabljajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.