afrodita 29. marec 2002 Prijavi Deli 29. marec 2002 Tokrat imam nekoliko usekano željo,pa vendar....Jezi me, ker moj mož nikoli ne pospraviza seboj krožnika z mize, ko poje večerjo! Prosim, če lahko to urediš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 29. maj 2002 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2002 Zlata ribica! Pa ne, da si tud ti obupala?!!Imam predlog, kako boš lažje izpolnila tole željo.Zamenjaj osebo pod besedo mož. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anonymus 29. maj 2002 Prijavi Deli 29. maj 2002 Zanimivo bi bilo videti, katero željo bi posredovala Ribici dotična, obstoječa oseba - mož? Morda - Ribica, zamenjaj vsebino krožnika? Anonymus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. junij 2002 Prijavi Deli 4. junij 2002 pravjo kokr si ga razvadla že od začetka, tako bo _kaj mu je tudi mama tole delala? Predlagam, pač naj je´ iz umazanih krožnikov, naj pomije za sabo, ti pa le jej s čistega. Posreduj mi rezultate, o.k. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afrodita 4. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2002 Ravno sem brala, da naj bi se tule odpovedali komentarjem, ampak ker si me nekaj vprašal Pokowc, ti pač moram odgovorit.....Razvajenega sem že dobila oz. bolje rečeno vzela (sama kriva!),Kar se tiče tvojega vzgojnega ukrepa, pa naj ti povem, da se ne bi obnesel, saj sem nekaj podobnega že preizkusila.....Njegove gnile štumfe in gate, ki jih po cele tedne (dokler mu ne zmanjka perila) pušča na tleh vse naokrog postelje, sem mu zmetala pod njegov povštr ...... ej, nič ga ni motilo!!!! ....... mene pa je začel tako motit smrad, da nisem več zdržala in sem vse zmetala v stroj in oprala..... kapitulirala skratka ..... zato mi preostane samo še Zlata ribica, na katero se čeprav s humorjem, ampak ISKRENO obračam ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.