Skoči na vsebino

Urinoterapija

Kitty

Recommended Posts

• Komentarji 151
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tako ZAČELA sem. V torek 18.1. zjutraj. Zaužijem po en kozarec svežega urina -tako da "ujamem" srednji del cca 1-2 dcl odvisno od dneva. Ne nanašam na kožo.

Mislim, da se mi energija veča, koža pa se mi je kar poslabšala...pravcata mala katastrofa...mozolje kar meče ven....Mogoče se koža čisti?

Se javim čez kakšen teden.

Deli na socialnih omrežjih

Pridna, da si se lotila in da si prisla porocat! :palec:

Ja, tako je mensezdi tud prav.

ja, po mojem se cisti...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Stane zakaj? In kaj če ni?

Jeh, če ni, pomeni, da je v takem urinu bolj malo zdrave soli, elektrolitov in C-vitamina in, da ti bo ta terapija bolj slabo koristila. :o|o:

Pomeni pa tudi, da ti tega primanjkuje tudi v hrani. :sori:

ql , bonboncica! :palec:

sem prepricana, da je to ciscenje...zna trajat :o|o:

a pazis kaj jes?

mislim, baje ni priporocljivo uzivati alkohola, nikotina, zdravil itd...

nekateri gredo prej na post, oz. neke vrste ciscenje...si se tudi s tem ukvarjala, ali

si kar zacela en dan? me zanima...

ti zelim, da ti rata s kozo in s pocutjem xsrcx

pa seveda, ce pijes slane koktajle stanetove...bo se bolje... x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tina živjo!

V bistvu pazim na hrano že nekaj časa, le za to terapijo se nisem upala tako hitro odločit, nevem zakaj...mogoče sem mislila da bo s kožo boljše...

na hrano kar pazim, me pa tudi zanese s kakšnim čokolatinčkom...V glavnem jem samo do cca 13 ure (zajtrk, kosilo) potem pa se praktično postim in nič ne jem..to že cca 14 dni. Zvečer naredim klistir, grem plavat ali tečt ali v fitnes.

Mi pa je čez noč nabutalo še dva grozna podkožna mozolja...grrrr...

Vseeno upam, da je to čoščenje....

Se še javim.

Že celih 10 dni sem na terapiji. Obraz si sedaj tudi izpiram z urinom zjutraj in zvečer. Koža-katastrofa. Nametalo mi je še nekaj velikih podkožnih mozoljev. V bistvu je slabša kot pred pričetkom terapije. Nisem še obupala...ker opažam drugje spremembe. Prebava se mi je uredila kar zelo! Tudi energije mam dosti in kar je najpomembnejše me ti mozolji ne mečejo iz "tira" kot so me ponavadi. Se nekako sprejemam, da sem pač taka. Čuden filing....ki ga ne poznam....

xokx

xcrossfingx Totalno navijam zate, dbest da opazas, sprejemas, vse... In da porocas, sploh ker je vseeno skor tabu tema, tako da - svaka cast! :palec:

Drzim pesti, res najiskreneje upam, da se ti bo uredilo, dobro namrec poznam ufuravanja in depre zarad koze.

sama sem sicer imela hude in tedaj kot je kazalo povsem neozdravljive alergije...

No jaz sem si to na vseh plasteh pozdravila, nekako... se izognila postopoma vsem alergenim snovem... potem je sledilo nekaksno 'odvajanje' od... teh agresivnih zdravil, socasno sem zacela delat jogo (ker sem imela tud blazoten pritisk in aritmijo, no pritisk sem si povsem pozdravila)...

Itd, saj ni vazno...

Pomembno je, da ohranjas vero in da se ne ukvarjas skoz s skrbmi - potem se rola v zacaranem krogu.

LAHKO se pozdravi. xyesx xupx

Samo to te naj zanima.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, iz mnozice moznega ti intuicija rece - ck, alge bom...

ali: ck, kalcija mi manjka...

ali: k TOCNO TEMU zdravilcu (terapevtu...) bom sel.....

ali: pesa mi zdaj pase....

tako je s tem.

Zato pa te tudi ne prepricujem v stevilne mozne druge metode, za katere verjamem, da bi pomagale. ;) :palec:

Saj imas VES cas, da se pocajtas...

To ne more bit drugac kot da celostno zdravis, samo simptomov nima smisla zdravit (=odganjat).

ZDRAVLJENJE poteka na vec, v bistvu na vseh ravneh....

Picasso

joj, jaz bi pa sok iz kislega zelja zdajle... :vio:

bonboncka, sem skozi mislila nate, meni se zdi tudi totalno super, da tule porocas.

jaz sem to ze zdavnaj zelela poskusit, pa se vedno nekako ustavi, ker imam tako idejo, da bi se prej dobro scistila, da bi se postila, brez cigaret, alkohola, vsega...kaksen mesec ali dva...

no, pa potem ne rata. :o|o:

sem razmisljala, da je mogoce preagresivno za direktno na kozo? ce je obraz?

ali razredcis?

glede na to, da pravis, da je bolj ekstremno zdaj vse...

po moje se odznotraj vec scisti nekako, vec haska...

to sem poskusila in videla ze z oljem iz grapefruitovih peck...mi je pomagalo pitje bolj kot mazanje.

no, samo dajem na znanje... x:)x

drzimo pesti tule zate :palec: :palec: :palec:

aja, jaz sem tudi imela ( se imam, itak...) zelo slabo kozo.

tako, da tudi vem, kaj mislis, nekega dne ti pac postane vseeno.

te ne briga ce imas milion mazoljev in tega, ampak si dobre volje in to je to.

moja mama je vedno rekla, da, ce hoces, da izginejo, jih moras ignorirat x:Dx x;)x

to je delno zelo res...

se spomnim, ko se enega dne enostavno nisem hotela vec tako enormno pudrat, pa sem

sla brez vsega ven, vsa v bulah in rdeca in tko...in me je en tip gledal, ker je opazil razliko, seveda ... pa sem mu rekla: ej, sem v puberteti, pri svojih 16. letih imam pa tudi jaz pravico do kaksnega mazolja!!! pa mu je bilo potem ful nerodno... x:o)x

saj ni nic mislil s tem, ampak jaz sem se ful nasmejala, on tudi (vsi tam v bistvu) in od takrat mi je bilo bistveno bolj vseeno.

Kdo lahko spremeni svet?

Ja - in puder!!!

Jaz sem ravno tedaj imela bend... snemanja.,.. skoz nekaj, poc na poc... :|||

Vse srbelo, sploh nisem imela svoje koze, cela plast srbecice, jasno da skoz mislis pol na to... :D :sick:

In to se tolk ufuravas... joooj, hvalabogu res, da sem se izkopala iz tega.

OK, na stilcek vsaj zdaj vem, se izognem... ono pa kar - na vse sem bila alergicna. :P ;)

p.s. Tinka, ti imas 'slabo kozo, itak' ?? :o|o:

Kaj pa je zdaj to?

Imas obcutljivo in nezno kozo, saj sem te videla 3x v zivo. Nic posebnega... mesan tip, nekje prevec suha, nekje mastna...

Nekaj casa pucas obraz s kislo smetano, potem si skuhas BLAGE kamilce (kar pomeni dva cvetka ali 3 v en deci vode) in not kapnes 2 kapljici limone. In to mas za tak 'tonik', a moras sveze naredit vsakic.... ni da bi sparal tole...

Picasso

• 2 weeks later...

Se opravičujem, ker me dogo ni bilo na forumu, a sem imela dopust in sem pohajčkala.

Tina hvala ti za vse lepe besede in da si tu z mano.

Sedaj že cca 18 dni prakticiram urinoterapijo. Nekje po 14 dneh se je koža začela čistiti in je bilo že zelo dobro (bila sem neskončno srečna) potem pa mi je spet navrglo malo novih, a manjših in neopaznih. Sedaj je v bistvu kar dobro, samo nevem ali je to posledica počitka in dopusta ali urinoterapije. Bomo videli v prihodnjih dneh. Moram pa povedat, da imam zelo dobro prebavo, ki je ponavadi zelo slaba. Moram pač bit vztrajna, saj sem šele na zaetku, saj naj bi se terapijo izvajalo od 3 mesecev do 3 let-odvisno od bolezni.

Pred časom sem povedala za primer ki je pisal v knjigi, ko je ena punca v 2 tednih ozdravila kožo, vendar je urin pila 3x dnevno in si obraz tudi 3x izpirala. Jaz sedaj pijem urin samo zjutraj in tudi izpiram zjutraj in zvečer. Še vedno rabim puder, kar sigurno upočasnjuje potek zdravljenja.

Se bom javila kaj konec tedna, da povem kako mi gre.

Zivjo Bomboncek, lepo da se sploh (javis)! :palec:

cestitam za vztrajnost! :palec:

Tamle pravis celo do treh let - se ti ne zdi to mal velik?

Morda v primeru res hude bolezni, kot je rak, samo imam obcutek, da ce se v treh letih redne kure ne pocajtas, da si izberi drugo alternativo. x;)x

Konec koncev se ta 'krog' pol 'izcrpa' nekak...

Menim, da pretiravat spet ni treba...

Po mojem si pa zdaj zato tolk v stiku s sabo in z... naravo, vsem, da bos vedela, kdaj prekiniti oz. kdaj je dovolj.

Drz se! xcrossfingx

Picasso

Guest sstane

Urinoterapija je le izhod v sili pri pomanjkanju mineralov, kajti, če ne, bi ti že narava sama vgradila izpust urina v usta. Taka reciklaža pa tudi ne more dolgo trajati, kajti prav vseh mineralov le ne vrneš, ker ne spiješ vsega urina.

In ne bodi presenečena, če rezultat ne bo tak, kot si želiš.

Marsa!

Res je do treh let to zelo dolga doba, a to ne pomeni, da se šele po treh letih pozdraviš, ampak da vzdržuješ to, da se bolezen ne ponovi....Od vseh primerov, ki sem jih zasledila (brskala sem tudi po italijanskih forumih) se bolezni nekako pozdravijo do 4 mesecev, spet je odvisno od količine zaužitega urina oz. obkladkov, izpiranj itd.

Vsak dan bolj in bolj verjamem v to, čeprav je mogoče čudaško.....in sem kar nekaj krat mislila prekinit....a....Glavni so rezultati. Moja koža je trenutno(!) v dokaj dobrem stanju in že dolgo ni bila tako čista. Je še nekaj manjših mozoljčkov, a če ostane tako bom srečna. Kot sem povedala sem zelo skeptična, ker sem veliko stvari že poskusila in po vseh terapijah se mi je stanje poslabšalo....in kar težko verjamem da bo tako ostalo oz. bilo še boljše...

Stane,

Naj še tebi odgovorim.

Mogoče res ni narava poskrbela za "izpust urina v usta", pa saj tudi za ZDRAVO SOL, ki bi bila VSEM VEDNO dostopna ni poskrbela.

Upam, da mi bo terapija pomagala in da ne bom razočarana kot ti nekako "potihoma upaš".

Pa oprosti, če sem te napačno razumela.

<{POST_SNAPBACK}>... čeprav je mogoče čudaško......

saj si ti - ZATE gre. xyesx :palec:

Glavni so rezultati.

x^x xyesx :palec:

Moja koža je trenutno(!) v dokaj dobrem stanju in že dolgo ni bila tako čista.
:palec: :palec:

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Stane,

Naj še tebi odgovorim.

Mogoče res ni narava poskrbela za "izpust urina v usta", pa saj tudi za ZDRAVO SOL, ki bi bila VSEM VEDNO dostopna ni poskrbela.

Upam, da mi bo terapija pomagala in da ne bom razočarana kot ti nekako "potihoma upaš".

Pa oprosti, če sem te napačno razumela.

Ne nori, saj le potrjuješ mojo teorijo in o tem v knjigi tudi pišem. Ti si enostavno sedaj dovajaš v organizem nekoliko zdrave soli iz urina, saj ne stradaš in v vsaki hrani so elektroliti, četudi nobene soli ne dodajaš in se izločajo v urinu.

Toda, ko se boš in, če se boš uravnotežila in nehala s pitjem urina in s tem dovajanjem zdrave soli v organizem, boš zopet na istem kot prej. To ti želim dopovedati, nič drugega. x;)x

:palec:

Malenkost. Hvala tudi tebi. :vio:

... sem se se hotla 'vmesat, rect, mah kje, stane ni mislil tko in to.., pa sem si pol mislila, ah, saj se bosta ze zmenila. No in sem imela prav. :)

Nic se tolk ne orpavicuj in ne zahvaljuj - saj ce se nam da... in tko...

Men je dbest, da si tolk kul, da s takole delikatno temo tule se iskreno in odprto javljas, jaz to ful cenim. :palec:

Skratka - super. xDDx :palec:

Picasso

ej :palec: :palec: :palec: super, bonboncica!!!

stanetova sol je morda bolj okusna, to je vse.

ne vem, se nisem poskusila... x:Ix

me zanima, ce ti kadis? zaradi tega, ker sem slisala, da je dosti bolje, ce ne kadis in ne jes mesa.

ampak, kr sem brala knjigo, v katerih so vsi, ki so to poskusili, ampericani, se mi skoraj neverjetno zdi, da so vege.

no, lepo, da ti stima tole...!

ampak, ko se umivas, si pustis nekaj casa gor? ali takoj speres? ali razredcis?

in kako je s pitjem, razredceno?

me zanima, ker sem brala razlicne zgodbe, nikoli pa se nisem imela prilike vprasat koga,

ki to res pocne! napisi se kaj, detajle, pa to x;)x xcivx

Kdo lahko spremeni svet?

Pozdravljena Tinka!

Ne ne kadim. Tudi mesa ne prav rada jem, čeprav nisem vegetarijanka. Moja šibka točka so kava, čokolada in druge sladkosti.

V dveh knjigah, ki sem jih prebrala (v slo) piše tako. V eni piše, da je potrebna pri notranjem uživanju stroga vegetarijanska prehrana, za zunanjo terapijo, pa da se ni potrebno držati ničesar. V drugi piše, da ni potrebna nobena posebna prehrana, le da se je zaradi boljših rezultatov priporočljivo bolj zdravo prehranjevati.

Jaz se držim ene srednje poti. Pazim, da jem manj sladkega in mastnega, pa več sadja in zelenjave…vmes pa so še vedno kava, čokolada itd. Uživam še alge spirulino.

Slabe tri tedne (malo manj) sem urin pila samo zjutraj na tešče. Sedaj ga počasi povečujem in ga pijem še zvečer, počasi bom prišla na 3x dnevno, kot je priporočljivo za zdravljenje. 1x dnevno je za ohranjanje zdravja in za začetek da se telo navadi in nimaš hudih čistilnih kriz. Čeprav sem sama zadovoljna z rezultati že z 1x dnevno, bi rada vseeno poskusila cca en mesec kure 3x dnevno. Potem pa še nekaj časa samo zjutraj.

Zunanje si zjutraj in zvečer natiram očiščeno kožo z vato namočeno v nerazredčenem urinu. Včasih pa si kožo kar umijem s vodo in urinom (1:1).A ja še to-ne izpiram.

Poleg tega, da sem zelo zadovoljna z rezultati na koži se mi je uredila tudi prebava. In to zelo! Pred tem sem imela velike težave, tudi z kroničnim zaprtjem in tudi zaradi tega uspeha želim nadaljevati z terapijo.

Pred leti (mislim da junij 1992) je bil v Auri objavljen članek neke gospe o ozdravljenju raka z urinoterapijo, ki pa je hotela ostati anonimna. Ljudje so potem hoteli na vse načine priti v kontakt z njo, a ona je potem še enkrat vse podrobneje opisala v upanju, da bi se še kdo ozdravil na enak način kot ona in se umaknila. Mislim, da ljudje, ki so se na tak način ozdraveli ne povejo, ker jih je nekako sram kaj bodo mislili drugi. Tudi sama razen vam na forumu, ne povem nikomur, ker bi me imeli za čudno….ja to pa je naredila civilizacija

No draga Tinkica, če hočeš vedeti še kaj ti kar vprašaj.

Guest sstane

Koliko urina dnevno pa tako popiješ?

Pri uravnoteženi prehrani se namreč v celodnevnem urinu nahaja okoli 10 gr soli, pa me zanima, koliko soli tako ti recikliraš dnevno.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...