loncek1 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 si si kdaj v kakšni situaciji zaželel da bi bil drugega spola kot si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 .se zdi, da znam bit kr oboje;to vedno pride prav, ko se je treba znajdet u trenutku prilagoditve, tut sploh za kakšne nevarne zadeve.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Ja, ampak samo zato ker DJEDI DJEDE bolj upoštevajo kot pa ženske.. Za dosego ciljev. Takih splošnih v lajfu, poslovnih in to... Ne v spolnem smislu. Tist bi blo bolj težko ko pol bi bla peder... ampak mi po moje ne bi blo všeč... Bi blo dober da bi se lahk človk v določenih trenutkih v življenju transformiral iz enga spola v drugega... npr. kadar se z debili pogovarjaš, ki ženski prav nočejo dat, tud če ga maš.. in takrat ko bi si kdo zaslužil da ga prebutaš... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Ja, verjetno.. Mick a zdej pa ne bi oboje probal?Jst pa mislim da tud če bi bil ženska ne bi oboje probal.. Če bi bil moški ujet v žensko ja, če pa bi prava baba bil (tko ko sem jst - se mi to fržmaga.. ), ja in jst če bi bla moški - real man pol bi mela babe rada! Hm? A res? :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Kaj pa jaz vem, mislim, da ne..Pri meni so si drugi zeleli, da bi bila drugega spola (fotr).Nosil mi je fantovske stvari...Medtem ko sem si zelela bele zenske lepe fajn drsalke, mi je fotr prinesel rumenooranznorjave hokejke... Nisem imela punck, pac pa robote in zmaje, ribiske palice, mitraljeze z ekranom, ipd... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Ja včasih se mi res zdi, da bi kar zamenjala. Samo le zato, ker se mi včasih zdi, da bi mi bilo veliko lažje. Npr. dobit službo, kakemu prepotentnežu dopovedat kaj,... in podobne situacije. Pa da ne pozabim tistih nekaj dni na mesec. Na splošno pa sem zadovoljna, da sem ženska, včasih se mi zdi to celo prednost. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Mašinca neki takga.. Marsa, če bom jst mela punčko bo mela tud same take stvari.. Jst sem si vedno take igrače želela, za fantke, sej.. sem jih potem z izsiljevanjem tud dobivala, sploh pol ko so vidl da so punčke in vozeki in take reči ležale v kotu, jst pa z legom in avti pod mizo mela igrišče.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 včasih bi bla tip, ko me kdo razkuri, da bi ga "na gobec" sicer je pa čist OK bit ženska sam vedno je blo lepš plezat po drevesih k kuhat :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 si si kdaj v kakšni situaciji zaželel da bi bil drugega spola kot si glavni point sem mi zdi v tem, da bi drug drugega bolje razumeli!vsekakor bi bilo vredno imeti moznost v celoti! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 včasih bi bla tip, ko me kdo razkuri, da bi ga "na gobec" sicer je pa čist OK bit ženska sam vedno je blo lepš plezat po drevesih k kuhat Hehe, jst pa mam zdele eno prjatlco, k kdr jo kdo razkuri ga je na gobec... hehe tko da to je čist brezpredmetno, hehe, ti kar užgi na gobec... če si ženska je večja verjetnost da ne boš dobila nazaj...., al pa manjša... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 KAAAAAAAJJJJJJ.......................?????? a de bi iz MOSHKEGA ratu predmet vsesploshne porabe?NEIN DANKE 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 KAAAAAAAJJJJJJ.......................?????? a de bi iz MOSHKEGA ratu predmet vsesploshne porabe?NEIN DANKE 666 Hja, pol bi pa sam še lupčke talal, kot mucka na tvoji slikci. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 no na kaj pomislte pr spreminjanju spola........k chloveku rechejo che bi zamenu, si zmeri predstavlja idealno, 20 letno pichkico...hehekwa pa pol, k zraste, pa rata stara, pa debela, pa zgrbanchena...pazoprna, pa zajedljiva, pa hinauska,pa manipulativna...skratka neha bit pichkica 666 zlobijeu....bo she naprej kausal v obratno sorazmerni spol....ergo babe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 .. a tiste.....stare, debele, zoprne, zajedljive, hinavske........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 neeeee.....bumbar tiste "PICHKICE".....tamale....tiste druge dej kr ti, k she nisi 40 ....majo rade "kaomladomeso"... 666 jezdeceu babjih stegen.....apokalipsa naj she malo pochaka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 včasih bi bla tip, ko me kdo razkuri, da bi ga "na gobec" sicer je pa čist OK bit ženska se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 A lahko zraven eno astrolosko? Da so starsi pricakovali drugo od tistega, kar so dobili, se zelo pogosto vidi po polozaju Neptuna v prvi hisi, po moznosti blizu ascendenta. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 O zanimivo! Bern kaj pa misliš o Uranu, npr. egzaktna inkonjunkcija s Soncem v 7. h. v ženskem horoskopu (Sonce vladar 12.h). Bi to lahko pomenilo, da je bila v prejšnjem ž. moški oz. da ni ravno tistih močno izraženo ženskih lastnosti? Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 A lahko zraven eno astrolosko?Bern....no, pa naj ti bo, ne Hm...nič jasno aakhut.......pičkice pa imajo glede na tvoja leta torej rade........staro meso Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 hehe.... ampak, glede na to, da je ochigledno med nama she ne polni dve leti...hihi 666 jezdeceu babjih stegenc...apokalipsa?....ma nch....she Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 A lahko zraven eno astrolosko? Da so starsi pricakovali drugo od tistega, kar so dobili, se zelo pogosto vidi po polozaju Neptuna v prvi hisi, po moznosti blizu ascendenta. Pozdrav!Bern, moram te zelo pohvaliti, na kakšen pozitiven in lep ter enostaven način razlagaš astrološko tematiko.Ti si pa res darilo tule, za tiste, ki se hočejo še kaj več naučiti o astrologiji, hvala. Imam, pa eno prošnjo, pa te nisem pohvalil samo zaradi tega, ampak resnično, mi je astrolška tematika veliko bolj dojemljiva ob tvojih razlagah. Prošnja je pa, koliko veš o povezavi med astrologijo in vremenski pojavi, vplivi, no o tem....sicer je tema, že odprta v DZK "vreme in astrologija"......hvala, lep dan tebi in tvojim Bern, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 ampak, glede na to, da je ochigledno med nama she ne polni dve leti...hihi....se mi kmalu prav dobro piše........ .....piiiiiičkiiiiiiiiiceeeeeee Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 evo.... she mick-enemu potegne......pozno pa od srca 666 jezdeceu babjih stegenc.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 she mick-enemu potegne.....Hm....a pičkica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 nacheloma je tudi to mozhno....odvisno pa je od tega,kje imash skrit center za razmishljanje.... 666 jahacheu..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.