Skoči na vsebino

Moški/ženska

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 73
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, ampak samo zato ker DJEDI DJEDE bolj upoštevajo kot pa ženske.. Za dosego ciljev. Takih splošnih v lajfu, poslovnih in to...

Ne v spolnem smislu. Tist bi blo bolj težko ko pol bi bla peder... ampak mi po moje ne bi blo všeč... Bi blo dober da bi se lahk človk v določenih trenutkih v življenju transformiral iz enga spola v drugega... npr. kadar se z debili pogovarjaš, ki ženski prav nočejo dat, tud če ga maš.. in takrat ko bi si kdo zaslužil da ga prebutaš... x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Ja, verjetno.. Mick a zdej pa ne bi oboje probal?

Jst pa mislim da tud če bi bil ženska ne bi oboje probal.. Če bi bil moški ujet v žensko ja, če pa bi prava baba bil (tko ko sem jst - se mi to fržmaga.. x:Dx ), ja in jst če bi bla moški - real man pol bi mela babe rada! x:Dx

Hm? A res? :xx!: x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Kaj pa jaz vem, mislim, da ne..

Pri meni so si drugi zeleli, da bi bila drugega spola (fotr).

Nosil mi je fantovske stvari...

Medtem ko sem si zelela bele zenske lepe fajn drsalke, mi je fotr prinesel rumenooranznorjave hokejke...

Nisem imela punck, pac pa robote in zmaje, ribiske palice, mitraljeze z ekranom, ipd... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja včasih se mi res zdi, da bi kar zamenjala. Samo le zato, ker se mi včasih zdi, da bi mi bilo veliko lažje. Npr. dobit službo, kakemu prepotentnežu dopovedat kaj,... in podobne situacije. Pa da ne pozabim tistih nekaj dni na mesec. :huh:

Na splošno pa sem zadovoljna, da sem ženska, včasih se mi zdi to celo prednost. x:Dx

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Mašinca neki takga.. :palec:

Marsa, če bom jst mela punčko bo mela tud same take stvari.. Jst sem si vedno take igrače želela, za fantke, sej.. sem jih potem z izsiljevanjem tud dobivala, sploh pol ko so vidl da so punčke in vozeki in take reči ležale v kotu, jst pa z legom in avti pod mizo mela igrišče.. x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

včasih bi bla tip, ko me kdo razkuri, da bi ga "na gobec" x:Dx

sicer je pa čist OK bit ženska

x:Dx sam vedno je blo lepš plezat po drevesih x:Dx k kuhat :xx!:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

včasih bi bla tip, ko me kdo razkuri, da bi ga "na gobec"  

sicer je pa čist OK bit ženska

sam vedno je blo lepš plezat po drevesih  k kuhat  

Hehe, jst pa mam zdele eno prjatlco, k kdr jo kdo razkuri ga je na gobec... :) hehe tko da to je čist brezpredmetno, hehe, ti kar užgi na gobec... :) če si ženska je večja verjetnost da ne boš dobila nazaj...., al pa manjša...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec:

KAAAAAAAJJJJJJ.......................?????? :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

a de bi iz MOSHKEGA ratu predmet vsesploshne porabe?

NEIN DANKE

666  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Hja, pol bi pa sam še lupčke talal, kot mucka na tvoji slikci. x:Dx x:Dx x:Dx

Glej naprej, če se le da,...

no na kaj pomislte pr spreminjanju spola....

....k chloveku rechejo che bi zamenu, si zmeri predstavlja idealno, 20 letno pichkico...hehe

kwa pa pol, k zraste, pa rata stara, pa debela, pa zgrbanchena...pazoprna, pa zajedljiva, pa hinauska,

pa manipulativna...skratka neha bit pichkica x:o)x x:Dx

666 zlobijeu....bo she naprej kausal v obratno sorazmerni spol....ergo babe x:Dx x:o)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

neeeee.....bumbar x;)x

tiste "PICHKICE".....tamale

....tiste druge dej kr ti, k she nisi 40 x:Dx ....majo rade "kaomladomeso"... x:o)x x;)x

666 jezdeceu babjih stegen.....apokalipsa naj she malo pochaka... x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

O zanimivo! Bern kaj pa misliš o Uranu,

npr. egzaktna inkonjunkcija s Soncem v 7. h. v ženskem horoskopu (Sonce vladar 12.h). Bi to lahko pomenilo, da je bila v prejšnjem ž. moški oz. da ni ravno tistih močno izraženo ženskih lastnosti?

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

A lahko zraven eno astrolosko?

Bern....no, pa naj ti bo, ne x:Dx x:Dx x:Dx

Hm...nič jasno aakhut.......pičkice pa imajo glede na tvoja leta torej rade........staro meso :O: x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hehe.... :palec:

ampak, glede na to, da je ochigledno med nama she ne polni dve leti...hihi

666 jezdeceu babjih stegenc...apokalipsa?....ma nch....she

A lahko zraven eno astrolosko?

Da so starsi pricakovali drugo od tistega, kar so dobili, se zelo pogosto vidi po polozaju Neptuna v prvi hisi, po moznosti blizu ascendenta.

Pozdrav!

Bern, moram te zelo pohvaliti, na kakšen pozitiven in lep ter enostaven način razlagaš astrološko tematiko.Ti si pa res darilo tule, za tiste, ki se hočejo še kaj več naučiti o astrologiji, hvala.

Imam, pa eno prošnjo, pa te nisem pohvalil samo zaradi tega, ampak resnično, mi je astrolška tematika veliko bolj dojemljiva ob tvojih razlagah.

Prošnja je pa, koliko veš o povezavi med astrologijo in vremenski pojavi, vplivi, no o tem....sicer je tema, že odprta v DZK "vreme in astrologija"......hvala, lep dan tebi in tvojim Bern, Borism :palec:

ampak, glede na to, da je ochigledno med nama she ne polni dve leti...hihi

....se mi kmalu prav dobro piše........ :onfire: x:px :vragec: .....piiiiiičkiiiiiiiiiceeeeeee x:px x:Dx x:Dx x;)x

x:Ix

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...