Skoči na vsebino

PotrpeŽljivost

Pujsita

Recommended Posts

Malo spodbudnih misli iz prakse:

Kadar poskušam doseči nekaj, kar je vredno truda, redko uspemo v prvem poskusu.

- Lincoln je bil na volitvah 4x poražen, preden je postal predsednik ZDA

- Edison je izvedel 2000 poskusov preden je naredil žarnico

- narava za svoje delo tudi rabi še in še časa

Dosti zadev, ki sem jih do zdaj dosegla, so najprej izgledale zelo oddaljene, praktično nedosegljive, ampak sem zaupala Življenju, da enkrat tja pridem. S to sliko sem šla v tsito smer in počakala, da je bil primerem trenutek za priti na cilj x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 317
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

tut moja potrpezhljivost nima meja.... x:Dx

samo primer:

vsak dan tudi po nekajkrat pocmokam pujso s kar 666 x:Xx ......

in vse to...................da nekoch...............................v bodochnosti..................................................................... x:px

666 zlomkou ma celo vechnost pred sabo.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx  x:o)x  x:Dx

nič ne bo s krvavicami, tle ti pa tut potrpežljivost nič ne pomaga  x:Dx  x;)x

777 svinjskih  x:Xx na tvoj hrčkov bioritem  x:Dx  x;)x

si mislla na POLHOOU bioritem

polhi ga ponoch okol serjejo

666polhovih pastirjeu....pa x:Xx na rilc....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

A tut polhi so taki? No kokrkol, si si čist obrnil situacijo, če te če človk online tule dobit, mora Trudi v nočno xrolleyesx , k drgač je kišta nekak zasedena...
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ena izmed lastnosti, za katere se mi zdi, da so ključne za doseganje notranjega ravnovesja je potrpežljivost.

Ja potrpežljivost je res pomembna:

tudi če nočeš notranjega ravnotežja moraš biti zelo potrpežljiv in jako potrpežljivo delat na tem

ne pravjo zastojn, da je potrpljenje božja mast

se pravi, da je potrpežljivost je nekaj mastnega - zato je tud velika večina župnikov debelih

(so veliko potrpežljivi)

uživajte!

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

A tut polhi so taki? No kokrkol, si si čist obrnil situacijo, če te če človk online tule dobit, mora Trudi v nočno  xrolleyesx , k drgač je kišta nekak zasedena...

me je zhe mel, deb tole omenu....pa si nekak nism chist dovolu....hehe

666 x:Xx -ou na vsako svinjsko nogico posebi....tralala

Ena izmed lastnosti, za katere se mi zdi, da so ključne za doseganje notranjega ravnovesja je potrpežljivost.

Ja potrpežljivost je res pomembna:

tudi če nočeš notranjega ravnotežja moraš biti zelo potrpežljiv in jako potrpežljivo delat na tem

ne pravjo zastojn, da je potrpljenje božja mast

se pravi, da je potrpežljivost je nekaj mastnega - zato je tud velika večina župnikov debelih

(so veliko potrpežljivi)

uživajte!

da o pivcih piva sploh ne govorimo

kooooliko potrpezhljivosti je shele tam x:Dx

666 zlomkou....tralala

• 6 months later...

Uh,da malo osvežim to temo.... x:Dx

Lih dones sem se pogovarjala z sestrično,kolk sva si podobni....obe hitro eksplodirava.... :vragec:

Če nekaj ne gre,tako kot hočem in to po hitrem postopku.....je ogenj v strehi!!!

Sploh pa nisem potrpežljiva,če nekdo preveč muti,in se ne zna izjasnit.... xDDx

Tepem se pa ne,no ja....frend od bivšega jih je enkrat fasal...ko je on prvi začel,men je pa počl....in sem ga mal pobožala... x:px x:Dx :vragec:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Mislim,da sm potrpežljiva,mogoče včasih premalo vztrajna do samega koncaa štart mam zmeraj dober.ehehehe,da o odrivu niti ne govorim....

ta vrlina,ma jo mam moram sej mam vsak dan obilo preizkusov,kolk zmorem.......

Ko poč- poč..seveda....zelo redko..ampak tud to se zgodi....Kolk močno..hja odvisno,kol časa me nekaj tensta,pa pritiska..hehehe in kolk je zame pomembno....

mah drgač pa kruh pa,pa nožek pa me mažeš ku putrček...))) nisem zakomplicirano bitje in to slednje tudi ne maram..kompliciranja namreč.......hmm da ne bom zašla s poti,pa še kaj več povedala slučan..... x;)x

the ende.... x:)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>Uh,da malo osvežim to temo.... x:Dx

Lih dones sem se pogovarjala z sestrično,kolk sva si podobni....obe hitro eksplodirava.... :vragec:

Če nekaj ne gre,tako kot hočem in to po hitrem postopku.....je ogenj v strehi!!!

Sploh pa nisem potrpežljiva,če nekdo preveč muti,in se ne zna izjasnit.... xDDx

Tepem se pa ne,no ja....frend od bivšega jih je enkrat fasal...ko je on prvi začel,men je pa počl....in sem ga mal pobožala... x:px  x:Dx  :vragec:

Js se tud rad božam! x:px x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Jaz se ne jezim na osebe, ampak če me računalnik kdaj zajebava pol se pa na njega. Enkrat, ko me je 30 minut zajebaval sm udaril z desnim kolenom ob mizo. Točno na tisto točko kjer je monitor. Tako da je monitor poskuču 4 cm v zrak. Na srečo se ni nič zlomil.

O, Niagara, kaj si nasla.

ne, jaz se te lekcije v lajfu se nisem naucila. :V:

Nisem med potrpezljivimi, zal... :sori:

'Tistemu, ki zna cakati, s casom vse pride.' (mensezdi da franscoski pregovor)

xscratchx, ok, saj znam ze, in mi ze vse pride, sam.... ni dost sam znanje, se mros se trudit, to se mi pa ocitno ne da. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tko kot tole:

marsikdo misli, da ima dobro srce, pa ima v resnici le slabe zivce.

No to pa zame vcasih velja. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pismu jst sem potrpezhljiva vcasih tooolk ,da se sama sebi ne morem verjet.

vcasih pa sem tko vzkipljiva ,da si spet skor ne morem verjet x:Dx kr neki.

sam ,ce nasplosno gledam sem za ta glavne stvari v lajfu potrpezhljiva kot machka,ko chekira goloba.in tudi ,predvsem sem pa vztrajna.to sem pa res ful .

pri meni je vztrajnost bolj vidna kot potrpezljivost.

nisem potrpezljiva pa recimo pri takih stvareh kot je cakanje na banki,pri zdravniku ipd.....mi vse zivce spijejo,zato tud tja ne hodim x:Dx

ce pa pogledam ,kar se odnosov tice sem pa ful potrpezhljiva lep cajt.mam pa svoje meje tudi jaz...to pa ni vec stvar potrpezlivosti,ampak samospostovanja.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>

pri meni je vztrajnost bolj vidna kot potrpezljivost.

nisem potrpezljiva pa recimo pri takih stvareh kot je cakanje na banki,pri zdravniku ipd.....mi vse zivce spijejo,zato tud tja ne hodim x:Dx

ce pa pogledam ,kar se odnosov tice sem pa ful potrpezhljiva lep cajt.mam pa svoje meje tudi jaz...to pa ni vec stvar potrpezlivosti,ampak samospostovanja.

no pod tole se pa v celoti podpisem. xyesx

Picasso

res je, nista isto..... pri obeh sicer skušaš neki doseč x:Dx js mam vsega najbrž pravo mero, sam ne lih enakomerno razporejen... za kšne stvari ogromno (obojega), za kšne pa manj kot premal :inocent: treba zbalansirat malo...
cosmic dancer

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...