kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 sam bi res pomagalo včasih, namazat s čim živce, da bi stvari lepo mem klizle.... kšnkrat se preveč zadrejo not, pol je pa vulkan Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam bi res pomagalo včasih, namazat s čim živce, da bi stvari lepo mem klizle.... kšnkrat se preveč zadrejo not, pol je pa vulkan a misliš resno.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Se mi zdi, da je potrpežljivost v pravem pomenu besede v današnjem času umetnost. Če se samo obrnem okoli sebe se mi zdi, da so ljudje totalno nepotrpežljivi in tako nestrpni, da me je kar groza. Namesto, da bi se ustavili, vdihnili s polnimi pljuči in zaživeli lahkotno naprej, pa je vse naokrog sama živčnost, nepotrpežljivost, jeza......grrr, me to jezi. :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi, da je potrpežljivost v pravem pomenu besede v današnjem času umetnost. Če se samo obrnem okoli sebe se mi zdi, da so ljudje totalno nepotrpežljivi in tako nestrpni, da me je kar groza. Namesto, da bi se ustavili, vdihnili s polnimi pljuči in zaživeli lahkotno naprej, pa je vse naokrog sama živčnost, nepotrpežljivost, jeza......grrr, me to jezi. :xx!: in ker te jezi, rataš še ti jezna, nepotrpežljiva, nestrpna...... in si v začaranem krogu Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 xrosex obdarjeni smo z mnogimi darovi da bi jih ustvarjalno uporabljali.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>in ker te jezi, rataš še ti jezna, nepotrpežljiva, nestrpna...... in si v začaranem krogu O, ne ne ne....Jaz sem ti pa taka, da se jezim samo sekundo-dve, potem zamahnem z roko, se nasmejem in živim naprej..... Pa kaj me brigajo drugi!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, ne ne ne....Jaz sem ti pa taka, da se jezim samo sekundo-dve, potem zamahnem z roko, se nasmejem in živim naprej..... Pa kaj me brigajo drugi!!!! no, tok bolš......sm sam mislu k je blo v prejšnjem komentarju na koncu -grrr, me to jezi.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, tok bolš......sm sam mislu k je blo v prejšnjem komentarju na koncu -grrr, me to jezi.... Ja, saj sem res čudno napisala......Tisto je samo mali, mickeni grrrrr Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 mali, mickeni grrr? A to tko , un ta luštn, ne un taprav Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>mali, mickeni grrr? A to tko , un ta luštn, ne un taprav ja,ja ta luštkan.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 to je moja najslabša lasnost hitro še prehitro izguboim živce in vskega naderam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2006 Tole lahko semle spravim . Kaj Louise misli o potrpežljivsti, oz. nepotrpežljivosti . Nepotrpežljivost je ena od oblik upiranja spremembi. To je upiranje učenju in spremembi. Če zahtevamo, da je stvar opravljena v trenutku, si ne damo časa, da bi se naučili lekcije, povezane s težavo, ki smo jo ustvarili. Če želimo priti v drugo sobo, moramo vstati in hoditi korak po korak v to smer. Če le sedimo na stolu in zahtevamo od sebe, da se preselimo v drugo sobo, ne bomo prišli nikamor. Vsi se učimo. Stvari, ki se nam zdijo tako težke, so le lekcije, ki smo si jih sami izbrali. Stvari, ki se nam zdijo lahke, niso lekcije, temveč stvari, ki jih že znamo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 vedno si prevedemo po svoje ne meni tudi včasih. 8sm si prevedla po svoje....) a do sebe tudi? Jaz sem baje zelo potrpezljiva. Tud obupam hitro. Ampak vecinoma vztrajam na svojem mestu in v svojem trudu, ko ze vsi obupajo in nehajo. Vzkipljiva in hitro obupana sem pa tud, ampak to bolj lastnost... Potrpezljiva v delovanju, to pa ja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Jst nism čist nič potrpežljiva (vse takoj zdaj in to takoj). Sem skrajno nepotrpežljivo bitje, ki se vsakodnevno uči potrpežljivosti. Včasih vajo opravim korektno, včasih pa tut ne. Se pa trudim mažem z božjo mastjo, včasih skliznem... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Potrpežljivost -- le še eno trpljenje. Nisem potrpežljiv, znam pa počakati in čakati zelo dolgo, če je treba. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Potrpežljivost ni moja vrlina.Se je pa iz dneva v dan poskušam navzeti. Zato potrpežljivo delam na sebi............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Eden od mojih novoletnih sklepov je bil tudi ta, da bom poskusila čim večkrat šteti do 10. Saj včasih mi uspe, ampak potem pa imam občutek, da se mi kar nabira, če ne dam iz sebe in nazadnje kasira kakšen čisto po nedolžnem Bo treba še delat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Potrpežljivost... ajajaj......Jst je mam preveč, kakorkoli, ker se velikokrat zgodi, da se potem male stvari kopičijo in kopičijo in kopičijo... kaj se zgodi? Prekipi mi, potem pa se vsi čudijo, če mam slab dan in vsakemu povem svoje. Al pa skoraj poniževanje in ukazovanje wannabe prenašam zelo dolgo časa, mi pa eksplodira, povem svoje, povem, da posledično zard takega vedenja odnos ne bo več isti, tega ne razumejo, ponovijo nekaj podobnih dejanj, me čustveno uničijo, potem pa se sprašujejo, zakaj ignoriram in ne rečem v obraz naj me že enkrat pustijo pri miru. zakaj? 1. ker se nočem več pogovarjat, ker bi me zlomlo še bolj, 2. ker se mi ne zdi več vredno besed in 3. presegli so mejo "dovoljenega" kar se tiče mene, sploh pa sem opozarjala na to, pa je šlo vse skozi eno uho notr, skozi drugo ven. in zakaj se je to zgodilo? zato, ker sem preveč potrpežljiva. ker, če bi prvič povedala, kaj je narobe in da tega ne trpim, bi se mogoče izteklo lepše. Ampak mogoče^^ Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.