borism 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 ti nis nkol risank gledala.... :xx!: "kidam ja....na levo krug!" 666 jezdeceu babjih stegen....apokalipsa naj pa she malo pochaka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 ...nalevokrug A veste zakaj niso ženske v vojski?ker imajo preveč domišljije in premalo discipline, ubogljivosti itd idt itd...da bi tako potrpežljivo prenašale ukaze kotMOŠKI Stankaaaa Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 sem zeeeelo potrpežljive sorte sam če mi nekdo reče, ne to pa ne smeš, al pa to pa ni zate, ojoj učinek ki ga doseže je ravno nasproten...... ne nisem za v vojsko.......sem pa v službi enem od višjih v vojski dopovedovala, da bo naredil strateško napako če ne bodo sodelovali z nami in me je ubogal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 U! potrpežljiva? no ja! če si frendica/frend od Nord moraš bit potrpežljiv! Drugač te uniči!! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 otozhna...... V VOJSKO PA NE SMESH!!!!!!!(in jutri bo javljanje iz kasarne v spodnji duplici.... ) DRAGA NASHA (OTOZHNA) LIDIJA..... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 drugače sem preveč potrpežljiva-običajno, mirna in tihapotem pa pride kak extradan, ko sem kot eksploziv in letim in frčimin sama sebe komaj dohitevam in če kdo takrat pričakuje od mene potrpežljivost, mu rečem Ciao baby jutri ali pojutrišnjem,ko bo s tabo spet stara dobra malo zasanjana S... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Vojska? jaz bi šla v vojsko.... in nadaljevala "tradicijo" moega atija in mame! oba v vojski.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 a, militaristično dete ej, kristalka, hecam se Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Kakšno otožno deklico bi zelo potrpežljivo tolažil dr.Zgaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 ti se kr hecaj! če se nebi nihče hecal LNF nebi bil to kar je! ARMY Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 otozhna...... V VOJSKO PA NE SMESH!!!!!!!(in jutri bo javljanje iz kasarne v spodnji duplici.... ) DRAGA NASHA (OTOZHNA) LIDIJA..... 666 zlobijeu....tralalahaha, kaj pa tista od Helence....... če k vojakom bi odšla........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 hehe... je pa odvisno, koliko chasa bi otozhna potrpezhljivo prenashala tvoje potrpezhljivo tolzhenje 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 a, militaristično dete KAJ PA ČE SEM VOJNA VETERANKA??? ha hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 dokler ji ne bi prišlo... Itak Valjda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 hehe...glede na to, s chim se na ikoni hranish,bi lahko bila tudi IZBEGLICA.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 hehe zgaga...kaj pa che bi zhe odshla, preden bi tebi prishlo??? 666 zlobijeu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 kaj ji ne bi prišlo, da je pri vojakih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 brez skrbi, potrpljenje bi imel za vse njene želje, če hoče, da odide, tud cool, še vedno pride nazaj dr.Zgaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 tale Dr. RUPURUT.....profi 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Rupurut je za želodec ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 ja, dr. rupurut pomaga, če preveč naješ in če ješ težko hrano, pa če imaš občutljiv želodec Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Hm....meni pomaga......če preveč "težkih" drinkov spijem :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Mick Mick Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.