pokowc 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 bit potrpežljiv kot zadrževat urin ,pa še kej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Svoboden je tisti, ki s potrpežljivostjo nosi breme suženjstva. Gibran Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Sem ravno danes nekje povedala, da sem doktorirala iz potrpežljivosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Čestitam, ker to je pa le življenska diploma Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Nauk - ne hvalt..... ... lepo tiho bit, pa delat. ja, tinadelat, delat, delat in je delo narejeno. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Nekateri ljudje se obnašajo, kot bi nosili streho svoje hiše na glavi. Ko jih VPRAŠAM, se komaj obrnejo. Včasih se vprašam do katere mere potrpežljivost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 potrpežljivost je v genih, žal. vse ostalo je neka Umetna Nuja, da se preživi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Potrpežljiva so:- zračna znamenja po soncu,- ponavadi imajo takšni pozitivne aspekte med soncem in luno,- pa kdo ima dober aspekt med venero in saturnom... Nepotrpežljivi so:- ovni,- dvojčki,- pogosto device... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 BorisM, ful nerada se ponavljam :xx!: ampak, pri vseh znamenjih lahko tu pa tam zasledimo znake potrpežljivosti in tudi obratno Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Spet astrologija laže Lep dan ti prvoščim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ja recimo oven fulll potrpežljiv, kozoroginja full nepotrpežljiva.... kaj bo zdaj astrologija rekla? mutanti haha,... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Mushi pozdrav, oprosti, ampak včasih mi res deluješ nepotrpežljiva Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 BorisM o laži pa nisem nobene rekla samo povedala sem svoje - moje osebno - mnenje x!x pa naj še malo razložim, zakaj tako mislim.poznam in imam stike z ljudmi vseh nebesnih znamenj, ampak pri nikomer nisem uspela zaslediti popolne odsotnosti potrpežljivostiin tudi ne popolne odsotnosti nepotrpežljivosti.moje osebno mnenje, ki ne temelji samo na astroloških ugotovitvah, je pač tako, da imamo vsi ljudje vsega po malem v sebi.idealnih pač ni Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ja boris, sej jst priznala, ne? Pol se mi pol oprosti, hihihi.... Pa nisem nč sledu od onih znakov.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Mushi, pa kaj sploh veš kaj si po podznaku Nekaj mora biti pri tebi, ker včasih tako hitro reagiraš.....a imaš vsepovsod tako dobre reflekse Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Huh... Jaz sem pa za stvari, na katere ne morem sama vplivat in si noro noro želim, potrpežljiva fuuuullll.... preveč, za moje pojme. Že tolk, da si ljudje mislijo, da sem mal neumna, ker tolk časa čakam in verjamem v eno stvar Saj... včasih zna bit to uredu, ampak vedno bolj ugotvaljam, da je res fino, če dobro ocenim, ali je to vredno mojih živcev ali ne Za nekatere stvari sem pa tako impulzivna, da je joj... No ja... eno zlato sredino je treba ubrat, me thinks Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Mushi, pa kaj sploh veš kaj si po podznaku Nekaj mora biti pri tebi, ker včasih tako hitro reagiraš.....a imaš vsepovsod tako dobre reflekse podznak tehtnica, luna pa tud kozorog... res, res... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Hvala Mushi, ampak 2x res, kaj si me hotela prepričati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 mutant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marree 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 mutant Jaz pa k si neki v glavo zabijem .......... uf......... čist k bk...... EVO PRIZNAM Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 total nepotrpežljiva in se bo treba,glede na karmično leto,spremenit. Delam na tem.....upam,da bom dodelala P. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 mmmmm, kako sexi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.