borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Ni še bilo filozofa, ki bi potrpežljivo prenašal zobobol. Shakespeare Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Potrpežljivost in odpuščanje = neločljiva. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tat obžaluje, da ga bodo obesili, ne pa,da je kradel.angl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Tat obžaluje, da ga bodo obesili, ne pa,da je kradel.angl.Kaj ma to veze s potrpežljivostjo? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Ja.....obžaluje, da ni bil potrpežljiv in čakal na ugodno priliko........ko ga ne bi dobili Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 jaja, točno to. tut jest nism vedu kaj naj bi to pomenilo v tej temi,ko pa je v knjigi bil napisan pregovor pod tem naslovom. tut jest sm mislu kr neki cajta, Mik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Človek mora trpeti, ker ne želi dobiti, kar si želi./Strpnost/ Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Potrpežljivost? Zase lahko rečem: Kaj je to? Včasih sem jezna na samo sebe, ker sem tako prekleto nepotrpežljiva. In pol iz tega rata cela štala. Ah, sej bo bolš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2004 Človek mora trpeti, ker ne želi dobiti, kar si želi./Strpnost/Potrpeti zanimiva beseda. Potem ko trpimo, pride katarza, zadovoljstvo..... Včasih je treba potrpeti 30 sekund, da lahko naslednji post objaviš.... . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Huljo 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Potrpežljivost pride le tako da se vsak moment znaš opazovati in hkrati z opazovanjem pride tudi kontrola samega sebe. Jaz na primer vedno, ko se zalotim da nekomu počnem nekaj kar sam ne želim da se počne meni, ustavim svoje konje in jih skušam umiriti ter jih mirno usmeriti proti cilju kateremu nasproti grem... Je pa glavni pogoj da se znaš v vsakemu momentu opazovati. Za nekatere je to zelo težko, za nekatere pa nemogoče. Ampak vaja dela mojstra... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Človek mora trpeti, ker ne želi dobiti, kar si želi./Strpnost/ NemškiČlovek nebi smel trpeti, kajti nebo dobil nikoli tisto kar si želi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neuromancer 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Če sta v srcu mir in ljubezen, tudi potpežljivost biva v njem.Seveda. Ampak vprašanje je, če ni tako, da se mora potrpežljivost vseliti prva in narediti prostor za mir in ljubezen? Potem ko trpimo, pride katarza, zadovoljstvo.....To mi diši po tem, kar je v preteklosti iz krščanstva naredila krščanska cerkev. Mislim, da je za očiščenje in zadovoljstvo prej potrebno ljubiti in kakor trpeti. Jaz na primer vedno, ko se zalotim da nekomu počnem nekaj kar sam ne želim da se počne meni, ustavim svoje konje in jih skušam umiriti ter jih mirno usmeriti proti cilju kateremu nasproti grem... Je pa glavni pogoj da se znaš v vsakemu momentu opazovati. Za nekatere je to zelo težko, za nekatere pa nemogoče. Ampak vaja dela mojstra...To se mi zdi dobra metoda, vendar pa mislim, da je za nekatere to prej neverjetno težko, kot pa povsem nemogoče. V odgovor JanjiK:Kako potrpežljivi ste?Potrpežljivost je lastnost, ki pri meni zelo visoko kotira med zastavljenimi cilji. Potrebujem ogromno potrpežljivosti, da lahko razumem ljudi okoli sebe. Kajti šele, ko si vzamem čas, da čutim in (spre)vidim vzroke delovanj ljudi okoli sebe, jih lahko poskušam čutiti, razumeti in živeti z njimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 na lestvici od ena do 7 (k je sedm bolj seksi kt pet pa deset, in nisem 1/5, 2/10 je pa skrajno preveč zame...) sem 1/7, potrpežljiv, za nekatere stvari, če vidim da se nekdo trudi pa mu ne gre, pri tem kar zahtevam, sem zelo potrpežljiv tam 6/7, če dobim premastno kosilo sem 1/7, vstanem od mize in ne jem, povem kuharci v obraz da umret pa ne mislim še, v ljubezni približno 4/7, ampak še vedno je to premal, ko me boli zob, no ajd, mene ful redko kaj boli, ampak takrat tud nisem nevem kol potrpežljiv...., recimo 2/7, ko se učim igrat kitaro, ni problmema 5/7, učim kaj nekoga drugega še manj problema 7/7, ko mi nekdo teži, prbližn 5/7, če mi nekdo čist nekaj brezveze teži, 3/7... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 24. februar 2004 Potrpežljivost je ena mojih najmočnejših točk, je pa priučena na mojo željo . Sem bila zelo zelo nestrpno in neučakano bitje, vedno sem hotela vse takoj in idealno, v tistem trenutku, zdaj bi rekla, da sem aktivno potrpežljiva - v smislu, da dam vse od sebe, da čimprej pridem do zadeve, ki si jo želim, ampak če prihajam tja po ovinkih, vem,da me čakajo čudovite izkušnje in priložnosti na poti tja, da bom postala bogatejša za nova spoznanja in si ne dopustim, da bi mi nepotrpežljivost ukradla čarobnost teh trenutkov, ampak se z očmi uprtimi proti cilju prepustim trenutku in uživam v ponujenem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ...še vedno sem kar dosti potrpežljiv, čeprav res že večkrat na večjih preizkušnjah Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Potrpežljivosti imam 0%...totalno sem nepotrpežljiva...mi vse dol pade, če je treba kje čakat...raj ne rabim...kot da čakam v vrsti za kruh... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ...uh, to je pa slaba lastnost, ampak se da zdresirati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 včasih bolj nepotrpežljive sorte, včasih pa kot kakšna žaba ki prezimi v blatu (če nisem kaj zamešala ) skatka dvoživka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ...uh, to je pa slaba lastnost, ampak se da zdresirati A ti bi me dresiru... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ...težka bi bila, ker se že po ikonci vidi, da si kot "žvirca" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ...vsazga levčka se da zdresirat, če ma dobrga gospodarja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ...hja res je od obeh odvisno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.