Skoči na vsebino

PotrpeŽljivost

Pujsita

Recommended Posts

Jz potrpežljiva...not. x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 317
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz sem zelo potrpežljiva, z drugimi sem bila že prej kar precej, zdaj sem tudi s seboj. Se da iz nepotrpežljivosti v potrpežljivost, samo če je želja dovolj močna, tudi levčki smo lahko potrpežljivi, Majica x;)x x:Xx .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Zame je potrpežljivost ena pomembnejših lekcij tega življenja.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Jaz sem zelo potrpežljiva, z drugimi sem bila že prej kar precej, zdaj sem tudi s seboj. Se da iz nepotrpežljivosti v potrpežljivost, samo če je želja dovolj močna, tudi levčki smo lahko potrpežljivi, Majica x;)x  x:Xx .

...če me čaka nekaj lepega...pa moram še 5 stvari prej opravt....ki mi skupaj vzamejo 5 minut....sem kar živčna...:bomb: :bomb: ...dejmo, dejmo...akcija...dejmo, dejmo...

Vem, vem...grozna sem... x:Dx

Sem pa grozn potrpežljiva s tamalima dvema in njuno "pospravljeno" sobo... :o|o: :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

eh...........včasih ful potrpežljiva...........včasih pa niti za pol bolhe x^x :vragec: x:)x x;)x ............skratka: aprilski odnos do potrpežljivosti :sori: :o|o: :inocent: x:Dx

majica, kar tako naprej :palec: ........saj zarad malenkost šare svet ne bo dol padu xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sanjalica

Nepotrpežljivo čakam, da me ta današnja tečnoba mine...

Pa se me oklepa ko klop....grrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! :V: :V: :V:

jau, moje sožalje :sori: ...iskreno sočustvujem s tabo (sem bla sama taka dva dni-in ful nepotrpežljiva, da bo minilo-pa je)

držim pesti, da ti bo najkasneje jutri bolje :palec: xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

majica, kar tako naprej  :palec: ........saj zarad malenkost šare svet ne bo dol padu  xsrcx

Amis... x:Dx x:Dx :palec: zahtevam samo še toliko posparvljanja, da pridem do postelje...

...pa da se živali ne zaredijo v sobi... :o|o: x:Dx :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Danes potrpežljivo čakamo več akcije  x;)x  x:Xx .

Če rabiš adrenalin.....pridi k meni v službo. Ga imam danes dovolj za celo Ljubljano xrolleyesx

Sem mislila sicer tule na forumu, ampak jaz itak ljubim akcijo in adrenalin - tak ne življenjsko ogrožujoč, tako da lahko x;)x x:Xx .

Vse dobro,

Mihela.

Hvala za tole sporočilce, :vio: :2src: xsrcx

ker sem se zavedel, da že nekaj časa poskušam biti bolj potrpežljiv, pa...

No, včasih mi tudi malo uspe!

Pomeni mi nalogo daljšega obdobja. :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Se tudi jaz stinjam, pri meni je to definitivno najtežja preizkušnja....NIMAM POTRPEŽLJIVOSTI DO POČASNOSTI v kakršni koli obliki. Ko začutim, da me nekaj, nekdo...zadržuje, da bi se dalo to hitreje narediti, izgovoriti, doumeti.....mi kar vroče rata pa se moram zadrževati da ne pop...in zato mi življenje naloži kdaj prav dolgotrajne preizkušnje, ko se mi že trga, pa si moram reči še malo pa bo!

xpolzx pravijo, da se počasi daleč pride...

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

[

Se tudi jaz stinjam, pri meni je to definitivno najtežja preizkušnja....NIMAM POTRPEŽLJIVOSTI DO POČASNOSTI v kakršni koli obliki. Ko začutim, da me nekaj, nekdo...zadržuje, da bi se dalo to hitreje narediti, izgovoriti, doumeti.....mi kar vroče rata pa se moram zadrževati da ne pop...in zato mi življenje naloži kdaj prav dolgotrajne preizkušnje, ko se mi že trga, pa si moram reči še malo pa bo!  

popolnoma enako :palec:

samo naučiti se moram še besedic:'saj bo...samo še malo'.

Tega res ne obvladam xrolleyesx

Tisto o vročini pa itak identično samo,da meni gredo še' mravljinci' od nog do glave.Temu sledi................izbruh... :onfire: ...žal.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

č.v.e.k.a. z nama je potem takole  xredx  :hepko:  :bomb:  :bomb:  :bomb:  :onfire:  xhypnox  :switz:  xpolzx  :switz:  :vtz:  x;)x

ja...tko nekako če ne še huje x:Dx xchatx xzzzx xzzzx xzzzx :listen: :listen: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :OoO: :cry: :wOOt: :blink: :wacko:

tkole nekak s tem,da pol smeškov manjka.

Hudo tole xrolleyesx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Nasprotje potrpežljivosti ni samo nepotrpežljivost, tudi:

jeza, nestrpnost, nesprejemljivost, egoizem, itd. Vse slabo?

Morda tudi neznanje? x?x

Zato, kot pravi Mihela - VSE DOBRO. :palec:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Se tudi jaz stinjam, pri meni je to definitivno najtežja preizkušnja....NIMAM POTRPEŽLJIVOSTI DO POČASNOSTI v kakršni koli obliki. Ko začutim, da me nekaj, nekdo...zadržuje, da bi se dalo to hitreje narediti, izgovoriti, doumeti.....mi kar vroče rata pa se moram zadrževati da ne pop...

Poznam tole, se je tudi meni dogajalo, dokler nisem znala sprejemati ljudi takšne kot so. tako kot bi bila meni muka vse po polžasto počet, če bi nekdo tako pričakoval od mene, je verjetno breme tudi takim ljudem, ki ravnajo počasneje, če jih nekdo priganja.

Tako da sem dobila lekcijo na to temo kar domov in sprejemam počasnejše ravnanje, naj je njegova pravica, moja pa da delam zadeve hitreje x:Ix x:Xx .

Glej, saj mene nič ne moti če drugi delajo, mislijo, hodijo, živijo.... počasi, kar naj sami zase. Najedat me začne, ko se vtaknejo vame in me zapnejo, ko mi začnejo krasti pozornost, moj čas....nekateri enostavno "žrejo" druge, ker jim primankuje pozornosti v življenju ali kaj jaz vem kaj in potem se obesijo nate :xx!: :xx!: :xx!:

Sem se že naučila, da jih v takih primerih tako lepo elegantno skinem s sebe x8Dx :vragec: počasi in potrpežljivo :vragec:

drugače pa imajo vso pravico da sami zase živijo kakor njim ljubo :palec:

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...