devica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Jz potrpežljiva...not. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 Jaz sem zelo potrpežljiva, z drugimi sem bila že prej kar precej, zdaj sem tudi s seboj. Se da iz nepotrpežljivosti v potrpežljivost, samo če je želja dovolj močna, tudi levčki smo lahko potrpežljivi, Majica . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Zame je potrpežljivost ena pomembnejših lekcij tega življenja. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Jaz sem zelo potrpežljiva, z drugimi sem bila že prej kar precej, zdaj sem tudi s seboj. Se da iz nepotrpežljivosti v potrpežljivost, samo če je želja dovolj močna, tudi levčki smo lahko potrpežljivi, Majica ....če me čaka nekaj lepega...pa moram še 5 stvari prej opravt....ki mi skupaj vzamejo 5 minut....sem kar živčna... ...dejmo, dejmo...akcija...dejmo, dejmo... Vem, vem...grozna sem... Sem pa grozn potrpežljiva s tamalima dvema in njuno "pospravljeno" sobo... :o|o: :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Sem pa grozn potrpežljiva s tamalima dvema in njuno "pospravljeno" sobo... ....kar bodi še naprej Majica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 eh...........včasih ful potrpežljiva...........včasih pa niti za pol bolhe ............skratka: aprilski odnos do potrpežljivosti :o|o: majica, kar tako naprej ........saj zarad malenkost šare svet ne bo dol padu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ....1/2 bolhe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Nepotrpežljivo čakam, da me ta današnja tečnoba mine... Pa se me oklepa ko klop....grrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 jau, moje sožalje ...iskreno sočustvujem s tabo (sem bla sama taka dva dni-in ful nepotrpežljiva, da bo minilo-pa je) držim pesti, da ti bo najkasneje jutri bolje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 majica, kar tako naprej ........saj zarad malenkost šare svet ne bo dol padu Amis... zahtevam samo še toliko posparvljanja, da pridem do postelje......pa da se živali ne zaredijo v sobi... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 hi hi hi .........ko boš zagledala ščurke, bo pa čas za alarm Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 Danes potrpežljivo čakamo več akcije . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Danes potrpežljivo čakamo več akcije .Če rabiš adrenalin.....pridi k meni v službo. Ga imam danes dovolj za celo Ljubljano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Potrpežljiva sem že po naravi. Pride pa včasih situacija, ko mi preprosto kdo toliko časa na žulju stoji, da pokuri vso mojo potrpežljivost :o|o: . Je pa to redko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 Danes potrpežljivo čakamo več akcije .Če rabiš adrenalin.....pridi k meni v službo. Ga imam danes dovolj za celo Ljubljano Sem mislila sicer tule na forumu, ampak jaz itak ljubim akcijo in adrenalin - tak ne življenjsko ogrožujoč, tako da lahko . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Zame je potrpežljivost ena pomembnejših lekcij tega življenja.Vse dobro,Mihela.Hvala za tole sporočilce, ker sem se zavedel, da že nekaj časa poskušam biti bolj potrpežljiv, pa...No, včasih mi tudi malo uspe!Pomeni mi nalogo daljšega obdobja. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Zame je potrpežljivost ena pomembnejših lekcij tega življenja....se kar podpišem pod tole mnenje MIHELA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Zame je potrpežljivost ena pomembnejših lekcij tega življenja. Se tudi jaz stinjam, pri meni je to definitivno najtežja preizkušnja....NIMAM POTRPEŽLJIVOSTI DO POČASNOSTI v kakršni koli obliki. Ko začutim, da me nekaj, nekdo...zadržuje, da bi se dalo to hitreje narediti, izgovoriti, doumeti.....mi kar vroče rata pa se moram zadrževati da ne pop...in zato mi življenje naloži kdaj prav dolgotrajne preizkušnje, ko se mi že trga, pa si moram reči še malo pa bo! pravijo, da se počasi daleč pride... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 [Se tudi jaz stinjam, pri meni je to definitivno najtežja preizkušnja....NIMAM POTRPEŽLJIVOSTI DO POČASNOSTI v kakršni koli obliki. Ko začutim, da me nekaj, nekdo...zadržuje, da bi se dalo to hitreje narediti, izgovoriti, doumeti.....mi kar vroče rata pa se moram zadrževati da ne pop...in zato mi življenje naloži kdaj prav dolgotrajne preizkušnje, ko se mi že trga, pa si moram reči še malo pa bo! popolnoma enako samo naučiti se moram še besedic:'saj bo...samo še malo'. Tega res ne obvladam Tisto o vročini pa itak identično samo,da meni gredo še' mravljinci' od nog do glave.Temu sledi................izbruh... ...žal. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 č.v.e.k.a. z nama je potem takole Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Zadnje čase zelooo...nepotrpežljiva :xx!: .....nisem si všeč taka CL Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 č.v.e.k.a. z nama je potem takole ja...tko nekako če ne še huje tkole nekak s tem,da pol smeškov manjka. Hudo tole Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Nasprotje potrpežljivosti ni samo nepotrpežljivost, tudi:jeza, nestrpnost, nesprejemljivost, egoizem, itd. Vse slabo?Morda tudi neznanje? Zato, kot pravi Mihela - VSE DOBRO. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Avtor Prijavi Deli 26. april 2004 Se tudi jaz stinjam, pri meni je to definitivno najtežja preizkušnja....NIMAM POTRPEŽLJIVOSTI DO POČASNOSTI v kakršni koli obliki. Ko začutim, da me nekaj, nekdo...zadržuje, da bi se dalo to hitreje narediti, izgovoriti, doumeti.....mi kar vroče rata pa se moram zadrževati da ne pop...Poznam tole, se je tudi meni dogajalo, dokler nisem znala sprejemati ljudi takšne kot so. tako kot bi bila meni muka vse po polžasto počet, če bi nekdo tako pričakoval od mene, je verjetno breme tudi takim ljudem, ki ravnajo počasneje, če jih nekdo priganja. Tako da sem dobila lekcijo na to temo kar domov in sprejemam počasnejše ravnanje, naj je njegova pravica, moja pa da delam zadeve hitreje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Glej, saj mene nič ne moti če drugi delajo, mislijo, hodijo, živijo.... počasi, kar naj sami zase. Najedat me začne, ko se vtaknejo vame in me zapnejo, ko mi začnejo krasti pozornost, moj čas....nekateri enostavno "žrejo" druge, ker jim primankuje pozornosti v življenju ali kaj jaz vem kaj in potem se obesijo nate :xx!: :xx!: :xx!: Sem se že naučila, da jih v takih primerih tako lepo elegantno skinem s sebe počasi in potrpežljivo drugače pa imajo vso pravico da sami zase živijo kakor njim ljubo Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.