Klinar 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Potrpežljivost je definitivno ena najtežjih lekcij. NAJPREJ SE JE TREBA VSEGA NAUČITI, PA KARKOLI ŽE DELAŠ, da potem lahko to narediš na najboljši in najhitrejši način. Za to pa je treba mir in harmonija znotraj. To ni potrpežljivost. Potrpežljivost je obvladovanje notranjega nemira. Ko dosežeš notranji mir in harmonijo, potrpežljivosti ni več, izgine. To ni iluzija, to je resničnost, ki jo dosežeš, ko si na robu potrpežljivosti in se vdaš toku. Takrat šele spoznaš, da je resnično vse naprej določeno, kajti vse se uredi na najboljši možni način, kar sam nebi nikoli mogel doseči. Ko verjameš v vodstvo Majvišjega Računalnika tako tudi deluje. "Učitelji" so umetniki, mi je bilo sporočeno v sanjah. Kaj to pomeni bodo vedeli tisti, ki res so učitelji v šolah. Ko se pošteno vprašajo zakaj so si izbrali ta poklic, jih le malo lahko reče, da ljubijo otroke in želijo zanje najboljše in to tudi udejanjajo. Lep pozdravClean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 moja potrpežljivost je danes na psu :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 ne bom ti napisau,˝prav ti je, ker itak vem ,da si bogata na zalogi z besednimi izločki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 saj te prime pa te mine... (adi smolar) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 jes nisem potrpežljiva...ful hitr zgubimživce...če pa un k me živcera še na prej ževcera se pa kr stepm... ne sj ni tok hdo...eni sm zlomila roko ker ni upoštevala navodil igre eni sm staklna oko ker mi je kiklo dvigla, sošolca sem z loparjem tok užgala da so ga mogl šivat...no ja to je blo v vrtcu...zdej se probam mal brzdat... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ja...vse je blo skor...dej no taši...tolk hudobna pa nis... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ne ne več...nč ni blo skor...roko sm zlomila Tini rozman,uč sm staklna eni tm kva je že bla...ena tm iz rakove...lopar je dubu pa sale v glavo...sam tist za saleta mi pa nč ni žow... <_< Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Joj...lubica...to so otroški pretepi...upam saj...čudn...da me ni niben oče na Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ej mami ne morm ti os poslt k ta PS neki mede... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 pa mail... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Joj...lubica...to so otroški pretepi...upam saj...čudn...da me ni niben oče na pol je blo pa verjetno samo "skor" Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ne bom ti napisau,˝prav ti je, ker itak vem ,da si bogata na zalogi z besednimi izločki poki, to je bila modra odločitev sem pa danes spet ok, tko da nč ne grizem in pljuvam pa to Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 stepla sem se sam enkrat v osnovni in to z glavnim kažinarjem v razredu, k je nek zaje*.... oba sva bla fajn zbuškana, pa mal raztrgana, pa malo krvi sva prelila ....od takrat sem imela do konca osnovne zlat mir...kot da bi na meni pisalo: ne tikaj .....fajn je bit siva eminenca Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Joj...lubica...to so otroški pretepi...upam saj...čudn...da me ni niben oče na he he...pa sej se ne tepm več sam...učas k sm jezna pa bi enga kr usekala...joj me drži...ponavad grem tkrt rajš u sobo... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 jes nisem potrpežljiva...ful hitr zgubimživce...če pa un k me živcera še na prej ževcera se pa kr stepm... ne sj ni tok hdo...eni sm zlomila roko ker ni upoštevala navodil igre eni sm staklna oko ker mi je kiklo dvigla, sošolca sem z loparjem tok užgala da so ga mogl šivat...no ja to je blo v vrtcu...zdej se probam mal brzdat... haha mal manj mesa gospodična... to lepo spremeni človeka... zdaj sem bolj strpn če že ne bolj potrpežljiv Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 zakaj nas, vas je res velik fulll nepotrpezljivih in ste,smo vseskozi zivcni??? namest da bi se vsi lepo in prav pocasi in v miru streznili in zaceli ukvarjati s tem kako ohraniti potrpezljivost! ko prides do sedanjosti tko vstopi......ne glede al smo potrpezljivi al ne... pa ce medtem ko prihaja ta sedanjost (tko kot tashyka) kdo koga mim grede, useka, dokazujemo da je na nase telo in razum privezana neka nevidna sila, ki se ji (zakaj????)podrejamo.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 sploh to koga mim grede usekat.... mi najman diši.. There are three ways of doing things.. The right way,the wrong way,and the army way... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 jes nisem potrpežljiva...ful hitr zgubimživce...če pa un k me živcera še na prej ževcera se pa kr stepm... ne sj ni tok hdo...eni sm zlomila roko ker ni upoštevala navodil igre eni sm staklna oko ker mi je kiklo dvigla, sošolca sem z loparjem tok užgala da so ga mogl šivat...no ja to je blo v vrtcu...zdej se probam mal brzdat... haha mal manj mesa gospodična... to lepo spremeni človeka... zdaj sem bolj strpn če že ne bolj potrpežljiv hehe se tle o mesu c-c-c Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Pri meni je odvisno od tega kaksne volje sem preden me nekdo razjezi..Lahko se zgodi, da izgubim zivce takoj, lahko pa se sploh ne sekiram in mirno resim situacijo.. Me pa razjezi, ce nekomu 10x recem, da naj necesa ne pocne, a on ljub vsemu ne neha.. Tukaj pa nimam potrpezljivosti.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 sploh to koga mim grede usekat.... mi najman diši.. There are three ways of doing things.. The right way,the wrong way,and the army way...men tud ne! zato sm pa uprasala, zakaj se podrejamo tisti sili, ki nekatere vodi v to, da izgubijo potrpezljivost, potem pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa....? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 dons me je contesa naučila da v bistvu lahko ignoriraš težavo tako kot midva zrakca lahko jo pa nepotrpežljivo uničiš... od tu ta sila... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 POtrpežljivost je bila pri meni stvar odločitve. Ko sem se odločila, da sprejmem način ravnanja drugih takšnega kot je, pa pri tem ohranim notranji mir, se je vse speljalo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 POtrpežljivost je bila pri meni stvar odločitve. Ko sem se odločila, da sprejmem način ravnanja drugih takšnega kot je, pa pri tem ohranim notranji mir, se je vse speljalo. Lepo si to povedala. Tudi jaz sem se nekaj tazga odločila kako leto nazaj.Vendar ne gre ravno enostavno.So trenutki, ko nisem dovolj pozorna na potrpežljivost in je moja reakcija manj potrpežljiva. Toda v osnovi se trudim in premikam sama sebe, speminjam sama sebe in moj način odziva. Vse dobro, Mihela. P.S.: Pa ti res ves čas uspe ohranjati notranji mir? Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Tudi jaz sem se nekaj tazga odločila kako leto nazaj.Vendar ne gre ravno enostavno.So trenutki, ko nisem dovolj pozorna na potrpežljivost in je moja reakcija manj potrpežljiva. Toda v osnovi se trudim in premikam sama sebe, speminjam sama sebe in moj način odziva. Vse dobro, Mihela. P.S.: Pa ti res ves čas uspe ohranjati notranji mir?Meni se je zdelo najtežje doseči ga prvič, ohranjati ga, je precej preprosteje. Nekako sem resnično sprejela za svoje trditev, da dobim v življenju vedno vse takrat ko rabim, tisto kar rabim. Ko se mi kaj nenavadnega pojavi, poskušam narediti najboljše iz tega, hkrati pa sem vseskozi prepričana, da jaz točno to situacijo potrebujem. zakaj točno bom pa izvedela, ko bo pravi čas. Pa poslušam se pri vseh odločitvah, delam tisto kar čutim. Se mi zdi, da je notranji mir porušen največkrat, ko se nam vtihotapi strah. Se poruši na momente ja, nič ne rečem, samo ogromnokrat se uspem že v fazi, ko se me loteva nemir ali strah prepričati, da bom tole zadevo rešila optimalno in da je to samo še ena potrditev, kako lahko z afirmacijami in ostalimi zadevami pomagam sama sebi. Tale tvoj Vse dobro mi je tako ljub . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Potrpežljivost? Zaradi koga? Do koga? Zakaj?Ugotovil sem, da sem nepotrpežljiv - edino do sebe.Drugi so samo - zunanji dejavniki. Ker se sproži v meni, je moje.Ko se bom notranje preobrazil, bo tudi potrpežljivost izginila. Ne bo je več. Ker ne bo imela nasprotne sile - nepotrpežljivosti. Po zakonu akcije in reakcije. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.