Skoči na vsebino

Majcen poklon za vse vas...

Sončna Vila

Recommended Posts

Hm... Že nekaj dni vas spremljam na forumu... Vsake toliko zadiham ob vaših besedah, življenjih, dejanjih, ki sijejo skoz ekran... Velikokrat ste mi topla dlan, ki me poboža, ko dvomim...

Že nekaj časa nazaj sem pričela dvomiti v vse skupaj... duhovnost - pretencioznost...? Je morda to le prazna vreča, v katero sem se zavila in zdaj ne vidim izhoda...? V teh dnevih, ki jih preživljam skupaj z vami na forumu, sem se spet vrnila domov. Ugotovila sem, da je bilo v preteklosti preveč bridkih besed, preveč karanja, da zato nisem mogla naprej... ker preprosto nisem mogla verjeti, da je lahko "duhovnost" v drugem človeku tako ostra, neobčutljiva do mene... Danes vidim, da potrebujem le lepo besedo, spodbudo, ljubezen in... se pripravljam na vzlet. xrainbowx

Včeraj je moja roka po dolgem času spet zagrabila pero... srce je narekovalo.

Naj bo ta pesmica posvečena vsem vam. Hvala vam, srca!! xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

Listje poplesuje v vetru.

Stojim v nežnem vrtincu jeseni in čakam.

Čakam vdih

in čakam toploto.

Zaprem oči...

tako mirno je.

Tako domače.

Sama, z razprostrtimi rokami...

... diham ...

... diham ...

vedno globlje.

Moja prisotnost sproži premik.

Ena zvezda, druga... sonce.

Osončja plešejo v simfoniji.

Nežno... me ljubijo, vabijo.

Pridi!

Vse vesolje tiho vrši okrog mene,

in jaz sem v epicentru.

Doma.

Drvi, drvi, drvi

v vsem tem miru.

Sestavljam poezijo življenja.

Se dotaknem zvezde... izberem luno...

... ljubezen zasije, se združi.

("Kako sta lepi!" zaslišim radosten vzklik.)

Epicenter vrši

ljubezen lije skoz mene, sem njen glasnik

- in v svetlobnem švigetu -

... završim v svetlobni prah tudi jaz...

postanem vse.

In je eno.

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

Čudovito, na en dih sem prebrala,

uh, močno pod vplivom Neptuna,

*v nežnem vrtincu jeseni*

Zelo lepo Sončna Vila, kar prepusti peresu, da piše,

potem pa boš začudena ugotovila, da so angeli vodili roko!

Dobrodošla

:) Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

xredx že dolgo nisem bila v taki pesniški fazi,

(Mars me je preganjal, prej me je Neptun ujčkal, da sploh nisem po realnih tleh znala hodit...in drugače kot v rimah pisat)

Sončna Vila hočemo ŠE!

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

x:Ix w:Iw ... bom še kako dala gor... ko pride...

(mogoče kakšna bolj žalostna, če se bom še odločla smilit sama sebi... :blink: baje ima jok terapevtski učinek :cry: xredx :wacko: :blink: :o|o: :OoO: x:)x :P :D )

me pa veseli, da vam je pesmica polepšala dan x;)x xDDx

pa pa

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Zelo lepo Sončna Vila, kar prepusti peresu, da piše,

potem pa boš začudena ugotovila, da so angeli vodili roko!

se mi je bolj zdelo, da jo je vodila moja uboga sestradana duša, ki sem jo kočno spustila malce na plano x;)x

je bilo pa... neopisljivo xegox

(Hm... zakaj se temu smajliju reče "ego"? --> xegox ; sej se ga da interpretirat tudi z drugega zornega kota... npr. ce si npr. tolk povrsen kot jaz, da ne opazis, da je smajli na sredini in si bolj mislis, da predstavlja nekaj podobnega kot atom oziroma vse v enem in eno v vsem...? uhhhhh)

Sončna Vila

VILA SONCA

(Hm... zakaj se temu smajliju reče "ego"?

zato ker je ne-ego varianta elipticna!!

delcek teksta:

.....

Živeti odcepljeno od morja vseznanja, živeti v krožnici v sistemu kroženja, pomeni živeti osebnost. Vse kar se tiče osebnosti je dvodimenzionalno in okroglo, krožnica. Živeti notranje bitje pomeni živeti v stiku ali v morju vseznanja. Vse kar je notranje bitje je eliptično.

Razdalja med osebnostjo in notranjim bitjem je pravzaprav tako velika, da je iz nivoja osebnosti nepremostljiva. Edina možnost za vaš razvoj in življenje notranjega bitja je, da preidete iz nivoja ujetosti v krožnici v nivo elipse. In za vašo lažjo predstavo: nivo krožnice podrazumeva tudi ujetost v vaš lasten krog, v katerem ste vi, ki opazujete svet, ki je izven vašega lastnega kroga. Če pa se prestavite v elipso, zajamete tudi svet spredaj in zadaj, ki postane drugačno zakrivljen in v celoti zaobjet v vašo zaznavnost.

Krožnica ima en center in na tistem ste vi. To je center vaše osebnosti, Medtem ko ima elipsa dva centra in na enem ste vi, na drugem je kozmos. Center krožnice, center osebnosti, je srčni center. Medtem, ko je center elipse številka ena malo pod srčnim centrom, za prst ali dva. Drugi center pa je malo pod popkom, za prst ali dva.

In prvi je center ljubezni, center srca, drugi je center volje in moči. Obadva sta usklajena in kadar je vzopstavljen en center, je hkratno vzopstavljen tudi drugi center. Torej je volja in moč notranjega bitja vedno usklajena z ljubeznijo in srčnostjo. Obratno pa je z osebnostjo, ki je lahko v centru, pa je volja neusklajena z njo.

.....

mojster hilarion

Listje poplesuje v vetru.

Stojim v nežnem vrtincu jeseni in čakam.

Čakam vdih

in čakam toploto.

Zaprem oči...

tako mirno je.

Tako domače.

Sama, z razprostrtimi rokami...

... diham ...

... diham ...

vedno globlje.

Moja prisotnost sproži premik.

Ena zvezda, druga... sonce.

Osončja plešejo v simfoniji.

Nežno... me ljubijo, vabijo.

Pridi!

Vse vesolje tiho vrši okrog mene,

in jaz sem v epicentru.

Doma.

Drvi, drvi, drvi

v vsem tem miru.

Sestavljam poezijo življenja.

Se dotaknem zvezde... izberem luno...

... ljubezen zasije, se združi.

("Kako sta lepi!" zaslišim radosten vzklik.)

Epicenter vrši

postanem vse.

In je eno.

Sončna Vila

Luštno! :palec: :palec: xDDx

Krožnica ima en center in na tistem ste vi. To je center vaše osebnosti, Medtem ko ima elipsa dva centra in na enem ste vi, na drugem je kozmos. Center krožnice, center osebnosti, je srčni center. Medtem, ko je center elipse številka ena malo pod srčnim centrom, za prst ali dva. Drugi center pa je malo pod popkom, za prst ali dva.

In prvi je center ljubezni, center srca, drugi je center volje in moči. Obadva sta usklajena in kadar je vzopstavljen en center, je hkratno vzopstavljen tudi drugi center. Torej je volja in moč notranjega bitja vedno usklajena z ljubeznijo in srčnostjo. Obratno pa je z osebnostjo, ki je lahko v centru, pa je volja neusklajena z njo.

... ne znam si točno predstavljat tega ... vizualno ... ima elipsa dva centra? :OoO: (geometrija nikoli ni bila moja močna točka) ... mi lahko to mal bolj razložiš, free? iz katere knjige si dobil ta tekst? x:)x Tudi Zukav na podoben način loči "osebnost" in "dušo" (tu v tem tekstu "notranje bitje"); sicer knjige še nisem prebrala do konca (kaj šele, da bi jo dojela.... xegox x:o)x x:Dx ), tako da raje ne bom preveč pametovala.... x;)x ... me je pa spomnilo na Zukava (Gary; Domovanje duše, Plešoči mojstri Wu Li). x:)x

slikce, ki ravno tako govori v prid elipsam x:Dx , mi pa ni uspelo priložit zraven, si jo pa lahko radovedni ogledate na strani: http://www.soulweavers.com/soulgreetings/spirit.html, pod imenom EVERYTHING. Luštna x:)x

Sončna Vila

VILA SONCA

Zivjo, Soncna vila in dobrodosla! :)

Sem ze vceraj opazila tvoj prihod na LNF - pa bila prevec utrujena za komentiranje (pa se tamali je zavzel racunalnik oz. net).

In kako lepo si uletela! x8Dx :palec:

Vidim, da te bega nekaj okoli smeskota tamle.. :)

To je samo posledica moje neizvirnosti, ko sem ze nekoc vse pobrkala pri smeskotih, morala pa sem jih nastimati 100 (ali koliko)..

Pac - to je njegova kodica - uporabljas pa ga lahko, kjer se ti zdi.. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zivjo, Soncna vila in dobrodosla! :)

Sem ze vceraj opazila tvoj prihod na LNF - pa bila prevec utrujena za komentiranje (pa se tamali je zavzel racunalnik oz. net).

In kako lepo si uletela!  x8Dx  :palec:

Vidim, da te bega nekaj okoli smeskota tamle.. :)

To je samo posledica moje neizvirnosti, ko sem ze nekoc vse pobrkala pri smeskotih, morala pa sem jih nastimati 100 (ali koliko)..

Pac - to je njegova kodica - uporabljas pa ga lahko, kjer se ti zdi.. :vio:

Hvala ti, Marsa xyiyax

Noro hitro berem in to me tepe po glavi... ker stvari samo preletim in potem "vem", kaj piše oz. kaj je narisano xrolleyesx x:Dx x;)x Drugi pogled na smajlija mi je že bil malo bolj jasen x;)x

Je pa free dal eno zanimivo razlago o krožnicah in elipsah in... celo noč nisem spala, ker sem razmišljala, kako zaboga ima lahko elipsa dva centra!!!!! :eek: :fiju: x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x;)x free, kje si?

pa zanimivo se mi zdi, kako se ti centri tega vsega povezujejo s pozicijami čaker? slučaj ali namerno? res bi bilo fino izvedet, iz katere knjige je free podal poduk x:)x

Sončna Vila

VILA SONCA

Je pa free dal eno zanimivo razlago o krožnicah in elipsah in... celo noč nisem spala, ker sem razmišljala, kako zaboga ima lahko elipsa dva centra!!!!!  :eek:  :fiju:  x:o)x  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x free, kje si?

pa zanimivo se mi zdi, kako se ti centri tega vsega povezujejo s pozicijami čaker? slučaj ali namerno? res bi bilo fino izvedet, iz katere knjige je free podal poduk  x:)x

Sončna Vila

[/color]

ha ha, sorry, pa res nisem zelel, da celo noc ne spis samo zaradi elipse ali kroznice... x:Ix

tole slikco si missnla?:

http://www.soulweavers.com/soulgreetings/cards/spirit7-sm.gif

clanek je od mojstra hillariona (mojster oranznega nivoja);

ki je govoril na tednu z mojstri modrosti pred kaksnimi 10 leti...

nekje... torej stare zadeve, mogoce se vedno aktualne, mogoce ne;

sicer pa ti lahko mateja poda povezave na kaksne novejse zadeve, morda.

no pa se skoraj cel clanek (channeling):

"...razjasnil vam jih bom, zaradi tega, da boste dobili ob samih besedah, ob miselnih strukturah še dovolj svetlobe, ki bo lahko zgradila te strukture. Ker sami je nimate dovolj za razumevanje le-teh stvari, ki vam jih bom poskušal osvetliti. In sicer: kaj je to notranje bitje in kaj je to osebnost?

Pred 110.000 leti je pravzaprav začela nastajati prva pozornost v tej obliki, ki jo poznate danes. Lahko rečem, da smo mi to obliko poznali že prej. Če pogledamo nazaj v samo zgodovino Zemlje, je bil čas dinozavrov čas druge pozornosti. Izključno le druge pozornosti in sicer prvega astralnega pasu. Tam se je druga pozornost najbolj približala gostoti materije prve pozornosti. Pravzaprav je bilo samo življenje popolnoma v fizičnem svetu. Astralnih bitij tako rekoč ni bilo, ker so bila vsa astralna bitja v fizičnem telesu, zaradi tega, ker je cel planet bil v drugi pozornosti, kot fizična snov, in je omogočal fizično življenje energetskih bitij.

Z izumrtjem dinozavrov, ki ga je povzročilo lomljenje energije na dva različna pasova, na prvi nivo percepcije in drugi nivo percepcije. Ko je zemlja prešla na drugi nivo percepcije v prvega, in so postale razmere življenja nemogoče. Kajti prva pozornost nima elipsastega značaja, temveč ima krožni značaj. To pa je velika razlika, saj je elipsa v kozmičnem smislu veliko bolj popolna kot krožnica. In vsi predmeti, ki so v eliptičnem gibanju imajo več energije in niso ujeti v časovno dimenzijo, ki jo eliptični način gibanja prehaja. Takrat je življenje na Zemlji in Zemlja sama prešla v krožni način gibanja, kar je povzročilo izumrtje takratnega načina življenja.

Potem so bila dolga obdobja urejanja teh novih dveh ločnic in priprava terena za popolno izgradnjo prve pozornosti krožnega načina gibanja, ki ste ga prinesli vi na planet Zemlja z našo pomočjo. Tako se je iz morja vseznanja. ki je bil prej center zavesti, zavest odcepila do točke, kjer je bilo morje neznanja. Pravzaprav, kjer je bilo nič. Kjer je bila praznina, ki jo je bilo počasi potrebno začeti polniti. In dolga obdobja polnjenja te praznine, ozaveščanje nezavednega in nezavestnega. In po principu krožnice je to zelo težaven proces, zaradi tega, ker je vedno vračanje na isto pozicijo, kjer je bilo začeto, dokler nivo energije ni presežen in se prenese energija, ki je nabrana v krožnici, v elipso, ki je vedno na vaši levi strani. In vam jo simbolizira druga percepcija oz. druga pozornost. Nekje pred 17.000 leti do 20.000 leti v preteklost se je zgodila točka, kjer odcepljanje zavesti od celotnega vseznanja ni bilo več možno preusmeriti ali zaustaviti. Začelo se je hitro, hitro gibanje, ki je doseglo svoj vrhunec pred 4.500 leti in le ljudjem z visokim nivojem energije je bilo omogočeno vzdrževati stik z morjem vseznanja. In ti ljudje so v različnih obdobjih, v različnih civilizacijah imeli tudi različne vloge, različne pomene.

Živeti odcepljeno od morja vseznanja, živeti v krožnici v sistemu kroženja, pomeni živeti osebnost. Vse kar se tiče osebnosti je dvodimenzionalno in okroglo, krožnica. Živeti notranje bitje pomeni živeti v stiku ali v morju vseznanja. Vse kar je notranje bitje je eliptično.

Razdalja med osebnostjo in notranjim bitjem je pravzaprav tako velika, da je iz nivoja osebnosti nepremostljiva. Edina možnost za vaš razvoj in življenje notranjega bitja je, da preidete iz nivoja ujetosti v krožnici v nivo elipse. In za vašo lažjo predstavo: nivo krožnice podrazumeva tudi ujetost v vaš lasten krog, v katerem ste vi, ki opazujete svet, ki je izven vašega lastnega kroga. Če pa se prestavite v elipso, zajamete tudi svet spredaj in zadaj, ki postane drugačno zakrivljen in v celoti zaobjet v vašo zaznavnost.

Osebnost je izgubljena ovčka. Notranje bitje pa je duh, ki vse ve. Da. V toliko sem vam razširil meje vašega zaznavanja, da boste lahko sposobni v celotnem tednu še komunicirati z ostalimi mojsterskimi energijami. Ker prej ste imeli le za to preveč zafiksiran center, da na nov način rečem, v nivo krožnice. Najlepše se vam zahvaljujem za vašo pozornost in hvala, da ste me razumeli vsaj 24 odstotno. V to je všteto tudi že branje in meditiranje na tekst, ki bo sledil.

Pokazal vam bom tudi "....je nadaljeval.

potem je se govoril o neki tehniki s katero pogledas mal tja cez... :eek:

kot si zasledila, ce si prebrala, pravi, da: "Razdalja med osebnostjo in notranjim bitjem je pravzaprav tako velika, da je iz nivoja osebnosti nepremostljiva. ..."

zato si nikar prevec ne beli glave, sicer se bom pocutil krivo, da ne spis x:Ix

prav pa je morda, da o tem razmisljas, ce te zanima; zakaj pa ne..

konec koncev hvala bogu, da lahko razmisljamo!

imam vse zapiske obeh tednov z mojsti modrosti; meni je se vedno zanimivo kdaj in kdaj...

ampak nekak bolj na zemlji in energiji moram delat kt pa se tem ukvarjat...

fajn so mi knjige od 'ann brennan', zelo prakticno poucne so mi.

Epicenter vrši

postanem vse.

In je eno.

[/color]

Sončna Vila

Izbrala sem si ta del..... tako čudovit je!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Naky, hvala x;)x Me veseli, da se najdeš not xrainbowx :flower:

Free, na tebe (oz. tvoje pisanje) nisem pozabila - ful ti hvala za tole, ampak si bom čez vikend verjetno vzela malo več časa pa tole prežvečila... Ne bi namreč rada na hitro spet nekaj brala in potem prebrala samo na pol x;)x

Se tipkamo x;)x

Sončna Vila

VILA SONCA

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...