stankaa 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 dajte najprej Priznat,pa lahko še Izpovedat... Evo: priznam, da mi prsti sami od sebe odtipkajo lunin.net,da se kar začudim, kako sem spet TU... Simptomi: Abstinenčna kriza, ko ni dostopa na netPojavljanje idej za nove teme na čudnih krajih, ob raznih časihPotreba, da se potožiš tukaj TRIKRAT HURA ZA MARSOTRIKRAT HURA ZA LUNIN FORUM Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 HURA......................................................................HURA....................................................................HURA 666 jezdeceu spoti(kalipse).... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 dajte najprej Priznat,pa lahko še Izpovedat... Evo: priznam, da mi prsti sami od sebe odtipkajo lunin.net,da se kar začudim, kako sem spet TU... Simptomi: Abstinenčna kriza, ko ni dostopa na netPojavljanje idej za nove teme na čudnih krajih, ob raznih časihPotreba, da se potožiš tukaj TRIKRAT HURA ZA MARSOTRIKRAT HURA ZA LUNIN FORUM Stankaaaaod kdaj pa ti meni misli bereš še v službi, pa vem da ne smem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 dajte najprej Priznat,pa lahko še Izpovedat...Stankaaa, nič ne bomo priznali, ker začetna zaletavost je že mimo, fajn je pa le Otožna, kaj ne veš, da je prepovedan sadež "najslajši" x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 najslajshi sadezh je sosedou...sam to je tema skok chez plot... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 TRIKRAT HURA ZA MARSOTRIKRAT HURA ZA LUNIN FORUMStankaa Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 PRIZNAM, da skačem čez plot....... v službi........ na forum........ tko, zdej se mi pa oprosti, mar ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 jaz pa skačem čez plot samo v hribih, če prečim kašen pašnik in moram mimo kašne črede krav Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 uf, jaz se pa sekiram zarad tega neta in moje odvisnosti od njega lunca, lunca, lunca rumena.... al tako nekako Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 A! Odvisnost od LNF! Jaz bi se zdaj morAla ućit zgodovino, ker sem učitli za jutri rekla da se javim! hih ok sej znam! pa če pa Lnf pa sej pa če pa Sej veste kak je ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Sem se ži skoro začno krizirat :xx!:......... te pa sem zaj pod nujno mogo po eno malo dozo LNF-a .....zaj pa sem vredi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Kriva pa kaj naj naredim ? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Oj, Stankaa! Priznam. Itak. Ko prizna, pola mu se prasta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Simptomi: Abstinenčna kriza, ko ni dostopa na netPojavljanje idej za nove teme na čudnih krajih, ob raznih časihPotreba, da se potožiš tukajKo se ti kaj fajnega, zanimivega zgodi ali šine kakšna fajn ideja, misel al karkoli že fajnega..........prva al pa skoraj prva pomisel.............to pa moram na LNF napisat x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 evo - priznam ... pa se nimam namena zdravit, kr prec povem x!x Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 EVO:..................pokowc je zreu za zdravljenje... 666 zlobijeu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Zdravo! Sem Kristalka in sem nepoboljšljivi LNF-holik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 ODA LNF Buljiš v ekrannapenjaš očiklofaš v tipkovnicovse te boli... :xx!: Kolena so trdazaštekana rit...le prsti na rokahso vsak dan bolj fit Ja, to je pa LN in forum njegovda dan tko preživljašprpopan na stol... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Daisy Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Daisy.....lepo, samo tisto, da te vse boli.....mogoče si premalo sproščena x!x Tinca, čestitke ob 2000 kliku, ki bo tvoj naslednji Otožni pa čestitke ob 1000 kliku Vsem pa en le dan in veseli december Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Najprej samo v sluzbi, zdaj pa po malem ze tudi doma - hops, pa si na LN. Odvisnost to sicer se ni, se bom potrudil, da tudi ne bo. Dejstvo pa je, da je vse to veliko priznanje za LN, Marso in Mitjo. (To ni prvi forum, na katerem sem se kaj sel, pa nikjer nisem zdrzal, ker je bil dolgcas ali pa brez veze.) Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 (To ni prvi forum, na katerem sem se kaj sel, pa nikjer nisem zdrzal, ker je bil dolgcas ali pa brez veze.)Mogoče pa je problem v tem, da se "hočeš kaj iti"...ne pa da si to, kar si... Ko si to, kar si, ni nič dolgočasnega in brezveznega . Sicer pa...upam, da ti tu ne bo dolgčas in brez veze, ker te je prijetno prebirati in imaš svoj stil... mi pa smo nadvse zanimivi in izvirni in nikoli dolgočasni in brezvezni... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Hehe, haha... Kaj so dobre ene!! Daisy!!! 'Zastekana rit, le prsti so vsak dan bolj fit' - Tole, ja, Stankaa - sem vceraj 'pozabila' povzeti se tole; prav imas... nekaj pocnes, pa ti sine nekaj v glavo, pa komaj cakas, da bos hitro dal gor - gor pa se samo po sebi razume in ve, kaj je. Bern - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Uh, odvisna ja..... Priznam. Imam normalno da v priljubljenih in sploh nikamor več ne odsurfam - nikoli ni ugodnega vetra za na druge strani. Službeni program pa Lunca Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Priznam. Itak. Ko prizna, pola mu se prasta. Kdor pa ne prizna pa sploh ni kriv... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.