Skoči na vsebino

Odvisnost od foruma

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 59
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Odvisnost ali neodvisnost...so dnevi, ko je celo pred PC biti pretezko :C:

Kar vleče me ...v horizontalo... v :sleeping: ...

Pridem, pokukam, preberem ...in spet :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Ampak...tudi to bo mimo.... xDDx

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Zgleda da je res odvisnost....

:sleeping: :sleeping: :sleeping: potem se dvignem s postelje da nekaj pojem; pred PC, da preberem kaj pametnega ste zapisali...in spet sanjarim da grem :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Hi-hi...dokler se dvigujem in kukam na LNF... dotlej je :palec:

Vsem prijetno :sleeping: :sleeping: :sleeping: in :xmas: naj vas nocoj obdari s tistim, kar vam bo xsrcx napolnilo z xloveyx

Za info (ko smo ravno pri forumu in kako in kaj) - samo danes je bilo na forumu prikazanih okoli 8.000 strani. Danes samo. x^x x8Dx xDDx x;)x

LN pa je danes prikazal obiskovalcem okoli 40.000 strani!!! (celo vec, samo ni se vse preseljeno, pa ne kalkulira vsega oz. tudi ne prikaze vsega, pa ne morem podati realne cifre, a toliko je brez vsega tega) x:Xx x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz nix ne priznam ... ko mi je mi je ... mi je full vredu z forumovci, evo, to priznam. Ampak zadnje cajte se nekako oddaljujem od foruma ... eeee, distanciram ... ma ne vem no, imam druge stvari za počet v življenju ... x:Dx ... pol pa bomo spet bolj aktivni ... x:Dx

Skratka ... ni mi življenskega pomena, je pa itaq FULLLLLL COOOLLLL !

x:Dx x:Dx x:Dx

Za info (ko smo ravno pri forumu in kako in kaj) - samo danes je bilo na forumu prikazanih okoli 8.000 strani. Danes samo.  x^x  x8Dx  xDDx  x;)x

LN pa je danes prikazal obiskovalcem okoli 40.000 strani!!! (celo vec, samo ni se vse preseljeno, pa ne kalkulira vsega oz. tudi ne prikaze vsega, pa ne morem podati realne cifre, a toliko je brez vsega tega)  x:Xx  x:Xx  :palec:

Prodaš LNF ? x:Dx x:Dx x:Dx x:px :vragec: :inocent:

Jaz nix ne priznam ...

... blabla... :sleeping:

... vceraj ali kdaj pa iz Zagreba letel gor, ne mogel zdrzat, blo treba podelit... :o|o: x:px x;)x

Je pa taksno obdobje zdaj in najbrz imamo bolj ali manj vsi podobne obcutke...

Ful je pri sebi treba zdaj zorganizirati, za daljse komentarje v glavnem ni casa, ful stvari, opravkov, odnosi, vse...

Pa pridemo samo takoile malo, pozdravit etc...

Menim, da je to skladno s casom. x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eh, jaz pa mislila...da nekaj posebnega...ko sem se malo distancirala... xrolleyesx ...v zadnjem času...

Ampak tako je, kot praviš Marsa...če se pa res zgodi kaj pomembnega...pa NUJNO...na LNF...podelit... x^x

Tukaj...nekako vedno dobiš energijo...ki jo potrebuješ... x^x

Če sem besna...na LNF...izpihat jezo..

Če sem žalostna...na LNF...po tolažbo...

Če sem... :wub: ....komu pa bom povedala..če ne lunatkom... x;)x

Če iščem rešitev...za karkoli...nekdo z LNF..bo priskočil na pomoč...

Pa seveda...če mi je sam do čveka..pa mal zajebancije, sprostitve...LNF..

In redko..se kje nasmejim...dobrim fintam...tako kot na LNF...

Pa da neb kdo pomislu, da sem odvisna..od LNF...

x:Dx x;)x

Astra

Per aspera ad astra

dzankiji, narkomani, dilerji, lunatiki......

JAZ NE :vragec: :vragec: :vragec: .......................................................

................................................morem več brez.....................................

................................................................................

..............................

................................................................................

................................

LNF..........LNF................LNF...................

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

• 2 weeks later...
  • 3 years later...

:o|o: ja leeon to je to

sami odvisniki...nek moder lunatik, me je poučil, da je odvisnost neozdravljiva, lahko jo samo zamenjaš za kakšno človeku prijaznejšo odvisnost x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hm...moram priznat, da nobena odvisnost ni fajn....so pa ene res človeku bistveno bolj prijazne od drugih.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Sem bila včasih precej. Morala sem takoj na forum, med odmori na forum, brat OS-je in vse možno.

Zdaj pa ne. Sem se odvadila. Ga bom pa vedno brala in tudi sodelovala. Dvomim pa, da še kdaj tako obsedeno, kot sem v preteklosti. Mogoče pa.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ko najdeš nakaj/nekoga, ki ti ne da "dihat", se na forumu oglašaš redkeje.

Priznam, da so me "zasvojili" določeni lunatiki, da sem včasih veeeeliko časa preživela tu.

Sedaj občasno, največkart, da preberem OS......

Konec koncev, je to mar slabo xrolleyesx

Ja Leoon, če imaš kak posebej dober nasvet kako se " znebiti" navezanosti.................piši, napiši :palec: x:)x

• 11 months later...
Jutro,6 zjutraj,vstanem,odprem računalnik,grem na LN forum in prvo preberem teme,nove komentarje,....odprem misli in pišem znanja,ki celo noč spijo.Prej meditacije,zdaj nadomešča LN forum,ki mi paše,....Paše mi tihi klepet,govor brez glasa,tipkanje,..misli tečejo se zlijejo na ekran in odpotujejo vsepovsod.Čez kratek čas dobim odziv na moje misli in lahko spoznam bolje svoje veje,koren tega kar večkrat pride kot od nekje meni neznano,vendar istočasno zelo znano znanje,ki skoči ven ob pravem času.Kot neka skupnost podobno različno mislečih smo tukaj.V neki vreči spravljene misli trosimo tukaj,ker ni nas veliko "takih".Iz različnih koncev,različni ljudje,bog ve....mogoče kdo bolan,kdo osamljen,...mogoče kdo zelo oddaljen,....veliko terapevtov je opaziti tukaj....sprašujem se s kom delim svoje misli.Z ljudmi,ki jih osebno ne poznam,vendar razumem njihove misli,sprejmem energijo,včasih tako osebne,po drugi strani odmaknjeno na tem ekranu,se sprašujem kaki časi so to,ko je komunikacija tako razvita,da ko se srečam z ljudmi enostavno vse teče,šiba,brez govora večkrat,...tukaj pa taka pot klepetanja,čvekanja,....Wauu.Dobro jutro!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...