Docko 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Kaj vam pomeni? Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Pred 5 - 10 kr dosti! (mam14 let) Zdaj pa reklama za Coca Colo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 jst ga mam pa rad....zhichka.... pa z roko v roki....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 Kristalka A kaj mi pomeni Božiček?Hmm... ja... Ko sem bila otrok, mi je pomenil , zdaj pa bolj strošek. :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. december 2003 Prijavi Deli 3. december 2003 ...zdaj pa bolj strošek. Sej je res strosek, ampak tista hvaleznost ljudi ko prejmejo tvoje darilo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Dragi Božiček......eno moje pismo si dobil že zelo zgodaj, sem se potrudila in bila zgodnja. Bi pa tisto pismo, katerega vsebina ti je dobro znana, to vem še dopolnila. Prosim te, da mi prineseš mir in umirjenost, ker trenutno sem , ne rabim drugega, samo da se umirim in stvari pripeljem do konca. Bo šlo, dragi moj, je tole lahko malce zgodnejše darilce Hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Dragi , najprej se ti zahvaljujem za lanskoletno darilo - za toliko energije in dobre volje, kar mi je prišlo celo leto preklemansko prav. . Moram reči, da si uganil, česa si želim, zato lahko letos ponoviva vajo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Zadnjic sem razmisljala.. od kje sploh nam Bozicek? A ni to v ang. Santa Claus - kar se v bistvu prevede v Miklavza??? Men se zdi tale Bozicek ena tko nevtralna varianta onih dveh nekako politicno obarvanih Miklavza in Dedka Mraza... V bistvu pa ja.. reklama za Coca Colo... saj mogoce se motim, ampak se mi zdi, da so ga prav oni zanesli k nam.. premlada, da bi lahko iz svojih izkusenj rekla.. kaksni starejsi mogoce - a je obstajal pri nas Bozicek pred 30, 40 leti? Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 pred vojno (drugo svetovno ) so nashi starshi temu pojavu rekli JEZUSHCHEK....prinashal je majhna darilca...in to po polnochnici...potem je pa prishla revolucija in z njo sibirsko strashilo... :xx!: ampak.....vsa leta delavske diktature se je skozi zadnjja vrata plazil bozhichek....in na koncu ZMAGAL 666 -ou k so ta vechji frendi z -om.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 :xx!: Zakaj sem pa jaz samo za Miklavza dobivala darila... A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 a ves chas....?ker....med '80 in '87 so ga "RAZSVETNICHILI"... 666 -ou k ga serjejo z -om.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Anglezi mislim, da recejo Father Xmas ali pa americani...nisem zdej ziher kateri ga tako imenujejo. No in Aliana mislim, da si mlajsa od mene, pa sem jaz praznovala vedno miklavza in dedka mraza pa se bozicka ob starih tetah, ki so bile pobozne. Se vedno sem ohranila to tradicijo in veselo praznujem vse tri mozakarje in se mi zdi to cisto fino, ker december je itaq veseli december in to je cas, ko se je treba veselit in si omisliti cimbolj pisan cas, glede na turobno zimo, ki je okrog nas. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Pred 5 - 10 kr dosti! (mam14 let) Zdaj pa reklama za Coca Colo! hi hi kris se spomniš lanske božične zabave v šoli, ko nas je božiček obiskal in ti si kar skočla k njemu in se drla: men še bonbona božiček, daj mi gaaaaaaaaaaaaa. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! hočem bonbon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hecem se men je božičk ful faca, moja mami ga ful dobro pozna, ker vsako leto pride v vrtec. mam eno tako lepo slikco, ko bužičku sedim na kolenu. lani sem tut enga vidla v Citiju in sem takoj laufala k njemu in se mu vsedla na na kolena, on pa me je dol vrgu :xx!: - JOKE Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 http://www.otroci.org/bozic/glasba.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 pokowc: iiiiiiii, ful lusni jelencki! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Jaz praznujem samo dedka mraza. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Se vedno sem ohranila to tradicijo in veselo praznujem vse tri mozakarje in se mi zdi to cisto fino, ker december je itaq veseli december in to je cas, ko se je treba veselit in si omisliti cimbolj pisan cas, glede na turobno zimo, ki je okrog nas.Tudi jaz sem tega mnenja, kar se pa tiče , pa mene že od nekdaj dosti bolj gane in očara pozornost nekoga, kot razkošje... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 6. december 2003 Avtor Prijavi Deli 6. december 2003 Kar vidi se, da smo se že vsega naveličali in da smo pustili, da je vse skupaj postalo nekako samoumnevno.Kot otrok se spomnim, da smo se v času meseca decembra kar veliko pripravljali na vesele dogodke. Od Miklavža, pa do Božička. Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Jaz sem daleč najbolj vesel...............da bo mi podaril skupaj 4 proste dni ....najlepša božička mu dala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Se vedno sem ohranila to tradicijo in veselo praznujem vse tri mozakarje in se mi zdi to cisto fino, ker december je itaq veseli december in to je cas, ko se je treba veselit in si omisliti cimbolj pisan cas, glede na turobno zimo, ki je okrog nas. jest tud kar vse tri pa še kerega si zmislim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 se spomniš lanske božične zabave v šoli, ko nas je božiček obiskal in ti si kar skočla k njemu in se drla: men še bonbona božiček, daj mi gaaaaaaaaaaaaaaaa. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! hočem bonbon !!!!!!!!!!!!!!!!!! hecem se moja mami ga ful dobro pozna, ker vsako leto pride v vrtec.Ja, normalno da se spomnim! Ampak: tisti Božiček je imel dve bradi: črno, preko pa belo! Mogoče je pa bil parkelj! Ej, Nord! Tvoja mami je Božiček ! Verjamem pa, da ga dobro pozna! Ja, sej pol ga moj ati tud dobro pozna, ker pride vsako leto v vojašnico! Se spomniš, ko sem za Miklavža pr tebi prespala........................... ...............Bila je tema in z Nordico sva bili zgoraj v njeni sobi in potem.................je zazvonilo pri vhodnih vratih! Ja, Miklavž pa trije parklji so prišli pa sma okno odprle pa je Nord rekla 'zdravo' , parklji so se drli jaz pa na njih nazaj! Pol pa je Nord zaprla okno, pa je htela it dol jaz sem jo pa prijela, pa je nisem spustla....hih , ker me je blo strah! .....................Ko pa sma le prišli dol v jedilnicopa naju je Miklavž oz. en motorist (moj kolega) pozdravil.....molilit pa nisma rabile.......pa dobili sma mandarine in bonbone od parkljev in potem smo se skupaj pofotkali........ ...........Potem so pa parklji in Miklavž spili špricar in šli dalje...... potem pa sma se z Nord smejali na moj račun... ampak ta Miklavž je res najboljši..mislim.......kolko Miklavžev pa se vozi s čoperjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Čudovito je obdarovati in tudi biti obdarjen.... Nič slabega ne vidim v tem Božičku, Dedku Mrazu, Miklavžu... Prav zanimivo mi je opazovati sina (10 let), ki je prejel 5.000,00 in za ta denar nakupi božična darila za 6 ljudi... (ker je bolj "močvirniške sorte" in je škrt kot 300-zlodejčkov...gleda, da še kaj "prišpara ) Kako preračunava..., kako živi v pričakovaju šestih daril... Tudi meni je zanimivo; saj sem lansko leto od njega dobila pločevinko piva, zavitega kot bonbon...in zraven je bila misel...Majhna pozornost in velika pričakovanja ob odvijanju daril... In potem smeh iz srca....Da bi se vsi ljudje vedeli razveseliti in bili deležni "božičkovih" drobnarij... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Da bi se vsi ljudje vedeli razveseliti in bili deležni "božičkovih" drobnarij... [/color]Jp.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 tole pa prvi komad LNF ... lude nore triangel bejbe tud zraven http://web.icq.com/shockwave/0,,4845,00.swf Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.