Skoči na vsebino

Božiček

Docko

Recommended Posts

Dragi Božiček......

eno moje pismo si dobil že zelo zgodaj, sem se potrudila in bila zgodnja. Bi pa tisto pismo, katerega vsebina ti je dobro znana, to vem x:Dx še dopolnila. Prosim te, da mi prineseš mir in umirjenost, ker trenutno sem :bomb:, ne rabim drugega, samo da se umirim in stvari pripeljem do konca. Bo šlo, dragi moj, je tole lahko malce zgodnejše darilce x?x

Hvala ti xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Dragi :xmas: ,

najprej se ti zahvaljujem za lanskoletno darilo - za toliko energije in dobre volje, kar mi je prišlo celo leto preklemansko prav. x;)x .

Moram reči, da si uganil, česa si želim, zato lahko letos ponoviva vajo x:)x xpresentx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Zadnjic sem razmisljala.. od kje sploh nam Bozicek?

A ni to v ang. Santa Claus - kar se v bistvu prevede v Miklavza???

Men se zdi tale Bozicek ena tko nevtralna varianta onih dveh nekako politicno obarvanih Miklavza in Dedka Mraza...

V bistvu pa ja.. reklama za Coca Colo... saj mogoce se motim, ampak se mi zdi, da so ga prav oni zanesli k nam.. premlada, da bi lahko iz svojih izkusenj rekla.. kaksni starejsi mogoce - a je obstajal pri nas Bozicek pred 30, 40 leti?

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

pred vojno (drugo svetovno x:Dx x;)x ) so nashi starshi temu pojavu rekli JEZUSHCHEK....prinashal je majhna darilca...in to po polnochnici...

potem je pa prishla revolucija in z njo sibirsko strashilo... :xx!:

ampak.....vsa leta delavske diktature se je skozi zadnjja vrata plazil bozhichek....in na koncu ZMAGAL

666 :vragec: -ou k so ta vechji frendi z :xmas: -om.... x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Anglezi mislim, da recejo Father Xmas ali pa americani...nisem zdej ziher kateri ga tako imenujejo. No in Aliana mislim, da si mlajsa od mene, pa sem jaz praznovala vedno miklavza in dedka mraza pa se bozicka ob starih tetah, ki so bile pobozne.

Se vedno sem ohranila to tradicijo in veselo praznujem vse tri mozakarje in se mi zdi to cisto fino, ker december je itaq veseli december in to je cas, ko se je treba veselit in si omisliti cimbolj pisan cas, glede na turobno zimo, ki je okrog nas.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pred 5 - 10 kr dosti! (mam14 let)

Zdaj pa reklama za Coca Colo! :xmas:

hi hi kris x:Dx

se spomniš lanske božične zabave v šoli, ko nas je božiček obiskal in ti si kar skočla k njemu in se drla: men še bonbona božiček, daj mi gaaaaaaaaaaaaa. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! hočem bonbon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hecem se :inocent:

men je božičk ful faca, moja mami ga ful dobro pozna, ker vsako leto pride v vrtec. mam eno tako lepo slikco, ko bužičku sedim na kolenu.

lani sem tut enga vidla v Citiju in sem takoj laufala k njemu in se mu vsedla na na kolena, on pa me je dol vrgu :xx!: - JOKE

:xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas:

mejte se radi....

Se vedno sem ohranila to tradicijo in veselo praznujem vse tri mozakarje in se mi zdi to cisto fino, ker december je itaq veseli december in to je cas, ko se je treba veselit in si omisliti cimbolj pisan cas, glede na turobno zimo, ki je okrog nas.

Tudi jaz sem tega mnenja, kar se pa tiče xpresentx , pa mene že od nekdaj dosti bolj gane in očara pozornost nekoga, kot razkošje...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Kar vidi se, da smo se že vsega naveličali in da smo pustili, da je vse skupaj postalo nekako samoumnevno.

Kot otrok se spomnim, da smo se v času meseca decembra kar veliko pripravljali na vesele dogodke. Od Miklavža, pa do Božička.

Za vsakim dežejem posije sonce

• 2 weeks later...

:xmas: :palec: jest tud kar vse tri pa še kerega si zmislim x:Ix x:Dx

se spomniš lanske božične zabave v šoli, ko nas je božiček obiskal in ti si kar skočla k njemu in se drla: men še bonbona božiček, daj mi gaaaaaaaaaaaaaaaa. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! hočem bonbon !!!!!!!!!!!!!!!!!!

hecem se

moja mami ga ful dobro pozna, ker vsako leto pride v vrtec.

Ja, normalno da se spomnim! Ampak: tisti Božiček je imel dve bradi: črno, preko pa belo! Mogoče je pa bil parkelj! x:Dx

Ej, Nord! Tvoja mami je Božiček x8Dx ! Verjamem pa, da ga dobro pozna! Ja, sej pol ga moj ati tud dobro pozna, ker pride vsako leto v vojašnico! x:Dx

:vragec: x:Dx x;)x

Se spomniš, ko sem za Miklavža pr tebi prespala........................... x:Dx ...............Bila je tema in z Nordico sva bili zgoraj v njeni sobi in potem.................je zazvonilo pri vhodnih vratih! :O: Ja, Miklavž pa trije parklji so prišli pa sma okno odprle pa je Nord rekla 'zdravo' , parklji so se drli jaz pa na njih nazaj! x:Dx x;)x :vragec: :vragec: Pol pa je Nord zaprla okno, pa je htela it dol jaz sem jo pa prijela, pa je nisem spustla....hih x:Dx , ker me je blo strah! x:Dx x;)x x:Ix x:o)x .....................Ko pa sma le prišli dol v jedilnicopa naju je Miklavž oz. en motorist (moj kolega) pozdravil.....molilit pa nisma rabile.......pa dobili sma mandarine in bonbone od parkljev in potem smo se skupaj pofotkali........xDDx ...........Potem so pa parklji in Miklavž spili špricar in šli dalje...... x:Dx x;)x :vragec: :vragec:

potem pa sma se z Nord smejali na moj račun... x:Dx

ampak ta Miklavž je res najboljši..mislim.......kolko Miklavžev pa se vozi s čoperjem x:Dx x?x

Guest sanjalica

Čudovito je obdarovati in tudi biti obdarjen....

Nič slabega ne vidim v tem Božičku, Dedku Mrazu, Miklavžu... Prav zanimivo mi je opazovati sina (10 let), ki je prejel 5.000,00 in za ta denar nakupi božična darila za 6 ljudi... (ker je bolj "močvirniške sorte" in je škrt kot 300-zlodejčkov...gleda, da še kaj "prišpara x;)x ) Kako preračunava..., kako živi v pričakovaju šestih daril... x;)x

Tudi meni je zanimivo; saj sem lansko leto od njega dobila pločevinko piva, zavitega kot bonbon...in zraven je bila misel...

Majhna pozornost in velika pričakovanja ob odvijanju daril...

In potem smeh iz srca....

Da bi se vsi ljudje vedeli razveseliti in bili deležni "božičkovih" drobnarij...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...