aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 hmmm....kako neki je tole opazil? 666 muh k zgledajo kokr ose... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 menjaj ikono tale ti ne pristaja :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Intelovi zadnji celeroni res niso velik vredni. Za AMD-je in njih glasnost pa obstaja rešitev v vodnem hlajenju. Glede onega strokovnjaka-če se prav spomnim, so bili najšibkejši pentiumi III s 450 mhz Linux pa je res lušna zadevca, sam ko padeš ven in pozabiš... Jaz sem zdajle nekaj časa že brez in ne vem, malo ga pogrešam, samo se mi pa ne da vsega na novo rihtat. Enkrat ko bo dnar za 120 Gb disk. Za prej pa če bo čas-Slo-tech Linux. Samo kaj ko časa ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Marko tale mašina z AMD procesorjem je bila tiha rekel bi tišja kot moja, mojega, ko obremeniš se ventilator pospeši ali neki takega bolj je obremenjen hitreje se vrti ventilator neke 3 stopnje ima la kaj??? No je pa moje ohišje tud že 4 leta staro tak, da ni v trendu... Linux heee pojma nimam o njem nikoli nisem delal z tem OS niti ga poznam pobližje (nevedneš pa tak) imam sicer 120 Gb disk imam še rezerven disk, ki bo sedaj šel na drugo mašino...Diski so pa full poceni 160Gb dobiš za 28 Prešernov huuu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 hehe vodno hlajenje....sm meu zadevo...po pol leta sm meu akvarij :xx!: drgach sm pa enkrat pred 8imi leti predelal navaden hladilnik, pa not meu PC.... pa tut ni glih...k je treba vlago odvajat...hehe 666 trotlnou...hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Veš kaj me zanima, kolko procesorjev ti je izdihnilo na operacijski mizi aakhut??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 hehe....4drgach pa tole zdej 9 mashina...hehezacheu pa s spectrumom....tko kot vechina 666 trotlnou...hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 si pa faca spektrum sem bil še prešmkav oziroma pojma nisem mel kaj je računalnik do julija leta 1999 gospodovega 9 mašina a moraš vsaki procesor navit??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 odvisn...kaj prichakujesh od mashine....jaz veliko filmou montiram, pa grafike, pa tko da rabim (prek)murje rama...nikol prevech trenutno dve laufata...ena je pa na pochivanju 666 trotlchkou....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 He si pa res faca...kaj pa, če bi kupil kako ''pošteno'' mašino in si olajšal delo?? ja vem firbec in uživancija to je isto kot čebelarjenje boljše ti gre višje se lotevaš zadev jaaaa.... Torej, če bom rabu kak nasvet glede računalnika te lahko gnjavim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 hehe...saj mam......HUDO POSHTENO MASHINO.....pa hudo navito 666 trotkou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Ja ti hočeš največ torej najboljše nič drugo ni dovolj dobro je tak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 hehe....kdor z malim ni zadovoljen, mu vechji ne zraste... 666 trotkou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 ja al pa večjega ni vreden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 ....kaj bi si zhelel majhnega, ko imam zhe velikega... 666 trotlnou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Ja no, le hvali se z velkim (računalnikom) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 hehe fantasituacija je kritichna...dobita svoje programchke kuj ko bom zbrau za chike pa poshtnino....ampak chiki so prvi skratka ne se sekirat, che bo dva dni poznej 666 trotlnou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Ehh ti si mi tip pošlji pa poštnino plačava sama.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 poshljem v sredo...iz sestrine sluzhbe... 666 totih trotou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 ja si bom nohte zgrizel to takrat, ko dobim heee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 predno zachnesh z grizenjem nohtou, si umij noge....drgach :xx!: ... 666 totih trotkou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 jaaaa :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Hvala, aakhut, mudi se pa ne preveč. Pridem šele naslednji vikend domov. Nohtov si pa ne grizem, ker me pol s šibo po prstih tepejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 AAkhutu hvala za kolešček, ki je prispel OK samo nisem imel časa, da se mu zahvalim še tu.Marko nootbok sem pa tistega kupil in je zelo ok samo sedaj rabim še SCSI kontroler na PCI vodilo po možnosti 25 pinski priklop, da povežem ZIP enoto še z PC-jem!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 A obstaja kakšen skener za varoje štet in se ti pol na računalniku izpiše kolk jih maš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.