Skoči na vsebino

Uporaba računalnika - programi za pomoč čebelarje

Valter

Recommended Posts

• Komentarji 103
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Intelovi zadnji celeroni res niso velik vredni. Za AMD-je in njih glasnost pa obstaja rešitev v vodnem hlajenju.

Glede onega strokovnjaka-če se prav spomnim, so bili najšibkejši pentiumi III s 450 mhz xrolleyesx

Linux pa je res lušna zadevca, sam ko padeš ven in pozabiš... Jaz sem zdajle nekaj časa že brez in ne vem, malo ga pogrešam, samo se mi pa ne da vsega na novo rihtat. Enkrat ko bo dnar za 120 Gb disk. Za prej pa če bo čas-Slo-tech Linux. Samo kaj ko časa ni :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

Marko tale mašina z AMD procesorjem je bila tiha rekel bi tišja kot moja, mojega, ko obremeniš se ventilator pospeši ali neki takega bolj je obremenjen hitreje se vrti ventilator neke 3 stopnje ima la kaj??? No je pa moje ohišje tud že 4 leta staro tak, da ni v trendu...

Linux heee pojma nimam o njem nikoli nisem delal z tem OS niti ga poznam pobližje (nevedneš pa tak) imam sicer 120 Gb disk imam še rezerven disk, ki bo sedaj šel na drugo mašino...

Diski so pa full poceni 160Gb dobiš za 28 Prešernov huuu...

:vragec:

hehe vodno hlajenje....

sm meu zadevo...po pol leta sm meu akvarij :xx!: x:Dx

drgach sm pa enkrat pred 8imi leti predelal navaden hladilnik, pa not meu PC.... x:Dx x:Dx x:Dx

pa tut ni glih...k je treba vlago odvajat...hehe

666 trotlnou...hehe

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

odvisn...kaj prichakujesh od mashine....

jaz veliko filmou montiram, pa grafike, pa tko da rabim (prek)murje rama...nikol prevech x:Dx

trenutno dve laufata...ena je pa na pochivanju x;)x

666 trotlchkou....hehe

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

He si pa res faca...kaj pa, če bi kupil kako ''pošteno'' mašino in si olajšal delo?? ja vem firbec in uživancija to je isto kot čebelarjenje boljše ti gre višje se lotevaš zadev jaaaa.... :palec:

Torej, če bom rabu kak nasvet glede računalnika te lahko gnjavim x:px

hehe fanta

situacija je kritichna...

dobita svoje programchke kuj ko bom zbrau za chike pa poshtnino....ampak chiki so prvi x;)x

skratka ne se sekirat, che bo dva dni poznej x:o)x

666 trotlnou

AAkhutu hvala za kolešček, ki je prispel OK samo nisem imel časa, da se mu zahvalim še tu.

Marko nootbok sem pa tistega kupil in je zelo ok samo sedaj rabim še SCSI kontroler na PCI vodilo po možnosti 25 pinski priklop, da povežem ZIP enoto še z PC-jem!?

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...