aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 otozhna.... pri belem dnevu svetiti z luchjo je potrata...v temi se pa luchka takoooo lepo sveti.... DARK IS BASIC!!!!666 tavajochih -ou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 me tolažiš , evo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 i i i i i i i i i i i..... sm dobu....za mal tolazhbe 666 -ou v fazi transformacije v tolazhnike....no ja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 kaj a si ga mogoče nisi zaslužil, al kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 a de bi mi ga pa kr tko dala....po filingu???....to pa ne..a?! 666 zlobchijeu....tralala.....hochem sheeeee Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 česa hoče še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 ne rabm nbenga .....dej 666 zlobchijeu.....kr tko ....mal karmichno tole Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 si ga pa moraš zaslužit veš.... in jaz zahtevna dečva, skot mal stasicer pa mi je bla tista izjava metuljček pa en cvet všeč tko da izvoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 hehekaj pa vseh ostalih 5951???? evo ti 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 o, v kateri temi sem jaz dobila 666 cmokecev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 zarad sexi hlachk na slikci... 666 poskochnih -ou.....tralala....HIP-HOP sasa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 o hvala si prebrisan a no še enega, pst, pa nobenmu povedat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 thx.... pa de ti nam sam -ou dajau...ti dam she po en:LIZMLJASKZHMOCKCMOKSLURP 666 sam tvojih zlobchijeu....pssssssst Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 ...napiši kaj v vezi astrologije in vremena...[/color] Zal te moram razocarati, o astrologiji in vremenu od mene cesa pametnega ne gre pricakovati, nikoli se nisem ukvarjal s tem. Verjetno me to se caka. Nemara celo zaradi pricakovanj na forumu, kdo ve. Lepo pozdravljen! Bern pozdrav! Ok, saj jaz/mi imamo potrplenje.....vsekakor hvala za odgovor, sicer se pa celo življenje učimo in spoznavamo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 thx.... pa de ti nam sam -ou dajau...ti dam she po en:LIZMLJASKZHMOCKCMOKSLURP 666 sam tvojih zlobchijeu....pssssssst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 mam srecho......bi mi lohk dala nazaj SHPLJASK.... 666 sam tvojih zobchichijeu... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 a se to prebere špljask Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Vidva pa sta karmično povezana Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 kva pa jaz vem, sem v temi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 v temi se pa nch ne vidi...tko da 666 lizkou...sam teb....sej drugi tko ne vidjo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 ..........................................................................................................oh........................................................................................aha.........................................................................................................................ja.....................................tuki ja.....................................aha...........................................oh......................................................................................sheee.................................................................................................................................................................................................................psssst..........................................................................................................kwa pssst........................................................................sej je tema.....................................................................................................pa se nich ne vidi.........................................................................................................ja......................................................................................ampak slishjo..........................................................................................pa kwa...................................................................................................... 666 -ou brez baterije.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 kva če kdo luč prižge pa bo videl da ni nič videti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 FIAT LUX......in bila je luch...sej jim ni treba gledat.....lohk sam poslushajo.... 666 lizkotou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Zadnje čase srečujem samo še ljudi...za katere vsi znaki kažejo...da gre za karmično povezavo.. Prav pozorna sem postala na to... Takoj začutim...neko prepoznavanje...in pogled v karto...mi samo da potrdilo...Npr.južni vozel na mojem asc, pa južni vozel trigon moja Luna, pa moj južni vozel trigon njegova Luna in Uran... Pa drug primer...neverjetno razumevanje..pogledam...aha...njegov južni vozel...na mojem Saturnu...in njegov severni...na moji Veneri... Bern?? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.