Skoči na vsebino

Karmična povezava

lunca

Recommended Posts

:vragec:

otozhna.... x:)x x;)x

pri belem dnevu svetiti z luchjo je potrata...

v temi se pa luchka takoooo lepo sveti.... x:)x x:)x x:)x x;)x

DARK IS BASIC!!!!

666 tavajochih :vragec: -ou.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

...napiši kaj v vezi astrologije in vremena...[/color]

Zal te moram razocarati, o astrologiji in vremenu od mene cesa pametnega ne gre pricakovati, nikoli se nisem ukvarjal s tem. Verjetno me to se caka. Nemara celo zaradi pricakovanj na forumu, kdo ve.

Lepo pozdravljen!

Bern pozdrav!

Ok, saj jaz/mi imamo potrplenje.....vsekakor hvala za odgovor, sicer se pa celo življenje učimo in spoznavamo :palec:

:vragec:

................................................................................

..........................oh.....................................................

.......

............................aha.................................................

........................................................................ja.......

......

........................tuki ja.....................................aha......................................

.....oh...............................................

.......................................sheee....................................

.................................................................................

.....

................................................................................

.......psssst....................................................................

......

................................kwa pssst........................................................................sej je tema.................................

....................................................................pa se nich ne vidi............................................................................

.............................ja.................................................

.....................................ampak slishjo................................

..........................................................pa kwa.............................................................................

.........................

666 :vragec: -ou brez baterije.... x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zadnje čase srečujem samo še ljudi...za katere vsi znaki kažejo...da gre za karmično povezavo.. xrolleyesx

Prav pozorna sem postala na to... :eek:

Takoj začutim...neko prepoznavanje...in pogled v karto...mi samo da potrdilo...

Npr.južni vozel na mojem asc, pa južni vozel trigon moja Luna, pa moj južni vozel trigon njegova Luna in Uran...

Pa drug primer...

neverjetno razumevanje..pogledam...aha...

njegov južni vozel...na mojem Saturnu...in njegov severni...na moji Veneri...

Bern??

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...