sončk 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Hoj... ste včeraj gledali oddajo trenja??Kaj si mislite o tem, da bi bil verouk v šoli kot obvezen izbirni predmet??Zakaj mislite da to cerkev želi, vztraja pri tem?? Jaz osebno mislim, da bi moral verouk ostati v sklopu cerkve......pa vi?? Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Gledal....tak z enim očesom......pa poslušal....z enim ušesom..... ....ker mi gredo že mal na živce Hm.....mislim, da bo kmalu kakšna Tinina reakcija Sem proti verouku v šoli! In se mi je ob včerajšnjih zagovornikih verouka v šoli na Trenjih......mal želodec obračal :xx!: ........Hm....mogoče, ker sem pred tem celo Milko zmazal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Jaz sem tudi proti verouku v šolah. Absolutno! Zakaj cerkev tako vztraja pri tem ? Zaradi pomanjkanja ovčic. Vedeti moramo, da je RKC ena najpohlepnejših organizacij na svetu in kot taka bo nehala prejemati prispevke od države, če ne bo prodajala svojih storitev, namreč, sooča se z vedno večjim upadanjem vernikov. Sedaj pa, otroci so za takšne stvari bolj dojemljivi in jim je lažje vcepiti v glavo, da je tam gori eden stric, ki ene vzame k sebi, večino drugih (najmanj 95%) pa zmeče v pekel, razen, če kupiš odpustke in zapišeš vse svoje premoženje cerkvi. Vse skupaj je eno veliko pitanje človeškega pohlepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Jaz sem v bistvu proti.Samo se pa strinjam vseeno z nekaterimi argumenti....Razvijanje duhovnosti, vere, pozitivnih vrednot - je lahko samo pozitivno - in zakaj se ne obrniti v to smer?Kar me pri tem moti, pa je drugo... to pa je to, kar omenjate v glavnem kot argumente proti - pohlepnost RKC in prevelika teznja po moci tudi na politicnem podrocju.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Razvijanje duhobvnosti, vere, pozitivnih vrednot................a je to samo v okviru predmeta verouk mogoče? Zeeeloooo dvomim...... Tako malo poenostavljeno....me to spominja na komunistične čase.......ko so me fojtrali kot malega še neizoblikovanega človečka......z vsemi tistimi floskulami....in mi vsiljevali nazore.......to pa je isto......že od malega te fojtrat s krščanstvom, ti ga vcepit.........kaj pa, če jaz hočem biti budist, musliman.......in konec koncev to....kar sem.....ateist.....kdo mi ima pravico solit pamet z veroukom..... Meni je čisto všeč tisti predmet v okviru katerega bi šolarčke poučevali o vseh verah......pa mal več o krščanstvu.....ker je pač značilno za naš prostor.......Na verouk pa naj hodijo v cerkev.......če to želijo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 ja tisti predme, ki poučujejo že v šolah se imenuje etika in verstvo...in včeraj so tudi pokazali kako in o čem se učijo pri tem predmetu...zelo zanimivo...predvsem zato ker predmet govori o vseh verah ki obstajajo...zdi se mi da je prav da poznamo vse...sam se potem odločiš katera ti je najbolj blizu...Verouk pa ni nič slabega...samo naj ostane v sklopu cerkve.Drgač pa vem da če je župnik ok. lahko tudi s tamalimi igra nogomet in košarko...in jim na čisto sodoben način razlaga o življenju na spoh...samo problem je da je več takih ki to predavajo zelo suhoparno in otrokom nezanimivo...Je pa imel moj fant takega žunika, ki je znjimi igral košarko...pa se spomnem ko mi je reku da umes ko so igrali je en zakounu...pa mu je župnik reku...ej boš dau za eno pijačo ... Lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Ja, seveda... itak.. to je pac potem opcija - verstva in etika...Ja, verouk pa naj ostane v sklopu cerkve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 kakšno spoštovanje do veroizpovedi bi pa to bilo .. pokristjanimo vse, pa je :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 absolutno in do konca sem proti temu, da bi imeli verouk v šolah Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 dobr vas komunajzarji pumpajo... :xx!: kakshno versko vzgojo bi pa mel?...newage? :xx!: EVROPA JE ZGRAJENA NA KRSHCHANSKIH TEMELJIHtorej, spada tudi VEROUK V SHOLO 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 ...dobro to tebe krščanari pumpajo :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 to vse samo borba za samoobstoj... brez krshchanarjeu ni -a.... ateisti ne verjamejo glih v nas... 666 -ou....je za verouk povsod....she v fermah bi moral zjutri molit Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Oče naš, ki si v nebesi, kupi si vrv, pa se obesi, sveta Marijafukni mu kamen, da bo crkno za vekomaj, amen.......a tko? Pa brez zamere vernim, no......samo hec , he-he....ki so me pa ga sicer naučili pubeci........verjeli ali ne..........ko sem tu in tam hodil k verouku Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 NE! Verouk v cerkve, kruh v pekarne, pivo v pivovarne,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 astologe v daljne loge.... hehe mick....jst sm enkrat reku, da che zhe grem v nebesa, bom shel na avtoshtop, ne s potovalno agencijo... 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 .....jaz pa............si ne delam utvar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 rajshi zhivish v njih..... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 ...tud včasih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 hmmm....mick....kaj pa che majo vseen prou (krshchanarji), pa mi pridesh v roke tam spodaj? 666 -ou zhe podkurilo mick-en kotel.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Js sm pa hodla k verouku v župnišče. Pa zlo rada, ker smo mel tko super kaplana, k je na kitaro igral, pa še punco je mel . Spoved je bila obvezna, ker drugače ne bi mogla k birmi. Kakšna groza, ane . Spoved je bla tud super, sem imela vse grehe vedno odpuščene, čeprav so bili zlagani ... najboljši del je bil pa to, k si čakal pred spovednico, da prideš na vrsto, in si tačas vlekel na ušesa grehe ostalih .Danes pa ne hodim več v cerkev, spovednica me po opravljeni birmi tud ni več videla,... božje zapovedi sem tud že zdavnaj pozabila... skratka, o duhovnih vrednotah in razvijanju vere ne duha ne sluha pr men.Edina dobra stvar je to, da bom lahko obleko, ki sem jo imela pri birmi, imela lahko tudi na poroki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 hmmm....kitybožje zapovedi sem tud že zdavnaj pozabila... ergo kradesh, lazhesh, ubijash in kausash vse naokoli... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 hmmm....mick....kaj pa che majo vseen prou (krshchanarji), pa mi pridesh v roke tam spodaj? 666 -ou zhe podkurilo mick-en kotel.... He-he........sem gledal to varianto v enem Atkinsonovem skeču.......skor umrl od smeha ....Ja nič.....o tom potom Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 najhujsha kazen v peklu bo poslushanje tomazha domicelja v zhivo (brez plybecka) 666 zlobijeu.....s chepi v ushesih Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 hmmm....kitybožje zapovedi sem tud že zdavnaj pozabila... ergo kradesh, lazhesh, ubijash in kausash vse naokoli... 666 zlobijeu....tralalahehhhehe mali, te bom okol kepe . Rajš mi še ostale božje zapovedi naštej, ne pa da me tle speljuješ na slaba pota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Hm....sm mislu.....da bom moral kausat vse naokol ....aja....le najhujša.....je ta z Domiceljem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.