Todika 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 no nekak mi je ratal vse prebrat......čeprav bi blo mogoč bolš č nebi, k men se ob teh zadevah želodec obrača....pa morm še u lj skočit in ni glih primerna kaka slabost zdejle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 kar se recimo krsta tiče.....js niti pod razno neb dala svojga otroka krstit....pa če bi recimo pol izrazu željo dab k verouku hodu, ker pač vsi hodjo, pa ker bi recimo po enem čudnem naključju bi župnik fajn....pa naj hodi če hoče.....in dokler hoče....in če bi recimo pol hotu bit krščen, pa bomo zrihtali.....dojenček pač ne more izrazit mnenja za ali proti, 7, 8 let star otrok pa ga že lahko, pa čeprav je razlog to da so vsi drugi so krščeni.....odraslim se sicer tak razlog zdi brezvezen, sam za enga otroka je pa zadost pomemben.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Neverending story...aAAAAaaaaAAAaaaAAAA.... Pa tut tale ki je tole pisal zelo ocitno se vedno zivi v srednjem veku... sploh ce resno misli da mam tolk cajta, da bom su tole brat... :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 hm.....daš otroka krstit pol ti pa reče da bo vstopu med muslimane Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 in kaj je v tem slabega.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 jah, pol ne klapa tisto kar je že blo, s tistim kar on hoče - tko da je pol revež razdvojen...... (Alah in Jezus pa medtem šah igrata in ju sploh kej dost ne zanima za kirga se bo on odloču) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hoj... ste včeraj gledali oddajo trenja??Kaj si mislite o tem, da bi bil verouk v šoli kot obvezen izbirni predmet??Zakaj mislite da to cerkev želi, vztraja pri tem?? Jaz osebno mislim, da bi moral verouk ostati v sklopu cerkve......pa vi?? Lp, S Jaz tudi. Pa čeprav mi je pri verouku dugcajt. Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Cerkev naj kar lepo ostane tam kjer je. Kaj pa nekdo ki ni kristjan? Ali bo v šoli več ver? To se mi zdi nesmiselno. Nekoč je imela cerkev oblast nad vsem, ampak tega je konec. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.