borism 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 halooooo! vile vilice in vilaki!!! ravnokar sem dobila poslano mojo ukradeno denarnico na dom!!! z vsemi papirji in vsem!!! priporoceno! razen gotovine, ampak... kakorkoli ze: ne vem, ce so simbolcki pomagali...ampak nekako sem se najprej spomnila na tole rubriko... Bravo Tinka, še en dokaz, da delujejo , pa mogoče tudi na daljavo, me veseli, da imaš verjetno vsaj osebne dokumente nazaj, sicer stvari niti ne bi dobila, hvala vam vilinski za vse dobro , kar počnete nam, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Suuper! Sem kar cakala na takole tvoje sporocilce, Tinka! Lp-cke vsem vilinckom CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ja...bo trea resno zastavit tole vilinstvo...sem sla vceraj po barvne papircke ipd.... hvala vsem za dobre zelje in podporo.... borism, vse sem dobila nazaj, cisto vse, razen denarja Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Me veseli Tinka, da je bilo tako, ne, da ti je zmanjkala gotovina, ampak, da nimaš še teh ceremonij glede dokumentov....lep dan, aja, danes sem si narisal "obvladovanje časa, zadovoljstvo, uspeh" x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ja imas prav....kaj, ti casa zmanjkuje...? aja, jutri sreda, kaj je ze nekaj s sredo...? vem, da imate vsi neke probleme z njo, jaz sem pa sredin otrok...kaj cem? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Tinka ojla!....., ja težko je vse uskladiti, pa tako kar steče ,....... glede srede pa ni težav, čeprav je meni najbolj všeč ponedeljek, najmanj torek, sreda je pa nekje vmes(statistično preverjeno!)...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 kam pa tvoj sloncek siba...? moja slonica se malo cudi....ker stalno hodi proc pa je se vedno tu! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ..pa res Tinka, še opazil nisem takoj , ne vem, kdo koga zasleduje , jaz grem iz leve v desno, ti pa stojiš, se mi zdi, kaj imaš prenosni PC Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 na, imam ibook! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Potem se pa res ne moreva ujeti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ja saj ti pravim, da se obrni...! ma ni problema, jaz sem crossplatform child lep dan! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ne morem se obrniti Tinka, no lahko, potem pa obstanem, ker ne bom več v gif/gibljiv/ formatu....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Ne morem se obrniti Tinka, no lahko, potem pa obstanem, ker ne bom vecˇ v gif/gibljiv/ formatu....lp, B. aja...zdaj pa pticki proc letijo! se vedno pravim: zamenjaj smer! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Želim, da se malo pripraviš Tinka , saj se bom obrnil....ne skrbi , opala, danes v sredi moram pa še kaj narisat , sedaj že vi bolj veste kot jaz....lep dan vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 pozdrav s priprav! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Od kje to ...izgleda, da si uporabila simbol skrivnosti...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ma ne....saj si rekel, da zelis, da se malo pripravljam...in se pripravljam! simbola se nobenega nisem uporabila nikoli, razen tistih zadnjic ob zacasnem izginotju moje denarnice imam to vse v planu, sem kupila papir, pa svincnike, pa...ampak se nisem imela casa se skoncentrirano lotit zadeve...nocem kar nekaj na pamet ceckat, pa bo se malo trajalo, da si vse pregledam in preberem, kar me zanima... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 selene xrosex Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ma ne....saj si rekel, da zelis, da se malo pripravljam...in se pripravljam! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 A na četrtek tudi kaj rišemo, recimo, kot v sredo? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Seveda Cosma, danes je ja Jupiterjev dan, ljubezen npr. ali kaj v povezavi z njo, naj bo stvar domišljije...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Danes nisem nič risal, bom mogoče popoldan, ko dobim v roko nov izvod Astro novic, saj res...zadnjega in predzadnjega(simbol!) vam moram dodati na cel spisek....lep dan in lep vikend, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ....saj sem komaj našel, če kdo išče kompleten spisek, je objavljen zadnji na strani "devetindvajset-29!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", dodana sta bila "Pravljičnost-DELU ZENU" in "Poštenost-ATAI GALERA", tolk za danes, lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Vilinski simboli po SLO abecedi: BBližina: TIS AHUATBratstvo: OLAI RAVBrezskrbnost: ALU TAR »C«Celjenje ran&strtega srca: ELAT AERONATCelost: AMONT DORCilj: ERON VIG »Č«Čar: TIRS ARANIČarovnikov nasvet: ANEN RAVELČista zavest: NEPER AUMDČistost: ALIT ELAVIČlovečnost: MIE LIČudeži: ERAH ANUČutnost: PELER NIMČustva-uravnoteženost: ELU ADE »D«Darovi življenja: NIS DARAMDejavnost: RIA MUIDelovanje: TIR ABALDenar / pritok: AMALI DOAREDobrodošlica povsod: MAKSIMA DAMARIDobrota: ŠANAH REODomišljija: KEM GALARIDomov: GRIM MIN Doslednost: KERI GALARIDostojanstvo, ponos: KARBU DELAI »E«Energija: OUM ŠA-INEnost: AGRIM BEL »G«Gibanje: ALOR ZEIGloblji vpogled: GEM NALIGotovost: KLID ALIR »H«Harmonija: ŠANI TAERHitrost: KAT NIRAHotenje: KARDA RAMHujšanje: ŠIR TRINHumor: ELID ARHvaležnost: TAL ATAN »I«Igrivost: LOR VLEIIntuicija: BIR NARANIskrenost: DOR AVEGAIzpolnitev: TAUL RABEL »J«Jasnost: KLIRA BEI »K«Komunikacija: KE LIN »L«Lahkotnost: TAIR LAHIRILepota: IRD ANANLetenje: ELAN REILirika: TALIDA ŠELALjubezen: AMAR NATLuč: LUM NUTLuč duha: ALUM TAM »M«Materializacija: MAGELAN ROMeditacija: ZAN HAILIMilina: ALEI ADALMilost: ARGET MELANIMir: PALM SOLANMladost: AGLAI RAGMoč: PIN ANARModrost: AJRAM PRANMojstrstvo: SILHU KHAI »N«Najdenje: ARDA NANamera: NET ALUNarava: AVELA EMNavdih: ALEIL LUNNatančnost: ŠAD RIELNavdušenje: ARDEN LEIRANeopaznost: KLAIR AORUMNeprijetnosti odganja: IŠARA SATNeutrudnost: NAMIB RINNežnost: LIG ULAINotranja resnica: VEN AILNotranje vodstvo: ALHEILNovo življenje: TAE MOREINov začetek: ILUR DANAI »O«Obilje: HALI DOREIObvladovanje časa: KAR ALAIOčarljivost: BEL ALIDOdgovornost: HAG RAZALOdločnost: DUR AMIOdpuščanje in pozaba: ULUR BAROLOdprtost: ULAM VENOgenj: NAL IZOlajšanje: AMBREN DEN »P«Počitek, spanje, sprostitev: ENDRA GARPogum: KLAS NAIRPomoč: ARDET ARDADPotrpežljivost: ASTRAB ANPrebuditev: ŠIL VENARPlamen strasti: AG NETAMPlodnost: EILI LIBURIPodpora: NISA LUMIPoštenost: ATAI GALERAPopolnost: DELIA ŠIRAPopravilo napak: TORALI ELOREPoroka: Potovanje: KARI ANAMEPovezovanje: KAM LAVERPozitivna naravnanost: DEL SATIPozornost: LERIA RAVAPozornost2: ILA LOMPoživitev: TINDA GUALIPravica: KALIR RANPravljičnost:DELU ZENIPraznovanje: ALEAH EINPreboj: KAR AMIDPrebujanje paranor. sposobnosti: EGLAN VINPremik: TALES ŠADPreporod: GARDNAD RENPreprostost: TELIA INAPrepustitev: VEN AILPrevidnost: ENI LAVAPrepričljivost: AR TALI GAILAPrijateljstvo: KAL DARANPrijaznost: ILON BARPrilagodljivost: DEL KAIREPrivlačnost: AURUM BEIProšnja: ČEI ANJIPustolovščina: IZOL TALIN »R«Radost: ALEIRA GANARadoživost: ELIA KARARast in razvoj: ŠIIR MINGRavnotežje: NAR MINRazcvet: DŽAINA DEISRazsvetljenje: AGLAR HARRazumevanje: MER INLANRazuročitev: REM ŠALATRed misli, stvari, čustev: OGAN LIRResnica: AL MAGRIMRojstvo: EILAN MUNRomantika: KALEINA »S«Samozavest: NIA TARSanjanje: ERI DAMEISamospoštovanje: EL ANORSinteza / kozmična povezava: EŠAM BEISkrbnost: LAMON GILSkrivnost: TAUL AŠIMSočutje: ALIN ZELSodelovanje: ŠEL KAHAJASluh: HELAN ŠILASpodbuda: VENOLAR DUASpomin: PIL AREISpontanost: IGLER VALSpoznanje: LANOR LISSpoznavanje sebe in drugih: UM GVAISprava: GALEN DANARSprejemanje energij: GREN DALANDSpremembe: ŠARI LAMSprijaznjenje: EN IDIASreča: KALER ADALISrečanje: ŠIR VENALSvoboda: ILIM MILEIStrah / zasvojenost: SANVEIL TEI AILAH Še ena priložnost: SUNN KELI »T«Tišina1: KAIR AERITolažba: ALKANTRA AN Toplota: KORA ALARIJATransformacija: NAŠIR AGENATrenutek: RAS AGIL »U«Učenje: ULIM ŠINUčinkovitost: AGLER RANUgled: NES LORUmetnost: TOR ELEIUpanje: ARVEN DOR Usklajenost/sprejem-dajanje: DAL GREENUstvarjalnost: KATAL KARANUžitki: AMITAL GAL »V«Varnost/zaščita: TARIN ALBVedrina življenja: ANAN JARVečnost: INMEN UBURVelikodušnost: IN KALATVeselje: EH ANTESVeselje do življenja: GALIA VELAVidenje: ELUM LEIVir: KAL NAMIRVolja: AILIM ROZVstajenje: TAE MOREVztrajnost: UMBUR NIL »Z«Zabava: ARBOR RUTAZadovoljstvo: AUL AMARI Zamenjava: TUAN MAELZanesljivost: GRAM IRIDZaščita: HAT ALMAG ELANDZaupanje: ELAM LINZavest: ADNA RIMZbirateljstvo: KANOLAN RINZdrava hrana: ETA KIVAZdravje: OLAN REIZemlja: EOR KLIZgladitev, ublažitev: JUM LARILAZloba / zaščita: REM ŠALATZmaga: MON TEROAZrak: ŠELAI NARAIZrelost: IRI AMAZvestoba: ARIDAN ALD »Ž«Življenjska moč: ORAN TAR Življenje: NIR MIDŽivalski svet: NIT AKIAR Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Prinesi jih na piknik, zelo rad bi videl, kako izgledajo v živo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.