Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

torej, jaz izbiram x:px

evo, zvezek se je odprl na simbolu Alheil, ki nas poveže z notranjim vodnikom in pomaga razvozlati pomenljiva znamenja na življenski poti....

Kak se vam zdi????

če boste za, jaz opišem, Boris bo tko dober in bo narisal x;)x potem pa na delo...

ja mam rada tale vilinska bitja xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>torej, jaz izbiram x:px

evo, zvezek se je odprl na simbolu Alheil, ki nas poveže z notranjim vodnikom in pomaga razvozlati pomenljiva znamenja na življenski poti....

Kak se vam zdi????

če boste za, jaz opišem, Boris bo tko dober in bo narisal x;)x potem pa na delo...

ja mam rada tale vilinska bitja xsrcx

Ojla!

Tudi jaz sem jih z veseljem sprejel in me spremljajo, za kar sem jim zelo hvaležen. Pa še komu kdaj kaj pomaga, kar me najbolj razveseljuje.

Škoda edino, ko zelo velikokrat dobivam te izkušnje le na OS-e, ker vam je mogoče nerodno ali nočete deliti z nami. Hvala, ko mi tudi tako zaupate in je verjetno vaša želja, da ostanejo bolj osebne izkušnje.

Selene, bom takoj narisal in objavil Vilinski simbol "notranjega vodnika", lp, B. x:)x

Tkole, pa dajmo...

Verjamete, da vas čez življenjske brzice s pomenljivimi naključji nekaj vodi, a si ne zaupate,da ste prav raztolmačili sanjska in druga sporočila? Prijateljujte s ključem vilinskega notranjega vodstva - Alheil pripomore, da slišite glas modrega srca.

Vsi imamo v sebi notranjega vilinskega vodnika, ki je del naše avre in nas z ljubeznijo ter modrostjo usmerja po poti srca in našega poslanstva. Ko se mu odpremo, mu zavestno prisluhnemo in se povežemo z njim, se nam vse, kar moramo vedeti, razodene v popolnem časovno-prostorskem zaporedju. Spoznamo, da se je varno ozreti vase in razširiti zorni kot, s katerega zremo na življenje. Na poti nas vselej spremljajo znamenja in sporočila. Ako jim posvetimo pozornost in pravilno razumemo, postanejo nepogrešljivi kažipot k napredku, rasti, razvoju in spremembi. Ko jih začutimo v sebi in spoznamo njihov namen, nam modro svetujejo.

Vsak ima svoj slovar znamenj in sporočil, simbolov in pomenov. Včasih osupnemo nad pomenljivostjo ponavljajočih se razmer. Kadar kaj ne poteka v skladu z našimi željami, hotenji, namero, nas najbrž notranje vodstvo preusmerja in opozarja. Ponavljajoče se težave in dogodki prinašajo globlje sporočilo o pripravljajočih se spremembah. Notranje vilinsko vodstvo nam pomaga spoznati in ozavestiti izvor in obliko miselnih vzorcev, ki nas hromijo, tako, da jih laže presežemo in opustimo. To naposled sproži korenito preobrazbo. Začarani krog trpljenja, bolečin, napetosti in nerazumevanja se opre in nas presvetli z žarom pristnega notranjega uvida. Odkrije se popolna podoba dogajanja, v katero smo bili ujeti. Kadar živimo povsem v sedanjosti in v stiku s svojo notranjo modrostjo, lahko (pre)oblikujemo svojo prihodnost. Pozorni na sporočila dojamemo njihov pomen. Osvetlimo pot samouresničenja, ki postaja vse bolj prijetna, zanimiva, zanesljiva in varna. Učimo se prisluhniti čutenju srca.

Vilinski čarovniki so moč notranjega vodnika zaznali kot jasnost vilinskega vodstva, ki nam sproti razgrinja višji smisel, poglablja razumevanje in razprostre mozaik našega poslanstva na Zemlji. Notranjega vilinskega vodnika so poimenovali Alheil, vsenavzoči usmerjevalec, razlagalec sporočil,nedvoumni voditelj in modri svetovalec v službi vsevedne intuicije. S simbolom vilinskega vodstva postajamo zavestnejši ustvarjalci usode in oblikovalci resničnosti svojega sveta, ki ga gradimo v skladu s svojimi odzivi, mislimi, čiutvi in dejanji. Zaradi notranje integracije na najglobjiravni postajamo samozavestnejši, bolj odprti, prodorni, pronicljivi in notranje močnejši.

Najprimernejši čas za povezovanje z notranjim vodstvom in tem vilinskim simbolom je zjutraj, ko se začnemo pripravljati na nov dan. V prostor pred seboj z roko ali dišečo paličico začrtamo podobo ključa in vstopimo vanjo, da nas prežame. Razširimo roke, dlani obrnemo navzgor. Trdno stojimo na tleh, jasno čutimo zemljo pod sabo in nebo nad nami. Iskreno zaprosimo za vodstvo in varstvo ter jasno izrazimo naomahljivo namero, naj bomo ves dan deležni znamenj in sporočil na poti, ki jih bomo zlahka pravilno razumeli in jim sledilo po svojih najboljših močeh. Takšno povezovanje nam vzame le nekaj kratkih minut, njegovi učinki pa so lahko prelomni. Že čez nekaj dni se v nas zasidra občutek, da smo vodeni, varni in varovani. Strahovi se razblinijo. Spoznamo, da ne moremo ničesar več storiti narobe, saj vendar ves čas zavestno poslušamo notranjega vodnika, ki nas vodi v ljubezen in luč.

Alheil narišemo na nosilec simbola in ga čez dan nosimo s seboj, ponoči pa ga položimo pod blazino, da nam pomaga razumeti sanje.

Skoraj v celoti prepisano iz Astronovic - avtorica teksta Marjetka Jeršek xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Jest imam Slovar vilinskih simbolov  KanDelar Marjetke Jeršek pa vidim, da obstaja še mnogo več simbolov kot jih je tu notri opisanih. Kje se pa da dobiti še kaj več?
2. knjiga je tik pred izidom. Predvidoma konec novembra ali začetek decembra. Z izidom je povezana tudi njena delavnica, ki se je zaradi zamika izida 2. knjige tudi zamaknila.
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Sej ne znam opisat tega občutka. Kot nekakšna stabilnost, ki je nisem ravno navajena. Nekaj višjega, kar še ne poznam. Gre bolj za strah pred neznanim... x:Ix Ampak se počutim kar dobro, ni bil slab feeling, samo čisto druga sfera... no sej zato pa raziskujemo ne...? x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Boris , Selene, Amis hvala, ker tako skrbite za nas in se trudite tukaj. :palec: xsrcx

Pozdravček tudi vsem ostalim. xsrcx

Sama uporabljam vilinčke dnevno, spremljajo me skoraj vedno in povsod xsrcx x^x , nekako pa se ne morem pripraviti, da bi pisala tu , nekaj me zavira ...

Vidim, da preizkušate nov simbolček :palec: , jaz ga ne morem niti narisati kaj šele preizkušati, nekaj v meni mi tega ne dovoli, mogoče mi vilinčki pravijo, naj jih uporabljam samo tiste , ki jih res rabim, ne pa da jih preizkušam kar tako iz ljubega miru.

Boris, hvala za tvoj nasvet :palec: :palec: , mogoče ga narišem skupaj z drugimi, ne kot samostojnega in če ga v vsakem primeru napišem kaj se je dogajalo.

Zaenkrat ga še nisem .

Imejte se lepo in vilinčki naj vas spremljajo. xsrcx

Tudi tebi hvala Sanjalka, kot ostalim!

Jaz bi rekel, če imaš odpor, ga je najbolje ne nekaj časa uporabljati, ker mogoče še ni prišel pravi čas za to, sam imam izkušnjo, ko sem risal simbol sprave, da bi se z osebo pobotala....te osebe ni bilo v bližini.

Je pa bila poleg oseba, ki živi s to osebo in sem se potem sprl še z drugo osebo brez veze, kot da bi se ta druga oseba zbala za prvo, čeprav se v mnogih stvareh razhajata med seboj in ne razumeta, žal.

To mi je bil znak, da še ni bil pravi čas za uporabo tega simbola. To še pride, sem prepričan. Vilinski pozdrav prav vsem, B. xsrcx x:)x

<{POST_SNAPBACK}> Vidim, da preizkušate nov simbolček :palec: , jaz ga ne morem niti narisati  kaj šele preizkušati, nekaj v meni mi tega ne dovoli, mogoče mi vilinčki pravijo, naj jih uporabljam samo tiste , ki jih res rabim, ne pa da jih preizkušam kar tako iz ljubega miru.

Zaradi tega tudi jaz nisem preizkušala simbolov, ko so jih ostali.

<{POST_SNAPBACK}> Jaz bi rekel, če imaš odpor, ga je najbolje ne nekaj časa uporabljati, ker mogoče še ni prišel pravi čas za to...

Jaz sem tako umaknila preizkušanje simbola Alheil.... Sicer tisti dan, ko sem ga narisala, sem se počutila dobro (sicer malo čudno, kar sem že obrazložila), ampak potem naslednji dan pa so se mi začele prebavnje motnje (kar mi je najbrž kazal na nepravilno prehrano), pa me je motil ob sebi, nekako premočen se mi je zdel, nisem se več počutila dobro z njim. Sem se mu pa zahvalila, ker vseeno deluje, čeprav mi na koncu ni več pasal.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...