borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Dobro jutro! Jaz sem pa razumel, da ta dva simbola Amis že uporablja .Amis, daj prosim napiši, če potrebuješ risbe, pa ju narišem v teku dneva, lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Ahilovo zlato iglo imamo ja, mogoče bi pa komu drugemu prav prišel drugi simbolček, ane anje?Glede na to, da je Borism podal ogromno slikic (veliko dela kajne), se še odločam med tem, katere opise naj podam... hm, mogoče niti nihče ne prebere... mene pa tko prst boli, ... no odločitev bo še padla, moram škratka vprašat kaj misli, pa če bo tale prst pozdravil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Pobož zate Selene A lahko sploh tipkaš? Glede dela ne skrbi, ker ga imaš ti neprimerno več!! Seveda berejo, ampak ne komentirajo, kar poglej koliko pogledov je v to temo vsakodnevno, kdaj pa kdo začne z njimi ( simboli ) se mora pa sam odločiti. Imam eno prošnjo, tele slikce, ki jih sam rišem gor, si jih shranite ali narišite pri sebi, ker pri meni se polni mapa z slikicami in je omejitev pa jih bom moral prej ali slej spet brisati. Res je, ker jih imam rad in jih spoštujem ( simbole), da bodo ti zadnji za zbrisati, ampak več jih rišem, več jih bom moral v ozadju brisati starih, zato si jih sproti rišite. Želim eno lepo sončno novembersko nedeljo, Borism PS!Če nihče ne predlaga opisa, se kar sama odloči, če lahko sploh tipkaš, če ne pa počakajmo par dni!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Borism, ja kar gre, hvala...glej meni osebno je vseeno če kdo bere, ker ne dajem opisov zato gor, da bi sedaj morali to prebrati ali pa uporabljati, mogoče pa s kakšnim opisom komu pomagam in mi je tudi vseeno, če to pove ali ne... Ne vem, meni so ti simboli most k nežni energiji, ki se pretaka k nam in zanjo ne potrebujem potrditve.. in resnično mi je vseeno koliko klikov na dan je tule gor... Če sprejmeš Vilince v svoj svet, ne samo simbole, temveč njihovo energijo, se ti prične razširjati pogled na svet... in veš Borism, ni vse samo v simbolih, včasih sedem v gozdu na tla, no tega ne počnem več, je prehladno, tudi v gozdu že dolgo nisem bila... in se pogovarjam z Vilinskimi bitji, ker to so bitja narave, kajne... mi odgovarjajo, ne vem... ampak občutek ni slab...so misli ki jih sprejmem moje misli ali so njihovi odgovori...in za moje uspehe niso zaslužni samo simbolčki temveč tudi ta prefinjena bitja in mislim,d a se premalokrat zavedamo to, simboli so zame samo pot do njih ;)se motim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Se popolnoma strinjam, se ne motiš Selene Lepo nedeljo ti želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 lep pozdravcek vsem jaz mam pa imam trenutno obcutek, da so se vilincki mal stran od mene obrnil vedno, kadar narisem simbolcek, jih prosim, naj deluje le v najvisje dobro, obenem pa se jim tudi zahvalim za vse, kar so ze naredil zame, ampak ucinka pa od nikoder moram povedat, da vedno prosim le za stvari, ki bi osrecle tudi ljudi okrog mene in ne le mene samo (vecinoma sem res prepricana, da bi blo v najvisje dobro, ce bi se zgodil, ker bi prinesli veliko srece v nase okolje), vendar nic ali je mozno, da me ne marajo vec zakaj Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Blackie pozdrav! Ne misliti tako, da te ne marajo, mogoče še ni pravi trenutek za aktiviranje, bodi vztrajna in riši jih, ko si najbolje razpoložena, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 hvala za nasvet ga nameravam kar upoštevat Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 hm, veš kaj, a imaš jasno predstavo o tem, kaj želiš, jo izraziš kot čisti namen... a veš imela bi več samozavesti na delu... jasno postavljena želja... samo prešinilo me je Borism veš kaj sem razmišljala, ampak res težko pišem... kaj če bi se samo obnovilo tisto, kako aktiviraš simbolček ker vedno novi priajajo sem gor, pa se mi zdi, da tega že dolgo nismo omenjali... a bi lahko ti, al se počaka nekaj dni, da men zdravnik tale prst odvije je danes kr mal živžgal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 O.K. Selene! Vilinski simbol ali energijski ključ lahko aktiviramo na več načinov: - ko ga rišemo, bodimo zbrani in miselno usmerjeni v novo, boljšo, lepšo situacijo, zato se v njej tudi sami predstavljajte....- da si ga narišemo s pozitivno barvo(rdeča, modra zlata, zelena, vijolčna, itd.)....- ob risanju ali ali prošnji poprosite zanj in se na koncu tudi zahvalite Vilincem...- narisanega lahko imate s seboj na naravnem nosilcu (les, papir, kamenček, itd.)...- lahko ga nosite v žepu ali tudi v torbici....- zvečer ga narišemo za pod blazino....- najučinkovitejša je 15-20 minutna meditacija z njegovo podobo...- lahko ga narišete miselno ali pa z rokami preden stopite v prostor njegove moči....- lahko ga nariše te v prostoru tudi z dišečimi palčkami...- nekateri se rišejo tudi na predmete, ali pa na kožo, to je vse poljubno! To je nekja načinov uporabe vilinskih simbolov, ki sem si jih na hitro spomnil, lep vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Za Sanjalko in ostale vilinski simbol "odpuščanja in pozabe - ULUR BAROL" Boris hvala res si zlat. Sama vilnčke še vedno uporabljam , samo nekaj me zadržuje , da bi tu gor o svojih izkušnjah pisala. Pozdravček tudi ostalim, ki imate radi vilinčke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 ULUR BAROLTa simbol je od daleč nekoliko podoben simbolu za priklic spomina PIL AREIU, le da sta loka moči, ki zbirata energijo obrnjena navzven. Srčna zanka na vrhu navpičnice moči nam omogoča, da ozavestimo energijo odpuščanja, ki steče skozi naše srce in iz nas odplavi vse škodljive posledice in učinke zamer, užaljenosti, ranjenosti in bolečin, ki so nam jih vede ali nevede povzročili drugi. Dobro je, da se ves čas zavedamo dejstva, da pestovanje preteklih tragedij in prepuščanje zameram škoduje predvsem in skoraj izključno le tistemu, ki jih goji, ne pa tistim, proti katerim so morebiti naperjene. Zastala energija v naših energijskih telesih povzroča trajne poškodbe in ko se jih, tudi s pomočjo tega simbola, dokončno osvobodimo, zadihamo lažje, svobodnejše in bolj zdravo življenje.Na vrhu simbola najdemo tudi eno od točk pomena, drugi dve pa sta na desni in na levi strani simbola, v okrilju dveh navzven obrnjenih lokov. Točke pomena umestijo smisel odpuščanja v času:osvobajajo nas skozi preteklost, sedanjost in prihodnost. Vilinski simbol ULUR BAROL uporabljamo takrat, ko začutimo težo obremenitev neodpuščenih zamer, ko se ujamemo v začarani krog premlevanja vedno istih situacij iz minulega ali sedanjega življenja, ki v nas sproža občutek krivice in ranjenosti, zamisel, da nas je nekdo izdal, prizadel ali nam huje škodoval. ULUR BAROL nas odpelje v blagodejno odrešitev pozabe, vendar ne na način, ki bi razjedel tkivo našega mentalnega spomina, ampak tako, da naš spomin prevzame občutenje ljubezni in razumevanja, kajti vidimo, da na stopnji zavesti, kakršna je bila značilna za tistega, ki nas je prizadel, le-ta pač ni mogoč v danem trenutku ravnati drugače. Odpuščamo s sočutjem in na ta način postanemo bolj fluidni, pretočni, čistejši kanal za energije z višjih ravni bivanja. Vse naše življenje nenadoma postane lepše in lažje. Delni prepis iz knjige SLOVAR VILINSKIH SIMBOLOV KANDELAR - MARJETKA JERŠEK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Hvala Selene!!! Da, ne iščete predaleč nazaj, imate tule spodaj seznama po slovenski abecedi, ki je sicer objavljen na 37 strani te teme....Slo-seznam vilinskih simbolov in v nadaljevanju tudi v nasprotnem vrstne redu, ki je objavljen na 50 strani te teme..... Seznam po tuji abecedi Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Katere vilinčke naj prosim, da bo sejem na Ezofestu uspešen tudi zame? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 uspešnost, privlačnost, prijaznost...hm...mogoče še kdo kaj poda... sicer pa ...veliko uspeha cl Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Krasno Amis, jest bi še kakšno slikico rada, da si narišem in dam v žep Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 jah...bi ti z veseljem pomagala, pa nimam skenerja...da ne omenjam, da ne znam tega gor na net dat. hm...mogoče dobiš v knjižnici marjetkino knjigo in si jih prerišeš..al ti pa kakšna dobra duša gor postne... no, držim pesti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Danes je zelo dobrodošlo uporabljati vilinski simbol za pritok denarja - AMALI DOARE, ker je Merkurjev dan kot vsako sredo... Candlelight tebi pa narišem kmalu, da ti bo v pomoč, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Katere vilinčke naj prosim, da bo sejem na Ezofestu uspešen tudi zame? Tole si nariši preden oddideš, pa imej ob sebi....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 BORIS SRČEK SI HVALALep dan!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>BORIS SRČEK SI HVALALep dan!!!Prosim ODRI , sedaj pa ga obnavljaj ob sredah za naprej, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 malce nižje se sprašujem če sem jaz res jaz, nato pa iz žepa potegnem simbolček Našir Agena...Amis, glede na to, da veš, kaj se z menoj dogaja .... je to to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ja, mam filing, da je to to. sam če ga maš namen uporabljat, bi bilo mogoče dobro dodat zraven kakšno bolj blago varianto (prijaznost, čudež, nežnost, milina, uspeh). malo kombiniraj. našir agena je ful močen in zna imet neprijetne učinke na začetku (čeprav potrebne). z dodatkom drugih lahko zadevo omiliš in se izogneš oz. ublažiš morebitne šoke, ki so posledica hitrih sprememb. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tole si nariši preden oddideš, pa imej ob sebi....lp, B. Joj Boris, kako si ti prijazen ....hvala za tvoj trud! prosila bi te še, če mi poveš, kaj pomeni NES LOR, MAKSIMA DAMARI IN AR TALI GALIA, teh ni v moji knjigi Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Joj Boris, kako si ti prijazen ....hvala za tvoj trud! prosila bi te še, če mi poveš, kaj pomeni NES LOR, MAKSIMA DAMARI IN AR TALI GALIA, teh ni v moji knjigi Seveda Candlelight NES LOR= ugled, kar si ga nedvomno zaslužiš!!!MAKSIMA DAMARI=dobrodošla boš povsod!!!AR TALI GALIA=prepričlivost!! Mislim, da so vsi primerni za tvojo priložnost in predstavitev, mogoče pa še katerega dodaš, lep pozdrav, veliko uspeha ti želim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.