candlelight 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Boris Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Upam Candlelight, da tole uspešno laufa ta vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 cl...javi kaj kako je bilo in kako so delovali vilinski Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 WOOOOHOOOO! Ta nov Kandelar je moj!! Ravnokar prinesel poštar, zeeeeloooo lepa knjiga. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 A je že izšel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Upam Candlelight, da tole uspešno laufa ta vikend Boris, hvala za vilinčke in tvoje misli - ful je špilalo in sem bila zelo zadovoljna Hvala Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Boris, očitno je že izšel. Sem ga naročila v prednaročilu, pa je rekla teta na liniji da dobim enkrat konec novembra, ko izide... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Danes je sreda, torej dan za AMALI DOARE A ma to, da je merkur retrograden kakšen vpliv Res bi rabila denaren priliv, pa ne vem, ali se sploh splača prosit vilinčke za to Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Boris, hvala za vilinčke in tvoje misli - ful je špilalo in sem bila zelo zadovoljna Hvala Prosim...me veseli, da si bila zadovoljna...lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Amis, a sva mičkeno najino raziskovanje zanemarili? Mislim, da bi bilo dobro nadaljevat, kaj praviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 moj je začel delat love is in the air..... lalalaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Super Katerega si pa uporabila amar nat Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Amis, a sva mičkeno najino raziskovanje zanemarili? Mislim, da bi bilo dobro nadaljevat, kaj praviš? jp..o tem razmišljam že tri dni, pa nisem utegnila niti pošteno na forum zaradi preobilice vsega mogočega. glede na celotno dogajanje bi rekla, da bi bilo mogoče dobro uporabit AMONT DOR - celost. kaj praviš na to? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 jp, čisto pravi... da se spravim na en tir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 dejte se meni kako tirnico potegnit, se ne morem odlocit za tele simbole...so mi vsi ampak tale celostni mi sede trenutno...en tak...za vse Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 jp...je kar pravi...vsaj men se zdi. daj, boš povedala, kako deluje nate, da ne bova sam s selene opisov dajali... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 ja saj vas berem stalno...ma potem se ne morem odlocit, na kaj bi vse ragirala itd...pa sem tiho. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Danes sem videla na Čopovi v trgovini Kandelar 2 Rdeče platnice, zgledalo very nice. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 A res? Sm se zdaj odločila, da tale bo pa moja Ne morem povsod biti bunkelj, pa če že ne vem, kje iskati peron 9 1/2... se pa lahko vsaj v vilince vržem, da bom vsaj vedela, o čem to vi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Pozdravljeni! Jaz sem si naredil kartončke z podobo Vilinskih simbolov in jih imam v škatlici in si vsako jutro potegnem enega na svetlo, ne da bi gledal, kateri bi to bil, včeraj je bil to ključ "popolnost", danes pa "očarljivost", bomo še eksperimentiral naprej, ker je prav fajn občutek, če pa res gledam po odzivu okolice, ki je tudi naše ogledalo je pa bilo res vse v tem slogu, HVALA, lep vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 coccinelle ...9 1/2.... sicer pa je tale ideja z vilinskimi karticami tud prva liga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Lep Pozdrav! Danes sem potegnil ven iz škatlice "ogenj- NAL IZ" Lepo soboto prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Dwarfs, undines, sylphs, salamanders. Te 4 kategorije lahko pokliche trenirani mag (jaz ih osebno poznam 3je) gre se nekaj kot za 40 let uvodne (zachetnichke) prakse. Zaziv gre pod inicijacijo v drugo tarot karto (Isa, Isus, Isis) Zelo je kompliciran postopek in nima nich z pseudo knjigama zaziva kot Solomonov Kljuch... Vsekakor obstajajo na slovenskem ljudje kateri so videli vile, pa jih je she vech katerima se to samo zdi. Poznam ih nekaj (tudi horoskopski) kateri odprto laxejo, torej baje avtoriteti za okultno itn... Saj to ni bistveno, a ne? Naj resnichne vile bodo z Vami! Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 na resnične vile torej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Ohoho! Boris, punce Moram poklicat Marjetko, hvala za info, zadnjic dobila njen sms, povabilo na predstavitev (ocitno tega) jaz pa sem bila sredi kopalnice ali cesa ze in tisti dan, ko je dogajalo, potem pozabila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.