Piko 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prvi je ENI LAVA, drugi pa LERIA RAVA. ... Pa tvoje, PIKO, sem prerisala, predpostavljam s tvoje dlani Eni Lava je Previdnost, Leria Rava pa Pozornost. Včeraj zjutraj bi prvega moral poznati, samo nekaj ur prej ... pa bi prihranil kak tolar. Dobro pred-postavljaš. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Js sm se tud pred kratkim prvič srečala z njimi - po treh kanalih so prišli do mene- pa sloh jih nisem iskala. So mi pa ful všeč! Že naročila knjigo, dobim jutri Na koleno pa na želodec sem si jih kr narisala za zdravljenje. Koleno zelo uredu, želodec tako tako- ampak no- sej je komi 2 dni minilo. Pa resno razmišljam, da bi si dala enga tetovirat, sam se morm še odločit kerga... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa resno razmišljam, da bi si dala enga tetovirat, sam se morm še odločit kerga...Ne bom rekel, da je slabo... Ampak naedi vsaj narisan tatu in ne vžgan.Ali bi tudi svojega dragega, ki ga imaš, če ga imaš, ko bi ga imela itd. prišila nase v sijamskega dvojčka? Ne se vezat za vrsto pomoči, ki jo potrebuješ samo občasno. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ne tetovirat, res ne... ej maš lušno nasmejano ikonco keti227 Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 hvala stanka za kompliment ampak zakaj ne? dejta mal razložit no piko tvoja razlaga - sori - ni glih najboljša nism misnla tatoo kot pomoč, bolj gre za to da se hočem tetovirat že cca. 10 let, ker mi je to všeč, ampak ne najdem motiva, ki bi mi bil všeč.mogoče bi dala kšn nevtralen simbol - če obstaja - ne vem, k mogoče ni tok strogo za pomoč namenjen. enostavno všeč so mi - iz čisto estetskega vidika. sej sem vesela, da mi kdo kej svetuje.... ampak če poveste pol mi prosm razložte zakaj in kako... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 o.k., moje mnenje: vilinski simbol, če si ga želiš, da bi deloval oz. katerikoli drug simbol, ti bo deloval tudi, če ga le po zraku narišeš ali celo-če ga samo v mislih narišeš (in vedno zraven zaključi z mislijo-Naj se uresniči, če je to za najvišje dobro!) ko govoriš o posegu na koži, narediš fizično eno energetsko motnjo, poseg in ker gre za takšno-ki ostane za zmeraj, je kar za premisliti, če ti bo čez npr. pet let še do tega sama sem uživala nositi po dve verižici in na vsaki dva obeska in tri različne uhane... ampak to se da sneti, sedaj že ene pet let nimam čisto nič, v najstniških časih pa sem si dala duška pač na ta način Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 hvala stanka - that's more like it to je pr tatooju res problem ker ne veš če ti bo čez n let še uredu. vsekakor bom razmislila. mogoče si dam takega ki drži samo nekaj mesecev, zdej je dost te ponudbe... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Skratka, kakorkoli... Uživaj življenje! in ohrani ta lušn širok nasmeh, kakor na ikonci Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skratka, kakorkoli... Uživaj življenje! in ohrani ta lušn širok nasmeh, kakor na ikonci tnx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>piko tvoja razlaga - sori - ni glih najboljša...Hehe - ne, da ni najboljša, sploh se mi ne zdi dobra. Ampak boljše žal nisem imel. 2. poskus, morda bo boljši:Vsekakor bi uporabljal tisto znamenje, ki ga bi rabil. Uporabljati takega, ki ga ne rabim, hm.3. poskus:Ne se vezati na en sam aspekt. Dobro. Ne bom več težil. Odločitev mora biti vedno tvoja! Tudi če bi hotela postati npr. sužnja v raju. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Se strinjam s Stanko glede tetovaž Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Prosim za pomoč. Verjetno je na kateri od mnogih strani že objavljeno, a ne najdem - katere simbole naj nariše za moja otroka, za spodbuditi k učenju, izboljšanju delovnih navad ( za kar sem sama kriva, ker jima jih nisem privzgojila), voljo do šole in podobnih "izobraževalnih dejavnosti". Hvala že vnaprej.žalostna... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Vilinci nam pomagajo po svoji (njihovi) najboljši volji.Zato ne bodite razočarani, če rezultat ni tisto, kar ste pričakovali oz. želeli. Pustite jim tudi proste roke. Prepustite jim, da oni izberejo način, kako vam bodo pomagali. Vse, kar potrebujete, je znak v svoji bližini, ob sebi, zgolj za priklic.Tudi svoje drage in prave vile in vilince imam rad ob sebi. Včasih so drugačnega mnenja, kaj je zame dobro, kot jaz sam. Pustiti jim je treba to. Nč ne bom na boljšem, če jih bom kakorkoli vezal nase. Pustiti jim je treba svobodo v odločanju, kaj in kako mi bodo pomagali na skupni poti. Nič ne bo narobe, če človek, ko prosi vilince za pomoč, izžareva občutek ljubezni. Včeraj popoldan sem že skoraj šel na izlet, ko listam za simboli, katerega bi vzel s seboj. Pustolovščina? Berem... ne bo pravi. Avela Em - Narava! Brž ga narišem in skočim na kolo, da še ulovim popoldanski vlak za Gornje Ležeče. Rezultati? To je še za predelati... Za kak teden pa tale slikca z včerajšnje večerne Vremščice: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Piko, a tako majhne simbolčke imaš ti?? A je kakšna fora v velikosti??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piko, a tako majhne simbolčke imaš ti?? A je kakšna fora v velikosti??? Marjetka pravi, da velikost NI pomembna. Jaz dodajam, da so pomembne vse druge reči. Ne boš verjela - približno take velikosti mi jih je nekaj narisala ona sama. Morda je ta malček manjša, gre za praktičnost v prav tem primeru. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Aha, saj se mi je zdelo, da ni ravno čar v velikosti.... Jaz se ful skoncentriram na svojo željo in medtem, ko vilinčke rišem, skor ponavljam prošnjo.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prosim za pomoč. Verjetno je na kateri od mnogih strani že objavljeno, a ne najdem - katere simbole naj nariše za moja otroka, za spodbuditi k učenju, izboljšanju delovnih navad ( za kar sem sama kriva, ker jima jih nisem privzgojila), voljo do šole in podobnih "izobraževalnih dejavnosti". Hvala že vnaprej.žalostna... Pošlji svoj mail na moj OS, pa ti narišem kombinacijo in pošljem nazaj, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> A je kakšna fora v velikosti??? Fore ni, bolj je pomemeben namen, barva, počutje ob risanju, itd....ampak jaz sem osebno pri sebi vgradil malo Feng šuja in ne grem čez 5 cm velikosti, ali pa potem dost večje rišem, kateri pozna dobre in manj ugodne Feng šu mere ve za kaj se gre, lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Danes me pa spremljata.... Amar Nat in Oum Ša-In Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Jaz pa sem se zdaj odločil da si jih bom naredil kot verižice in bom simbol za učenje nosil s sabo no samo prvo morm dobit material da jo sploh nardim. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 o amis hvala za odgovor zadnjic sem vmes malo zbolela, pa je zdaj spet ok. bi samo rekla, da sem se dotaknila nezdravja in potem so mi simboli tako pomagali,priti varno in hitro nazaj na zdravo stran da - prav neverjetno... so mi bili vedno vsec in si dostikrat katerega narisem, zamislim...ampak tokrat pa je bilores zelo jasno in direktno. namesto aspirin - vilin direkt! hvala za simbole! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ojla, tinčica ...sem prav vesela, da si ok....sem pa mislila, da kje v toplih južnih krajih preživljaš dopust ...ah, mogoče se mene zato nič ne prime, ker mam vilinske s sabo....v vsakem primeru je to boljša opcija, kot pa da jih odganja moja zloba al kaj takega... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Oum ša-in, danes te pa res potrebujem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Zakaj sem danes dvignil iz svoje škatlice kartico "zamenjave - TUAN MAEL" moraš še sam razvozlati, vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Danes dvignil "ŠANI TAER", lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.