cosma 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ob 1.30 v kalvanu Prit, če si upaš na snedvič Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 bejbe, kaj pa v nedeljo? sam po moje bi blo bolš, da gremo u dnevne čvekarije, drgač nas bodo skenslali... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam po moje bi blo bolš, da gremo u dnevne čvekarije, drgač nas bodo skenslali... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 sm malo gledala po forumu, pa nisem nasla a bi mi mogoce kdo znal povedat, kaksna kombinacija simbolov je najboljsa, da v svoje zivljenje pritegnes osebo (partnerja), ki je res pravi zate me je mal pomlad zagrabla in sm cist zalostna, ker sem ze tolk casa sama Sej jih ni treba risat, samo imena simbolov bi rabila...hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Blackie, lahko jih je več možnih..... najdenje,nov začetek,privlačnost,ljubezen,izpolnitev,upanje, uspeh... Vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ob 1.30 v kalvanu Prit, če si upaš na snedvič jst v kalvanu vsak dan na kufetu ......... sicer pa na moji nočni omarci anen ravel in sanveil tej ailah....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ne vem če je prov al ne....... jst bom kr tuki zaželela borism-ju en prov lep današnji dan za njegov rojstni dan .....zagotovo si bil ti meni pobudnik, da sem se dotaknila svet vilincev in njihove energije........... hvala ti! (sem pa tudi sama še v eksperimentalnih vodah = Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 hvala za nasvet borism pa vse najboljse za vcerajsnji rojstni dan Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 še nikoli videla. Enkrat se kar pofočkaj, pocukaj za rokav Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Hvala Rubi za želje , me veseli, če sem ti bil pobudnik, v začetku se energijsko odpreš, za naprej pa vse samo steče.... Blackie hvala , kar nariši simbolčke, jaz sem pa prepričan, da ne boš več tako osamljena, se bo kaj kmalu rešilo, nazadnje mi smo tukaj, če ti je dolgčas, vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Hej borism Ej kaj bi te še lahko za nekaj prosil. Če bi mi lahko narisal vil.simbol za ljubezen in mir? Ajkd tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 http://www.z-tangram.si/tangramdata/pdf/vilinski-zacetek.pdfsem našla zelo zanimivo zadevo Behem - AMAR NAT je simbol za ljubezen, ne morem ti ga pa narisati, žal...Mir pa PALM SOLAN, mogoče najdeš kje na netu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej borism Ej kaj bi te še lahko za nekaj prosil. Če bi mi lahko narisal vil.simbol za ljubezen in mir?Ajkd tnx Behemoth666, tale je AMAR NAT za "ljubezen", drugače ga pa ima tudi TinaL v svoji ikonci, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem našla zelo zanimivo zadevo Ne morem verjeti, tele ikonce pa že nisem videl več kot eno leto , ampak je lepa, sicer otožna, ampak pisana na kožo, vilinski pozdrav Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 pa nisem otožna lepo da si opazil... a link si prečekiral, se mi zdi, da je kr uporaben... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Link je super, do 28 strani iz 1 knjige Slikca je podoba otožne, zate vem da nisi, ker si Selene.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 hehe ampak Selene je tudi otožna, čeprav trenutno ni otožna, ni ikonca s tem namenom... nekak tko , grem jaz na sprehod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behemoth666, tale je AMAR NAT za "ljubezen", drugače ga pa ima tudi TinaL v svoji ikonci, lep pozdrav, B. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 ja pa še za mir rabim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Pred časom sem Borisam prosila za nasvet glede simbolov za izboljšanje športnih rezultatov. V tistem obdobju sem jih narisala in zaprosila za pomoč 'v najvišje dobro'. Rezultatska kriza se je kljub temu nadaljevala, se mi je pa v tem obdobju odprla nova pot, ki nima v bistvu nobene zveze s športom... in na tem novem področju se je vse skupaj začelo bliskovito in uspešno razvijati. Danes pa pred tekmo v žepu trenerke zatipam skoraj pozabljeni listek z narisanimi simboli. Med ogrevanjem sem jih torej zaprosila za uspešen nastop in... moj današnji osebni rezultat je PB letošnje sezone (540 podrtih kegljev - če komu ta številka kaj pomeni). Hvala torej vilinčkom in njihovim glasnikom Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 COLOR=purple]Coccinelle, super Sem vesela zate, pa ne samo uza podrte keglje, kot vidim, se ti je nekje drugje začelo tudi dogajati, bravo, pa kar koli že je, če je dobro zate... pri meni pa trenutno njihova pomoč miruje, mogoče ne izrekam želj, ki bi bile v splošno dobro.. sem pa kar nekaj časa prebila med Vilinci, škrati v čarobni deželi ( v nekaj dneh oz. večerih sem prebrala Gospodarja prstanov ) razmišljam pa tudi, da mogoče bi se zadeva malo nazaj pred vilinske kartice zame slabše končala kot se je, mogoge je pa malo pripomoglo tudi dejstvo, da nisem točno vedela kateri vragec me je obsedel in ga je bilo lažje premagat...bom pa danes še enkrat prebrala tisti linkec, ki opisuje kakšen je pravilni postopek, nato pa bom upoštevala namig Tinke- Svoboda ILIM MILEI.B. lahko ti napišem, kako narišeš simbolček, samo ne vem, kako bom razumljiva...Vilinski pozdravček [/color] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Hej A mi lahko še kdo nariše vil.simbol za mir. Nekje še danes bi ga rabu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Behe, tukaj jih imaš nekaj več, med drugim tudi Mir.... Samo riši jih s kako drugo barvo, ne s črno.... http://www.geocities.com/marjetka_jersek/v...ki_simboli.html Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 A ga še nimaš , ti ga bom pa jaz čez čas narisal in poslal gor, lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Behemoth666, tule imaš "MIR" Coccinelle, super zate.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.