Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Ob 1.30 v kalvanu

Prit, če si upaš na snedvič

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

bejbe, kaj pa v nedeljo? sam po moje bi blo bolš, da gremo u dnevne čvekarije, drgač nas bodo skenslali...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sm malo gledala po forumu, pa nisem nasla x:Ix a bi mi mogoce kdo znal povedat, kaksna kombinacija simbolov je najboljsa, da v svoje zivljenje pritegnes osebo (partnerja), ki je res pravi zate :inocent: me je mal pomlad zagrabla in sm cist zalostna, ker sem ze tolk casa sama :sori:

Sej jih ni treba risat, samo imena simbolov bi rabila...

hvala x;)x

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

ne vem če je prov al ne....... jst bom kr tuki zaželela borism-ju en prov lep današnji dan za njegov rojstni dan xflowx xflowx xflowx :party:

.....zagotovo si bil ti meni pobudnik, da sem se dotaknila svet vilincev in njihove energije........... hvala ti!

(sem pa tudi sama še v eksperimentalnih vodah xbookx :switz: :mezik: =

hvala za nasvet borism x;)x pa vse najboljse za vcerajsnji rojstni dan :palec:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

:eek: še nikoli videla. Enkrat se kar pofočkaj, pocukaj za rokav x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hvala Rubi za želje xsrcx x:Xx , me veseli, če sem ti bil pobudnik, v začetku se energijsko odpreš, za naprej pa vse samo steče.... x:)x :palec:

Blackie hvala xsrcx x:Xx , kar nariši simbolčke, jaz sem pa prepričan, da ne boš več tako osamljena, se bo kaj kmalu rešilo, nazadnje mi smo tukaj, če ti je dolgčas, vilinski pozdrav, B. xsrcx :palec:

Hej borism x:Dx Ej kaj bi te še lahko za nekaj prosil. Če bi mi lahko narisal vil.simbol za ljubezen in mir?

Ajkd tnx x:Dx x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pred časom sem Borisam prosila za nasvet glede simbolov za izboljšanje športnih rezultatov. V tistem obdobju sem jih narisala in zaprosila za pomoč 'v najvišje dobro'.

Rezultatska kriza se je kljub temu nadaljevala, se mi je pa v tem obdobju odprla nova pot, ki nima v bistvu nobene zveze s športom... in na tem novem področju se je vse skupaj začelo bliskovito in uspešno razvijati.

Danes pa pred tekmo v žepu trenerke zatipam skoraj pozabljeni listek z narisanimi simboli. Med ogrevanjem sem jih torej zaprosila za uspešen nastop in... moj današnji osebni rezultat je PB letošnje sezone (540 podrtih kegljev - če komu ta številka kaj pomeni).

Hvala torej vilinčkom in njihovim glasnikom :palec: x:Xx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

COLOR=purple]Coccinelle, super :palec: Sem vesela zate, pa ne samo uza podrte keglje, kot vidim, se ti je nekje drugje začelo tudi dogajati, bravo, pa kar koli že je, če je dobro zate... xsrcx

pri meni pa trenutno njihova pomoč miruje, mogoče ne izrekam želj, ki bi bile v splošno dobro.. sem pa kar nekaj časa prebila med Vilinci, škrati v čarobni deželi ( v nekaj dneh oz. večerih sem prebrala Gospodarja prstanov :D)

razmišljam pa tudi, da mogoče bi se zadeva malo nazaj pred vilinske kartice zame slabše končala kot se je, mogoge je pa malo pripomoglo tudi dejstvo, da nisem točno vedela kateri vragec me je obsedel in ga je bilo lažje premagat...

bom pa danes še enkrat prebrala tisti linkec, ki opisuje kakšen je pravilni postopek, nato pa bom upoštevala namig Tinke- Svoboda ILIM MILEI.

B. lahko ti napišem, kako narišeš simbolček, samo ne vem, kako bom razumljiva...

Vilinski pozdravček xsrcx [/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...