Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 veste tisti ljubezen in mir lih ni deloval prec Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Kako pa misliš, da hitro delujejo Mislim, da bo v času retru Merkurja še potreben določen čas, ampak zapomnite si, čim globji, čim daljši so negativni vzorci, tem daljši čas je potem potreben za spremembo, torej ne obupaj, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 aja, sej mi je včeraj ena frenda to pravila tudi. Aha ok štekam, tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Zmernost je čednost pravijo. Vsak dan me izbere en vilinec, in je z menoj cel dan, pritrjen je z rdečo sponko na kolendar. In enakega si narišem z zlato, še sama v dnevni koledar. Moj današnji simbol je LIG ULAJ - nežnost Vilinski pozdrav, danes zelo nežen srečen pajkec Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, sej mi je včeraj ena frenda to pravila tudi. Aha ok štekam, tnx Kje si ti, mali moj? Razumem tvojo nepotrpežljivost, ker sem jaz ista, ampak se strinjam z Borisom....dalj časa, ko je trajala negativnost, dalj časa bo simbol potreboval, da deluje....moj za ljubezen je še kar pri meni, jaz pa čakam...kaj nama pa drugega preostane? Pošiljam ti enega velikega lupčeka in ti želim skrajno lep in predvsem miren dan, poln ljubezni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 MBmetuljčica, ni slaba ideja za škatlico in izbiro Pajki na vsezgodaj zjutraj pomenijo srečo, a se je kdo ujel.... Jaz pa danes potegnil iz svoje škatlice "skrivnost - TAUL AŠIM" , vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 jaz pa s seboj nosim ILIM MILEI, TAIR LAHIRImogoče prav mogoče pa že čutim njun vpliv hvala Vilinska bitja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje si ti, mali moj? Razumem tvojo nepotrpežljivost, ker sem jaz ista, ampak se strinjam z Borisom....dalj časa, ko je trajala negativnost, dalj časa bo simbol potreboval, da deluje....moj za ljubezen je še kar pri meni, jaz pa čakam...kaj nama pa drugega preostane? Pošiljam ti enega velikega lupčeka in ti želim skrajno lep in predvsem miren dan, poln ljubezni! aha, ja že štekam, to počasi deluje, nevidno ampak deluje, ne sej danes je blo že mal boljš Nosim pa s sabo ljubezen in mir, in upam da me bosta vedno do konca življenja spremljala ljubezen in mir Dejmo vilinci Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 V roki držim TELIA INA-preprostost. Preprostost je vrednota, ki izžareva lahkotnost in naravnost bivanja. Najbolj globoke so najbolj preproste resnice. Bolj ko je zadeva zapleten, težje je doumljiva in manj učinkovita in prodorna. TELIA INA nam sporoča, da najvišjo obliko lepote in zadovoljitve lahko najdemo v povsem preprostih, naravnih in vsakdanjih rečeh. Ko se jim predamo z vsem srcem, z ljubezijo, odkrijemo v njih neizmerno globino, ki nas obogati in osreči. Preprostost nam omogoči, da začnemo znova uživati v vsemu in vsem, ne da bi postali sužnji svojih želja in miselnih predstav o tem, kako bi kaj moralo biti. Lep vilinski pozdrav srečni pajkec, odgovor je JA K zadovoljstvu in sreči vodi samo ena pot in nanjo bomo stopili samo tedaj, ko si bomo nehali delati skrbi zaradi stvari, ki jih ne moremo spremeniti z močjo volje. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 aaa, joj si že brzo morm knjigo sposodit, samo pol pa se mi je nebo dalo nazaj nest Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Le kaj mi bo lepega sporočil današnji vilinec... ADNA RIM-ZAVEST Vilinski pozdrav PSBehemot... raje si jo kupi Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Sem si naredila kombinacijo za moj vrat (vretence) in sicer OLAN REI, SANVAL TEI AILAH in AGLER RAN. Med spanjem si jih dam pod blazino, čez dan jih imam pa v žepu............. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 TinaL, nariši si zdravilno kartico Vilinskih tule spodaj, boš prej uredila ZDRAVILNA KARTICA VILINSKIH SIMBOLOV Jaz sem pa danes dvignil "zabavo- ARBOR RUTA" , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Borism, hvala! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 MBMetuljčica sej si jo bi kupil ampak trenutno razmišljam o tarot kartah - nimam štipendije zato si lahko kej sam kupim sam kake pol leta Zanima pa me če se da s temi simboli preokovati Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Poleg zdravilne kartice me danes spremlja AUROM BEI in oba delujta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Jaz pa danes izbral "pozitivnost", vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Zahvala vilinskim simbolom, ki pomagajo mami in njenemu zdravju.... sem narisala zdravilno kartico in meditirala, kot je Marjetka v knjigi razložila... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Bravo za vaju......TinaL & Ribica Katja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ola! Bi mi kdo povedal, kateri simbol je treba uporabit, če želiš, da določena oseba vzpostavi kontakt s tabo. A bi se komu ljubilo še slikco pripet in mi povedat, kako ga potem aktivirat V kolikšem času naj bi se dogodek potem zgodil Upam, da bo kdo tako prijazen. Plis, plis. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Hm, po moje kolkor sem enkrat meu knjigo, se mi zdi da ne obstaja to, razn če obstaja simbol za komunikacijo Ne vem.No sej lahko tudi brez simbola, se vsedeš in si nonstop predstavljaš da si v kontaktu s to osebo - se pogovarjaš po mobiju al pa kako drugače Čas pa je odvisen od tebe. Večjo volj in koncentracijo boš imela, hitrje se ti bo to zgodilo, sam si morš res use živo predstavljat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Aha, bo že držalo ... V to ful verjamem ... Moram pa priznat, da imam kar grozno sociofobijo in imam obdobja, ko npr. po cele tedne ne prižgem mobija, ker me spreleti srh, če samo pomislim, da bi morala spregovorit en stavek ... Za pisat pa ni blema ... Sam ne vem, vseeno bi rada kakšno bližnjico, ker ta oseba, za katero si želim, da me kontaktira, me namerno ne. Se mi zdi, da ravno tako, kot si jaz želim, da me, se ona trudi, da me ne ... Sem sigurna, da obstaja kakšen vilinc tudi za te namene. Ena ženska (ne vem imena) v knjigi Magična moč čarovništva piše, da se mora za konkretno ta namen, o katerem jaz sprašujem, zbrat več oseb in se miselno uskladit. Itak, da je lažje, če je grupa ... Kot sem že rekla, pa mi trenutna sociofobija "tovrsten podvig" to preprečuje in bi rada sama kaj naredila. Da bi jaz kontaktirala to osebo, trenutno odpade, ker me "odjebava", kolikor more, zato NAJ ONA VZPOSTAVI STIK Z MENOJ!!!! Upam, da nisem pretežka, no, sam res jo imam že poln kufr, ker to počne nalašč. Btw, je ON in dam roko v žerjavico, da ni, da se ne bi spomnil name ... Ko sem poskušala vzpostavit stik z njim, me je skenslal ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Mogoče pa NE ŽELI vzpostaviti kontakta. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Mogoče PA NE ZNA vzpostaviti kontakta... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ... Ko sem poskušala vzpostavit stik z njim, me je skenslal ...Hmm, meni deluje bolj kot da NOČE.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.