smrketa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Sej ni važno, če želi ali ne ... Hočem, DA VZPOSTAVI KONTAKT, zato me zanima, kateri vilinski simbol naj uporabim in kako naj ga aktiviram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Smrketa, vilinski simboli niso magija, delujejo samo, če je to v vesoljno dobro. Simbola ti ne morem narisat, lahko pa poiščeš njegovo ime (Boris je dal spisek vseh na eni izmed teh strani, poišči malo, je kar dolg) in ga aktiviraš preko imena...... če ne bo nič, potem pač že mora bit tako.... Evo, 37. stran.... simboli po SLO abecedi Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ja, sem ravno hotela napisat... preko vilinskih se bo zgodilo le, če je tako namenjeno, za "splošno" dobro..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Evo, če že ravno osvežujem, sem šla še to poiskat.... vilinski simboli po imenih Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mogoče PA NE ZNA vzpostaviti kontakta...Jah lahko da ne želi, lahko pa da ne zna. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah lahko da ne želi, lahko pa da ne zna. Pa sej mu je ponudila roko. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ja sej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ribica, hvala za seznam. "Simboli niso magija, delujejo samo v vesoljno dobro." A ne magija tudi? Pa če se nekaj zgodi v vesoljno dobro, se v vsakem primeru bo, drugače pa ne. Zakaj sploh rabimo potem te stvari? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Zakaj sploh rabimo potem te stvari? "Umirijo" zadeve + dajo nekakšen pospešek tistemu, kar je itak neizbežno (in bi drugače dlje časa trajalo).Magijo pa ne bi komentirala (kakršno koli).... no comment! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Tina, zakaj nočeš komentirati magije? No, zdaj pa h konkretnim stvarem: če želim, da vzpostavi stik z menoj, a je v redu, če izberem TIS AHUAT (bližina), KE LIN (komunikacija) in KAM LAVER (povezovanje). In kaj moram sploh zdaj naredit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tina, zakaj nočeš komentirati magije? Meja med črno in belo je zelo tanka (bela vpliva na celotno vesolje, črna pa na določeno osebo), prej ali slej človeka zanese, da bi na katero specifično osebo vplival (še posebej pri čustvenih zadevah)...... Ugly stuff......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tina, zakaj nočeš komentirati magije? No, zdaj pa h konkretnim stvarem: če želim, da vzpostavi stik z menoj, a je v redu, če izberem TIS AHUAT (bližina), KE LIN (komunikacija) in KAM LAVER (povezovanje). In kaj moram sploh zdaj naredit?Nič ne narediš - dobra kombinacija - zdej jih sam v žep daš pa hodiš samozavestno po svetu in verjameš da že delujejo, je pa odvisn kako dolgo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 No ja no... bi blo fajn, da jih najprej zaprosiš za pomoč, malo meditiraš z njimi.... potem, ko pa opravijo, pa se jim zahvali! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ok, thanks!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Danes izbral "mojstrstvo- SILHU KHAI". Še posebej mi je pomagal pri risanju in ustvarjanju pirhov, HVALA Vilinci, lepe praznike Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Zahvalim se torej, ko bo narejeno? Prej nič? Pa je dovolj, če si samo njihova imena na listek napišem? Ne bo manj učinkovito, če ni sličic? P.S. Je hud ta naš Behemoth, kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>P.S. Je hud ta naš Behemoth, kaj? Zakaj pa hud? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa hud? Saj ubogati je pa treba, je prej učinek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 ja pa o čem tu govora? drgač bom hud Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Jz sem ga pa danes narisala notranjega vodnika in simbol za bližino. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Zakaj hud? Ah, kar tako: hud = prijeten na oko in hud = "nevaren izgled" ... Sem mislila hud v pozitivnem smislu - da ne bo pomote. Torej - so vilinci manj učinkoviti, če ne narišemo risb? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Torej - so vilinci manj učinkoviti, če ne narišemo risb? Pri začetnikih pa so res manj učinkoviti, uporabljaj risbe in imena, ko ti pa pridejo v podzavest si jih pa z imeni le prikličeš, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ja, nimam risb, v tem je fora. Jih imaš mogoče ti za komunikacijo, bližino in povezovanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončica26 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Jaz sem zadnjič slučajno odkrila tole temo, jo prebrala in takoj letela po knjigo v knjižnico. Moram rečt, da sem čisto navdušena in da sem začela uporabljati različne simbole in prva stvar se mi je danes uresničila! Ne morem verjet, res delujejo! Jupi! Bravo vilinčki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.