borism 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ojla Sončk Za k frizerju: cilj, zadovoljstvo, zanesljivost in uspeh.... za sobotne nakupe pa: najdenje, natančnost, obvladovanje časa, uspeh... Lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 o hvala Borism, si Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> o hvala Borism, si Lp, S Enako Sončk Dobro izberi v obeh dneh, če bi pa izbirala darilo bi lahko za soboto dodala še "darila življenja....sicer sem pa jaz izbral danes "gibljivost" pa tudi po večini poteka v tem tonu, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ne gre za darilo, gre zame...in seveda kakšna stvarca tudi za mojega sončk (gre za obleke)...grem v Italijo...po nakupih . Upam samo, da mi ne zmanjka dinarčkov...meni se pogosto to dogaja...da bi kar lahko nakupovala...samo dinarčkov pa ni več Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Fajn se imej-te , nekaj pa še lahko poskusiš preden vstopiš v butike ali trgovine .....preden vstopiš prosi vilince in vesolje, da si izbereš le tiste stvari, ki jih boš z veseljem nosila in ti bodo koristile, prihranila si boš denar in tudi čas, pa še kaj, srečno, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 uuu danes pa sem se lih spomnu da še imam jaz 5 simbolov iz preteklosti, potem a jaz iščem in jih najdem. Samo ne vem več kaj pomenijo ker sem pozabil, poznam pa 2 privlačnost in ljubezen, pa prebujanje paranormalnih sposobnosti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Tule vam obujam ponovno cel seznam vilincev.... Vilinski simboli po abecedi Obenem pa v ozadju nastaja album vilinskih simbolov, da vam jih ne bom več sproti risal, ampak boste imeli na voljo vse vilinske simbole, pa tudi s časom kombinacije za posebne priložnosti,...dela je še kar veliko, ker moram ponovno vse simbole narisati, skenirati, pa poslati gor, upam, da bo album poln do prvomajskih praznikov, do nocoj imate pa na voljo 39 vilinskih simbolov, vilinski pozdrav, B. Album Vilinskih simbolov!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tule vam obujam ponovno cel seznam vilincev.... Vilinski simboli po abecedi Obenem pa v ozadju nastaja album vilinskih simbolov, da vam jih ne bom več sproti risal, ampak boste imeli na voljo vse vilinske simbole, pa tudi s časom kombinacije za posebne priložnosti,...dela je še kar veliko, ker moram ponovno vse simbole narisati, skenirati, pa poslati gor, upam, da bo album poln do prvomajskih praznikov, do nocoj imate pa na voljo 39 vilinskih simbolov, vilinski pozdrav, B. Album Vilinskih simbolov!!! Boris Ti si Zlat Sonček Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ej boris, zakon si Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ja hvala Borism, zdaj jih mam že kakih 50. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ah, sej jaz itaq nekje zdaj dobim knjigo teh simbolov, tako da ni frke Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 (popravljeno) Za zahvalo Vilinskim simbolom, ki so mi tako pomagali na velikih področjih in ob svojem "25000" tisočem kliku na Luninem forumu sem se potrudil in za vse vas uredil tudi Vilinske simbole slikovno, ki so razvršeni na 21 straneh albuma, ki se vam bo ob kliku nanj odprto, veliko uspeha in užitkov pri uporabi Vilinskih energijskih klučev. Tole sedaj je še ponovno ves spisek: Vilinski simboli po SLO abecedi:BBližina: TIS AHUATBratstvo: OLAI RAVBrezskrbnost: ALU TAR »C«Celjenje ran&strtega srca: ELAT AERONATCelost: AMONT DORCilj: ERON VIG »Č«Čar: TIRS ARANIČarovnikov nasvet: ANEN RAVELČista zavest: NEPER AUMDČistost: ALIT ELAVIČlovečnost: MIE LIČudeži: ERAH ANUČutnost: PELER NIMČustva-uravnoteženost: ELU ADE »D«Darovi življenja: NIS DARAMDejavnost: RIA MUIDelovanje: TIR ABALDenar / pritok: AMALI DOAREDobrodošlica povsod: MAKSIMA DAMARIDobrota: ŠANAH REODomišljija: KEM GALARIDomov: GRIM MINDoslednost: KERI GALARIDostojanstvo, ponos: KARBU DELAI »E«Energija: OUM ŠA-INEnost: AGRIM BEL »G«Gibanje: ALOR ZEIGloblji vpogled: GEM NALIGotovost: KLID ALIR »H«Harmonija: ŠANI TAERHitrost: KAT NIRAHotenje: KARDA RAMHujšanje: ŠIR TRINHumor: ELID ARHvaležnost: TAL ATAN »I«Igrivost: LOR VLEIIntuicija: BIR NARANIskrenost: DOR AVEGAIzpolnitev: TAUL RABEL »J«Jasnost: KLIRA BEI »K«Komunikacija: KE LIN »L«Lahkotnost: TAIR LAHIRILepota: IRD ANANLetenje: ELAN REILirika: TALIDA ŠELALjubezen: AMAR NATLuč: LUM NUTLuč duha: ALUM TAM »M«Materializacija: MAGELAN ROMeditacija: ZAN HAILIMilina: ALEI ADALMilost: ARGET MELANIMir: PALM SOLANMladost: AGLAI RAGMoč: PIN ANARModrost: AJRAM PRANMojstrstvo: SILHU KHAI »N«Najdenje: ARDA NANamera: NET ALUNarava: AVELA EMNavdih: ALEIL LUNNatančnost: ŠAD RIELNavdušenje: ARDEN LEIRANeopaznost: KLAIR AORUMNeprijetnosti odganja: IŠARA SATNeutrudnost: NAMIB RINNežnost: LIG ULAINotranja resnica: VEN AILNotranje vodstvo: ALHEILNovo življenje: TAE MOREINov začetek: ILUR DANAI »O«Obilje: HALI DOREIObvladovanje časa: KAR ALAIOčarljivost: BEL ALIDOdgovornost: HAG RAZALOdločnost: DUR AMIOdpuščanje in pozaba: ULUR BAROLOdprtost: ULAM VENOgenj: NAL IZOlajšanje: AMBREN DEN »P«Počitek, spanje, sprostitev: ENDRA GARPogum: KLAS NAIRPomoč: ARDET ARDADPotrpežljivost: ASTRAB ANPrebuditev: ŠIL VENARPlamen strasti: AG NETAMPlodnost: EILI LIBURIPodpora: NISA LUMIPoštenost: ATAI GALERAPopolnost: DELIA ŠIRAPopravilo napak: TORALI ELOREPoroka:Potovanje: KARI ANAMEPovezovanje: KAM LAVERPozitivna naravnanost: DEL SATIPozornost: LERIA RAVAPozornost2: ILA LOMPoživitev: TINDA GUALIPravica: KALIR RANPravljičnost:DELU ZENIPraznovanje: ALEAH EINPreboj: KAR AMIDPrebujanje paranor. sposobnosti: EGLAN VINPremik: TALES ŠADPreporod: GARDNAD RENPreprostost: TELIA INAPrepustitev: VEN AILPrevidnost: ENI LAVAPrepričljivost: AR TALI GAILAPrijateljstvo: KAL DARANPrijaznost: ILON BARPrilagodljivost: DEL KAIREPrivlačnost: AURUM BEIProšnja: ČEI ANJIPustolovščina: IZOL TALIN »R«Radost: ALEIRA GANARadoživost: ELIA KARARast in razvoj: ŠIIR MINGRavnotežje: NAR MINRazcvet: DŽAINA DEISRazsvetljenje: AGLAR HARRazumevanje: MER INLANRazuročitev: REM ŠALATRed misli, stvari, čustev: OGAN LIRResnica: AL MAGRIMRojstvo: EILAN MUNRomantika: KALEINA »S«Samozavest: NIA TARSanjanje: ERI DAMEISamospoštovanje: EL ANORSinteza / kozmična povezava: EŠAM BEISkrbnost: LAMON GILSkrivnost: TAUL AŠIMSočutje: ALIN ZELSodelovanje: ŠEL KAHAJASluh: HELAN ŠILASpodbuda: VENOLAR DUASpomin: PIL AREISpontanost: IGLER VALSpoznanje: LANOR LISSpoznavanje sebe in drugih: UM GVAISprava: GALEN DANARSprejemanje energij: GREN DALANDSpremembe: ŠARI LAMSprijaznjenje: EN IDIASreča: KALER ADALISrečanje: ŠIR VENALSvoboda: ILIM MILEIStrah / zasvojenost: SANVEIL TEI AILAHŠe ena priložnost: SUNN KELI »T«Tišina1: KAIR AERITolažba: ALKANTRA ANToplota: KORA ALARIJATransformacija: NAŠIR AGENATrenutek: RAS AGIL »U«Učenje: ULIM ŠINUčinkovitost: AGLER RANUgled: NES LORUmetnost: TOR ELEIUpanje: ARVEN DORUsklajenost/sprejem-dajanje: DAL GREENUspeh: TIR KAIRIUstvarjalnost: KATAL KARANUžitki: AMITAL GAL »V«Varnost/zaščita: TARIN ALBVedrina življenja: ANAN JARVečnost: INMEN UBURVelikodušnost: IN KALATVeselje: EH ANTESVeselje do življenja: GALIA VELAVidenje: ELUM LEIVir: KAL NAMIRVolja: AILIM ROZVstajenje: TAE MOREVztrajnost: UMBUR NIL »Z«Zabava: ARBOR RUTAZadovoljstvo: AUL AMARIZamenjava: TUAN MAELZanesljivost: GRAM IRIDZaščita: HAT ALMAG ELANDZaupanje: ELAM LINZavest: ADNA RIMZbirateljstvo: KANOLAN RINZdrava hrana: ETA KIVAZdravje: OLAN REIZemlja: EOR KLIZgladitev, ublažitev: JUM LARILAZloba / zaščita: REM ŠALATZmaga: MON TEROAZrak: ŠELAI NARAIZrelost: IRI AMAZvestoba: ARIDAN ALD »Ž«Življenjska moč: ORAN TARŽivljenje: NIR MIDŽivalski svet: NIT AKIAR Tule spodaj pa je je ta omenjeni album..... Album z Vilinskimi simboli! HVALA VILINČKI Popravljeno 10. april 2005 -> borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Boris, naj ti Vesolje povrne za tvoj trud, zlat si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Boris, sploh nimam besed! Danes potrebujem PIN ANAR....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Hvala Boris, za tvoje darilo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Zbirka je popolna, po tvoji zaslugi Borism, hvala ti Zdaj pa jih moram začet še pridno uporabljat. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Boris zate vse čestitke , zelo si se potrudil in čudovito izdelek je nastal...hvala ti, z veseljem se ga bom posluževala, ko bom iskala vilinske simbole ki jih v prvi knjigi ni...hvala Kako si predstavljate vilince? lp Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Bi lahko bil takšen... http://www.hpslo.com/slike/vilinec.jpg Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 hm, jaz bi prej rekla škatek ne vem, se mi zdi, da so Vile in Vilinci mičkeno drugačni zdej pa šibam na tekmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 uzivaj... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Borism Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 borism..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Boris zate vse čestitke , zelo si se potrudil in čudovito izdelek je nastal...hvala ti, lp Boris, se tudi jaz pridruzujem cestitkam in pohvalam! Izredno delo si opravil! xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 hehe tenx boris Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Whisp 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ja mam to knjigo z vilinskimi simboli, vendar ne čutim nobenega efekta, ki naj bi ga imeli, tko, da ne vem. Mogoče zato ker ne verjamem dovolj, mogoče pa zato ker je load of crap. Citiraj But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke onlyThat one word, as if its soul in that one word he did outpourNothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."Then the bird said "Nevermore. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.