Behemoth 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Sej jaz tudi ne čutim nobenega izbojška. Pa uporabljam tito kartico za učenje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vilinski simboli po SLO abecedi:BBližina: TIS AHUATBratstvo: OLAI RAVBrezskrbnost: ALU TAR »C«Celjenje ran&strtega srca: ELAT AERONATCelost: AMONT DORCilj: ERON VIG »Č«Čar: TIRS ARANIČarovnikov nasvet: ANEN RAVELČista zavest: NEPER AUMDČistost: ALIT ELAVIČlovečnost: MIE LIČudeži: ERAH ANUČutnost: PELER NIMČustva-uravnoteženost: ELU ADE »D«Darovi življenja: NIS DARAMDejavnost, silovitost: RIA MUIDelovanje: TIR ABALDenar / pritok: AMALI DOAREDobrodošlica povsod: MAKSIMA DAMARIDobrota: ŠANAH REODomišljija: KEM GALARIDom: GRIN MINDoslednost: KERI KOULIDostojanstvo, ponos: KARBU DELAI »E«Energija: OUM ŠA-INEnost: AGRIM BEL »G«Gibanje: ALOR ZEIGloblji vpogled: GEM NALIGotovost: KLID ALIR »H«Harmonija: ŠANI TAERHitrost: KAT NIRAHotenje: KARDA RAMHujšanje: ŠIR TRINHumor: ELID ARHvaležnost: TAL ATAN »I«Igrivost: LOR VLEIIntuicija: BIR NARANIskrenost: DOR AVEGAIzpolnitev,pričakovanje: TAUL RAHEL »J«Jasnost: KLIRA BEI »K«Komunikacija: KE LINKljuč, prehod, odklepanje, odpiranje: ADNA RIM »L«Lahkotnost: TAIR LAHIRILepota: IRD ANANLetenje: ELAN REILirika: TALIDA ŠELALjubezen: AMAR NATLuč: LUM NUTLuč duha: ALUM TAN »M«Materializacija: MAGELAN ROMeditacija: ZAN HAILIMilina: ALEI ADALMilost: ARGET MELANIMir: PALM SOLANMladost: AGLAI RAGMoč: PIN ANARModrost: AJRAM PRANMojstrstvo: SILHU KHAI »N«Najdenje: ARDA NANamera: NET ALUNarava: AVELA EMNavdih: ALEIL LUNNatančnost: ŠAD RIELNavdušenje: ARDEN LEIRANeopaznost: KLAIR AORUMNeprijetnosti odganja: IŠARA SATNeutrudnost: NAMIB RINNežnost: LIG ULAINotranja resnica: VEN AILNotranje vodstvo: ALHEILNovo življenje: TAE MOREINov začetek: ILUR DANAI »O«Obilje: HALI DOREIObvladovanje časa: KAR ALAIOčarljivost: BEL ALIDOdgovornost: HAG RAZALOdločnost: DUR AMIOdpuščanje in pozaba: ULUR BAROLOdprtost: ULAM VENOgenj: NAL IZOlajšanje: AMBREN DENOpaznost, pris(o)tnost: ILA LOM »P«Počitek, spanje, sprostitev: ENDRA GARPogum: KLAS NAIRPomoč: ARDET ARDADPotrpežljivost: ASTRAB ANPrebuditev: ŠIL VENARPlamen strasti: AG NETAMPlodnost: EILI LIBURIPodpora: NISA LUMIPoštenost: ATAI GALERAPopolnost: DELIA ŠIRAPopravilo napak: TORALI ELOREPoroka:Potovanje: KARI ANAMEPovezovanje, strpnost: KAM LAVERPozitivna naravnanost: DEL SATIPozornost: LERIA RAVAPoživitev: TINDA GUALIPravica: KALIR RANPravljičnost:DELU ZENIPraznovanje: ALEAH EINPreboj: KARG AMIDPrebujanje paranor. sposobnosti: EGLAN VINPremik: TALES ŠADPreporod: GARDNAD RENPreprostost: TELIA INAPrepustitev: VEN AILPrevidnost: ENI LAVAPrepričljivost: AR TALI GAILAPrijateljstvo: KAL DARANPrijaznost: ILON BARPrilagodljivost: DEL KAIREPrivlačnost: AURUM BEIProšnja: ČEI ANJIPustolovščina: IZOL TALIN »R«Radost: ALEIRA GANARadoživost: ELIA KARARast in razvoj: ŠIIR MINGRavnotežje: NUR MINRazcvet: DŽAINA DEISRazsvetljenje: AGLAR HARRazumevanje: MER INLANRazuročitev: REM ŠALATRed misli, stvari, čustev: OGAN LIRResnica: AL MAGRIMRojstvo: EILAN MUNRomantika: KALEINA »S«Samozavest: NIA TARSanjanje: ERI DAMEISamospoštovanje: EL ANORSinteza / kozmična povezava: EŠAM BEISkrbnost: LAMON GILSkrivnost: TAUL AŠIMSočutje: ALIN ZELSodelovanje: ŠEL KAHAJASluh: HELAN ŠILASpodbuda: VENOLAN DUASpomin: PIL AREISpontanost: IGLER VALSpoznanje: LANOR LISSpoznavanje sebe in drugih: UM GVAISprava: GALEN DANARSprejemanje energij: GREN DALANDSpremembe: ŠARI LAMSprijaznjenje: EN IDIASreča: KALER ADALISrečanje: ŠIR VENALSvoboda: ILIM MILEIStrah / zasvojenost: SANVEIL TEI AILAHŠe ena priložnost: SUNN KELI »T«Tišina1: KAIR AERITolažba: ALKANTRA ANToplota: KOR ALARITransformacija: NAŠIR AGENATrenutek: RAS AGIL »U«Učenje: ULIM ŠINUčinkovitost: AGLER RANUgled: NES LORUmetnost: TOR ELEIUpanje: ARVEN DORUsklajenost/sprejem-dajanje: DAL GREENUspeh: TIR KAIRIUstvarjalnost: KATAL KARANUžitki: AMITAL GAL »V«Varnost/zaščita: TARIN ALBVedrina življenja: ANAN JARVečnost: INMEN UBURVelikodušnost: IN KALATVesolje vsega dobrega: EH ANTESVeselje do življenja: GALIA VELAVidenje: ELUM LEIVir: KAL NAMIRVolja: AILIM ROZVstajenje: TAE MOREIVztrajnost: UMBIR NIL »Z«Zabava: ARBOR RUTZadovoljstvo: AUL AMARIZamenjava: TUAN MAELZanesljivost: GRAM IRIDZaščita: HAT ALMAG ELANDZaupanje: ELAM LINZbirateljstvo: KANOLAN RINZdrava hrana: ETA KIVAZdravje: OLAN REIZemlja: EOR KLIZgladitev, ublažitev: JUM LARILAZloba / zaščita: REM ŠALATZmaga: MON TEROAZrak: ŠELAI NARAJAZrelost: IRI AMAZvestoba: ARIDAN ALD »Ž«Življenjska moč: ORAN TARŽivljenje: NIR MIDŽivalski svet: NIT AKIAR Tule spodaj pa je je ta omenjeni album..... Album z Vilinskimi simboli! HVALA VILINČKI V nadaljevanju bi še obudil seznam Vilincev po Indijskih imenih, da naj bo skupaj, če bo kdo še kdaj kaj iskal: Spisek po Indijskem abecednem redu: »A«ARDEN LEIRA: navdušenjeADNA RIN: kluč, prehod, odklepanje, odpiranjeAGLAI RAG: mladostAGLAR HAR: razsvetljenjeAGLER RAN: učinkovitostAG NETAM: strastAGRIM BEL: enostAILIM ROZ: voljaAJRAM PRAN: modrostALEAH EIN: praznovanjeALEI ADAL: milinaALEIRA GANA: radostALHEIL: notranje vodstvoALIEL LUN: navdihALIN ZEL: sočutjeALIT ELAVI: čistostALKANTRA AN: tolažbaAL MAGRIN: resnicaALOR ZEI: gibanjeALU TAR: brezskrbnostALUM TAN: globji duhAMALI DOARE: pritok denarjaAMALI GALARI: domišljijaAMAR NAT: ljubezenAMBREN DEN: olajšanjeAMITAL GAL: užitkiAMONT DOR: celostANAN JAR: vedrinaANEN RAVEL: čarovnikov nasvetAR TALI GAILA: prepričljivostARBOR RUT: zabava, rajanjeARDA NA: najdenjeARDET ARDAD: pomočARDEN LEIRA: navdušenjeARGET MELANI: milostARIDAN ALD: zvestobaARVEN DOR: upanjeASTRAB AN: potrpežljivostATAI GALERA: poštenostAUL AMARI: zadovoljstvoAURUM BEI: privlačnostAVELA EM: narava »B«BEL ALID: očarljivostBIR NARAN: intuicija «Č«ČEI ANJI: prošnja «D«DAL GREN: usklajenost – sprejem /dajanjeDEL SATI: pozitivna naravnanostDELE ZENU: pravljičnostDELIA ŠIRA: popolnostDEL KAIRE: prilagodljivostDOR AVEGA: iskrenostDUR AMI: odločnostDŽAINA DEIS: razcvet «E«EGLAN VIN: prebujanjeEH ANTES: vesolje vsega dobregaEILAN MUN: rojstvoEILI LIBURI: plodnostEL ANOR: samospoštovanjeELAM LIN: zaupanjeELAN REI: letenjeELAT AERANAT: celjenje ran & strtega srcaELIA KARA: radoživostELID AR: humorELU ADE:(1) uravnotežena čustvaELU ADE:(2) vodaELUM LEI: videnjeEN IDIA: sprijaznjenjeENDRA GAR: počitek, spanje, sprostitevENI LAVA: previdnostEOR KLI: zemljaERAH ANU: čudežiERI DAMEI: sanjanjeERON VIG: ciljEŠAM BEI: sinteza / kozmična povezavaETA KIVA: zdrava hrana «G«GALEN DANAR: spravaGALIA VELA: veselje do življenjaGARNAD REN: preporodGEM NALI: globlji pogledGRAM IRID: zanesljivostGRIN MIN: pripelje domovGREN DALAND: sprejemanje energij «H«HAG RAZAL: odgovornostHALI DOREI: obiljeHAT ALMAG ELAND: zaščitaHELAN ŠILA: sluh «I«IGLER VAL: spontanostILA LOM: pozornostILIM MILEI: svobodaILON BAR: prijaznostILUR DANAI: nov začetekINMEN UBUR: večnostIN KALAT: velikodušnostIRD ANAN: lepotaIRI AMA: zrelostIŠARA SAT: meč proti nevšečnostimIZOL TALIN: pustolovščinaJUM LARILA: zgladitev «K«KARG AMID: prebojKAIR AERI: tišinaKAL DARAN: prijateljstvoKALEINA: romantikaKALER ADALI: srečaKAL NAMIR: virKALI LAN: pravicaKAM LAVER: strpnost, povezovanjeKANOLAR RIN: zbirateljstvoKAR ALAI: obvladovanje časaKARBU DELAI: dostojanstvo, ponosKARDA RAM: hotenjeKARI ANAME: potovanjeKAT NIRA: hitrostKATAL KARAN: ustvarjalnostKE LIN: komunikacijaKEM GALARI: domišljijaKERI KOULI: doslednostKLAIR AORUM: neopaznostKLAS NAIR: pogumKLID ALIR: gotovostKLIRA BEI: jasnostKOR ALARI: toplota / toplina «L«LAMON GIL: skrbnostLANOR LIS: spoznanjeLERIA RAVA: pozornost 1LIG ULAI: nežnostLOR VLEI: igrivostLUM NUT: luč «M«MAKSIRA DAMARI: dobrodošlica vsepovsodMAGELAN RO: materializacijaMER INLAN: razumevanjeMIE LI: človečnostMON TEROA: zmaga «N«NAL IZ: ogenjNAMIB RIN: neutrudnostNUR MIN: ravnotežjeNAŠIR AGENA: transformacijaNEI ALU: nameraNEPER AUMD: čista zavestNES LOR: ugledNIA TAR: samozavestNIR MID: življenjeNISA LUMI: podporaNIS DARAM: darovi življenjaNIT AKIAR: svet živaliNŠO RAN: vrnitev »O«OGAN LIR: red misli, stvari, čustevOLAI RAV: bratstvoOLAN REI: zdravjeORAN TAR: življenjska močOUM ŠA-IN: energija «P«PALM SOLAN: mirPELER NIM: čutnostPIL AREI:spominPIN ANAR: moč «R«RAS AGIL: trenutekREM ŠALAT: zloba/zaščitaREM ŠALAT: razuročitevRIA MUI: dejavnost «S«SAN VEIL TEI - AILAH: strah + zasvojenostSILHU KHAI: mojstrstvoSUNN KELI: še ena priložnost «Š«ŠAD RIEL: natančnostŠANAH REO: dobrotaŠANI TAER: harmonijaŠARI LAM: spremembeŠEL KAHAJA: sodelovanjeŠELAI NARAJA: zrakŠIIR MING: rast + razvojŠIR TRIN: hujšanjeŠIR VENAL: srečanjeŠIL VENAR: prebuditev »T«TAE MOREI: nove življenjeTAIR LAHIRI: lahkotnostTAL ATAN: hvaležnostTALES ŠAD: premikTALIDA ŠEIA: lirikaTARIN ALB: varnost + zaščitaTAUL AŠIM: skrivnostTAUL RABEL: izpolnitevTELIA INA: preprostostTINDA GUALI: poživitev, hladTIR ABAL: delovanjeTIR KAIRI: uspehTIRS ARANI: čarTOR ELEI: umetnostTORALI ELORE: popravilo napakTIS AHUAT: bližinaTUAN MAEL: zamenjava »U«UM GVAI: spoznavanje sebe in svetaUMBIR NIL: vztrajnostULAM VEN: odprtostULIM ŠIN: učenjeULUR BAROL: odpuščanje+pozaba «V«VEN AIL: prepustitevVEN ALAI: obvladovanje časaVENOLAN DUA: spodbudaVIR MID: življenje «Z«ZAN HAILI: meditacija Vir: Simboli so objavljeni v dveh knjigah Marjetke Jeršek "Kandelar 1 in 2" Upam, da se boste znašli, Vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Mene pa zanima boris, če imam lahko na vezku napisano kartico za učenje, v žepu pa nekaj drugega? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima boris, če imam lahko na vezku napisano kartico za učenje, v žepu pa nekaj drugega? SEVEDA LAHKO IMAŠ TAKO MOŽNOST, LEP POZDRAV, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Boris - deloholik!!!! (tle ni borovničevih, hahahaha)V glavnem Vilinčki delujejo! Že od petka mi deluje KE-LIN, hahahhaa, sploh se ne morm ustaviti! Še našemu papagaju pomaga, kar čeblja, sicer še tja v tri dni, ampak počasi bo tudi začel izgovarjati! HKS PozdravčekNataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris - deloholik!!!! (tle ni borovničevih, hahahaha)V glavnem Vilinčki delujejo! Že od petka mi deluje KE-LIN, hahahhaa, sploh se ne morm ustaviti! Še našemu papagaju pomaga, kar čeblja, sicer še tja v tri dni, ampak počasi bo tudi začel izgovarjati! HKS PozdravčekNataša Hvala Naky Si videla kako deluje "komunikacija" , bova poleti nabrala tule borovnice, pa bodo borovničevi zobki... HKS Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mornarka 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 tole temo sicer spremljam ze kar nekaj casa, danes se prvic oglasam. vilinske simbole sem uporabla pri ucenju, in sicer volja, ucenje, obvladovanje casa, spomin in uspeh. rezultat se je pokazal ze med samim ucenjem, pri pomnenju snovi in sploh volji da se ucim (listek s simboli sem imela kar med listi s snovjo) in pri izpitu, ki sem ga uspesno opravla. res, super. pri rastlinah( limonovcu) imam zdravje, življenje in lepota...po nekaj dneh je bila ze obcutna razlika, listi so bolj zeleni, svetleci, mocni, moja limonca dobiva tudi nove listke. limona je vzgojena iz koscice, zato jo se toliko bolj cenim in srbim skupaj z vilinci za njeno uspesno rast:) pri novo posejani solati pa sem na kamen narisala življenje, zdravje in obilje...mogoce malo cudna kombinacija, kaj pa vem. ampak takrat mi ni padlo na pamet nic drugega. zanima pa me, kaj naj uporabim pri izboljsanju odnosa s sosolko? vcasih sva bili ful kolegici, skoz skup pa to, zdej pa me enkrat noce niti poznati, drugic pa se veselo in nasmejano pogovarja z mano. nic mi ni vec jasno. bi pa bila se rada v dobrem odnosu z njo. morda kaksna ideja, kaj lahko uporabim? nekako sploh ne dobim ideje. lp vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanima pa me, kaj naj uporabim pri izboljsanju odnosa s sosolko? vcasih sva bili ful kolegici, skoz skup pa to, zdej pa me enkrat noce niti poznati, drugic pa se veselo in nasmejano pogovarja z mano. nic mi ni vec jasno. bi pa bila se rada v dobrem odnosu z njo. morda kaksna ideja, kaj lahko uporabim? nekako sploh ne dobim ideje. lp vsem Pozdravljena med nami mornarka! Uporabi "harmonijo" in "prijateljstvo", ampak vedi, da se včasih lahko tudi takšno prijateljstvo "razdre", če ni v dobro vsesplošnega, lep pozdrav, B. HARMONIJA PRIJATELJSTVO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mornarka 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 hvala borisma bo ok ce listek s tema simboloma nosim v zepu, pa takrat npr ko sva v istem prostoru? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala borisma bo ok ce listek s tema simboloma nosim v zepu, pa takrat npr ko sva v istem prostoru? Seveda lahko, pa še kakšen uspeh dodaj, vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Mene pa še zanima to ali je ok, če mam vilinske simbole na zvezku, učim pa se iz knjige? No ok, sej po knjigah mi ni problem risat ker smo mi itaq zadnji ki jih uporabljamo (mi smo zadnja generacija 8-letke ). Tko da kaj praviš? Jaz jih imam tko na zvezku drugače Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigryca 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Mene pa zanima, če je pomembno v kakšnih barvah se rišejo ključi, ali je to pomembno?Zanima me kakšen ključ si naj narišem, ga nosim, ker sem trenutno v tej službi neuspešna, pravzaprav razmišljam o zamenjavi.Zaslužek je odvisen od moje realizacije.Rada bi začela kot S.P.... - vendar še ne vem v čem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Če ti lahko jaz odgovorim, čeprav bi lahko vsakdo iz svojih izkušenj.....lahko imaš kartico z njimi, dobro bi bilo še narisati "učno kombinacijo", ki je lahko poljubna.......kot sem rekel, lahko imaš to kartico pri sebi, na predmetu, na steni, lahko je to na zadnjih notranjih straneh zvezkov ali knjig tudi, kaj ti najbolj leži. Sicer pa deluje v neposredni okolici, če imaš v knjigi, še sošolec dobi to energijo od Vilincev poleg, sicer v manjšem obsegu, pa vendarle. Če obstaja kakšen strah ali nesigurnost vase in v tvoje znanje ( učiti se je vseeno potrebno ), si simbole nariši vizuelno v ozračje učilnice pri vstopu in ob tem izgovori indijsko ime, seveda ob prošnji in zahvali...velio uspeha, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Aja pa še nekaj me zanima Ksaj lahko mešam različne simbole? npr. zdaj se lih duhovno razvijam in bi uporabil : sreča, samozavest, lepota, ljubezen, preporod, umetnost, ustvarjalnost, veslje, veselje do življenja, vedrina...itd. Bi blo kej narobe? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja pa še nekaj me zanima Ksaj lahko mešam različne simbole? npr. zdaj se lih duhovno razvijam in bi uporabil : sreča, samozavest, lepota, ljubezen, preporod, umetnost, ustvarjalnost, veslje, veselje do življenja, vedrina...itd. Bi blo kej narobe? Kar poslušaj svoj notranji glas Behemoth, s samozavestjo si boš tudi pri učenju in v življenju zelo pomagal, rad bi bil bolj vesel in ustvarjalen, saj boš, saj te že vidim, moraš pa biti tudi vztrajen. Mogoče bi s tele želje razdelil na dva dela res, če pa pustiš ne bo nič narobe. LP, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ql, ej tenx boris Jih mam že kar full, že cel A4 format lista No sej bom jutri, ker se mi že mal spi No ok, fajn se mejči boris Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 NI za kaj, lepe sanje in uspešen teden na vseh področjih Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 jzt sm se postrigla...uporabila simbolčke ki mi jih je svetoval borism in danes sem zelo zadovoljna s frizurico...res pa je da nisem bila takoj navdušena nad njo Za nakupe si nisem mogla narisat...ker sem zvezek z simboli pozabila v službi ...ampak so bili nakupi vseeno uspešni Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ja mi bo prišel jutri uspeh, pišemo geografijo jaz pa se nisem imel časa učiti ah pa sej si danes sam preberem pa bo ok Danes pa sem si izbral, da mi v šoli nebo dolgčas, srečo Pa je kar pomagalo, sprva ne ampak potem pa sem že začutil naval energije fajn se mejte xflowersx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej jaz tudi ne čutim nobenega izbojška. Pa uporabljam tito kartico za učenje Behi: a veš, sami simboli ne pomagajo, če se človek ne uči nič ; neki moraš pa tudi sam vložit truda! To ja tako kot če hočeš zadeti na lotu - če ne boš kupil srečke ne bo nič! Vilinci ti bojo pomagali, da bo ti šlo lažje in hitreje v glavo pa da se boš prave stvari naučil. Namesto tebe pa se oni res ne rabijo učiti! Zdaj pa se hitro geografijo učit, da ne bodo spet vilinci vsega krivi! Če neuš pridn te bomo našeškali! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 no sej malo že pomagajo, pri slovenščini ž pru uri bolj pomnim, tako da se učit ne rabim, pri matki in pri tistih klasih ki pa lih ne zhnam, pa sem si komaj včeraj napisal ah pa sej bo ql Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Aja, pa če bi mi še kdo lahko narisal simbole za spomin in zabavo, ker na tistem linko ko ga je boris dal jih ni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja mam to knjigo z vilinskimi simboli, vendar ne čutim nobenega efekta, ki naj bi ga imeli, tko, da ne vem. Mogoče zato ker ne verjamem dovolj, mogoče pa zato ker je load of crap.Whisp: nekaj je gotovo v tem, da če ne verjameš, pač stvari ne delujejo ali pa če jim ne daš priložnosti. Kar tako na pamet govorit, da je stvar pa zanič, pa si jaz ne bi upala. Me zanima, če si tole knjigico sploh prebirala. Tudi če ti npr. sama vera v vilince ni po godu, bi potem v knjigi lahko našla vsaj druge stvari. Marjetka namreč uporablja en tak krasen, skoraj pesniški jezik, ki se mi zdi, da prav dušo nagovarja in četudi sami simboli nimajo učinka, ti že njene besede dosti dajo. Vlijejo ti upanje, napolnijo te z neko energijo lepote in brezskrbnosti... Prav zabolelo me je, ko si napisala da je "loud of crap" (pa tudi slovnično ni pravilno, btw.). (Čudno mi je, da si se znašla na tem forumu, če ne verjameš... (no, saj ni važno).) Ko govorimo o Vilincih, govorimo o energiji in v energije verjetno verjameš? Energije pa lahko poimenujemo angeli, vilinci, deve, ... ali pa kakorkoli nam pač že odgovarja. In ko npr. uporabimo Vilinca namena se gre za taisto energijo - energijo namena, ki jo boš lahko našla še kje drugje (npr. pri Castanedi - pa četudi bi kdo rekel, da tole pa sploh ne gre skupaj). In ti povem, te energije se zagotovo da priklicati v naša življenja. Samo nekaj moramo tudi sami naredit za to, da je naše življenje lepše... in če si ob tem prikličemo še kakšnega vilinca z njegovo energijo, ti povem, da se stvari včasih hitreje in lepše razvijajo! Poskusi (če še nisi!)! Lep dan ti želim! Pa tudi vsem ostalim! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no sej malo že pomagajo, pri slovenščini ž pru uri bolj pomnim, tako da se učit ne rabim, pri matki in pri tistih klasih ki pa lih ne zhnam, pa sem si komaj včeraj napisal ah pa sej bo ql No, to se pa že malo bolje sliši... (saj ne da te silim, da rečeš, da deluje(jo), samo bodimo pošteni. Seveda da bo! <{POST_SNAPBACK}>Aja, pa če bi mi še kdo lahko narisal simbole za spomin in zabavo, ker na tistem linko ko ga je boris dal jih ni Žal ti tu jaz ne morem pomagati... boš počakal na borisa pa bo.... bo pa verjetno prav zabavno, ko ti bo s simbolom zabave še učenej postalo zabava, pol te pa od knjig ne bomo mogli dobit Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Boris, malo z zamudo , a te moram pohvaliti , super si in v veliko pomoč nam bom tvoj album vilinskih simbolov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.