ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Danes prosim za pomoč ANEN RAVEL, ALU TAR, KERI KOULI, KOR ALARI in EH ANTES..... ......rabim vašo pomoč...... v vesoljno dobro.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>borism: no, se mi je zdelo, da morajo delovati pri tebi, ko jih s tako vnemo uporabljaš Jaz sem še vedno v fazi izdelovanja kart, na katere si bom narisala simbole. Tako, da zaenkrat še ne morem vsak dan izvleči "tapravega". Itak pa me že nekaj časa spremlja moja kartica s simoboli... Ker vem, da se splača za nekatere stvari v življenju počakati in biti potrpežljiv, pač čakam... (čeprav sem na kartico narisala tudi simbol za hitrost) Vilinski pozdrav prav vsem! Danda Luna, zame je čist vsak taprav, ker v tem tonu se potem dogaja skozi dan, kot npr. danes, ko sem povlekel "zmago- MON TEROA" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zmaga_MON_TEROA.thumb.jpg Vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Že 2 dni uporabljam pogum, brezskrbnost, samozavest in spontanost. Ej če nebi meu teh simbolov zravn mene bi bil v velikik skrbeh zaradi koncerta. Pa nisem. Hvala vilinci, že s5 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 borism: men bi kaksen MON TEROA tudi prav prisel Ce ti ej torej dan uspeval v tej maniri, lahko recem samo: Ole! Behi: zdaj pa reci, da simboli ne delujejo, ce upas! ribica: tudi jaz drzim pesti zate in v Vesoljo dobro! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Hvala Danda, tudi za tisto v napovedi.... ful si srce.... Upam, da bojo vilinčki tudi tebi kmalu pomagali. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 delujejo. Zgodlo sem pisal in dobil 4. ena točka do 5 Pa sem si samo enkrat prebral, ker sem se moral druge stvari učit. No za zameljepis pa še ne vem ker še nismo dobili, sam sem vse znau rešit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ribica Katja, Danda Luna, Behemoth666 & Vilinčki.....skupaj smo močnejši xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 boris, sm šla pogledat tvojo galerijo vilinskih simbolov...moram pohvalit, ker je zelo lepo in si se zelo potrudil! Hvala....si nam v veliko pomoč in mislim, da si nam vsem zelo olajšal stvari! Mwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Hvala Pika Pikica Risati boste še vseeno morali . Danes pa le narišite AMALI DOARE, pa še kakšen simbol za plodnost in obilje, ker najbolj deluje narisan ob sredah. Mogoče še to, da ne iščete po vseh straneh Albuma simbole posamezno, ampak kar v prazen bel kvadratek napišete del slovenskega ali indijskega imena pa vam ga bo samo prikazalo, celoten tekstovni seznam je pa objavljen na strani 80!!!!!!....Vilinski pozdrav, B. AMALI DOAREhttp://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Denar_pritok_AMALI_DOARE.thumb.jpg HALI DOREIhttp://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Obilje_HALI_DOREI.thumb.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica Katja, Danda Luna, Behemoth666 & Vilinčki.....skupaj smo močnejši xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 uau borism.... ...šla še enkrat pogledat album....ma nimam besed... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uau borism.... ...šla še enkrat pogledat album....ma nimam besed... ane, ane... JS pa tud čist out. Tale borism razlaga o nekih simbolih, jaz pa: "madonca, zakaj nimam knjig pri sebi"... zdaj pa:"madonca sem trapasta!"... eh, jutro je še... Vilinski pozdrav, en čudežen dan vsem! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uau borism.... ...šla še enkrat pogledat album....ma nimam besed... Hvala Amis Danes povlekel in pod vtisom "mojstrstva- SILHU KHAI" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Mojstrstvo_SILHU_KHAI.thumb.jpg Vilinski pozdrav vsem sončkom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ej sam ti simboli me z vsakim dnem bolj presenečajo. Ej strah me bo ratalo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Uh, zdaj sem se pa namatrala. Sem vedela, da je nekje v temi nekaj o "obuditvi" in prebuditvi rožic. K sreči je na začetku. Tako, da bom torej za nekatere rožice v pisarni, ki so prišle na novo in se še morajo navaditi na vse, narisala simbole, ki ste jih že preizkusili: lepota, življenje in učinkovitost. Potem pa poročam. Ole! xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Boris za vse tvoje prispevke. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Hvala Cosma A veš, da imaš fajn podpis Danes povlekel "spontanost- IGLER VAL" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Spontanost_IGLER_VAL.thumb.jpg VSEM želim lep vikend in praznike, Vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Cosma A veš, da imaš fajn podpis VSEM želim lep vikend in praznike, Vilinski pozdrav, B. tak čist preprost ampak zelo sporočilen! imejmosešerajši.press Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 hvala vilinskim za pomoč....borism, tebi tudi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Cosma A veš, da imaš fajn podpis se strinjam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala vilinskim za pomoč....borism, tebi tudi.... Amis, prosim , skupaj smo močnejši in sodelujemo še naprej, lepo in uspešno soboto, Vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Silver dobro jutro, hvala in vedno dobrodošel Jaz sem danes potegnil "transformacijo: NAŠIR AGENA" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Transformacija_NA_IR_AGONA.thumb.jpg Lepo soboto, Vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Danes pa ker ne nosim hlač z žepi, imam vilinčke v nogavich Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 sele zdajle opazila album!!!Super!!! Hvala, Boris! Pa se eno vprasanje.. kaj si naj na motor narisem - za varno voznjo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.