Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 hej boris. Mene pa zanima če obstaja kak simbol za hitro minevanje časa. Ker jaz bi že full rad da bi mi imeli valeto Ok hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Behemoth, še prehitro bo, boš videl, mogoče si nariši "potpežljivost" in "povezovanje", lep pozdrav tebi in tvojim Aliana, hvala!Upam, da si našla "previdnost in pozornost", nariši si ga pa tako, da ga boš vedno le opazila(registrirala), preden se odpelješ, SREČNO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Hvala boris Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala boris Prosim Behemoth, boš našel , če ne pa napiši spodaj, LP Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 No ja, povezovanja ne najdem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Zato je pa dobro uporabiti Indijsko ime, da ga prej najdemo, pa ga kar opišeš v bel okenček pri albumu in ti ga ven pošlje, tu je moja napaka, sedaj ga imaš spodaj "povezovnje, strpnost - KAM LAVER"! http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Povezovanje_KAM_LAVER.thumb.jpg Lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana, hvala!Upam, da si našla "previdnost in pozornost", nariši si ga pa tako, da ga boš vedno le opazila(registrirala), preden se odpelješ, SREČNO Leria Rava in Eni Lava... ta dva si mislil, kajne? Hvala! Ze imam idejo kam jih bom narisala.. s srebrno ali rdeco barvo? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Aliana pozdrav! Ta dva sta v prvem trenutku najprimernejša, lahko pa na kakšnem parkingu uporabiš "neopaznost", ampak tega ne riši na motor prosim, ker boš za druge med vožnjo manj vidna, s tem si miselno poslikaj motor, da te redar ne opazi , lepo nedeljo in uživaj, Vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Še enkrat dobro jutro prav vsem ! V lepem nedeljskem jutru povlekel iz svoje škatlice Vilinski simbol "učinkovitost - AGLER RAN", ki je eden od najosnovnejših in najučinkovitejših simbolov, ki se lahko pridodajajo vedno poleg posameznih simbolov. http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/U_inkovitost_AGLER_RAN.thumb.jpg Če se čutite, da pri opravilih niste najbolj učinkoviti, da ste neuspešni, si ga vsekakor narišite, ker boste za delo porabili minimalno vložene energije in v najkrajšem času dosegli željeni rezultat.Odpravlja navidezne težave, kot npr. pri velikih ljudeh že takoj pred vsakim delom, ciljem, projektom poslušamo .....ne bom uspel, težko bo, pa saj ja ne bo v redu, ipd.....v teh primerih si ga vsekakor narišite, ker bodo negativni vzorci na začetku izginili. Povrnjeno vam bo samospoštovanje in sebe boste bolj cenili. Pri večjih opravilih se odmikamo, "cincamo", spogledujemo, "kolebamo", to je izguba dragocene energije, časa, pozornosti, ipd., torej to boste z njim odpravili! Kar je pa po meni najpomembneje, kot pri vseh Vilinčkih, da s tem nikoli ne bomo nobenemu škodovali, ker se ne bi aktiviral. Kot sem omenil zelo ga je priporočljivo risati v kombinaciji z ostalimi simboli, ker podvoji namene simbolov. Želim vam lepo nedeljo, kot tudi vsem vašim, Vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ej boris. imaš kaj proti živčkom? Jaz sem tko živčen pa vse mi gre na živce pa tko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej boris. imaš kaj proti živčkom? Jaz sem tko živčen pa vse mi gre na živce pa tko Polna luna in mrk, ne skrbi, nariši si " počitek, sprostitev - ENDRA GAR " in "meč proti neprijetnostim - IŠARA SAT ", lepo nedeljo tebi in tvojim, Vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 jaz sem danes vzela zjutraj na tek zanimivo kombinacijo in moram rečt, da sem zadela pravo za pravi dan... no sicer nisem srečala ravno osebe, ki sem si jo zamislila poleg risanja simbola (moram razčistiti določene zadeve v tem lajfu, ne mislim v naslednjega tole za seboj vlačit), sem pa zato očeta je bil kar malce šokiran, ko me je videl v trenerki, sončna očala, kapica, slušalke, takšne me ne pozna ja lepo jutro je bilo, naj se nadaljuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Selene: pridna, teces! CEVLJI STEVILKA 35 Jaz pa imam danes eno pozitivno izkusnjo za podeliti. Sem sla v petek s kolegico in njenim fantom kupovati cevlje zanjo. Res ima tezavo najti zenske cevlje, saj nosi stevilko 35. Saj veste, da za otroke ne delajo ceveljckov s petkami (ce pa jih ze, so pac otroski) . In seveda se odpravimo kar v Avstrijo, saj je pri nas v okolici ze vse pregledala. V prvi trgovini ji je ze itak vse dol padlo. (Verjetno tudi zato, ker sem jaz nasla cevlje zase, pa jih niti kupiti nisem nameravala, samo zijala sem sla zraven pasti.) V drugi trgovini je tako bila ze prav zivcna in nestrpna. Tako, da sem jo najprej lepo pomirila naj se umiri in pricne pozitino razmisljati, ali pa ne bo nic iz tega, ker v takem stanju clovek res redko najde kaj lepega in potrebnega. Sem se pa ze na poti v drugo trgovino spomnila, da je v mojem zepu kar nekaj Vilinskih simbolov in da je tisti za najdenje tudi zraven. Ker sem jo ze seznanila in navdusila za Vilince ji ni bilo tezko dopovedati, da naj si simbol narise v zrak in na glas izgovarja njegovo ime (okej, njen tip je cudno gledal, pa kaj pol ). Se jaz sem ji pomagala. ARDA NA, ARDA NA, ARDA NA... potem sva tole ponavljali v mislih. Seveda ucinek ni bil takojsen. Pregledali smo stevilne trgovine, vmes pogledali se pohistvo in se odpravili proti domu. V Pliberku smo deset minut pred 18h (ob 18h zapirajo) se znasli v eni malo odrocni trgovini. In glej jih! Tam so bli eni krasni ceveljcki. Seveda se vedno niso imeli prave stevilke, smo pa z obpetnikom in podlozkom uredili stvar tako, da smo bili vsi cisto evforicni na koncu. Se trgovka je skoraj skakala od veselja! Evo, recte karkoli, uspelo nam je! Pa ce je bil kriv ARDA NA ali ne. Vejetno je pomagalo tudi pozitivno pricakovanje in to, da do zadnjega nismo obupali! Sem pa razmisljala, da sploh ni cudno, da sem jaz nasla cevlje takoj, ce pa simbol nosim pridno pri sebi... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 o Danda Luna, super in jaz že mrzlično razmišljam da bi vprašala eno dečvo, če je možno dobit takšno številko kakšnega določenega modela javim pa se slišiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Dobro jutro VSEM! Jaz pa danes povlekel iz svoje škatlice en umirjen simbol "milino-ALEI ADAL" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Milina_ALEI_ADAL_001.thumb.jpg Pomaga nam, če se nahajamo v dolgočasnem krutem vsakdanu, v sivih, zameglenih jutrih, če smo vpleteni v prepire, sebičnosti, laži, bolečine, itd. Zelo je primeren, če želimo kaj oblažiti, trenja, napetosti, ipd. Pomirja um in čustva, prebuja prijaznost, harmonijo in pravljičnost v nas. Vnaša v predmete, rastline, živali, ljudi in dejanja občutek miline Vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Spet pomagal...ljubezen, nežnost...hvala. Sicer virtualno, ampak zelo zadovoljna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 mogoče jaz danes rabim to kombinacijo, ljubezen, nežnost... pa še nekaj moram dodat, grem gledat... uf, sem žalostna, pa ne vem zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Selene: pobož! Vilinci vi pa v akcijo za selene! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Boris, ali je napaka v tvojem albumu, ali pa jaz ne vem.... Zanima me zakaj sta zrelost in zvestoba enaki? LP, T. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 jst sem pa danes zvlekla intuicijo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris, ali je napaka v tvojem albumu, ali pa jaz ne vem.... Zanima me zakaj sta zrelost in zvestoba enaki? LP, T. Tinal, najlepša hvala za opazko, SE OPRAVIČUJEM VSEM Si imela prav, ker je bila zvestoba podvojena, sedaj sem popravil v albumu in tudi tukaj objavljam oba, da vidite lahko razliko, Vilinski pozdrav, Borism "Zrelost: IRI AMA"http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zrelost_IRI_AMA_001.thumb.jpg "Zvestoba: ARIDAN ALD"http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zvestoba_ARIDAN_ALD.thumb.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Sam res boris mal je čuden ta album. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Malenkost, Borism! B666?? Zakaj čuden?Men je fantastičen! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Tko, neki išče pa sploh ne najdem, potem pa čez nekaj dni spet nekaj iščem in ne najdem tistega, tisto kar pa sem iskal prejšnjikrat pa zdej brez blema najdem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.