Skoči na vsebino

Vilinski simboli


teja

Recommended Posts

hihi, ugotovil sem da sploh ljubezen in mir ne nosim s sabo :icon1_blush: joj kak lol sem x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Zadnje čase rad hodim z Oran Tar, Vital Nost v žepku hlač.

Ponavadi ob četrtkih gorski cilj dobro zadanem zgolj po občutku, še med vožnjo poščam intuiciji, kam me bo usmerila, da pridem na en vrh glede na trenutne vremenske in snežne razmere. Pa sem prejšnji teden šel na četrtkov izlet z Intui Cijo. Moram reči, da je bila intuitivno zgrešena tura. Potreboval bom še kak teden, da bom znal o tem napisati kakšno zgodbico. No, pa sem si v soboto narisal Mir, Palm Solan. Od včeraj zvečer imam v tretjem žepu še en simbol. Klical me je namreč oče, kakne barve stekel naj uporabi za Mer Inlan, Razume Vanje. Bral sem Marjetko, bral in ugotovil dvoje - najbolje je, če za sredino uporabi pariško modro, krake rahlo modro in polmeseca malo temnejše modra. In drugo, da bi simbol lahko nucal tudi meni. Le da sem barve za prav ta primer uporabil skladno z drugima dvema simboloma. Sprva sem hotel narisati novo Razume Vanje, ker mi roka tokrat nekaj ni šla "naravnost", pa sem si rekel - kakršno je, je, očitno tudi razumevanje določenih stvari, ki jih moram razumeti, ni tako "lepo", slika stanja. Danes se mi Razume Vanje zdi "lepše"... ker mi krevle postajajo všeč.

 

Jasno, pergamentki so na sliki malo pomečkani, ker sem jih potegnil iz žepov.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni!

 

Današnji simbol, ki je obenem ključ, ki odpira mnoga področja se je pokazal v pravi luči. Naj pojasnim....kar 123, sem prišel v stik z avtorico simbolov Marjetko Jeršek.

Še prehitro je minil več kot polurni res prijeten pogovor z njo. Izmenjala sva izkušnje in mnenja glede Vilinčkov, za Album bo še pogledala ali je O.K. ali je potrebno kaj dodati ali spremeniti. Jaz sem predlagal, naj bo na voljo bližnjica do Albuma tudi na njeni spletni strani, če kdo rabi kakšen vzorec Vilinskega simbola, da si ga lahko pogleda vsak moment, ker knjigi nista vedno poleg, čeprav knjigi "Kandelar 1 in 2" od Marjetke Jeršek je res vredno prebrati, saj se v njih že močno čuti čista in prijetna energija avtorice in Vilinčkov, pa opise in slikce imate poleg.

 

Rad bi poudaril, da je naslednjo soboto 14. maja 2005 ob 15h tudi Marjetkina delavnica v Ljubljani in če ima kdo možnost naj jo vsekakor obišče, ker mu ne bo žal, ker vam bo Marjetka na vse odgovorila in vas še pobliže spoznala z Vilinskimi ključi. Po besedah mnogih, ki so te delavnice že obiskali, so res vsi po vrsti zelo navdušeni in se radi vračajo. Meni je sicer tole malce odročno, pa še terminsko ne vem, če bom utegnil, sva pa z Marjetko na liniji, da bi imeli tovrstno delavnico za kakšno štajerko skupino v Celju, le prostor bi še bilo potrebno najti. Interesenti vabljeni!

 

Nisem pa vedel do sedaj, da obstaja "osebni Vilinski Simbol", ki je kot neke vrste energijski podpis, ki drugemu ne korist kot le posamezniku in se dobi na osnovi rojstnih podatkov in potem s pomočjo globje Marjetkine meditacije, ki nas potem bogati v življenju.

Jaz imam osebnega Vilinčka že naročenega, ker me res zanima, kakšen mi odgovarja, pa da ga nosim vedno s seboj in da sodelujeva. Če koga zanima v vezi s tem ali Vilinčki, lahko stopi v stik z Marjetko na tel. 031 661 999 po 14 uri!!!

 

Jaz bom pa sedaj pisal v nadaljevanju teme in jih poskušal takole dnevno predstavljati s slikco in par besedami kot jih povlečem iz svoje Vilinske škatlice. Vesel bom pa tudi vaših komentarjev, ki bodo mnogim koristili pri nadaljni uporabi Vilinskih simbolov.

 

Še enkrat HVALA Vilincem , Marjetki Jeršek, ki nam jih je predstavila v knjigah in na delavnicah in drugih priložnostih(pet novih simbolov je še v ozadju!),Vilinski pozdrav VSEM, Boris xsrcx x:)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Boris super :D Ej pa probej jo mal pecat da bi po avgustu malo v MB kako delavnico nardiola ;) Sam zjutraj bolj :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Tule še dodajam, da naj bi nas Marjetka obiskala vsaj enkrat mesečno in bili na kakšni Vilinski klepetalnici na voljo, pa bi jo lahko vprašali marsikaj....do takrat pa si bom skušal nepojasnjena vprašanja zapisovati in ji prenesti! Marsa, tole bi lahko ti predlagala, kako najbolje urediti, da bi se našli, kot neke vrste sodelovanje s Conteso in El Ninom ob četrtkih!

 

Behemoth, lahko se zmenimo, vsaj deset jih mora biti, da bi prišla, pa sem prepričan, da tudi v Maribor ampak eden mora vsaj malo poskrbeti za prostor, kjer bi lahko razložila in za evidenco. Zakaj pa zjutraj, saj meni tudi takrat odgovarja, a potem že imaš načrte za naprej>>> xDDx x;)x

 

Lp, Boris x:)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Tule še dodajam, da naj bi nas Marjetka obiskala vsaj enkrat mesečno in bili na kakšni Vilinski klepetalnici na voljo, pa bi jo lahko vprašali marsikaj....do takrat pa si bom skušal nepojasnjena vprašanja zapisovati in ji prenesti! Marsa, tole bi lahko ti predlagala, kako najbolje urediti, da bi se našli, kot neke vrste sodelovanje s Conteso in El Ninom ob četrtkih!

 

Behemoth, lahko se zmenimo, vsaj deset jih mora biti, da bi prišla, pa sem prepričan, da tudi v Maribor ampak eden mora vsaj malo poskrbeti za prostor, kjer bi lahko razložila in za evidenco. Zakaj pa zjutraj, saj meni tudi takrat odgovarja, a potem že imaš načrte za naprej>>> xDDx  x;)x

 

Lp, Boris x:)x

popldan bom imel šolo :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

tko, Vilinčki so v torbi, spanje slabo, trema ogromna, že cel teden sanja...

Vilinčki še srečo potrebujemo xsrcx srce, znanje in pogum je že pri njih in na igrišču...

če pa ima kdo danes ob 10 čas,a bi poklonil malce pozitivnih misli našim dečvam, ki se borijo za naslov državnih prvakinj v svoji skupini...

Vilinčki ob 10 torej v dvorani Zlatorog v Celju, upam, da bodo vsaj Celjanarke tam premagane, če Celjani niso ;)

Tami se močno zahvaljuje xsrcx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni v sobotnem jutru!

 

Kot vsako jutro, tudi danes povlekel enega Vilinčka, ki me spremlja skozi dan!

Danes se družim z Vilinskim simbolom "zrelosti: IRI AMA"

 

Že samo ime veliko pove na katerih področjih nam lahko največ koristi. Pri pozitivnosti pride do zorenja, lahko si pogledate že v naravi postopke, tako je pa tudi pri ljudeh in njihovem umu. Z njim dozorijo odločitve, zamisli, sposobnosti, odnosi z drugimi, načrti, ipd. Zelo primeren simbol za kmetovalce, vrtnarje, vinogradnke, poljedelce, saj bodo plodovi prej dozoreli in tudi z manj morebitnih težav v postopku dozorevanja. Lahko ga uporabite tako, da ga zakopljete pod sadno drevo, ali v lonček cvetice ali pa tudi na žitnem polju.

S tem ključem lahko kar dosti pomagate svojih otrokom, najstnikom, pubertetnikom, da bodo našli pravo pot in da zrastejo v zadovoljno, srečno in odgovorno odraslo osebnost.

Rišemo ga na naravne materiale in priporočljivo z rdečo, oranžno ali rumeno barvo, miselno pa oblikujemo nad polji v naravi, v domačem vrtu sadovnajku ali vinogradu, lahko v delovnem prostoru, kjer ustvarjate.

 

"IRI AMA: zrelost"

 

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zrelost_IRI_AMA_001.thumb.jpg

 

Želim vam eno lepo soboto, Vilinski pozdrav, B. xsrcx x:)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ja Boris kar napeto bo, tri tekme, prva psihično najtežja... a prideš x;)x

 

Dobro Jutro Selene xsrcx

Žal moram tam okoli 9 h v službo za uro ali dve, bom pa vsekakor z lepimi, pozitivnim mislimi ob vas tiste trenutke :palec: . Narišite si zmagoslavje, mojstrstvo, gibanje, cilj, uspeh, pa še kaj lahko, lepo soboto VSEM xsrcx :palec:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>uuu boris. kok mi je blo fajn zdej tole prebrat. zrelost... xrosex fino....

 

xloveyx

Pridna aiwi, da si nas malo prišla pogeldat ;)

Ej boris, kaj pa za mir in reševanje spororv lahko kaj napišeš. Danes sem bil v mestu in sem si pozabil sposodit knjigo :(

Agh pa drugič, itaq se morm učit :D

 

Ok, ajde, fajn se smejte :lol: x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Behe.....zate:

 

JUM LARILA

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zgladitev_stvari_sporov_JUM_LARILA.thumb.jpghttp://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Mir_PALM_SOLAN.thumb.jpg

..................................PALM SOLAN

 

x;)x  :palec:

Veš hvala boris xsrcx ampak jaz sem prosil za opis kot si npr. za zrelost napisal :)

Te itaq že mam :D

 

čaw x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

jih mi lahk objviš tle? Da jaz mrm it dej dol pa ne morm iskat. Ajde, hvala boris, srečk si x:Xx xsrcx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

 

If you have great passion, then you can do high fashion!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...