MBmetuljcica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha Sva se pogovarjala na os o pomoči vilinčkov, kterega priporočaš... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 hm, mogoče ljubezen, bližina, komunikacija, mah ne poznam vse in ne vem. Ti bi bolj morala to znat. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Danes izbral iz škalice Vilnski ključ " zdravja: OLAN REI " Namenjen je za izboljšavo zdravja in nasploh počutja in sicer na na snovnem, astralnem, mentalnem in spiritualnem področju. Z njim boste uravnali zdravo ravnovesje v vašem telesu in tudi ne boste več dojemljivi za morebitne bolezni.Nosite ga narisanega s seboj, čim bližje obolelemu delu telesa, ponoči pa pod blazino. Položite ga vsaj trikrat dnevno na obolelo mesto vsaj do 15 minut. Poskusite si poleg ponavlajt zdravilne sugestije kot so " to moje telo se samo zdravi", " to moje telo je popolnoma zdravo" ali "v meni poteka proces zdravljenja".Ob večjih težavah pa vsekakor uporabite celo "zdravilno kartico" Vilincev, ki se nahaja v Albumu Vilincev (klikni na moj podpis!). http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zdravje_OLAN_REI.thumb.jpg Negujte zdravje, Vilinski pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 danes, so vilinci odlično deloval Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes, so vilinci odlično deloval Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ja, pa čuež je že da sem matematiko zaštekal, kako se valj pa piramida računa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, pa čuež je že da sem matematiko zaštekal, kako se valj pa piramida računa Pohvalno, daj še riši poleg simbolov za učenje, še simbol "rasti & razvoja" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, mogoče ljubezen, bližina, komunikacija, mah ne poznam vse in ne vem. Ti bi bolj morala to znat. Hvala za nasvet, bom narisala... lep vilinski pozdrav Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pohvalno, daj še riši poleg simbolov za učenje, še simbol "rasti & razvoja" ok tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Danes povlekel "neopaznost: KLAIR AORUM"http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Neopaznost_KLAIR_AORUM.thumb.jpg Že ime pove veliko, torej, z njim boste manj opazni, ampak odgovornostim in dolžnostim se ni treba skriti. Evo, tolk, da podam kaj sem povelekel...123..me že ni Vilinski pozdrav v merkurjevi sredi, ko se rišejo tudi Vilinčki za pritok denarja, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ...prejle mi je v oči padel "al magrim".....verjetno bo to kar ok....si moram spet narisat dve kartici....eno za službo, pa eno za po njej.... sicer pa dobro denejo vilinski.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 vilinci jutri pomagite Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Še malo o Vilinskem ključu, ki sem ga danes potegnil....NEOPAZNOST! V Marjetkini knjigi je opisan postopek kaj so z njim počeli Vilinski čarovniki, jaz bom pa uporabnost bolj za v sedanjost napisal.Primer: radi bi s pojavili na kakšnem sestanku, pa da vas takoj ne opazijo vsi in da ne strmijo v vas, potem si lahko pomagati z njim priti na kakšno zabavo, seminar, ipd. Če je dobro za vsesplošno vas sigurno ne bodo opazili. Če imate kakšno skrivnost(poznamo tudi simbol "skrivnosti") ali skrivni dnevnik, bo narisan s tem simbolom mnogo manj opazljiv. Ali pa, če ste slučajno parkirali brez listka si avto miselno porišite tako, da ga bo za redarje manj opazljiv, kar vam pa naj ne bo vsakodnevna praksa. V prometu na cestišču ga pa vsekakor ne izpostavljajte, saj je ja bolje, da ste vidni za ostale udeležence. Pri slučajih zlorabe se vam itak ne bo hotel aktivirati, torej imam čisto vest tukaj.Če bi želel torej prikriti kakšno pomanjkljivost bo zelo dobrodošel.Tisto za neprijeten mozolj na nosu pred kakšnim srečanjem sem že preizkusil, deluje. Lahko pa skrijete dragocenost pred nepridipravi, madeže na oblačilih ali stenah, sicer je pa prepuščeno vaš domišljiji na katerih področjih ga boste uporabljali. Toliko o tem simbolu, pa se mi zdi, da sem bil res danes manj opazljiv za druge, še telefon in ostala komunikacija miruje, včasih pa prav paše, lep pozdrav vsem ljubiteljem Vilinčkov, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Danes povlekel "pravljičnost: DELE ZENU" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Pravlji_nost_DELU_ZENU.thumb.jpg Narišite ga otrokom doma, v vrtcih in šolah. Jih boste bolj razumeli in vstopili v njihov pravljični svet. Zgodba, igrica bo s podporo njegove podobe mnogo bolj zanimiva.Narišite ga na knjige pravljičnih vsebin, z njim boste razumeli in srečali prince in princeske, palčke, spoznali čudežne napitke in boste priča čudežnim dogodkom.Z njim se nam bodo uresničile najljubše pravljice, se vidimo tam, Vilinski pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes povlekel "pravljičnost: DELE ZENU" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Pravlji_nost_DELU_ZENU.thumb.jpg Narišite ga otrokom doma, v vrtcih in šolah. Jih boste bolj razumeli in vstopili v njihov pravljični svet. Zgodba, igrica bo s podporo njegove podobe mnogo bolj zanimiva.Narišite ga na knjige pravljičnih vsebin, z njim boste razumeli in srečali prince in princeske, palčke, spoznali čudežne napitke in boste priča čudežnim dogodkom.Z njim se nam bodo uresničile najljubše pravljice, se vidimo tam, Vilinski pozdrav, Borism a za to je to Aha, jah praktično, morm rečt. Btw, trnutno nosim v žepi brezksrbnost in veslje do življenja, in ej, zakon je, danes se mi čist neki rola Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Danes povlekel " čudeže: ERAH ANU " in čudeži se dogajajo, HVALA Vilinčki, lep vikend VSEM http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/ude_i_ERAH_ANU.thumb.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 hih, ej danes smo z vilici razturali, no in danes ko je petek 13 pišemo matko - seveda no in jaz sem si tako malo formule pogledal in dobim test in so ble kar easy naloge in moja rfoksa ki me full mrzi je tko me pogledala smejoče - kao zih nič ne veš in tko pogleda moj test in je bil cel poln računov in ji ga tko lepo oddam Jupi vilinčki Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 danes mi paše risat... grem kr na delo. tenkju boris za vilinčke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 zkaj pa si neka bad? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 aha, že razumem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ja, sej se bo pošlihtalo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Aiwa, HVALA tudi tebi za prisotnost in mnenja... Behemoth666, super sodelujete... Danes povlekel Vilinski ključ "miru: PALM SOLAN" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Mir_PALM_SOLAN.thumb.jpg Iz njega seva pomiritev, ki nas bo pomirila v notranosti in tudi v prostoru, kjer se bomo zadrževali. Odpravlja negativnostmi, ki pa v telesu povzročijo neravnovesje, temu sledi bolezen in nepotrebne nevšečnosti.Zelo je koristen pri meditiranju, saj se bomo lažje umirili. Pri odločanju pri življenjskih odločitvah, pred morebitno tremo na vseh področjih vam bo njegova energija prišla zelo koristno. Z njim boste lažje zbrali notranjo zalogo energije in moči in boste kos nalogam in odločitvam. V kombinacijah s simbolom zdravja boste tudi izboljšali svoje zdravje. PS!Mogoče še to, da v starodavnem jeziku ime "PALM SOLAN" pomeni: "svetlobo duha na dlani in ptico, ki prinaša brezmejen mir." Z PALMOM SOLANOM vam želim lepo prijetno in umirjeno soboto, Vilinski pozdrav, Boris Danes ima Marjetka ob 15h v Ljubljani eno zadnjih delavnic v tej obliki, če koga zanima x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 zelo super sodelujemo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.