Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Ne saj, mah jutri pišemo fiziko, pojutrišnjem pa biologijo. No sej biologijo sem se tako dobro nadudla in to že v nedeljo, pa sem si sam 1x prebral :D Juhu, pri fiziki pa mi je malo ElNino pomagal (tenkju ninč x:Xx ). Ja sej vem da se nebojo, samo bojo pa mi pomagal da več si zapomnim x;)x

N ok, tnx za podpor x:Dx Sam jutri pa še posebej kličem sile Palm - solan/a

xrainbowx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Tam, kjer delam, je so v enem prostoru vilinski simboli, in če delam s strankami v tem prostoru, potem dobim čist od vsakega napitnino :eek: Čist od vsakega vsak dan, prej pa 14 dni v drugem prostoru od nobenga. Sem gledala kateri so, sam mislim, da ni nobenga za denar in obilje, je pa možn, da je kvaliteta dela višja (ker se v tem prostoru bolje počutim) in zato dajo napitnine.

Danes izbral Vilinčka, ki izničuje negativnosti in škodljivosti: HAT ALMAG ELAND

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Za_ita_HAT_ALMAG_ELAND.thumb.jpg

Z njim boste globinsko izničili škodljive, negativne vplive v vas in v vaši okolici.

Poznamo še REM ŠALAT, ki nevtralizira, HAT ALMAG ELAND pa izniči, s tem pa vas preobrazi, spremeni, na vseh področjih, še posebej karmično. Lahko ga imate položenega poleg PC-ja, TV-ja s simbolom TARIN ALB.

Lahko ga imate pod blazino ponoči, podnevi pa nosite na področju aure. Če imate opravka s predmetom, ki ne vemo ali dvomimo v njegovo pozitivnost ali koristnost, si ga le narišite....

Vilinski pozdrav VSEM, Boris xsrcx x:)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Še eno obvestilo, ko me mnogi sprašujete glede Marjetkinih delavnic.

Tule je dobrodošla informacija:

Z veseljem vas obveščamo, da bo drugi del delavnice pisateljice Marjetke Jeršek, Ključi energij -Vilinski simboli,  28.05.05 na Cankarjevem nabrežju 7, Ljubljana od 15.00 do 19.30.

Prijave in info. Eva Zevnik 040 984 770.

Novi termini delavnic MARJETKE JERŠEK

KLJUČI ENERGIJ – VILINSKI SIMBOLI so:

28.5.05  II. del   

11.6.05  I. del

18.6.05  II.del

27.8.05  I. del

Pozdravljeni!

Tole samo obujam, ker ima Marjetka Jeršek danes ob 15 h delavnico v Ljubljani!!!!

Želim vam prekrasno majsko soboto, jaz izbral "vodo: ELU ADE", Vilinski pozdrav, Boris xsrcx x:)x

Moram vam zaupat, kaj se mi je danes zgodilo.

Že pred nekaj časa sem sprintala nekaj vilinskih znakov, katere sem nameravala uporabit. Vendar jih do danes nisem prerisala in vilinčke prosila za pomoč, čeprav bi bil že skrajni čas, da to storim. Zdaj pa k bistvu.

Danes sem bila na nekem balkanskem kinološkem forumu. Ne vem zakaj sem šla pogledat kdo se še preganja po tem forumu. In kaj zagledam???? Bila sta napisala samo dva nicka: moj nick in nick VILENJAK!!!!!

Kot da bi me vilinci klicali, naj jih že končno pokličem, da mi pomagajo. In res je že skrajni čas. Ravno danes sem namreč začela z zdravstveno terapijo, ob kateri sem želela poklicati vilinčke na pomoč, da bi se vse dobro izteklo. Pa so me očitno morali kar sami podrezati, da sem se končno zmigala.

Vilinci hvala vam!!!

Pozdravljeni v lepi majski (zadnji) nedelji!

Tamsin - Dobrodošla med nami....MAKSIMA DAMARI x:)x

Danes se družim z Vilinskim simbolom " spoznanja : LANOR LIS "

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Spoznanje_LANOR_LIS.thumb.jpg

Z njim si bomo pomagali pri samospoznavanju, osebni rasti in svojem duhovnem razvoju. Na poti bomo spoznali morebitne ovire in jih s tem zaobšli, pot bo najkrajša in najprijetnejša možna in s tem tudi rešitve. Kdor ima občutek, da že nekaj časa stopica ali se giblje na istem mestu, ali pa nekakšnem labirintu, naj si ga nariše in spoznal bo pravilen izhod kaj kmalu.

LANOR LIS nas naredi lahkotnejše, sposobne čudežev in čarovnij. V nas bo prebujeno marsikaj: ne bo več oklevanja, odlašanja, omahovanja, analiziranja, dvomljivosti, tehtanja....Vse se bo rodilo ob pravem trenutku x!x

Privoščim vam lepo nedeljo, izkoristite jo najbolje po vaših močeh, Vilinski pozdrav Borism xsrcx x:)x x;)x

aha...že dva dni po malem tuhtam, da si moram nove simbole narisat...zdej mi je pa jasno, zakaj nisem...ker mi na kraj pameti ne bi padlo, a v bistvu rabim prav tega...torej...lanor lis....borism, hvala za navdih!!!! x:Xx ...pa vilincem tudi xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

če ti nekdo podari vilinski simbol kot obesek na vrvici za okol vratu...ko ga prejmeš,ga pogledaš te kar skrh spreleti po celem telesu..kaj to pomeni?

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>če ti nekdo podari vilinski simbol kot obesek na vrvici za okol vratu...ko ga prejmeš,ga pogledaš te kar skrh spreleti po celem telesu..kaj to pomeni?

Češplja (kaj maš dober nick x:Dx ) mi prosim, poveš, kje je obesek kupljen, če je kupljen in ni narejen doma. Marjetka je govorila o tem, da bi radi izdelovali nakit s simboli, ampak ga do zdaj nisem nikjer videla.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>aha...že dva dni po malem tuhtam, da si moram nove simbole narisat...zdej mi je pa jasno, zakaj nisem...ker mi na kraj pameti ne  bi padlo, a v bistvu rabim prav tega...torej...lanor lis....borism, hvala za navdih!!!! x:Xx ...pa vilincem tudi  xsrcx

Vse ob pravem času x^x xDDx , lepe sanje in uspešen teden ... xsrcx x:Xx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Češplja (kaj maš dober nick  x:Dx ) mi prosim, poveš, kje je obesek kupljen, če je kupljen in ni narejen doma. Marjetka je govorila o tem, da bi radi izdelovali nakit s simboli, ampak ga do zdaj nisem nikjer videla.

jest to dobila v dar na konc šoskega leta od svoje varovanke...oz.njena mamica jih je sama delala..... x;)x

hval za nik x:)x t maš pa speciane učke....))) :eek: x;)x zlo so mi všeč...

Saj se mi je zdelo, da je tole home made varijanta in bom jest zvisela.

A mi lahko prosim poveš iz kakega materiala je narejeno? Na srečo imam nekaj prijateljic, ki so umetniško navdihnjene, mogoče kako shecam, da mi naredi.

Gips? glina? glinomol? žičke?

:eek: imam velike, da bolje vidim x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aha glinomol in to rdeč,tak da se potem samo posuši lahko že na zraku.še prej luknjico nardiš (oblika obeska je bla okrogla) in seveda surovo vrvico kar vtakneš noter x;)x ....da je lepše izgledalo je bilo tik pred obeskom na vsaki strani vrvice še ena kuglica...lepo res in čist enostavno...

x^x no potem sem pa zagotovo sposobna ustvariti kaj v tej smeri. Včasih mi prijateljica naredi kak obesek, pol jih pa furam čez poletje.

Hvala za idejo x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Danes izbral z Vilinske škatlice Vilinski ključ "potrpežljivosti: ASTRAB AN"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Potrpe_ljivost_ASTRAB_AN.thumb.jpg

Bom pa še navedel pa priložnosti za uporabo ASTRAB AN-a, kot jih Marjetka v prvi knjigi omenja:

- primerno v prometu, pri zastojih in nasploh težavah,

- ob pričakovanju obljub, ki se ne izpolnjujejo,

- če ste nepotrpežljivi do soljudi, ki so bolj počasni od vas, manj dojemljivi ali spretni, kot bi vi želeli, vsaj v prvem trenutku,

- če vam frizerka pokvari frizuro s kakšnim modnim eksperimentiranjem,

- če še vedno iščete svojega idelanega partnerja, torej osamljeni narišite,

- če pričakujete kakšen honorar, ki je že pozabljen ali pa nenormalno zamuja,

- če ste obstali v vrsti pred blagajno v trgovini, pa bi že radi bili na drugem mestu par km stran,

- tudi pri zobarju, ker nekateri morate biti, kar takoj na vrsti, če ne se že pojavijo strahovi,

- če ste v/ob kakšnem projektu pa se vleče, nič kaj se ne premika, se že nervirate...

- če ste se lotili kakšnega dela, pa kaj hitro obupavate......pa še kaj lahko ostali dodate k temu spisku, lep Vilinski pozdrav, Boris xsrcx x:)x

Ojla v četrtku xsrcx x;)x

Danes povlekel iz škatlice " čutnost: PELER NIM"

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/utnost_PELER_NIM.thumb.jpg

Zelo nežen simbol imamo pred seboj, pa tudi odpira poti do nežnosti.

Najprej, da ga rišemo z oranžno, modro ali vijolčno barvo!

To je ključ, ki je najbolj povezan od vseh s človekovo spolno naravo.

Zelo veliko jih ima na tem področju težave, kot travme, strahove, bolečine, blokade, ovire.....S tem simbolom bodo te težave odpravljene ali pa vsaj zmanjšane. Lahko se nariše ob izgubi partnerja na takšen ali drugačen način, lahko, da je bil kdo zlorabljen v otroštvu, potem ob posilstvih, spolnih boleznih, občutkih krivde, zagrenjenosti, sramovanju....

Pomaga frigidnim ženskam, da se le navdušijo nad dotikom moške osebe in premaga odpor do spolnosti.

Pomaga pa tudi impotentnim moškim premagovati strahove pred žensko močjo, kdo pa težav te vrste nima mu pa še bolj pomagal uživati v spolnosti in brezpogojni ljubezni.

Način uporabe: pred ljubljenjem si ga narišite v ozračje prostora, če pa še želite več spolnih užitkov, si ga položite v bližino kraja aktivnosti.

Torej danes imamo pred seboj zelo nežen in intimen simbol, ki lahko marsikomu pomaga in polepša dogodke.

Nežen Vilinski pozdrav, Boris :2src: xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...