wilma 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Boris hvala za namig.Jutri grem na razgovor za službo in sem si narisala ta simbol.Ti javim kako je šlo. Citiraj Dobra volja je najbolja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Behe! A nisi razumel , deloval si mi pa kot da si, drugič te pa raje ne pokličem , bova kar tule, če ne razumeš štajerske "šprahe" Vilinski pozdrav, B. Ne, da ti imaš tak globoki glasek, potem pa je to full težko razumet, vem da si mi rekel oboje, samo potem pa sem čist ni zastopil Lahko razložit kako to misliš oboje v meditaciji (simbol ali predstava?) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Pozdrav v torku pred Kresno nočjo! Danes izbral Vilinski simbol "sinteze ali kozmične poroke: EŠAM BEI" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Poroka.thumb.jpg Praktično pomaga pri združevanju duš dvojčic in življenskih partnerjev.Pomaga očistiti prostor okrog njiju škodljivih in negativnih energij tako, da lažje najdeta pot drug drugemu. S tem simbolom lahko spojimo tudi, kar je bilo že nekdaj skupaj in je bilo na silo ločeno. Z njim boste pridobili nazaj stare prijatelje, sorodnike, otroke kot tudi pozabljena čustva. Včasih so neporočenim tale simbol polagali pod vzglavnik, da so lahko v sanjah spoznali svojega partnerja, kar lahko poskusite tudi vi. Priporočljivo je v času ko mesec raste od mlaja do polne lune. Pomembno! Ne vem kaj je bilo, očitno podpora Vilinčkov in vesolja, namreč prav ta simbol ima največjo moč prav na kresno noč, torej nocoj ga vsekakor preiskusite, res pravi moment se mi je ponudil sam od sebe. http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/5.gif Vilinski pozdrav VSEM, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 uf... ...tle je pa pošteno za razmislit....mogoče se zgodi kaj čisto nepredvidenega...... ....hm.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>uf... ...tle je pa pošteno za razmislit....mogoče se zgodi kaj čisto nepredvidenega...... ....hm.... Amis, naj te ne bo strah, pridejo lepe in prijetne stvari nasproti, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 a da bi tko grem lepo se imejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 včeraj na house party uporabil simbol zabave, ej full noro kolegica se smejala ko kaka fukjena Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Jaz sem mislil, da se vilinske simbole uporablja za pomoč. Ne pa za to, da boš nadziral kako se drugi obnašajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem mislil, da se vilinske simbole uporablja za pomoč. Ne pa za to, da boš nadziral kako se drugi obnašajo.Ma ti si glup al kaj si? Kaj se nekaj v neko temo oglašaš če sploh ne veš o čem se gre? Da ne rečem kake traparije pišeš v tam, knjige s področja okultnega, še moj bratranec se smeji, ki sploh nima pojma o okultnem Mislim še jaz vem več tebe :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 mali, daj no .... men se pa zdi, da si dobil tam čisto pravo vprašanje, samo očitno sploh ne dojameš kaj ti vsi dopovedujemo... pa škoda da ti je Ego tko zrastel... škoda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Kaj če bi bili malo bolj strpni drug do drugega in se ne bi ob vsak stavek spotaknili? Koliko se tukaj ene nepotrebne negativne energije nabira borism, daj prosim en simbol za strpnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Melodie, ne boš verjela, sem popolnoma strpna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Melodie, ne boš verjela, sem popolnoma strpna Z zgornjim postom tega ravno nisi pokazala. Moje besede so bile namenjene vsem, ki se zbadate, ne samo tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 jaz nisem nič zbadala, ampak samo napisala kaj opažam pri Behiju, tudi v drugih temah. In on me toliko pozna, da ve, da nikoli ne bomr ekla nič v njegovo škodo... in mali ve, da me skrbi zanj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Bratstvo_OLAI_RAV.thumb.jpg http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Potrpe_ljivost_ASTRAB_AN.thumb.jpg "peace and love" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 sej me že ni no aja hvala Vilinčki za vso pomoč, ki mi jo posredujete, za vse znanje katerega prejmem.... hvala za vse prijatelje in predvsem za .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ojej, dejte mir vsi skupaj. Pa kaj hočte vendar temu fantu, k je čist cool, simpel pa tko odkrit. Kaj kdo ve, kolk ve, kolk je deleč al kolk je visok, pa dejte že mir s tem. VSAK JE NA SVOJI ŠTENGI, nobeden ni nič več, pa nič manj. Tisti, ki misli da je kao bolj pameten, bi moral čutiti odgovornost do drugih, pa ne da je kar naprej kritičen, do drugih, kot bi mojo mamo poslušala, mater saj se še obrnila nisem prav v kuhinji, kaj šele, da bi ji blo kaj prav, ko sem začela kuhat. Po vseh temah se vedno najde kdo, ki je kao najbolj pameten. A ni to preživeto?. Če smo slabe volje potem nekam gremo po kost, da jo glodamo, da svoji slabi volji zadostimo. Jaz sem se našemu Behiju od srca nasmejala. Nič se ne sekiraj Behemoth, eni te imamo radi točno takega, kot si Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mali, daj no .... men se pa zdi, da si dobil tam čisto pravo vprašanje, samo očitno sploh ne dojameš kaj ti vsi dopovedujemo... pa škoda da ti je Ego tko zrastel... škoda.Kje? No, lej, kaj nekaj govori če pa ne ve o čem se gre? Naj se pozanima da simboli delujejo le če so nameni dobri, in da delujejo v najvišje božansko dobro.Aja, pa res ne vem kak to misliš da mi je ego zrastel, ker ko bi ga res rabil včasih pokazat ga ne, tako da ne meni o egotu. <{POST_SNAPBACK}>jaz nisem nič zbadala, ampak samo napisala kaj opažam pri Behiju, tudi v drugih temah. In on me toliko pozna, da ve, da nikoli ne bomr ekla nič v njegovo škodo... in mali ve, da me skrbi zanj...Kaj opažaš? Ej, pa poglej v temo tiste knjige iz oklutnega. On napiše da kako pa veš da so škornji umazani :xx!: Ja sej pa veš ali so tvoji nameni dobri ali ne. Mislim, ok, pa priznaj da se strinjaš z mano, res da bi ti to na bolj prijazen način povedala ampak vseeno, človek je star 17 let. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Po vseh temah se vedno najde kdo, ki je kao najbolj pameten. A ni to preživeto?. Če smo slabe volje potem nekam gremo po kost, da jo glodamo, da svoji slabi volji zadostimo. Jaz sem se našemu Behiju od srca nasmejala. Nič se ne sekiraj Behemoth, eni te imamo radi točno takega, kot si Hvala, vsaj en ko me ceni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Behi,s ej te jaz tud cenim in imam rada, to vendar v vsem tem času veš veš pa tudi to, da sem bila vedno odkrita mar ne Klinar, čisto nič nisem mislila,d a sem jaz kje višje od Behija ima veliko več znanja kot jaz lep večer še naprej vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ja Selene, vsak je zase največji mojster, vsak ima svoja prepričanja in prav je tako, saj imamo vsi pravico, vsak do svojih prepričanj, ker pa smo bili tako vzgojeni, da nismo dobri, če ne najedamo drugim, zlasti svojim otrokom, Ja kakšni starši bi pa bili, ojej, pol pa to pride ven. Veš vse je v načinu, kako komu kaj poveš. Tisti, ki je dovolj odprt za energije, tudi ti si, to vem zagovoto, vemo, da še kako čutimo kako je misel, beseda oziroma post podkrepljen, s kakšno energijo. Če pa kdo reagira kot je Behi zdajle in ti nazaj, pa moraš vedet, da je vse , kar dobimo nazaj naš odsev. Tko je to. Tisto zlato pravilo, ali bolje osvojiti modrost : Ne govori po veri, pač pa živi po njej, tako si najboljši vzgled, je najtežje dosegljiv. Ampak ko to spoznavaš, res vedno manj govoriš, če pa že, pa pač skušaš "gasiti" goreče energije in jih narediti čim koristnejše za vse. Res se vedno prizadevam živeti tako in čim manj govoriti. Rada vaju imam oba, pa saj to že vesta. Selene, še svojo punco stisni zame, saj jo jaz ne dosežem !! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 bom in pozdravlja vaju oba z Borisom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Danes sem potegnila " I Z P O L N I T E V ". Hvala vesolju za simbol, ki me spomni, naj vem, da sem popolna izpolnitev božanskih idej. http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Izpolnitev_TAUL_RABEL.thumb.jpg Lep dan Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ti si glup al kaj si? Kaj se nekaj v neko temo oglašaš če sploh ne veš o čem se gre? Da ne rečem kake traparije pišeš v tam, knjige s področja okultnega, še moj bratranec se smeji, ki sploh nima pojma o okultnem Mislim še jaz vem več tebe :xx!: Ja ok pač sem glup kaj mormo. Tud glupi morjo obstajat na tem svetu. Pač glavno da si ti pameten behemoth. Ti pa še vedno iščeš the fast way. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi,s ej te jaz tud cenim in imam rada, to vendar v vsem tem času veš veš pa tudi to, da sem bila vedno odkrita mar ne Klinar, čisto nič nisem mislila,d a sem jaz kje višje od Behija ima veliko več znanja kot jaz lep večer še naprej vsem ja, vem da si vedno iskrena, samo ne nekaj govorit če ne veš o čem, jad zihr nimam velikega ega ( sem vprašal druge) <{POST_SNAPBACK}>Ja ok pač sem glup kaj mormo. Tud glupi morjo obstajat na tem svetu. Pač glavno da si ti pameten behemoth. Ti pa še vedno iščeš the fast way.Ja, pa kaj če iščem po hitri poti, se pač znajdem. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.