Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 evo izbrala za jutri :TIRS ARANI, TIR ABAL ter čisto samostojno KLID ALIR - se mi zdi, da mi tega manjka v teh dneh...pozdravček ; Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Dobro jutro in lep dan z AMALI DOARE Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vilinski simboli po SLO abecedi: BBližina: TIS AHUATBratstvo: OLAI RAVBrezskrbnost: ALU TAR »C«Celjenje ran&strtega srca: ELAT AERONATCelost: AMONT DORCilj: ERON VIG »Č«Čar: TIRS ARANIČarovnikov nasvet: ANEN RAVELČista zavest: NEPER AUMDČistost: ALIT ELAVIČlovečnost: MIE LIČudeži: ERAH ANUČutnost: PELER NIMČustva-uravnoteženost: ELU ADE »D«Darovi življenja: NIS DARAMDejavnost: RIA MUIDelovanje: TIR ABALDenar / pritok: AMALI DOAREDobrodošlica povsod: MAKSIMA DAMARIDobrota: ŠANAH REODomišljija: KEM GALARIDomov: GRIM MIN Doslednost: KERI GALARIDostojanstvo, ponos: KARBU DELAI »E«Energija: OUM ŠA-INEnost: AGRIM BEL»G«Gibanje: ALOR ZEIGloblji vpogled: GEM NALIGotovost: KLID ALIR »H«Harmonija: ŠANI TAERHitrost: KAT NIRAHotenje: KARDA RAMHujšanje: ŠIR TRINHumor: ELID ARHvaležnost: TAL ATAN »I«Igrivost: LOR VLEIIntuicija: BIR NARANIskrenost: DOR AVEGAIzpolnitev: TAUL RABEL »J«Jasnost: KLIRA BEI »K«Komunikacija: KE LIN »L«Lahkotnost: TAIR LAHIRILepota: IRD ANANLetenje: ELAN REILirika: TALIDA ŠELALjubezen: AMAR NATLuč: LUM NUTLuč duha: ALUM TAM »M«Materializacija: MAGELAN ROMeditacija: ZAN HAILIMilina: ALEI ADALMilost: ARGET MELANIMir: PALM SOLANMladost: AGLAI RAGMoč: PIN ANARModrost: AJRAM PRANMojstrstvo: SILHU KHAI »N«Najdenje: ARDA NANamera: NET ALUNarava: AVELA EMNavdih: ALEIL LUNNatančnost: ŠAD RIELNavdušenje: ARDEN LEIRANeopaznost: KLAIR AORUMNeprijetnosti odganja: IŠARA SATNeutrudnost: NAMIB RINNežnost: LIG ULAINotranja resnica: VEN AILNotranje vodstvo: ALHEILNovo življenje: TAE MOREINov začetek: ILUR DANAI »O«Obilje: HALI DOREIObvladovanje časa: KAR ALAIOčarljivost: BEL ALIDOdgovornost: HAG RAZALOdločnost: DUR AMIOdpuščanje in pozaba: ULUR BAROLOdprtost: ULAM VENOgenj: NAL IZOlajšanje: AMBREN DEN »P«Počitek, spanje, sprostitev: ENDRA GARPogum: KLAS NAIRPomoč: ARDET ARDADPotrpežljivost: ASTRAB ANPrebuditev: ŠIL VENARPlamen strasti: AG NETAMPlodnost: EILI LIBURIPodpora: NISA LUMIPoštenost: ATAI GALERAPopolnost: DELIA ŠIRAPopravilo napak: TORALI ELOREPoroka: Potovanje: KARI ANAMEPovezovanje: KAM LAVERPozitivna naravnanost: DEL SATIPozornost: LERIA RAVAPozornost2: ILA LOMPoživitev: TINDA GUALIPravica: KALIR RANPravljičnost:DELU ZENIPraznovanje: ALEAH EINPreboj: KAR AMIDPrebujanje paranor. sposobnosti: EGLAN VINPremik: TALES ŠADPreporod: GARDNAD RENPreprostost: TELIA INAPrepustitev: VEN AILPrevidnost: ENI LAVAPrepričljivost: AR TALI GAILAPrijateljstvo: KAL DARANPrijaznost: ILON BARPrilagodljivost: DEL KAIREPrivlačnost: AURUM BEIProšnja: ČEI ANJIPustolovščina: IZOL TALIN »R«Radost: ALEIRA GANARadoživost: ELIA KARARast in razvoj: ŠIIR MINGRavnotežje: NAR MINRazcvet: DŽAINA DEISRazsvetljenje: AGLAR HARRazumevanje: MER INLANRazuročitev: REM ŠALATRed misli, stvari, čustev: OGAN LIRResnica: AL MAGRIMRojstvo: EILAN MUNRomantika: KALEINA »S«Samozavest: NIA TARSanjanje: ERI DAMEISamospoštovanje: EL ANORSinteza / kozmična povezava: EŠAM BEISkrbnost: LAMON GILSkrivnost: TAUL AŠIMSočutje: ALIN ZELSodelovanje: ŠEL KAHAJASluh: HELAN ŠILASpodbuda: VENOLAR DUASpomin: PIL AREISpontanost: IGLER VALSpoznanje: LANOR LISSpoznavanje sebe in drugih: UM GVAISprava: GALEN DANARSprejemanje energij: GREN DALANDSpremembe: ŠARI LAMSprijaznjenje: EN IDIASreča: KALER ADALISrečanje: ŠIR VENALSvoboda: ILIM MILEIStrah / zasvojenost: SANVEIL TEI AILAH Še ena priložnost: SUNN KELI »T«Tišina1: KAIR AERITolažba: ALKANTRA AN Toplota: KORA ALARIJATransformacija: NAŠIR AGENATrenutek: RAS AGIL »U«Učenje: ULIM ŠINUčinkovitost: AGLER RANUgled: NES LORUmetnost: TOR ELEIUpanje: ARVEN DOR Usklajenost/sprejem-dajanje: DAL GREENUstvarjalnost: KATAL KARANUžitki: AMITAL GAL »V«Varnost/zaščita: TARIN ALBVedrina življenja: ANAN JARVečnost: INMEN UBURVelikodušnost: IN KALATVeselje: EH ANTESVeselje do življenja: GALIA VELAVidenje: ELUM LEIVir: KAL NAMIRVolja: AILIM ROZVstajenje: TAE MOREVztrajnost: UMBUR NIL »Z«Zabava: ARBOR RUTAZadovoljstvo: AUL AMARI Zamenjava: TUAN MAELZanesljivost: GRAM IRIDZaščita: HAT ALMAG ELANDZaupanje: ELAM LINZavest: ADNA RIMZbirateljstvo: KANOLAN RINZdrava hrana: ETA KIVAZdravje: OLAN REIZemlja: EOR KLIZgladitev, ublažitev: JUM LARILAZloba / zaščita: REM ŠALATZmaga: MON TEROAZrak: ŠELAI NARAIZrelost: IRI AMAZvestoba: ARIDAN ALD »Ž«Življenjska moč: ORAN TAR Življenje: NIR MIDŽivalski svet: NIT AKIARmogoče b tole spet tole komu prav prišlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 moram ugotovit, zakaj mene tale simbolček za pritok denarja ne pritegne... obilje ja, ampak ta pa ne... razen če je res kriza. Ne vem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>moram ugotovit, zakaj mene tale simbolček za pritok denarja ne pritegne... obilje ja, ampak ta pa ne... razen če je res kriza. Ne vem...Men se ga pa full ne da risat.. vse druga ja, tega pa full ne... čudn... Aja za dons, pa za skoz... amar nat, amar nat, amar nat...................... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>moram ugotovit, zakaj mene tale simbolček za pritok denarja ne pritegne... obilje ja, ampak ta pa ne... razen če je res kriza. Ne vem...Samo enkrat se bo pa vsulo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo enkrat se bo pa vsulo... ............. Že rišem............ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Vsi smo otroci, saj drugače ne bi pravljica sprožila toliko tega. lepo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 borism....ali mi lahko svetuješ katere simbole naj uporabim, kajti čisto sem izgubil optimizem x!x nimam samozavesti....nič sploh pa so me nekateri zelo razočarali in nisem prepričan kateri simbol naj uporabim....hvala že vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ojla Učenik, najprej si nariši NIA TAR in ga tudi obnavljaj večkrat, zelo ti bo pomagal pri samozavesti .... http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Samozavest_NIA_TAR.thumb.jpg ....pa mislim, da bi ti tudi tale za pozitivnost; DEL SATI pomagal, pa od nikogar ne pričakuj nikoli preveč, lep dan, B. http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Pozitivna_naravnanost_DEL_SATI.thumb.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo enkrat se bo pa vsulo... men se je že Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>men se je že Kdaj pa greva na kavico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Učenik, najprej si nariši NIA TAR in ga tudi obnavljaj večkrat, zelo ti bo pomagal pri samozavesti .... http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Samozavest_NIA_TAR.thumb.jpg ....pa mislim, da bi ti tudi tale za pozitivnost; DEL SATI pomagal, pa od nikogar ne pričakuj nikoli preveč, lep dan, B. http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Pozitivna_naravnanost_DEL_SATI.thumb.jpg hvala tale DEL SATI sem že uporabil in je deloval na meni, ampak ne na drugih x!x x!x samo to je problem...... drugače pa hvala še enkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 mali, sej bo, boš videl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala tale DEL SATI sem že uporabil in je deloval na meni, ampak ne na drugih x!x x!x samo to je problem...... drugače pa hvala še enkrat Učenik, ti skrbi za svojo polovico odnosa, pa si naredil že veliko, ostalo je pa na nasprotni strani, ki jo ne moreš spremeniti, lahko pa sebe....lahko dodaš še samospoštovanje, pogum, voljo, zmagoslavje, itd. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj pa greva na kavico ko bom v MB :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko bom v MB :D Velja, lep pozdrav... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wilma 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Pozdravljeni vsi skupaj!Boris imam eno vprašanje za mojo prijateljico,ker ji jaz ne znam svetovati.Ima namreč moža zelo nasilne vrste in večkrat pride tudi do tega ,da jo udari.Spraševala me je ali obstaja simbol,ki bi jo ubranil pred njegovim nasiljem.Prosim pomagaj ji z nasvetom.Zelo ti bo hvaležna.Lep pozdrav! Citiraj Dobra volja je najbolja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Pozdravljena Wilma! Lepo, da se še oglasiš. Dobro bi bilo na-risati: - odganjalca neprijetnosti: IŠARA SAT http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Neprijetnosti_odganja_I_ARA_SAT.thumb.jpg - varnost in zaščito: TARIN ALB http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Varnost_in_za_ita_TARIN_ALB.thumb.jpg Vilinski pozdrav in vse dobro, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Wilma, pa še dva, ker več kot dva ne morem objaviti na enkrat, zato v dveh delih. - zaščita: HAT ALMAG ELAND http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Za_ita_HAT_ALMAG_ELAND.thumb.jpg - zgladitev sporov: JUM LARILA http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zgladitev_stvari_sporov_JUM_LARILA.thumb.jpg Dodal bi še, če se bo tole nadaljevalo, je dobro poiskati strokovno pomoč.Toliko za sedaj, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Sedaj izbral Vilinski ključ "previdnosti: ENI LAVA", ki ga sam večkrat uporabljam v avtomobilu, na kolesu, nasploh pri adrenalinskih avanturah. http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Previdnost_ENI_LAVA.thumb.jpg Jaz bi ga priporočal vsakomur, ker boste z njim opozorjeni predčasno na morebitne nevarnosti in se boste s tem izognili življenjskim katastrofam kot tudi zapletom, nevarnim okoliščinam ali dogodkom. Lahko je vaš spremljevalec na skrivnostnih sestankih s sumljivo osebo, pri podpisu poslovne pogodbe, itd."Opečenim" se svetuje meditacija več dni zaporedoma ob trikratnem izgovarjanju njegovega imena. Zelo je enostaven za risanje, z njegovo pogosto uporabo pa boste izostrili svoje čute, kdaj se morate umakniti, upočasniti ali previdneje stopati. Čudovito darilo Vilinčkov je! Vilinski pozdrav, Boris Klinar je izbrala simbol "natančnosti: ŠAD RIEL" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Natan_nost_AD_RIEL.thumb.jpg Lepe pozdrave tudi od Verone Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Učenik, ti skrbi za svojo polovico odnosa, pa si naredil že veliko, ostalo je pa na nasprotni strani, ki jo ne moreš spremeniti, lahko pa sebe....lahko dodaš še samospoštovanje, pogum, voljo, zmagoslavje, itd. hvala nekaj bom že spravil skupaj.....saj upam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Potrebujem en nasvet!V kratkem imam zagovor diplome, pa me zanima, kater simbol ali pa mogoče kombinacija večih je najboljša, da bom zadevo čimbolj gladko izpeljala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Pozdravljena Enaeva! To je pa tako širokopasovno, da poskusi sama izbrati iz seznama, bistvo pa le naj bo med temi: -cilj,-uspeh, -učinkovitost,-zmaga, -zadovoljstvo,-spomin,-navdih........ Vse to pa pa po pripravah, veliko uspeha ti želim, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Hvala, Borism! Uf, to pa bo dela. Ene tri al pa štiri bi pa res. A če se odločim za tri od telih, ki si jih navedel, to pomeni, da si na en list narišem vse tri simbole? A so si vsi med sabo kompatibilni? A mora na listu tudi pisati ime simbola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.