Skoči na vsebino

Vilinski simboli


teja

Recommended Posts

Včeraj sem s seboj vzel Naravo, tako kot vedno zadnje čase, le za Varnost sem želel zamenjati in izbrati en drug simbol. Kot da bi bilo sedaj kaj drugega bolj pomembno in da mi na varnost ni več treba polagati največje pozornosti. Pa ni bilo časa za izbiro.

 

Ker nisem šel sam, Narava sprva ni prišla do izraza. Preveč sva bila zaverovana v iskanje "prave" poti. Pa mi je Narava dala odgovor na to - vsaka pot je prava, če me le pripelje na goro. Četudi ni tisti hip najboljša, najlažja, najhitrejša, je izbira vedno dobra, ker gre človek nemudoma naprej po njej, ne pa da izgublja čas in energijo za iskanje malenkost boljše. Mogoče sva šla enkrat celo po rahlo zahtevnejši varianti, pa sem prepričan, da je bila zato lepša. Obirala sva zanimive terene. Vmes sem aktiviral Varnost, ko mi je spodaj zdrsnilo na mokri korenini. Ponavadi se spomnim in aktiviram simbole, predno zakoračim na pot. Tokrat je bilo kot je bilo.

 

Cel dan je minil z zelo barvitimi občutki. Po glavnem cilju sva za dodatek šla še na goro, ki ima precejšno privlačno moč. Vmes sem med tekom po melišču še enkrat zaplaval z rokami blizu tleh, pa je bilo vse v redu. Dovolj, da sem se ponovno spomnil na Varnost. Počasi prideva do zadnjega cilja. Vidim svoj odsev na vrhu in ga slikam v obliki sence. Zanimivo. Potem vklopim razum in hočem svojo senco slikati na Aljaževem stolpu. A ne! Ni je hotelo biti! Šele takrat sem opazil, da je večino časa na najinem delu vrha sonce, na drugem delu pa senca, s stolpom vred. Bila sva na vertikalni meji pokrajine in neba, pa še na horizontalni meji med vzhodnim robom oblaka in jasno pokrajino.

 

Sestop je z dodatno pazljivostjo minil v redu. Na simbole sem že pozabil, ko sva po maširanju po cesti v temi prišla do avta. V tem zaslišim, kako se samo nekaj metrov za nama odlomi veja na drevesu in pade na tla. Žival? Malo verjetno. Ah, da ne bi pozabil, kako je nekdo vseskozi pazil na naju! Sem tistega priklical z vilinskimi?

 

Brez pravih, pristnih, čistih misli so tudi vilinci brez moči.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hvala Vilinčkom da so mi pomagal pri izpitih :palec: x:Dx

Ne vem če bi šlo brez njih.. :o|o: :vio:

 

Da nehaš bit zaljubljen Liu??

Men je malček pomagal simbolček CELJENJE RAN IN STRTEGA SRCA! Ne vem zakaj, sam hotla sem pozabt na enga..pa morm rečt, da je kr ratal.. x:Dx

Good luck pri zadevah ki so povezane s xsrcx !

 

 

Lp x:Xx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hvala :palec:

Hej ves kaj me pa se zanima: koliko casa jih moras risati, da zacnejo delovati?

 

Ni pravil Liu, dva primera nista ista.

V glavnem, če je negativni vzorec globok, bo trajalo dlje, pa tudi, če želiš stvar, ki že nekomu pripada, ne bo kaj veliko učinka.

 

 

Če si iskrenih, poštenih, čistih namenov, bo to šlo 123....lp, B. x:)x :palec:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sej vem da vilincki delajo samo za splosno dobro. tukaj nihce ne bo prizadet, oz. kar koli ze, ce se jest postavim nazaj na noge xrolleyesx . Rada pa bi naredila korak naprej, in upam da mi vilincki pri tem pomagajo x;)x
Uspeh je drznim zagotovljen!
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

saj te razumem, samo kaj pa če je potrebno, da se najprej izpoveš osebi, v katero si zaljubljena? pa potem prebolevaš? sori ker se vtikujem, ampak v eni temi sem videla, da si nekoga želiš nazaj (upam,d a nisem kaj pomešala), zakaj pa ne razrešiš pa potem uporabiš simbolček za prebolevanje, mogoče rabiš katerega drugega prej...preblisk sem dobila, samo to...

mah nekajkrat sem že rekla da se en bom vmešavala tule, ker imam občutek, da jaz razumem pomoč teh bitij popolnoma drugače kot vi... In danes sem naključno izbrala simbol Čistosti - zaprtih oči sem se zamislila in spoznala, kaj mi želijo sporočit (hvala vam, vem)... jaz jih ne uporabljam dnevno za pomoč ampak drugače... sicer pa vsak po svoje ane?

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja Selene sploh ni problema, ker si povedala svoje mnenje je popolnoma dobrodoslo. Saj me ne obvezuje, da ga upostevam je pa lepo slisati mnenje nekoga, ki ni vpleten. Amm hja kaj pa jaz vem ali je prav ali ne, da mu povem kaj cutim. Vem, da od njega odgovora ne bom dobila - zadeva bi namrec potekala preko sms-ov ali po telefonu zaradi tega, ker je velika razlika v km! tako, da preden ga bom videla bom ze babica x:Dx
Uspeh je drznim zagotovljen!
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Za izpolnitev želje zihr obstaja vilinski simbol, anede? xDDx

 

Kater, kater, kater... :eek:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ok velja! Ti ne bi gledala na to kaj je prav in kaj ni?!

glej, imela sem napisal dolg in pameten odgovor, pa sem ga izbrisala, ker je bil brezvezen ;)

kaj je prav in kaj ni - za koga ni prav, zate ali za okolico? glej, da ne bom pametovala tule, če je še karkoli imaš na voljo moj os ;)

 

Devica, pri borism imaš spodaj v podpisu album, klikni boš videla kakšno bogastvo simbolov se tam skriva :palec:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Danes izbral Vilinski simbol " prijateljstva: KAL DARAN"

 

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Prijateljstvo_KA_DARAN.thumb.jpg

 

Prijateljstvo je ena izmed oblik brezpogojne ljubezni, zato je življenje brez prijateljev podobno res strašni puščavi brez konca in kraja. Čudovito je, če smo sebi dober prijatelj, še bolj pa če znamo povezovati in vzdrževati odnose z drugimi. Tu ne sme biti odvisnosti, vsiljevanj načinov življenja, mnenj, prepričanj, ipd.

Res pravi prijatelj je vedno v srcu z nami, pa tudi takrat ko ni na dosego roke.

Pravo prijateljstvo ne sme bazirati na pričakovanjih, če je tako, potem bo to prej ali slej kratkotrajno. Srečen in vesel sem, da imam nekaj takšnih prijateljev, tudi med vami, HVALA, lep prijateljski pozdrav in vse dobro, Boris xsrcx xDDx :palec:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...