borism 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Da obudim spisek Vilinskih simbolov po abecedi: BBližina: TIS AHUATBratstvo: OLAI RAVBrezskrbnost: ALU TAR »C«Celjenje ran&strtega srca: ELAT AERANATCelost: AMONT DORCilj: ERON VIG »Č«Čar: TIRS ARANIČarovnikov nasvet: ANEN RAVELČista zavest: NEPER AUMDČistost: ALIT ELAVIČlovečnost: MIE LIČudeži: ERAH ANUČutnost: PELER NIMČustva-uravnoteženost: ELU ADE »D«Darovi življenja: NIS DARAMDejavnost, silovitost: RIA MUIDelovanje: TIR ABALDenar / pritok: AMALI DOAREDobrodošlica povsod: MAKSIMA DAMARIDobrota: ŠANAH REODomišljija: KEM GALARIDom: GRIN MINDoslednost: KERI KOULIDostojanstvo, ponos: KARBU DELAI »E«Energija: OUM ŠA-INEnost: AGRIM BEL »G«Gibanje: ALOR ZEIGloblji vpogled: GEM NALIGotovost: KLID ALIR »H«Harmonija: ŠANI TAERHitrost: KAT NIRAHotenje: KARDA RAMHujšanje: ŠIR TRINHumor: ELID ARHvaležnost: TAL ATAN »I«Igrivost: LOR VLEIIntuicija: BIR NARANIskrenost: DOR AVEGAIzpolnitev, pričakovanje: TAUL RAHEL »J«Jasnost: KLIRA BEI »K«Komunikacija: KE-LINKljuč, prehod, odklepanje, odpiranje: ADNA RIM »L«Lahkotnost: TAIR LAHIRILepota: IRD ANANLetenje: ELAN REILirika: TALIDA ŠELALjubezen: AMAR NATLuč: LUM NUTLuč duha: ALUM TAN »M«Materializacija: MAGELAN ROMeditacija: ZAN HAILIMilina: ALEI ADALMilost: ARGET MELANIMir: PALM SOLANMladost: AGLAI RAGMoč: PIN ANARModrost: AJRAM PRANMojstrstvo: SILHU KHAI »N«Najdenje: ARDA NANamera: NET ALUNarava: AVELA EMNavdih: ALEIL LUNNatančnost: ŠAD RIELNavdušenje: ARDEN LEIRANeopaznost: KLAIR AORUMNeprijetnosti odganja: IŠARA SATNeutrudnost: NAMIB RINNežnost: LIG ULAINotranja resnica: VEN AILNotranje vodstvo: ALHEILNovo življenje: TAE MOREINov začetek: ILUR DANAI »O«Obilje: HALI DOREIObvladovanje časa: KAR ALAIOčarljivost: BEL ALIDOdgovornost: HAG RAZALOdločnost: DUR AMIOdpuščanje in pozaba: ULUR BAROLOdprtost: ULAM VENOgenj: NAL IZOlajšanje: AMBREN DENOpaznost, pris(o)tnost: ILA LOM »P«Počitek, spanje, sprostitev: ENDRA GARPogum: KLAS NAIRPomoč: ARDET ARDADPotrpežljivost: ASTRAB ANPrebuditev: ŠIL VENARPlodnost: EILI LIBURIPodpora: NISA LUMIPoštenost: ATAI GALERAPopolnost: DELIA ŠIRAPopravilo napak: TORALI ELOREPoroka ~ kozmična, sinteza: EŠAM BEIPotovanje: KARI ANAMEPovezovanje, strpnost: KAM LAVERPozitivna naravnanost: DEL SATIPozornost: LERIA RAVAPoživitev: TINDA GUALIPravica: KALIR RANPravljičnost:DELU ZENIPraznovanje: ALEAH EINPreboj: KARG AMIDPrebujanje paranormalnih sposobnosti: EGLAN VINPremik: TALES ŠADPreporod: GARDNAD RENPreprostost: TELIA INAPrepustitev: VEN AILPrevidnost: ENI LAVAPrepričljivost: AR TALI GAILAPrijateljstvo: KAL DARANPrijaznost: ILON BARPrilagodljivost: DEL KAIREPrivlačnost: AURUM BEIProšnja: ČEI ANJIPustolovščina: IZOL TALIN »R«Radost: ALEIRA GANARadoživost: ELIA KARARast in razvoj: ŠIIR MINGRavnotežje: NUR MINRazcvet: DŽAINA DEISRazsvetljenje: AGLAR HARRazumevanje: MER INLANRazuročitev: REM ŠALATRed misli, stvari, čustev: OGAN LIRResnica: AL MAGRIMRojstvo: EILAN MUNRomantika: KALEINA »S«Samozavest: NIA TARSanjanje: ERI DAMEISamospoštovanje: EL ANORSinteza / kozmična povezava: EŠAM BEISkrbnost: LAMON GILSkrivnost: TAUL AŠIMSočutje: ALIN ZELSodelovanje: ŠEL KAHAJASluh: HELAN ŠILASpodbuda: VENOLAN DUASpomin: PIL AREISpontanost: IGLER VALSpoznanje: LANOR LISSpoznavanje sebe in drugih: UM GVAISprava: GALEN DANARSprejemanje energij: GREN DALANDSpremembe: ŠARI LAMSprijaznjenje: EN IDIASreča: KALER ADALISrečanje: ŠIR VENALSvoboda: ILIM MILEIStrah / zasvojenost: SANVEIL TEI AILAHStrast: AG NETAMŠe ena priložnost: SUNN KELI »T«Tišina1: KAIR AERITolažba: ALKANTRA ANToplota: KOR ALARITransformacija: NAŠIR AGENATrenutek: RAS AGIL »U«Učenje: ULIM ŠINUčinkovitost: AGLER RANUgled: NES LORUmetnost: TOR ELEIUpanje: ARVEN DORUsklajenost sprejemanja in dajanje: DAL GRENUspeh: TIR KAIRIUstvarjalnost: KATAL KARANUžitki: AMITAL GAL »V«Varnost/zaščita: TARIN ALBVedrina življenja: ANAN JARVečnost: INMEN UBURVelikodušnost: IN KALATVesolje vsega dobrega: EH ANTESVeselje do življenja: GALIA VELAVidenje: ELUM LEIVir: KAL NAMIRVolja: AILIM ROZVrnitev: NŠO RANVstajenje: TAE MOREIVztrajnost: UMBIR NIL »Z«Zabava: ARBOR RUTZadovoljstvo: AUL AMARIZamenjava: TUAN MAELZanesljivost: GRAM IRIDZaščita: HAT ALMAG ELANDZaupanje: ELAM LINZbirateljstvo: KANOLAN RINZdrava hrana: ETA KIVAZdravje: OLAN REIZemlja: EOR KLIZgladitev, ublažitev: JUM LARILAZloba / zaščita: REM ŠALATZmaga: MON TEROAZrak: ŠELAI NARAJAZrelost: IRI AMAZvestoba: ARIDAN ALD »Ž«Življenjska moč: ORAN TARŽivljenje: NIR MIDŽivalski svet: NIT AKIAR Vilinski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me veseli, da si z dobrim občutkom od zobarja Vem, za kaj , prosim, lep pozdrav HKS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Danes izbral Vilinski simbol " prijateljstva: KAL DARAN" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Prijateljstvo_KA_DARAN.thumb.jpg Prijateljstvo je ena izmed oblik brezpogojne ljubezni, zato je življenje brez prijateljev podobno res strašni puščavi brez konca in kraja. Čudovito je, če smo sebi dober prijatelj, še bolj pa če znamo povezovati in vzdrževati odnose z drugimi. Tu ne sme biti odvisnosti, vsiljevanj načinov življenja, mnenj, prepričanj, ipd.Res pravi prijatelj je vedno v srcu z nami, pa tudi takrat ko ni na dosego roke.Pravo prijateljstvo ne sme bazirati na pričakovanjih, če je tako, potem bo to prej ali slej kratkotrajno. Srečen in vesel sem, da imam nekaj takšnih prijateljev, tudi med vami, HVALA, lep prijateljski pozdrav in vse dobro, Boris Tole danes & jutri nujno potrebujem, ker nekaj ne štima najbolj. Bomo risali borism, kaj pa se zgodi, če zravn simbola napišem ime osebe s katero bi želela prijateljstvo nekako izboljšat/obnoviti? Ali je bolje, če nič ne napišem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 simbolček komunikacije sem potegnila... sem ravno razmišljala o nekem odnosu, kjer šepa tole (da ne bo pomote, jaz imam takšen občutek, druga oseba ne ) le kaj mi želi simbolček povedat... grem jaz gledat kateri simbolček naj pa imam ob sebi...jp kar trije bodo Borism ali sta Usklajenost pri dajanju in sprejemanju DAL GREEN in Sprejemanje energij GREN DALAND - ista simbolčka? pa AG NETAM nisem našla (lahko da sem ga spregledala)hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Prijateljstvo je ena izmed oblik brezpogojne ljubezniA je kdo mogoče zasledil kje pogojno ljubezen?zato je življenje brez prijateljev podobno res strašni puščavi brez konca in kraja. Strašna puščava brez konca in kraja je prav zdaj, ko tavate v megli omejenega uma in lažnih občutkov.Vendar vsak ima moč in možnost, da dvigne ta nivo zavedanja.Ampak odločitev je vaša...Res pravi prijatelj je vedno v srcu z nami...A je res vedno v srcu z nami? Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole danes & jutri nujno potrebujem, ker nekaj ne štima najbolj. Bomo risali borism, kaj pa se zgodi, če zravn simbola napišem ime osebe s katero bi želela prijateljstvo nekako izboljšat/obnoviti? Ali je bolje, če nič ne napišem? Melodie, kar napiši ime poleg, pa če imaš sliko te osebe, simbol polagaj čez njo, lahko ju nosiš skupaj, lahko meditiraš z njo pri sebi, odnos se bo razvil do maksimalno možne ravni, pod pogojem če oseba to želi, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>simbolček komunikacije sem potegnila... sem ravno razmišljala o nekem odnosu, kjer šepa tole (da ne bo pomote, jaz imam takšen občutek, druga oseba ne ) le kaj mi želi simbolček povedat... grem jaz gledat kateri simbolček naj pa imam ob sebi...jp kar trije bodo Borism ali sta Usklajenost pri dajanju in sprejemanju DAL GREEN in Sprejemanje energij GREN DALAND - ista simbolčka? pa AG NETAM nisem našla (lahko da sem ga spregledala)hvala Selene, nista ista simbolčka.....DAL-GREN je "usklajenost sprejemanja in dajanja", GREN DALAND je pa "sprejemanje"! Kje nisi našla "AG NETAM-strasti", a na spisku, ali v Albumu ali v šaktlici, itd.?Lep pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 V Borisovem albumu Ag Netam ZIHER je- sm ga par mescov gledala pa risala k utrgana..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V Borisovem albumu Ag Netam ZIHER je- sm ga par mescov gledala pa risala k utrgana..... Hvala Tinal Kaj pa občutki pri in po uporabi Sicer pa danes povlekel Vilinčka " ustvarjalnosti: KATAL KARAN " http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Ustvarjalnost_KATAL_KARAN.thumb.jpg Že ime pove vse, mogoče boste pa z njim še odkrili, kako dober mojster in umetnik ste, obilo uspehov, Vilinski pozdrav, Boris PS!Obudite ali na novo narišite Vilinčke za pritok denarja, ipd. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Madonca, že pri risanju tega simbola se ti razvije čut za ustvarjalnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Selene, nista ista simbolčka.....DAL-GREN je "usklajenost sprejemanja in dajanja", GREN DALAND je pa "sprejemanje"! Kje nisi našla "AG NETAM-strasti", a na spisku, ali v Albumu ali v šaktlici, itd.?Lep pozdrav, Boris ok, lahko da sem v Albumu ga zgrešila (pod plamen strasti, tko kot je napisano na spisku malce višje ga nisem našla).... za druge dva vem imena kaj pomenita, sam narisana sta dva ista pri obeh imenih.... ali pa sem jaz danes čist aut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... za druge dva vem imena kaj pomenita, sam narisana sta dva ista pri obeh imenih.... ali pa sem jaz danes čist aut Hvala Selene, nič nisi aut, vse je OK s teboj , sem pojasnil pa pojasnil v Albumu, kateri simbol je kateri in bom še tule spodaj.....Usklajenost pri dajanju in sprejemanju DAL GREN(na levi),Sprejemanje energij: GREN DALAND(na desni) http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Usklajenost_pri_dajanju_in_sprejemanju_DAL_GREEN.thumb.jpg Lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Melodie, kar napiši ime poleg, pa če imaš sliko te osebe, simbol polagaj čez njo, lahko ju nosiš skupaj, lahko meditiraš z njo pri sebi, odnos se bo razvil do maksimalno možne ravni, pod pogojem če oseba to želi, lp, B. Hvla borism Moram povedat, da je v zelo kratkem času učinkovalo Čudežno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 aha, si popravil, hvala še nekaj me zanima - AG NETAM - na spisku imaš slov. ime Plamen strasi, v albumu Strast... pa še to, na spisku imaš DAL GREEN v Albumu pa DAL GREN. Mam občutek, da bo najbolje da se spet mal umaknem iz te teme. Ne vem, z energijami se ni za igrat in jih uporabljat vse poprek...Vilinčki hvala za vašo podporo Danes me je izbral simbolček Sreče, torej vem kaj je danes moja naloga - osrečiti čim več ljudi ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 sem faca, a lahko listek doma na mizi kej stori, no očitno ne rabim intuicije, pa kva sem še imela kozmične poroke pa še enga... očitno vse to že imam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem faca, a lahko listek doma na mizi kej stori, no očitno ne rabim intuicije, pa kva sem še imela kozmične poroke pa še enga... očitno vse to že imam Dum spiro, spero, je rekel... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 a da spregledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 V septemberskem sobotnem jutru izbral simbol " vedrine: ANAN JAR" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Vedrina_ivljenja_ANAN_JAR.thumb.jpg Ob simbolu JASNOSTI primeren za priklic vedrega in sončnega vremena, kot tudi počutja. Če imate okoli sebe kakšno osebo mračnega počutja mu VEDRINO podarite.Za vsesplošno dobro počutje si ga lahko narišete v prostor, na steno ali pa vizuelno pri vstopu v prostor. Na izletu, kjer je sonce nepogrešljivo si ga le narišite s pozitivnim barvami in ga vzemite s seboj. Veder pozdrav VSEM v soboti, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Borism kaj mi lahko poveš kako vilinski simboli delujejo? Sej verjetno si že pisal o tem, zato oprosti ampak se mi ni dal preveč dolg brskat za nazaj, zato bi te prosila, če mi lah kej poveš o tem al me pa usmeriš kam lahko pogledam. Hvala http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=3159&st=125tule poglej, je razlaga od Borisa... tole tvoje je verjetno spregledal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Hvala Selene , pa sem res, ker je tudi prošnja iz časa ko me 14 dni ni bilo na LNF. Tebi in tvojim max. lepo soboto, HKS, vse dobro..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 saj si moje malce višje tudi mej se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj si moje malce višje tudi mej se Ti ti, gremo v detajle , "GREN" je pravilno, je pa bilo takoj popravljeno, ko sem prebral . Jaz sem te razumel, da nisem dal na spisek AG NETAM, pa sem ga dal še 1 x, pa brez smisla, ker je bil gor pod plamen strasti, O.K. tudi to popravljeno vse štima, hvala za opazke, res si mi desna roka, HKS, mej se.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Borism nisem, ker jaz imam o simbolih mičkeno drugačno predstavo kot ti samo če pa opazim nekaj kar mi ne štima, pa opozorim in to niso detajli, veš.... grem kuhat, Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 V nedeljskem jutru izbral Vilinski simbol "silovitosti: RIA MUI" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Dejavnost_RIA_MUI_001.thumb.jpg Ni tolilo namenjen za fizično silo premika ampak na delovanje na najvišjih ravneh gibanja in bivanja. Njegov moto je " Bodi tukaj in sedaj". Ne bomo omahljivi, neodločni, ampak postanemo svobodni, neulovljivi, neustavljivi, odločni in usmerjeni za določeno stvar. Z njim pridobimo izkušnjo, da so stvari lahko tudi drugačne, boljše, lažje, hitrejše....Ker je eden izmed najbolj Jang ključev, ga naj ne bi ponoči postavljali pod vzglavnik in pri meditaciji, ker spanja ne bo dosti. Rišite ga z rumeno, oranžno ali rdečo barvo sedaj se pa prepustimo, gremo v akcijo, 123.....Lepo nedeljo prav vsem, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Začela sem verjeti v vilince in sicer zaradi tega,ker se mi res dogaja Vilinci so mentalna bitja s svojo lastno zavestjo, podobno kot škratje. Razlika pa je v tem, da so vilinci pozitivna bitja, ki delujejo kot izključno dobrohotno oziroma dobrodušno, medtem ko so škratje hudo egoistični. Astralna dimenzija namreč ne pozna sožitja – pozna le hierarhijo (podrejenost ali nadrejenost). Mentalna dimenzija pa je višja dimenzija, kjer obstaja bistveno višja stopnja morale kot na astralu. Vilinci imajo popolno moč nad naravo oziroma njenimi zakonitostmi, saj narava sama po sebi ne presega mentalne dimenzije, medtem ko so vilinci bitja z vrha mentalne dimenzije. Vilinci se pogosto nahajajo v naravi: tu so na primer doma tudi druga duhovna bitja, kot so na primer devasi, ki pogosto živijo v krošnjah dreves. Gre za zelo prijetna in lepa duhovna bitja. Škratje in vilinci so bili nekoč tudi materialna bitja s svojo dušo. To je bilo v obdobju pred več deset tisoč leti. Vilinci so tedaj predstavljali angelska bitja, ljudje so bili bitja s 6. podčakre četrte, kavzalne dimenzije, škratje pa so bila bitja z nižjega dela kavzalne dimenzije. To stanje opisuje knjiga oziroma trilogija filmov Gospodar prstanov. Vilinci in ljudje so kasneje izumrli, škratje pa so preživeli. Iz tega sledi, da smo sedanji ljudje pravzaprav potomci tedanjih škratov. Tedanji ljudje so se v novejšem času izrazili kot bogovi starih Rimljanov. Današnji ljudje namreč v osnovi delujemo samo na 4. podčakri četrte, kavzalne dimenzije. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.