Skoči na vsebino

Vilinski simboli

teja

Recommended Posts

Danes me spremlja podpora energije simbola "GIBANJE". . Nič biti len, kar naprej, no pa pojdimo , hahahaha. hvala vesolju zanj.

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Gibanje_ALOR_ZEI.thumb.jpg

Borisa pa danes spremlja simbol "MATERIALIZACIJA". Uresničile se mu bodo sanje, privoščim mu od vsega srca!

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Materializacija_MAGELAN_RO.thumb.jpg

Lep dan

peace and love

Klinar

Deli na socialnih omrežjih

Aaaaaaallllllleeeeeeeelllllluuuuuuujjjjjjjjjjaaaaa :wOOt: lih mi je marjetka odpisala in je rekla da je ona reinkarnirana vilinska čarovnica, in ona je bila prisotna ko so jih ustvarjali :wOOt:

Potem pa se opravičujem da sem jo šinfal x:Dx

Sam će tko nerazumljivo napiše, potem pa ni čudno da narobe razumeš x;)x :2src:

Upsi, no mejte se fajn :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Behi!!!, YEEEEEEEEEEEEEEEES , OJEJ

Kolk si ti dober, hvala ker si, lahko smo veseli, da si med nami !!! A veš, da te imam rada, siva mama te ima rada OK.

Pa saj imam rada vse ta male in ta velke otroke, take kot so Selene, pa Skwo, pa Poweraslave....pa še kakšen bi se našel !!!

Mej se!

http://www.angelhugs.org/birdN_th.jpg

peace and love

Klinar

<{POST_SNAPBACK}>Behi!!!, YEEEEEEEEEEEEEEEES , OJEJ

Kolk si ti dober, hvala ker si, lahko smo veseli, da si med nami !!!  A veš, da te imam rada, siva mama te ima rada OK.

Pa saj imam rada vse ta male in ta velke otroke, take kot so Selene, pa Skwo, pa Poweraslave....pa še kakšen bi se našel !!!

Mej se

http://www.angelhugs.org/birdN_th.jpg

Hehe :wOOt: zakaj pa to :?: :D

Ja sej, jaz vas mam tudi rad x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

Danes sem odkrila to temo in jo zagrabila kar med službo, si nisem mogla pomagat. Ker je bilo ravno pred odhodom domov, sem rekla, pa dejmo probat (še preden sem vse prebrala - ste se pa res razpisali na to temo, ni kaj). Narisala sem si simbol ljubezni in po poti domov doživela pravi šok. Ne vem ali bodo drugi simboli imeli tudi tako močen vpliv, ampak to je bilo res nekaj... Vse okoli mene se mi je zdelo tako lepo, čudovito, popolno... Vsi ljudje so mi bili tako blizu... Občutki čisto evforični, kot da mi je nekdo v žilo vbrizgal overdozo čiste sreče, zdelo se mi je da mi je vsa kri stopila v glavo, nasmeška na obrazu sploh nisem mogla kontrolirati... Ko sem stopila skozi vrata doma, je moj dragi kar pritekel k meni, vrgla sva se en drugemu v objem, potem pa me je obšel naval smeha in sem se komaj zadrževala... Ko da bi kaka mamila jedla, pismo... :eek: Čisto noro! Moj je samo debelo gledal kaj se mi dogaja... HUDO!!! Pa v glavi se mi je kar malo vrtelo in malo me je začela bolet, zato sem simbol raje dala stran od sebe... Sej ne da bi mi drugače manjkalo ljubezni :))

No, to je bil moj preizkus in totalni šok ob učinkih. Zdej grem pa risat naprej in upam, da bodo tudi drugi simboli vsaj malo delovali name. Sej če bi vsi delovali tako kot je ta, bi bilo že kar prehudo :))

Evo, ta izkušnja je bila tako močna, da sem se zaradi nje še registrirala. Drugače sem bila vedno bolj med tihimi opazovalci :)

Vsem želim vsaj malo take nore energije, ki jo je meni podaril tale simbolček. Hvala vile, najlepša hvala za tako enkratno izkušnjo!!!

Ok meni pa je včeraj ob tisti resnični zgodbi pala ena misel :D No ok, ko sem videl tisto prizadeto dekle se mi je fejst smilila, čeprav je bila po svoje srečna, ampak vseeno, zato sem se odločil sem napisati nekaj. No v kandelarju 2 je tista vilinska zdravilna kartica in bi blo full fajn da bi to kartico poslali vsemu svetu. Če maste doma globus ali pa kaj podobnega, bi bilo fajn da jo ovijete na globus :) Fajn bi bilo če bi dodali še zraven, hrana za stradajoče v afriki in pritok denarja da bi vrnila tistim 8 državam ki so ji posodile. Super pa bi blo če bi dodali mir - za svet brez vojne (mir lahko pošljete bushu osebno) pa ljubezen, zelo bi bilo v redu še hlad za sončne predele in ogenj za premrzle predele.

Lahko pa tudi kakšnega svojega dodate če se vam tako zdi.

Vem da ne bomo preveč vplivali na svet, ampka glavno da bomo.

S tem se ne vmešavamo v tuje življenja, a nebi bili veseli če bi bili nekdo ki v afriki ob tej vročini strada ko fukjen in bi se en človek našel in jim pričaral hrano?

Vem da so to življenjske lekcije,ampak vseeno tako hude da stanejo življenje ne bi smele bit. :cry:

Pridružite se mi x:Xx

Danes je z menoj podpora in vodstvo vilinskega simbola "POPRAVILO NAPAK". Hvala vam vsem energijam, ki delate zame in s tem za vse.

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Popravilo_napak_TORALI_ELORE.thumb.jpg

Boris pa je za danes potegnil simbol "NAVDIH". Seveda, saj če pogledam nezaj, kako si sledijo simboli, ki ga spremljajo zadnje dni, je ta kar pravi.

To je njegova naloga, da ga osmisli. Naj mu bo v pomoč.

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Navdih_ALEIL_LUN.thumb.jpg

Lep dan

peace and love

Klinar

behi, ti si faca :palec: x:Xx ....ne vem sicer, če jih bom dala pod globus, jih pa miselno večkrat naslikam čez zemljo....pa še mal filinga ljubezni čez

pa en pozdrav za borisa xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Piko hvala za tvoje pojasnilo.Verjetno sem mislila,da mi nebo nič treba.Odkrito ne vem kaj sem sploh mislila.Zanašala sem se na njih potem pa razočaranje.Zdaj vem,kaj sem delala narobe. :kiss: LEP POZDRAV VSEM TUDI BORISU,KI UŽIVA NA DOPUSTU
Dobra volja je najbolja

<{POST_SNAPBACK}>Piko hvala za tvoje pojasnilo.Verjetno sem mislila,da mi nebo nič treba.Odkrito ne vem kaj sem sploh mislila.Zanašala sem se na njih potem pa razočaranje.Zdaj vem,kaj sem delala narobe. :kiss:  LEP POZDRAV VSEM TUDI BORISU,KI UŽIVA NA DOPUSTU

Wilma, sem vesel... ko misliš zase dobro, ko to misel prepustiš vesolju, ko slediš iimpulzom, kaj ti je zato treba storiti in česa ne storiti ... pa se po mojem mnenju tvoj notranji občutek okrepi na tistem področju, na katerem prosiš vilince...

Draga Klinarjeva, hvala ker osvežuješ temo, Borisu pa vse dobro na zasluženem dopustu!

In Behi, faca. Kdo ve, če bi Marjetka meni sploh odpisala, če bi ji pisal!

Piškrat

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>behi, ti si faca :palec:  x:Xx ....ne vem sicer, če jih bom dala pod globus, jih pa miselno večkrat naslikam čez zemljo....pa še mal filinga ljubezni čez

pa en pozdrav za borisa xsrcx

xokx x:Xx x:Xx

Vsem krasen dan.

Tudi meni vilinci obilno pomagajo. Sem navdušila še moža in hčerko. Zaenkrat si simbole sama izbiram glede na počutje. Recimo simbol celost mi zelo ustreza in si ga zjutraj narišem kar na roko. Zgleda kot tatoo. Pomaga pa mi, da sem res cela pri stvari in ne skačem z ene teme na drugo in dokončam začeto. V glavnem mi gre kot po maslu. Dva dni probavam še s kombinacijo ključa obvladovanja časa. Deluje!!!

Pa sem tik pred dopustom, se pravi že precej iztrošeno.

Kul.

Razmišljam o "nosilcih" za simbole. Namreč papir je včasih neuporaben. No recimo kar lastno telo je ena varianta. Pa ne vem, če ne bom poskusila z njimi še na podplatih, namesto ali v kombinaciji z refleksno masažo.

Bom poročala o rezultatih.

Vsem veliko pozitivne energije.

Kak to da je papir včasih nauporaben? :huh: ja no če nimaš žepov potem je kriza, jaz si jih ponavadi za pas vtaknem ali pa v šuh. :D

Moja bivša profesorica je imela iz das mase takšne velike kroge, gor pa te simbole narisane, pa še pasal ji je k temu kar je nosila xokx

Zdravo Behi.

Neuporaben? No recimo za v posteljo, pod blazino ga vedno izgubim ali pa mi "šumi" pod glavo. No tudi v čevelju mi ga ni posebno prijetno nosit. No, če me razumeš.

Ja, razmišljam, da bi si naredila posebno zbirko vilinskega nakita, ampak sem še v fazi preizkušanja. To z das maso sem tudi imela v mislih, ali pa kakšne rutke pa šale.

To sem mislila. Drugače je papir seveda čisto v redu. Samo kar naprej moraš risat, če se ti pomečka.

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo Behi.

Neuporaben? No recimo za v posteljo, pod blazino ga vedno izgubim ali pa mi "šumi" pod glavo. No tudi v čevelju mi ga ni posebno prijetno nosit. No, če me razumeš.

Ja, razmišljam, da bi si naredila posebno zbirko vilinskega nakita, ampak sem še v fazi preizkušanja. To z das maso sem tudi imela v mislih, ali pa kakšne rutke pa šale.

To sem mislila. Drugače je papir seveda čisto v redu. Samo kar naprej moraš risat, če se ti pomečka.

v postelji ga daš po rjuho, samo meni pod blazino nič ne šumi. Razen malo me moti ko dam roko pod blazino :D

Danes potegnila " RAZSVETLJENJE ". Hvala.

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Razsvetljenje_AGLAR_HAR.thumb.jpg

Borisu je danes v podporo moč simbola "MILOST".

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Milost_ARGET_MELANI.thumb.jpg

Pa lep vilinski pozdrav v petku od Borisa, ki nas malo pogreša x;)x :sori: x^x x:)x

peace and love

Klinar

Danes sem potegnila PLODNOST. Kar v kratkem času se mi ponavlja, ja saj razumem sporočilo, seveda. Hvala vesolju za vsa sporočila, ne le v vilinskih simbolih.

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Plodnost_EILI_LIBURI.thumb.jpg

Borisu pa je v roki ostal, ko je segel v škatlico z vsemi vilinčki, simbol Izpolnitev,pričakovanje TAUL RAHEL. Super, sem vesela, energija tega simbola ima čudežno moč, vsaj zame. Verjamem, da tudi za Borisa .

http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Izpolnitev_TAUL_RABEL.thumb.jpg

Lep dan

peace and love

Klinar

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...