Klinar 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Danes vesolje ve, da potrebujem podporo simbola "OGENJ". Danes bo to preprosto čiščenje slabih energij, kar ogenj meni pomeni. Hvala za podporo! http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Ogenj_NAL_IZ.thumb.jpg Z Borisom je danes energijska podpora vilinskega simbola "ZAMENJAVA". Vesolje že ve zakaj potrebuje to energijo. Hvala!http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Zamenjava_TUAN_MAEL.thumb.jpg Lep dan Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Vilinčki, hvala za po moč včeraj, samo še eno prošnjo imam, naj bo ta čudež na našem računu, ne na službenem, tam kjer delam hvala p.s. to se pa zgodi, če ne definiraš natančno svoje želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Malo listam, gledam, kaj bo izstopilo, kakšna posebna beseda, pa včasih prav začutim naklonjenost katerega od simbolov, pa se takrat z njim malo zbližam...Tak je bil namen, potem pa gre tako ali tako spontano drugače...Prijel sem knjigo v roke in pustil prstom, da so počasi zdrseli po listih in spretno odprli knjigo pri znaku Pričakovanje. Fajn fajn fajn... ko sem si tako okrepil pričakovanje, sem šel brat še junijsko sporočilo Grupe. Danes se še enkrat posvetim besedilu simbola, potem pa grem vsrkat še majsko besedilo.Potem bomo z vilinčki našli način, kako dovolj hitro a ne prehitro in na silo ozavestiti še nekaj drugih zaostalih sporočil (zaostalih v moji zavesti, podzavesti in nezavesti)Lep dan vsem, tudi vilinčkom... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Danes je ostal v moji roki kartonček - lep temno zelene barve in s srebrno je na njem narisan simbol "KOMUNIKACIJA". Ja, saj sem od srca hvaležna za podporo te energije, ki je ena največjih darov in modrosti.http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/komunikacija_KE_LIN.thumb.jpg Borisa pa danes spremlja in podpira energija simbola "ODGANJANJE ŠKODLJIVIH OSTI". http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Za_ita_HAT_ALMAG_ELAND.thumb.jpgLep dan Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Pozdravljeni po treh tednih posta! Klinar NAJLEPŠA HVALA za nadomeščanje in vse, kar spada poleg. Za sedaj le Vilinski pozdrav, uživajte poletje, pogrešal sem vas, vse dobro, gremo naprej>>>>Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 o lejga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ponovno pozdravljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni po treh tednih posta! Klinar NAJLEPŠA HVALA za nadomeščanje in vse, kar spada poleg. Za sedaj le Vilinski pozdrav, uživajte poletje, pogrešal sem vas, vse dobro, gremo naprej>>>>Boris ooo, zdravo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Ojla Klinar , Behemetoh , Selene , Učenik , nisem utegnil pre-brati za nazaj, skratka VSI sončki, uživajte poletje...... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ja ti tudi, jaz itaq se sončim in pražim na soncu pa pijem vodo - 2 litra na dan na morje pa ne gremo, fotr ima abraham in smo preveč daril kupil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Čestitke za očeta Behemoth Pa doma uživajte, saj tudi paše, LP Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Danes pa je z menoj energijska podpora vilinčka "NOTRANJA RESNICA". Sem se spomnila že tolikokrat napisanega: KAKOR ZNOTRAJ, TAKO ZUNAJ. Ja temu bi se reklo harmonija, živeti brez mask, biti vedno in povsod samo to kar si. Hvala Očetu ! http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Notranja_resnica_VEN_AIL.thumb.jpg Lep dan Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Sinoči izbral "HVALEŽNOST: TAL ATAN" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Hvale_nost_TAL_ATAN.thumb.jpg ....ki me spremlja v naslednjih 24 urah.Jaz se že razveselim pikapolonice, metulja, kresničke, če me obišče na roki, skratka malenkosti, ki mi znajo bogatiti življenje, zato tudi mogoče ta simbol, da sem ponovno spet med vami po daljšem času. Marjetka omenja v Kandelarju, če se spomnimo vsak dan ob prebujanju vsaj dvajsetih stvari za katere smo v življenju lahko hvaležni, nam ne morejo do živega apatičnost, melanhonija, potrtost, ipd.Če kaj lepega, koristnega, pozitivnega, brezpogojnega pomagamo in ne pričakujemo protiuslug smo že veliko naredili na tem področju. V Vilinskem svetu velja HVALEŽNOST za eno najvišjih vrednot, Vilinski pozdrav, HKS, vse dobro, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Ej boris mene pa samo nekaj zanima Kaj ko se simbol obrabi, pa novega narišeš, kaj moraš potem tudi 3x izgovarjat njegovo ime ali ni treba? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Ojla Behemoth! Moraš/ne moraš....koristno in priporočljivo je izgovoriti njegovo me, ni pa nič obvezo! Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vilinčki, hvala za po moč včeraj, samo še eno prošnjo imam, naj bo ta čudež na našem računu, ne na službenem, tam kjer delam hvala p.s. to se pa zgodi, če ne definiraš natančno svoje želje hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 selene......dober avto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla Behemoth! Moraš/ne moraš....koristno in priporočljivo je izgovoriti njegovo me, ni pa nič obvezo! Lep pozdrav, B. ooo, hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>selene......dober avto ooo mali, sej pridem potem k vam, grem po eno zadevico prej, pridkan bodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Za naslednjih 24 ur izbral "GRIN MIN: DOM" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Domov_GRIM_MIN_001.thumb.jpg Z njim boste pospešeno prečistili energije v vašem domu in tudi v vas, saj je dom tudi vaše snovno telo. Dom je tam, kjer je SRCE. Če ste kje daleč od doma, vas bo Vilinski simbol varno pripeljal domov. Z njim boste sproščenejši, radostnejši, mirni, skratka spočiti in pripravljeni na naslednje življenske lekcije na poti.... Vilinski pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo mali, sej pridem potem k vam, grem po eno zadevico prej, pridkan bodi sm-sm priden ne skrbet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 majka se zahavljuje rasti in razvoju in razcvetu, da so njene rože lepe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Pozdravljeni! Behemoth, ne dvomim, tudi pri rožicah in bujni rasti pomagajo Vilinčki! Sedaj izbral Vilinski ključ "prepričljivosti: AR TALI GAILA" http://vilinci.media-splet.net/albums/vilinci/Prepri_ljivost_AR_TALI_GALIA.thumb.jpg Z njim bomo prepričani v dobro in ubranjeni pred prepričljivostjo zlonamernih.Vzamemo ga s seboj na pomemben sestanek ali srečanje, da koga prepričamo in pokažemo svojo resnico drugim. Z njim bomo prebudli notranje zmožonsti, ki jih mogoče do sedaj znali pokazati. Ob njegovi uporabi boste preprečili drugim, da bi manipulirali z vami, tu so vštete tudi prevare in laži. Opozorjen boste na sleparije, iluzije, goljufije, tatvine in nepravilnosti, ki se dogajajo v vaši bližini, pa še energjo ne boste vsepovprek razprševali. Prijetno druženje, jaz vas ne bom prepričeval, to je le moj družabni simbol v naslednjih 24 urah, lep večer in lep vikend VSEM, Vilinski pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Bravo borism za tvoj album in hvala vilincem za vse, kar so "naredili zame" ... ino, kar še bodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.